jest jest bas nas je sudija pogurao,3 penala na svirao,ccc,zalit se odmah treba
Kup BiH 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Urban B.
#326 Re: Kup BiH 2010/2011
Srami se sto nisi na nasem mjestu,al jbg ne mogu svi ljudi ici pravim putem,neko mora i pogrijesit!
- JThomas
#327 Re: Kup BiH 2010/2011
zato je vas manje rutinski pogurao kad je svirao penal, a lopta čovjeka pod pazuh udarila.
i u takvim okolnostima, vi ste rutinski zabili istom tom borcu cijelih...nijedan gol
i u takvim okolnostima, vi ste rutinski zabili istom tom borcu cijelih...nijedan gol
- Urban B.
#328 Re: Kup BiH 2010/2011
Gdje ces im tako reci,ono je bio penal ba,samo sto mi nismo dovoljno dobro pogledali!Za njih je borac jak zato i pisu svastaJThomas wrote:zato je vas manje rutinski pogurao kad je svirao penal, a lopta čovjeka pod pazuh udarila.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#329 Re: Kup BiH 2010/2011
Borac je evidentno u padu forme i rezultata,sto je dugorocno gledano pozitivno za nas.
Zeljeznicar zasluzeno pobjedio i ne vidim razloga da se bilo sta prica vise o tome.
Mi rutinski sa kombinovanim sastavom do pobjede.
Realno gledajuci trenutno ,mada se ne zna sta ce do proljeca biti, jedini pretendenti za osvajanje kupa su Sarajevo,Listica i Zeljeznicar. Iz prikrajka tu je i OlimpiC
Idemo dalje

Zeljeznicar zasluzeno pobjedio i ne vidim razloga da se bilo sta prica vise o tome.
Realno gledajuci trenutno ,mada se ne zna sta ce do proljeca biti, jedini pretendenti za osvajanje kupa su Sarajevo,Listica i Zeljeznicar. Iz prikrajka tu je i OlimpiC
Idemo dalje
- ultima_palabra
#330 Re: Kup BiH 2010/2011
Otprilike, da je bilo nekih smješnih faulova na sredini terena jeste... ništa što bi utjecalo na rezultat, Borac je ionako došao spuštenih gaća-LIBERO- wrote:Borac je evidentno u padu forme i rezultata,sto je dugorocno gledano pozitivno za nas.
Realno gledajuci trenutno ,mada se ne zna sta ce do proljeca biti, jedini pretendenti za osvajanje kupa su Sarajevo,Listica i Zeljeznicar. Iz prikrajka tu je i OlimpiC![]()
Idemo dalje![]()
Haj znaj šta će biti na proljeće, možda Zrinjski pojača, Čelik konsoliduje...
-
elSaik
#331 Re: Kup BiH 2010/2011
Ma neće ništa posebno biti na proljeće. Mi ćemo imati sredimo druge polusezone niz od 15 utakmica bez poraza u ligi, bježat ćemo drugom 10 bodova i to je to.
- burek_in_space
#332 Re: Kup BiH 2010/2011
Poshto se ne znate drogirati
, kao sva druga djeca, usljed velikog broja prituzhbi, kako sa plave, tako i sa bordo strane, od danas na snagu stupa nulta tolerancija na sve uvredljive, omalovazhavajuce i pogrdne nazive kojima "chastite" jedni druge. Necu vam taksativno nabrajati koji su to sve izrazi, rijechi, fraze, skracenice i slichno, jer znate to vrlo dobro svi, ali ovo smatrajte jedinim upozorenjem koje ce vam ubuduce biti saopshteno. Nakon ovoga, svaki post koji u sebi bude sadrzhavao bilo shta od navedenog, bice obrisan a autor banovan na 14 dana, minimum.
- smurf
#333 Re: Kup BiH 2010/2011
Moze l' meni neko objasniti broj utakmica u finalu Kupa BiH? U slucaju da u finalu budu dva gradska kluba, da li se i tada igra jedna utakmica na gradskom stadionu ili ipak dvije. Nesto je meni sve ovo 
- Obuca9
#334 Re: Kup BiH 2010/2011
Ako se to i desi, pa oboje finalista bude iz Sarajeva, poprilicno sam siguran da ce se igrati samo jedna utakmica izmedju Sarajeva i Olimpika i to na Kosevusmurf wrote:Moze l' meni neko objasniti broj utakmica u finalu Kupa BiH? U slucaju da u finalu budu dva gradska kluba, da li se i tada igra jedna utakmica na gradskom stadionu ili ipak dvije. Nesto je meni sve ovo
- veljaca
#335 Re: Kup BiH 2010/2011
hz__semir wrote:Ako se to i desi, pa oboje finalista bude iz Sarajeva, poprilicno sam siguran da ce se igrati samo jedna utakmica izmedju Sarajeva i Olimpika i to na Kosevusmurf wrote:Moze l' meni neko objasniti broj utakmica u finalu Kupa BiH? U slucaju da u finalu budu dva gradska kluba, da li se i tada igra jedna utakmica na gradskom stadionu ili ipak dvije. Nesto je meni sve ovo
Me'scini da bi se mogla igrati jedna i to na Grbavici: Zeljo - OlimpiC ( mada ce u tom slucaju ovi sve uraditi da se ona igra na Kosevu ..... )
Zaozbilje - ako Zeljo udje u finale - igraju se dvije utakmice ...( jedna sigurno na Grbavici ) ...
Interesantno bi bilo ( mada malo vjerovatno ) u slucaju Sarajevo -OlimpiC - buduci da obje ekipe koriste stadion Kosevo - tada bi se po meni trebale igrati dvije utakmice: OlimpiC -Sarajevo i druga Sarajevo - OlimpiC ....
- BSn
#336 Re: Kup BiH 2010/2011
Zasto se igraju dvije utakmice kada je Zeljo u finalu i neki tim van Sarajeva, tj. kojem nije Kosevo domaci stadion?
Mislim, nema smisla. Za Zelju je to jednako neutralan teren kao i za Borac, recimo prosle godine, jer i jedni i drugi igraju najcesce samo 1 do 2 tekme na tom stadionu u toku sezone. Sto se tice navijaca, karte lapo-lapo i mirna Backa.
Mislim, nema smisla. Za Zelju je to jednako neutralan teren kao i za Borac, recimo prosle godine, jer i jedni i drugi igraju najcesce samo 1 do 2 tekme na tom stadionu u toku sezone. Sto se tice navijaca, karte lapo-lapo i mirna Backa.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#337 Re: Kup BiH 2010/2011
Po meni svako finale kup-a bi se trebalo igrati jedna utakmica na Kosevu i gotovo,kao sto je to slucaj u 90% drugih zemalja. Pa se onda napravi spektakl od te jedne utakmice,narocito ako je za te dvije ekipe kosevo neutralan teren. Pa recimo kao u bivsoj jugi bane po 10.000 rijecana ili mostaraca u Beges pa dernek cijeli.
A ovako samo ako igraju Sarajevo i Zeljeznicar igra se jedna tekma,ma nigdje veze.
Svima isto,po mogucnosti jedna tekma na Kosevu,i gotovo.
Al jok,mora uvijek ova bagra iz saveza neke cirkusko idiotske odluke donositi.
Stoka,ba.
A ovako samo ako igraju Sarajevo i Zeljeznicar igra se jedna tekma,ma nigdje veze.
Stoka,ba.
- ultima_palabra
#338 Re: Kup BiH 2010/2011
Po meni najbolje jedna utakmica, ali svake godine na drugom stadionu (od ovih 5-6 reprezentativnijih). S tim da bi se odmah na početku natjecanja objavilo gdje se igra finale.
- Šibicar
#339 Re: Kup BiH 2010/2011
Kad je izvlačenje za četvrtfinale?
-
Utic
#340 Re: Kup BiH 2010/2011
Ko o cemu k..v. o postenju...F&N wrote:rutinksi vas je sudija pogurao, bash onako rutinski, stara skolaelSaik wrote:Ne bih ja Branitelj. Timovi iz nižih liga znaju biti jako nezgodni u Kup takmičenjima.Urban B. wrote:Sinoc je sve bilo rutinski!
U Cetvrtfinalu se nadam da cemo dobit nekog od laksih protivnika ili Branitelj ili sarajevo!![]()
mene bi bilo stid da sam na vasem mjestu...
Vidim da nisi gledao tekmu ili si gledao pogresan kanal, ali nema veze... Oprosteno vam je, potreseni ste ovih dana, valja vam skinuti gace u nedjelju.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#341 Re: Kup BiH 2010/2011
Pa ja. Vama se uz skidanje gaća valja još naguziti da vas miUtic wrote:Oprosteno vam je, potreseni ste ovih dana, valja vam skinuti gace u nedjelju.
-
Utic
#342 Re: Kup BiH 2010/2011
Ma ja... doslo je do provale!1946 wrote:Pa ja. Vama se uz skidanje gaća valja još naguziti da vas miUtic wrote:Oprosteno vam je, potreseni ste ovih dana, valja vam skinuti gace u nedjelju.![]()
Nego, na temu... Ovaj kup je fakat zanimljivo takmicenje postalo, ostale sve dobre ekipe... volio bih finale sa Sarajevom... sladje ce biti! Realno ne vidim koja bi ekipa mogla da pobjedi Zelju u dvije tekme.
U slucaju da finale bude gradski derbi dali se igra jedna tekma?
-
salle_eh1986
#343 Re: Kup BiH 2010/2011
finale se igra na 2 meča bez obzira ko su učesnici istogUtic wrote:U slucaju da finale bude gradski derbi dali se igra jedna tekma?
- Obuca9
#344 Re: Kup BiH 2010/2011
Ma ne valja ni to. Evo gledaj realno, je li 2004. godine bilo takvo pravilo, pa je finale Kupa između Modriče i Borca na Koševu gledalo 30 ljudi. Zar nije bolje bilo pretprošle godine kad je i u Tuzli i u Mostaru bio pun stadion ili ljetos kad je bilo 10-ak hiljada gledalaca i u BL i na Grbavici.-LIBERO- wrote:Po meni svako finale kup-a bi se trebalo igrati jedna utakmica na Kosevu i gotovo,kao sto je to slucaj u 90% drugih zemalja. Pa se onda napravi spektakl od te jedne utakmice,narocito ako je za te dvije ekipe kosevo neutralan teren. Pa recimo kao u bivsoj jugi bane po 10.000 rijecana ili mostaraca u Beges pa dernek cijeli.
Stoka,ba.
I ne samo to, unazad koje god gledaš finale uvijek su bili koliko toliko puni stadioni oba puta, puno je bolje igrati dva put pred 5.000 - 10.000 gledalaca, nego jednom pred 30 kao što je bilo prije 6 godina.
Glupo je porediti period iz sedamdesetih i početka osamdesetih kad nije ni bilo navijačkih grupa, niti toliko političkih sranja. Probaj sad zamisliti da je finale Borac - Zrinjski na Koševu i dođe po 5.000 Banjalučana i Mostaraca, ne bi utakmica ni počela, a Hadžifejzović bi morao, samo ovaj put na TV1, opet početi priču "Nije ozvaničen, nije objavljen..."
-
salle_eh1986
#345 Re: Kup BiH 2010/2011
možda i najbolje bi bilo da se finale igra recimo na old trafordu, tu bi sigurno bilo najmanje 20-ak hiljada/tisuća navijača.
još ako nam ukinu ove vize, bilo bi možda i koji navijač sa ovih prostora

još ako nam ukinu ove vize, bilo bi možda i koji navijač sa ovih prostora
- ultima_palabra
#346 Re: Kup BiH 2010/2011
Kažem vam ja, od NSBiH se možeš svemu nadatiIzvlačenje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine biće u utorak 26. oktobra, a prve utakmice na rasporedu su 3. novembra, dok će revanši biti sedam dana kasnije.
U utorak će biti obavljeno žrijebanje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine. U bubnju će se naći Sarajevo, Čelik, Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar, Branitelj, Sloboda i Olimpic.
Prve utakmice na rasporedu su 3. novembra, dok će revanši biti odigrani sedam dana kasnije.
Polufinale najmasovnijeg takmičenja igrat će se na proljeće.
-
Alkos
#347 Re: Kup BiH 2010/2011
Kako je krenulo, bez gostujucih navijaca!!
- ultima_palabra
#348 Re: Kup BiH 2010/2011
Zaboli me, ja sam simpatizer 
- Obuca9
#349 Re: Kup BiH 2010/2011
ultima_palabra wrote:Kažem vam ja, od NSBiH se možeš svemu nadatiIzvlačenje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine biće u utorak 26. oktobra, a prve utakmice na rasporedu su 3. novembra, dok će revanši biti sedam dana kasnije.
U utorak će biti obavljeno žrijebanje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine. U bubnju će se naći Sarajevo, Čelik, Zrinjski, Široki Brijeg, Željezničar, Branitelj, Sloboda i Olimpic.
Prve utakmice na rasporedu su 3. novembra, dok će revanši biti odigrani sedam dana kasnije.
Polufinale najmasovnijeg takmičenja igrat će se na proljeće.Ko da gledam da ćemo imati još dva derbija...
Koji kraljevi, po peti put ove godine mijenjaju nesto vezano za Kup. Prvo je bilo da se cetvrtfinale igra na jesen, pa na proljece, pa sad opet na jesen. Pa ono pomjeranje Kupa zbog repke za 14 dana, bas me zanima sta je slijedece
Mozda polufinale u decembru, a finale u januaru
- smurf
#350 Re: Kup BiH 2010/2011
E cuj sad i cetvrt finale u ovoj polusezoni
Dobri su ovi iz N/FSBIH... na sve misle