Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Cortado

#326 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by Cortado »

pengamant wrote:Neka nam ovo bude primjer na kakve ološe se može nabasati na forumu. Ne samo na ovoj temi, nego i na drugim.
Zato ne dozvolimo sebi da nas ovakvi ološi usmjeravaju u poglede na život.

Ali i primjer dezurnog moraliste koji je vjerovatno bezuslobno siguran da ga njegova smjerna zenica ni slucajno ne vara i koji (mozda) zivi u prividno sretnom braku.

U zadnjih mjesec dana cuo sam par ovakvih prica, manje-vise sve su iste. Danas niko nikoga ne moze natjerati ni na sta, ali, uvijek postoji ono ali. Niko od vas ne zna kakav prtljag nosi ta zena. Najlakse je podnijeti zahtjev za razvod, naci advokata i sve okoncati za par mjeseci, ali to je u idealnom svijetu. Da li bi tim odlaskom postala ovisna o njegovoj milostinji, gdje bi stanovala, od cega zivjela, ima li kredite, mozda su kupili stan/kucu... milion pitanja, tako malo odgovora. Istina jeste jednostavna, ako zeli, ona iz toga moze izaci u roku od par mjeseci, ali mozda zena razmislja malo dalje od toga..

Sve u svemu, na tebi je da otvoreno porazgovarate o svim aspektima njenog sadasnjeg, a i buduceg zivota, kako se ona vidi sada, a kako za godinu-dvije. Moguce da se dama vidi kao samohrana majka, a tebe vidi samo kao prijatelja s povlasticama, kao sto te moze gledati kao svog zivotnog saputnika. Bojim se da bez tog otvorenog razgovora, sve dalje bi bilo cisto naglabanje.
blugirl

#327 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by blugirl »

Ljudi, borite se za ljubav ako mislite da je to to
miki.ba

#328 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by miki.ba »

Ako vara njega, a vara, varati ce i tebe... nekad.
Ne valja zena, kvarljiva roba, trazi drugu, ne gubi vrijeme. :D
kombajn

#329 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by kombajn »

Ma dala mu malo i on sad misli da je najbolja na svijetu :run:
majmuncina

#330 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by majmuncina »

direktni wrote:Ovdje se ne radi ni o kakvoj dami. Ta žena je kurvetina. Prvo vara svoje dijete, sebe, pa tek onda muža. Čak i da se razvede ona ostaje ono što jeste - kurvetina.
E čitam ovo, i evo sam se maksuz registrirao da odgovorim jer čitam forume ali ne učestvujem...ali nisam mogao odoljeti. E vidiš moj prijatelju, ja sam jedan od tih muževa koji je spavao u različitim sobama, čiji brak nije valjao, koji ima to jedno dijete i zadnju kap krvi bi dao za to dijete i porodicu... a ona je našla jednog kao ti.....mislioca.....od juče sam zvanično razveden....ne liži tuđe tanjire...nego sam skuhaj..... ja sam sada slobodan....i ne petljaj sa tuđim ženama...ima puno finih dama slobodnih...sada to najbolje znam... pogotovo ako je htijela, s tobom, htijeće i s drugim....pusti ih nek svoju priču završe na način kako oni znaju i umiju i ne izigravaj..ne moraš ti biti mirođija ili ...ti si zaista izgeda i iskompleksiran ili nedovršen kao čovjek...napravi nešto svoje.....od nule....na nečijim drugim temeljima se kuća ne gradi....u suprotnom ostaćeš samo lizač.....tudjih tanjira
majmuncina

#331 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by majmuncina »

je..č nisi garant, nemaš ti pojma šta znači ta rječ...tek kad svoj tanjir kupiš i napuniš ga onim šta si skuhao....možda malo postaneš....
ema_

#332 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by ema_ »

Koja nula od čovjeka moraš biti da takvu stvar radiš svom partnetu /partnerici? Da je najgori na svijetu postao nakon 5-10 godina braka, zaslužio je makar u ime starih vremena i uspomena da mu se kaže da postoji neko drugi/druga i da se sve završi razvodom, a ne tako :cry: :cry: .

Baš razmišljam nešto i ne mogu smisliti neku goru i odvratniju kategoriju ljudi, daleko im kuća :-) .
majmuncina

#333 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by majmuncina »

direktni wrote:
majmuncina wrote:
direktni wrote:Ovdje se ne radi ni o kakvoj dami. Ta žena je kurvetina. Prvo vara svoje dijete, sebe, pa tek onda muža. Čak i da se razvede ona ostaje ono što jeste - kurvetina.
E čitam ovo, i evo sam se maksuz registrirao da odgovorim jer čitam forume ali ne učestvujem...ali nisam mogao odoljeti. E vidiš moj prijatelju, ja sam jedan od tih muževa koji je spavao u različitim sobama, čiji brak nije valjao, koji ima to jedno dijete i zadnju kap krvi bi dao za to dijete i porodicu... a ona je našla jednog kao ti.....mislioca.....od juče sam zvanično razveden....ne liži tuđe tanjire...nego sam skuhaj..... ja sam sada slobodan....i ne petljaj sa tuđim ženama...ima puno finih dama slobodnih...sada to najbolje znam... pogotovo ako je htijela, s tobom, htijeće i s drugim....pusti ih nek svoju priču završe na način kako oni znaju i umiju i ne izigravaj..ne moraš ti biti mirođija ili ...ti si zaista izgeda i iskompleksiran ili nedovršen kao čovjek...napravi nešto svoje.....od nule....na nečijim drugim temeljima se kuća ne gradi....u suprotnom ostaćeš samo lizač.....tudjih tanjira
@majmuncino, dao sam mišljenje na VERTEROV post. Tvoj uopće ne kontam. Vjerovatno ni sam ne znaš, što si hotio rijet. U diskusiju s tobom neću ulaziti. I ovo je previše.
Direktni, malo ne kontaš.....ovo je bila želja da na tvoj post (koji potpuno podržavam) koji definiše uzrok trilinga (žena) u kojem kažeš šta je ta žena, dodam šta je poslijedica (muž-djete neću da diram) i pokažem kakav je katalizator (mirođija iliti Verter), koji samo to može ostati cijelog života. Dakle, ako nisi razumio, ovo je kritika Vertera a ne tebe i tvoje izjave koju u postpunosti podržavam)
Mutivoda

#334 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by Mutivoda »

ema_ wrote:Koja nula od čovjeka moraš biti da takvu stvar radiš svom partnetu /partnerici? Da je najgori na svijetu postao nakon 5-10 godina braka, zaslužio je makar u ime starih vremena i uspomena da mu se kaže da postoji neko drugi/druga i da se sve završi razvodom, a ne tako :cry: :cry: .

Baš razmišljam nešto i ne mogu smisliti neku goru i odvratniju kategoriju ljudi, daleko im kuća :-) .

:!: :thumbup:
sretjko

#335 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by sretjko »

Ss udatim zenama je seks dobar samo zato sto sve perverzije mozes probati sa njima. Te pristaju na sve.
ned424

#336 Re: Ljubav između slobodnog muškarca i udane žene

Post by ned424 »

Uh samo da dodam malo ne da se falim i da se dicim sa time ali eto bio u vezi sa jednom udatom Swedzankom i ostavi muza i dvoje djece kao radi "mene". Ali eto nije nekad lose sa udatom ili za dame ozenjenim neku avanturu ali bez vezivanja ili duge veze!
Post Reply