"U zemlji krvi i meda" by Angelina Jolie
Moderator: _BataZiv_0809
- Not My Idea
#326 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
ako je neko od forumasa bio, neka napise utiske. samo BEZ SPOILERA
valjda ce brzo i u Zenicu
-
nerma.
#327 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Gledala sam veceras.. Teska prica, i dosta potresnih scena. Kad se slegnu utisci, imat cu vise komentara.. Uglavnom preporucujem da pogledate. Za sutra su vec rasprodate karte.Not My Idea wrote:ako je neko od forumasa bio, neka napise utiske. samo BEZ SPOILERA
- newklear
#328 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Ova premijera što će biti u SA 7 dana hoće li biti u više gradova?
Hajmo, komentari na večerašnju projekciju - koju ocjenu dajete filmu od 1 - 10?
Hajmo, komentari na večerašnju projekciju - koju ocjenu dajete filmu od 1 - 10?
- ljubav_aha
#329 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
komentar:Film je originalan prikaz ratnog stanja u BiH. Ovo je jedna od boljih filmskih priča o genocidu u našoj zemlji. Smatram da je režiserka pogodila pravu istinu i da bi svi građani trebali pogledati ovaj film i shvatiti šta se dešavalo u BiH", kazao je jedan od naših sugrađana
O cemu JADO pricas? sta je ona pogodila da mi nismo znali? sta se treba gledati kada smo to prozivjeli m.ajmune jedan jadni![]()
kako covjek moze biti primitivan to je nevjerovatno!
-
simpozijum delirijum
#330 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
evo Andzelina daje jos jedan intervju na Americkoj TV stanici , ovaj put je PBS ( to je kao javni TV servis u USA )
kaze da sa nestrpljenjem ocekuje reakcije Sarajlija na njen film
pa onda vi forumasi koji ste pogledali film recite svoje utiske
Andzelina ceka
kaze da sa nestrpljenjem ocekuje reakcije Sarajlija na njen film
pa onda vi forumasi koji ste pogledali film recite svoje utiske
Andzelina ceka
-
IHAVEDREAM
#331 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Nacekace se Andja ............
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#332 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Rekose da ce biti samo u Sa, a nakon februara krece u redovno prikazivanje po BiH.newklear wrote:Ova premijera što će biti u SA 7 dana hoće li biti u više gradova?
- bijela
#333 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
danas u CC: sve rasprodano, najskorije karte za srijedu (2 mjesta) 
- alibaba_i_30_godina
#334 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Evo bio sam ja veceras, i jos uvijek sam pod utiscima.
Jako dobar film, dosta tezak ... vjerujte da je bilo ljudi koji su i plakali. Jako tesko je gledati neke scene, jer su prikazane tako realisticno, da je za nepovjerovati.
Svaka cast Angelini, a i glumcima, pogotovo Zani!!!
Tako je realno i dobro odglumila Ajlu (ime protagonistice), da je s lakocom mogu smatrati trenutno nasom najboljom glumicom!
Za mnoge film ima neocekivan kraj, ja sam pak uspjesno predvidio polovicu istog!
Btw. Kao sto znate film je skoro u cijelosti sniman u Budimpesti i samo po nekoliko gradjevina se moze poznati da to nije kod nas (npr. crkva)
Jako dobar film, dosta tezak ... vjerujte da je bilo ljudi koji su i plakali. Jako tesko je gledati neke scene, jer su prikazane tako realisticno, da je za nepovjerovati.
Svaka cast Angelini, a i glumcima, pogotovo Zani!!!
Tako je realno i dobro odglumila Ajlu (ime protagonistice), da je s lakocom mogu smatrati trenutno nasom najboljom glumicom!
Za mnoge film ima neocekivan kraj, ja sam pak uspjesno predvidio polovicu istog!
Btw. Kao sto znate film je skoro u cijelosti sniman u Budimpesti i samo po nekoliko gradjevina se moze poznati da to nije kod nas (npr. crkva)
-
simpozijum delirijum
#335 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
i ja sam se ugrizao za jezik , bio sam sarkastican u stilu :' ma sta ona zna , Andzelina suplja holivudska ljepotica "
priznajem bio sam glup
izgleda da se Andzelina rasplakala od srece , jer je cula pozitivne reakcije od gradjana BiH o njenome filmu , e bas ste grozni
, jer bila je vrlo nervozna po tome pitanju
reakcije USA filmskih kriticara su vrlo pohvalne za njen reziserski prvijenac
uglavnom ?
hvala Andzelina ! to je pametna i humana zena , moram pogledati film uskoro zajedno sa par Americkih jarana , svi cekamo nestrpljivo da njen film se pojavi u lokalnim bioskopima
Andzelina Dzoli ce izgleda biti i odlican reziser u buducnosti takodjer
samo jedan od bezbrojnih clanaka u USA o njenome filmu ;
http://theoaklandpress.com/articles/201 ... 867224.txt
priznajem bio sam glup
izgleda da se Andzelina rasplakala od srece , jer je cula pozitivne reakcije od gradjana BiH o njenome filmu , e bas ste grozni
reakcije USA filmskih kriticara su vrlo pohvalne za njen reziserski prvijenac
uglavnom ?
hvala Andzelina ! to je pametna i humana zena , moram pogledati film uskoro zajedno sa par Americkih jarana , svi cekamo nestrpljivo da njen film se pojavi u lokalnim bioskopima
Andzelina Dzoli ce izgleda biti i odlican reziser u buducnosti takodjer
samo jedan od bezbrojnih clanaka u USA o njenome filmu ;
http://theoaklandpress.com/articles/201 ... 867224.txt
-
Emi_Nevermind
#336 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
AmirEmira wrote:Ibretim se komentarima na ovom forumu, i pomalo me stid. Stidim se sto smo unatoc silnim skolama i fakultetima jos kao narod toliko jednosmjerni da sjedamo na prvi voz i krecemo kao stado ovaca za prvim cobanom koji povice VUK. U ovom slucaju je Angelina vuk, mi ovce, a taj scenario ovcija koza u koju se vucica Angelina preobukla. Iako je radnja filma bila objavljena vec u oktobru, iako svi znaju da se film ne radi o ljubavnoj prici izmedju silovatelja i njegove zrtve, iako u filmu glume renomirani glumci koji su postali i ostali poznati po svom integritetu, kao npr Branko Djuric, Rade Serbedzija, unatoc svemu opet vidim 10 stranica koje se bave spekuliranjem sadrzaja.. Pa ljudi imate li vi google? To vam je stranica gdje mozete ukucati pojam koji vas zanima i dobiti informaciju koju trazite.. Ustedite malo vremena, i nemate potrebu da se svadjate po forumima..
I svi ocekuju da im medjunarodna zajednica rijesi sve probleme, zale se kako su svi zaboravili BiH, i onda kad se nadje neko koga zanima nasa istorija, onda je ona kriva i pokusava da zaradi pare na nasoj muci?!
Pa kad bi svi tako razmisljali, danas ne bi imali ni jednog filma koji se radi o bilo kojem ratu i bilo kakvog tragediji.. Zar ona nema dovoljno para da mora dolaziti ovamo da ih zaradi ulizivajuci se Grahovcu i moljakajuci za dozvolu da snima par scena koje moze snimiti bilo gdje..?
Pa zaista, zar ste toliko naivni ?? Da je htjela zaraditi pare, valjda bi uzela jos jednu ulogu, a ne debitirala kao reziserka.. I da je htjela da profitira zaposila bi holivudske glumce, a ne pokusala da progura nase glumacke talente.. I da je htjela da nekog uvrijedi, ne bi hodala po nasim selima (u koje iskreno receno vecina nas ne bi zalazila!!) da sazna vise o sudbini ovih ljudi.. Zar su svi toliko ogorceni i zlocudni da misle da ne postoje ljudi kojima je zaista stalo da nekom pomognu i koji zele da ispricaju neciju pricu.. Postoji milion filmova o Vietnamu, Njemackoj, Ausvicu, Pearl Harboru.. Sve zlocudni profiteri..Svaka nacija koja je ikad bila ostecena u nekom ratu uvijek je bilo pozeljno da neko posvecuje paznju njihovoj patnji i zeli da isprica njihovu pricu.. S Niko ne pravi filmove o Kosovu, Ceceniji, Ruandu su zaboravili davno.. Ocigledno je ova "vucica" vidjela nesto sto ju je pokrenulo, i eto ocigledno, i sada vjerovatno na njenu zalost, odlucila da isprica pricu naseg naroda.. I vidim da su neki protiv toga sto je film baziran na vezi izmedju "dzelata" i zrtve tj. Srbina i MUslimanke.. Kao nikad prije rata nije bilo mjesanih brakova i parova? U ratu su se eto svi automatski zamrzili.. Mislim cak sta vise da je ovaj slucaj i vise nego cest, samo se njim niko nije pozabavio.. Zar smo jos uvijek totalitarna drzava u kojoj nam neko odredjuje sta smijemo misliti i o kakvim se temama smiju snimati filmovi.. Kome nije jasno (nakon svega) o cemu se radi film, evo http://www.filmofilia.com/2010/08/26/ra ... ove-story/
Eto kad film izadje, preporucujem svima da se vrate na ovaj forum i procitaju svoje postove, mozda se naucite da predrasude i spekulacije nikad nisu mjerodavni.. Eto sto Branko rece: ispeci pa reci tj napisi.. Da mi ostali ne moramo gubiti vrijeme citajuci neosnovane nebuloze.
waaahahahahahaha HATE TO SAY I TOLD YOU SO HATE TO SAY I TOLD YOU SO HATE TO SAY I TOLD YOU SO HATE TO SAY I TOLD YOU SO HATE TO SAY I TOLD YOU SO HATE TO SAY I TOLD YOU SO HATE TO SAY I TOLD YOU SO
-
Emi_Nevermind
#337 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Čuj to, a ja čitala tu na forumu kako niko neće da gleda, kažu skontali da je loš po traileru..bijela wrote:danas u CC: sve rasprodano, najskorije karte za srijedu (2 mjesta)
- BHF_Manijak
#338 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Cek cek, jel to onaj film oko kojeg se halabuka vodila??? Onaj u kojem kao cura se zaljubi u silovatelja??? Ako jeste, bljaaaaak, ne zelim cisto iz principa da gledam tu morbidnost...
-
Emi_Nevermind
#339 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
???????????????????? Vodila se halabuka jer su nasi ljudi ovce koje polete sa prvom glasinom umjesto da se sami raspitaju. Film se ne radi o tome niti se ikad radio o tome, neko kome je stalo do toga da se film zaustavi je naravno to razglasio, a nasi poletili odmah, lako je stado usmjeriti... A sad i kad je izasao film, i kad se zna da se ne radi o tome,a ljudi istu pricu pricaju, ja nemam sta da kazem. Stid me je previse.BHF_Manijak wrote:Cek cek, jel to onaj film oko kojeg se halabuka vodila??? Onaj u kojem kao cura se zaljubi u silovatelja??? Ako jeste, bljaaaaak, ne zelim cisto iz principa da gledam tu morbidnost...
- BHF_Manijak
#340 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
OK, samo pitam, sto se bezze nerviras!AmirEmira wrote:???????????????????? Vodila se halabuka jer su nasi ljudi ovce koje polete sa prvom glasinom umjesto da se sami raspitaju. Film se ne radi o tome niti se ikad radio o tome, neko kome je stalo do toga da se film zaustavi je naravno to razglasio, a nasi poletili odmah, lako je stado usmjeriti... A sad i kad je izasao film, i kad se zna da se ne radi o tome,a ljudi istu pricu pricaju, ja nemam sta da kazem. Stid me je previse.BHF_Manijak wrote:Cek cek, jel to onaj film oko kojeg se halabuka vodila??? Onaj u kojem kao cura se zaljubi u silovatelja??? Ako jeste, bljaaaaak, ne zelim cisto iz principa da gledam tu morbidnost...
-
Emi_Nevermind
#341 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Ma sumnjam i ja da je remekdjelo, ali treba pogledati pa onda suditi, valjda je to sve predstavila solidno, tako djeluje 
- alibaba_i_30_godina
#342 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Covjek bi pomislio da si dosad makar 2 puta pregledao/la film, obzirom koliko ga branis.AmirEmira wrote:Ma sumnjam i ja da je remekdjelo, ali treba pogledati pa onda suditi, valjda je to sve predstavila solidno, tako djeluje
FIlm uopce nije los, price da se protagonistica zaljubila u svog silovatelja nisu tacne, u pitanju je potpuno drugi slucaj. Nije tipican holivudski film i prikazane su neke od najgorih stvari koje su pocinjene od agresora.
-
Aorta
#343 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Gledala sam film na otvorenju u NYC. Bila sam pod jakim utiscima vise od dva dana. Ja sam jedna od onih sto su zaista jedva cekali da film izadje, ali mi se nije "svidio." Bez spoilera, veoma tezak film, dojmljiv. Vjerujem da je Andjelina uradila najbolje sto je mogla da bude fer i balansirana. Medjutim, meni je film malo previse "balansiran" svojim podvlacenjem da su muslimani sve ono sto se desilo od 1992-1995 zasluzili zbog WWII. Spominje se Handzar divizija, feudalizam, te uloga nebeskog naroda u sprijecavanju Turaka, Austrougarske, Hitlera, "bad guys", itd, a ni rijeci da su i cetnici postojali u WWII. Kao, yeah, Srbi su se stvarno ponasali kao zivotinje u ovom ratu, ali to je sve kontinuitet "doce cica na kolica" za muslimane, jer su oni isto ili slicno radili Srbima u WWII.
Jedini zaista pozitivan lik, kad malo bolje razmislis, je Danijel -- nema u sebi snage da ikoga ubije i ako moze, stiti Ajlu, dobar je prema svojim vojnicima, Ajlu ukiva u zvijezde, govori joj kako da pobjegne ... A Ajlin lik mi uopste nije kompleksan. Do usiju je zaljubljena u Danijela, ni jednom ne pita za svoju sestru niti, barem se tako cini, mari za ono sta se desava njenom narodu. Ne znam je li dio problema u skripti, ili nedostatku hemije izmedju njih dvoje, ali sta god, nije
od mene.
- bosnianidiot
#344 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Kao da nismo gledali isti film
Ne bih da spoilam film onima koji nisu gledali, ali moram odgovoriti na komentar iznad sebe, pa ne citajte slijedeci red ako niste gledali
Zar je moguce da nisi shvatila da su Ajla, njena sestra i onih par vojnika ARBiH organizovali onakav kraj?
Uglavnom, Angelini kapa do poda za hrabrost i prikazivanje surove realnosti rata u BiH. Spominjanje Handzar divizije, i neke visestoljetne borbe Srba da "odbrane Europu od Turaka" kroz pricu jednog divljaka i ljudske nistarije, po meni je vise imalo za cilj da pokaze koliko je ludosti i divljastva bilo u bezrazloznom masakru koji se desio u BiH...
Zana je odlicno odglumila Ajlu, upravo njena hladnoca i kalkulisanost, uz emocije koje su neke brutalne scene pobudile u publici, sprijecile su me da predvidim onakav kraj, iako je, kad malo bolje razmislim, bio poprilicno ocekivan...
Lik Nikole, srpskog generala opsjednutog uzdizanjem srpskog naroda nad "balijama i ustasama" je briljantno prikazan, ali to sam i ocekivao cim sam vidio da ga glumi Rade Serbedzija
Ostatak glumacke ekipe takodjer na visini zadatka, osim Danijela i Ajline sestre, cija uloga i nije tako znacajna pa se moze zanemariti...
Ali glavni glumac nikako nije prenio emocije i unutarnje previranje koje se moralo desavati u glavi covjeka suocenim sa takvim izborom, ali nije bio ni previse los...
Zao mi je samo sto film u cjelosti nije snimljen u Sarajevu, zbog naseg mahalskog mentaliteta i osudjivanja necega o cemu pojma nemamo...
Ona katedrala u Budimpesti mi je bas kvarila ugodjaj...
Jedina scena koja je snimljena u Sarajevu je imala gresku, kada kamion sa cetnicima prolazi pored Marsalke, u gornjem uglu se vidi ona velika reklama Violeta na zgradi iza
Sve u svemu, Angelina je odabrala jako tesku temu za svoj reziserski privijenac, ali se mora priznati da je uradila jako dobar posao, da se ne boji surovo i realno prikazati istinu, bez obzira kakve to reakcije izazvalo...
Toliko od mene
Ne bih da spoilam film onima koji nisu gledali, ali moram odgovoriti na komentar iznad sebe, pa ne citajte slijedeci red ako niste gledali
Zar je moguce da nisi shvatila da su Ajla, njena sestra i onih par vojnika ARBiH organizovali onakav kraj?
Uglavnom, Angelini kapa do poda za hrabrost i prikazivanje surove realnosti rata u BiH. Spominjanje Handzar divizije, i neke visestoljetne borbe Srba da "odbrane Europu od Turaka" kroz pricu jednog divljaka i ljudske nistarije, po meni je vise imalo za cilj da pokaze koliko je ludosti i divljastva bilo u bezrazloznom masakru koji se desio u BiH...
Zana je odlicno odglumila Ajlu, upravo njena hladnoca i kalkulisanost, uz emocije koje su neke brutalne scene pobudile u publici, sprijecile su me da predvidim onakav kraj, iako je, kad malo bolje razmislim, bio poprilicno ocekivan...
Lik Nikole, srpskog generala opsjednutog uzdizanjem srpskog naroda nad "balijama i ustasama" je briljantno prikazan, ali to sam i ocekivao cim sam vidio da ga glumi Rade Serbedzija
Ostatak glumacke ekipe takodjer na visini zadatka, osim Danijela i Ajline sestre, cija uloga i nije tako znacajna pa se moze zanemariti...
Ali glavni glumac nikako nije prenio emocije i unutarnje previranje koje se moralo desavati u glavi covjeka suocenim sa takvim izborom, ali nije bio ni previse los...
Zao mi je samo sto film u cjelosti nije snimljen u Sarajevu, zbog naseg mahalskog mentaliteta i osudjivanja necega o cemu pojma nemamo...
Ona katedrala u Budimpesti mi je bas kvarila ugodjaj...
Jedina scena koja je snimljena u Sarajevu je imala gresku, kada kamion sa cetnicima prolazi pored Marsalke, u gornjem uglu se vidi ona velika reklama Violeta na zgradi iza
Sve u svemu, Angelina je odabrala jako tesku temu za svoj reziserski privijenac, ali se mora priznati da je uradila jako dobar posao, da se ne boji surovo i realno prikazati istinu, bez obzira kakve to reakcije izazvalo...
Toliko od mene
-
Aorta
#345 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Da, sve to sto general lupeta je jasno tebi i meni, ali jednom prosjecnom Amerikancu nije, pogotovo u danasnjem vremenu kad je islamophobia en vogue. Moj muz (hej, moj muz!, a kamo li neko deseti) me je pitao poslije filma
"so, did muslims really do stuff like that to Serbs in WWII?" U vezi Ajle, i prije navedenog pakta sa nasim vojnicima i njenom sestrom, ona je odbila da pobjegne iz kampa zbog Danijela. It was too much, ta slijepa zaljubljenost. Pitala sam jednu prijateljicu jevrejku kako bi njena familija reagovala na film gdje se, recimo, jedna jevrejka zaljubi u SS oficira za vrijeme rata, i to u logoru. To je prosto nezamislivo za nju. Citirala je Schindlerovu Listu, gdje je oficir Amon bio zaljubljen u svoju "sluzavku" jevrejku, ali ona nikad nije imala osmjeh od uha do uha kad bi joj on njezno prisao ... To je za mene def bio turn off. Ali, sve u svemu, drago mi je da sam ga otisla pogledati ... zapravo, jedva sam cekala. Ali ne volim to sto osjecam potrebu da objasnim neke stvari neupucenima, odnosno ljudima koji nisu iz nasih krajeva, o navedenim temama (tj., ovo je sve osveta, Srbi su nebeski narod koji je odbranio Evropu od turaka, zloglasnih imperija, Hitlera, itd.) nakon sto pogledaju isti film.
"so, did muslims really do stuff like that to Serbs in WWII?" U vezi Ajle, i prije navedenog pakta sa nasim vojnicima i njenom sestrom, ona je odbila da pobjegne iz kampa zbog Danijela. It was too much, ta slijepa zaljubljenost. Pitala sam jednu prijateljicu jevrejku kako bi njena familija reagovala na film gdje se, recimo, jedna jevrejka zaljubi u SS oficira za vrijeme rata, i to u logoru. To je prosto nezamislivo za nju. Citirala je Schindlerovu Listu, gdje je oficir Amon bio zaljubljen u svoju "sluzavku" jevrejku, ali ona nikad nije imala osmjeh od uha do uha kad bi joj on njezno prisao ... To je za mene def bio turn off. Ali, sve u svemu, drago mi je da sam ga otisla pogledati ... zapravo, jedva sam cekala. Ali ne volim to sto osjecam potrebu da objasnim neke stvari neupucenima, odnosno ljudima koji nisu iz nasih krajeva, o navedenim temama (tj., ovo je sve osveta, Srbi su nebeski narod koji je odbranio Evropu od turaka, zloglasnih imperija, Hitlera, itd.) nakon sto pogledaju isti film.
- ljubav_aha
#346 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
moja americka raja je iz doticnog razloga izjavila:ljubav_aha,takav film zelimo gledati sa tobom,jer ga zelimo bolje razumjeti ;defitivno,stranci nece razumjeti odredjene informacije u filmu
- bosnianidiot
#347 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Sve to stoji, ali nemoguce je snimiti film o ratu u Bosni koji ce jednom prosjecnom indolentnom Amerikancu, sa glavom punom islamofobije, kompleksa i neznanja, pribliziti rat u Bosni onako kako ga mi vidimo.
Ovo je prvenstveno igrani film, nije dokumentarac, i cak je prikazan puno realnije nego sto je ostatak svijeta zamisljao situaciju u BiH.
Ako cemo gledati tim kriterijima, ne moze ni meni jedan film koji se bavi tematikom rata u Afganistanu, palestinsko-izraelskih odnosa, americkog gradjanskog rata, ili cega vec, realno prikazati sve sto se u tom ratu desavalo, sve uzroke i posljedice, nego samo moze zainteresovati gledaoca, koji ce poslije toga uzeti poneku knjigu, ili se bar na internetu dodatno informisati o situaciji u toj zemlji.
Zato Angelini svaka cast, bio sam vrlo skeptican, ali uspjela je prikazati jednu zanimljivu pricu, a pri tome je imala dovoljno hrabrosti da prikaze glavne krivce kao zvijeri i zlocince, bas onakve kakvi su i bili.
Ovo je prvenstveno igrani film, nije dokumentarac, i cak je prikazan puno realnije nego sto je ostatak svijeta zamisljao situaciju u BiH.
Ako cemo gledati tim kriterijima, ne moze ni meni jedan film koji se bavi tematikom rata u Afganistanu, palestinsko-izraelskih odnosa, americkog gradjanskog rata, ili cega vec, realno prikazati sve sto se u tom ratu desavalo, sve uzroke i posljedice, nego samo moze zainteresovati gledaoca, koji ce poslije toga uzeti poneku knjigu, ili se bar na internetu dodatno informisati o situaciji u toj zemlji.
Zato Angelini svaka cast, bio sam vrlo skeptican, ali uspjela je prikazati jednu zanimljivu pricu, a pri tome je imala dovoljno hrabrosti da prikaze glavne krivce kao zvijeri i zlocince, bas onakve kakvi su i bili.
-
Emi_Nevermind
#348 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Halooo prestaniteee'
SPOILER ALERT!!
Hlo moderatori, moze li ih neko usutiti? NEMOJTE O RADNJI LJUDI, PLIZ
SPOILER ALERT!!
Hlo moderatori, moze li ih neko usutiti? NEMOJTE O RADNJI LJUDI, PLIZ
- bosnianidiot
#349 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Pa nemoj dolaziti na temu dok ne pogledas film, zar nije tako lakse?
Mislim, jako je tesko diskutovati o filmu a da se ne spomenu bar neke sitnice vezane za radnju
Mislim, jako je tesko diskutovati o filmu a da se ne spomenu bar neke sitnice vezane za radnju
-
Mariella
#350 Re: Angelina Jolie ce snimati film u Sarajevu
Spominjite vi radnju u filmu koliko hocete al prije toga se naglasi da u postu imaju spoileri, pa da ljudi prestanu citati