Federalna televizija
Moderator: anex
- avicena
#326 Re: Federalna televizija
Ako ovako nastave sa filmskim programom uskoro će nam muzički biti.......borbene. 
- nosara
#327 Re: Federalna televizija
Pa to bi bas bilo super...! Da se podsjetite pjesama koje ste, do nedavno, iz peta revali u svakoj prilici...avicena wrote:Ako ovako nastave sa filmskim programom uskoro će nam muzički biti.......borbene.
- avicena
#328 Re: Federalna televizija
Iz "Profesionalca"....nosara wrote:Pa to bi bas bilo super...! Da se podsjetite pjesama koje ste, do nedavno, iz peta revali u svakoj prilici...avicena wrote:Ako ovako nastave sa filmskim programom uskoro će nam muzički biti.......borbene.
-
skojotovski
#329 Re: Federalna televizija
ljudi, kakva je ono strahoba bila u zivom javljanju ispred OHR-a u 19.30???? nekakva ishavjestena, izbezumljena plava mucalica???? papiri joj se razletise, spetlja se, ne zna gdje ce, sta ce....
kazagicka je za nju Amampurova!
kukuuuuuuuuuuuu maaaaajko!!!
kazagicka je za nju Amampurova!
kukuuuuuuuuuuuu maaaaajko!!!
- cyprus
#330 Re: Federalna televizija
I ja sam se zaibretio na javljanje ispred zgrade OHR-a, zar je moguće da ono ima na javnom emiteru 
-
VjecitiStudent
#331 Re: Federalna televizija
Nije se ni ovako nesto desilo preko noci, prvo su otjerani svi oni sto su nekada valjali na toj TV (sjeca li se iko Duske, Nikoline, ...) sad samo uzivamo u plodovima, a svi standardi su preko noci maksimalno srozani.cyprus wrote:I ja sam se zaibretio na javljanje ispred zgrade OHR-a, zar je moguće da ono ima na javnom emiteru
Ukratko, bit ce jos gore.
- nosara
#332 Re: Federalna televizija
Ko je nju otjerao, osim vlastitih gladnih ociju...?VjecitiStudent wrote:Nije se ni ovako nesto desilo preko noci, prvo su otjerani svi oni sto su nekada valjali na toj TV (sjeca li se iko Duske, Nikoline, ...) sad samo uzivamo u plodovima, a svi standardi su preko noci maksimalno srozani.cyprus wrote:I ja sam se zaibretio na javljanje ispred zgrade OHR-a, zar je moguće da ono ima na javnom emiteru
Ukratko, bit ce jos gore.
-
milojicabrzi
#333 Re: Federalna televizija
Ma ne treba pretjerivati sa zivim javljanjima, pod svaku cijenu...Jos malo ce se uzivo ukljucivati sa Alipasinog...Zna se kada se podize link. kad iza ljedja gori na mjestu eksplozije i sl.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#334 Re: Federalna televizija
Evo opet "direktno" javljanje ispred zgrade OHR-a
Čovječe, k'o da se iz Japana javljaju, kakva je svrha ovakvih "ekskluziva", gdje reporterka stoji ispred objekta i deklamuje šta se desilo toga dana...i to sve uživo
Čovječe, k'o da se iz Japana javljaju, kakva je svrha ovakvih "ekskluziva", gdje reporterka stoji ispred objekta i deklamuje šta se desilo toga dana...i to sve uživo
- bingov buraz
#335 Re: Federalna televizija
Gdje nadjose ovu koja je veceras vodila na dnevniku intervju sa ambasadorom Japana
motika place za njom
-
kenijada
#336 Re: Federalna televizija
.....pa stvarno više nemaju nikakvih kriterija...nevjerovatno koliko su se srozali....čast izuzecima ali nažalost mogu se nabrojati na prste jedne ruke. Ne krenu li uskoro uzlaznom putanjom, loše im se piše. Tehnički ostali u dalekoj prošlosti, kadrovski na dobrom putu da postanu TV99.....
-
Ripicipi
-
treger
#338 Re: Federalna televizija
ja sam ogorčena državnim televizijama i programom koji nude.
za seriju sam čula i zaista ne mogu da vjerujem..državna televizija se utrkuje sa komercijalnim medijima sa gledanošću...
pitam se zašto, zašto kad su u startu u prednosti jer imaju priliv novca od pretplate i to ogroman priliv..
kupuju turske serije da bi se utrkivali sa hayatom i obn i pinkom..zašto? malo ima para od pretplate i marketinga?
SRAMOTA!
Nek ih je stid svega što rade! dječiji obrazovni dokumentarni program...i onda krivimo šta djeca gledaju..što ne plate ljude pa da sihronizuju crtane na našem jeziku..da nam djeca ne govore škvadra itd...
a ne, bolje oprati malo para od pretplate i seriju kupiti za 2500E po epizodi iako su je nudili za 1200E
treba ih zapaliti sve u domu i nedati im da izađu
za seriju sam čula i zaista ne mogu da vjerujem..državna televizija se utrkuje sa komercijalnim medijima sa gledanošću...
pitam se zašto, zašto kad su u startu u prednosti jer imaju priliv novca od pretplate i to ogroman priliv..
kupuju turske serije da bi se utrkivali sa hayatom i obn i pinkom..zašto? malo ima para od pretplate i marketinga?
SRAMOTA!
Nek ih je stid svega što rade! dječiji obrazovni dokumentarni program...i onda krivimo šta djeca gledaju..što ne plate ljude pa da sihronizuju crtane na našem jeziku..da nam djeca ne govore škvadra itd...
a ne, bolje oprati malo para od pretplate i seriju kupiti za 2500E po epizodi iako su je nudili za 1200E
treba ih zapaliti sve u domu i nedati im da izađu
-
skojotovski
#339 Re: Federalna televizija
pa, kako bi gospoda Sabic i Jukic tjelesno bujali, da ne prave ovakve duple racune? epizoda 1.200, a oni zaracunaju 2.500, pa se lagano rastale. nikad deblji i zaobljeniji nisu bili! prsnuce uskoro!
od cega su se kupili novi autu? sve je to natjeralo provincijalca Sabica da polaze vozacki ispit...iako je ranije govorio da mu auto ne treba, da to nije za njega...
pusti djecu...pusti obrazovni program...sta ce im to...
od cega su se kupili novi autu? sve je to natjeralo provincijalca Sabica da polaze vozacki ispit...iako je ranije govorio da mu auto ne treba, da to nije za njega...
pusti djecu...pusti obrazovni program...sta ce im to...
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#340 Re: Federalna televizija
Ovaj Marić me u večerašnjoj direktnoj emisiji povodom intervencije u Libiji podsjeća na Mitrija Crnicu iz Nadrealista
"Evo stiže nekih milion vijesti...ovo, intervencija, vojska, to ništa...nemojte da večeras ostanemo svu noć molim vas...sjooo"
"Evo stiže nekih milion vijesti...ovo, intervencija, vojska, to ništa...nemojte da večeras ostanemo svu noć molim vas...sjooo"
-
kenijada
#341 Re: Federalna televizija
Pera Trta wrote:Ovaj Marić me u večerašnjoj direktnoj emisiji povodom intervencije u Libiji podsjeća na Mitrija Crnicu iz Nadrealista![]()
Početak emisije, pita Marić gosta " Je li opravdana intervencija?" - tako nešto ... Kaže gost " Pazite, nisam siguran još uvijek da se radi o intervenciji" - Marić:" Ma dobro nema veze, znate, morali smo dati neko ime ovoj specijalnoj emisiji pa eto nazvali smo je INTERVENCIJA U LIBIJI !!!
Čovjek ne zna sastaviti normalnu rečenicu! - pretpostavljam da je zamišljena kao ozbiljna emisija što bi trebala i biti al' meni liči na parodiju, baš k'o nadrealisti
-
Pera Trta
#342 Re: Federalna televizija
Ojjjjj, Elma vodi emisiju o fudbalu

-
skojotovski
#343 Re: Federalna televizija
"Klub čitalaca" noćni TV-program FTV!
Noćni show program Federalne televizije "Klub čitalaca" imat će svoju premijeru u subotu, 2. aprila, u 23:15 sati, objavljeno je danas.
Program je zamišljen kao vrlo ozbiljan, cjelovečernji, zabavno-edukativni talk-show, bez ijedne ozbiljne minute u sadržaju.
Svaka emisija ima bazičnu temu kojom se bavi, kojom je sve omeđeno, mada u emisiji postoje i nezavisni sadržaji. U prvom ciklusu emitiranja predviđeno je deset emisija. Teme tih prvih emisija su: Budalaština, Sarajevo, Turbo folk, Životinje i ljudi, Sarajevska rok škola, Bratstvo i jedinstvo, Narodnjaštvo, Alkohol, Nju primitivs, Ugroženi narodi. Gosti su velika imena i zvijezde iz raznih oblasti javnog života, čiji izbor određuju teme emisija. Cijeli show je ispunjen zabavom, muzikom i optimizmom.
Šou program se snima u Studiju A, u novoj scenografiji površine 144 kvadratna metra. Priloge i priče snimaju širom BiH.
"Osoblje" Kluba čitalaca predstavljaju: Boris Šiber – upravitelj i glavni voditelj. inteligentan i blesav, strog i pravedan gazda. Inače, urednik Dječijeg i omladinskog programa, te najveseliji živi Nadrealista; Mirsad Kličić – barmen u klubu. Radi honorarno. Krajišnik, "ne da na sebe". U međuvremenu, radi kao urednik Filmskog i serijskog programa i filmski kritičar; Kathryn Hampton – domaćica kluba. Lijepa, a jeftina radna snaga iz SAD-a. "Govori naš k'o i mi". Diplomirala kineski jezik i književnost na Univerzitetu Princeton; Tarik Helić – šef sale. Njegov angažman je marketinški potez upravitelja, načinjen u cilju povećanja prometa u klubu. U slobodno vrijeme kultni narodni gost, domaćin i voditelj. A bogami, zna i zapjevati; Nisvet Džanko – osiguranje i održavanje objekta. Golem i vrijedan dečko. Poznat kao bosanski 'narodni predsjednik', kao autor Pozitivne geografije i Dopunske nastave, te kao novinar i filmski kritičar; Orkestar "Nik" - četiri kvalifikovana muzičara i pjevačica. Jeftino sviraju sve što im se naredi - "od kola do rokenrola".
Urednik i reditelj je Nenad Đurić, a autori priloga i skečeva u programu su: Aleš Kurt, Nisvet Džanko, Amar Ćesić, Faruk Šabanović, Mirsad Kličić, Kathryn Hampton i drugi briljantni autori FTV-a, u rubrikama Karate sevdah, Za ovdje i za ponijet', Ovo je zemlja za nas!, Second hand, Kličkova odbrana naslova, Slikom da ti kažem...
jos jedan u nizu "vrlo obecavajucih projekata" "briljantnih autora FTV-a"!
sve za 6 markica! ovo ce prevazici i Partizansku eskadrilu!

Noćni show program Federalne televizije "Klub čitalaca" imat će svoju premijeru u subotu, 2. aprila, u 23:15 sati, objavljeno je danas.
Program je zamišljen kao vrlo ozbiljan, cjelovečernji, zabavno-edukativni talk-show, bez ijedne ozbiljne minute u sadržaju.
Svaka emisija ima bazičnu temu kojom se bavi, kojom je sve omeđeno, mada u emisiji postoje i nezavisni sadržaji. U prvom ciklusu emitiranja predviđeno je deset emisija. Teme tih prvih emisija su: Budalaština, Sarajevo, Turbo folk, Životinje i ljudi, Sarajevska rok škola, Bratstvo i jedinstvo, Narodnjaštvo, Alkohol, Nju primitivs, Ugroženi narodi. Gosti su velika imena i zvijezde iz raznih oblasti javnog života, čiji izbor određuju teme emisija. Cijeli show je ispunjen zabavom, muzikom i optimizmom.
Šou program se snima u Studiju A, u novoj scenografiji površine 144 kvadratna metra. Priloge i priče snimaju širom BiH.
"Osoblje" Kluba čitalaca predstavljaju: Boris Šiber – upravitelj i glavni voditelj. inteligentan i blesav, strog i pravedan gazda. Inače, urednik Dječijeg i omladinskog programa, te najveseliji živi Nadrealista; Mirsad Kličić – barmen u klubu. Radi honorarno. Krajišnik, "ne da na sebe". U međuvremenu, radi kao urednik Filmskog i serijskog programa i filmski kritičar; Kathryn Hampton – domaćica kluba. Lijepa, a jeftina radna snaga iz SAD-a. "Govori naš k'o i mi". Diplomirala kineski jezik i književnost na Univerzitetu Princeton; Tarik Helić – šef sale. Njegov angažman je marketinški potez upravitelja, načinjen u cilju povećanja prometa u klubu. U slobodno vrijeme kultni narodni gost, domaćin i voditelj. A bogami, zna i zapjevati; Nisvet Džanko – osiguranje i održavanje objekta. Golem i vrijedan dečko. Poznat kao bosanski 'narodni predsjednik', kao autor Pozitivne geografije i Dopunske nastave, te kao novinar i filmski kritičar; Orkestar "Nik" - četiri kvalifikovana muzičara i pjevačica. Jeftino sviraju sve što im se naredi - "od kola do rokenrola".
Urednik i reditelj je Nenad Đurić, a autori priloga i skečeva u programu su: Aleš Kurt, Nisvet Džanko, Amar Ćesić, Faruk Šabanović, Mirsad Kličić, Kathryn Hampton i drugi briljantni autori FTV-a, u rubrikama Karate sevdah, Za ovdje i za ponijet', Ovo je zemlja za nas!, Second hand, Kličkova odbrana naslova, Slikom da ti kažem...
jos jedan u nizu "vrlo obecavajucih projekata" "briljantnih autora FTV-a"!
sve za 6 markica! ovo ce prevazici i Partizansku eskadrilu!
-
StupskaBitanga
#344 Re: Federalna televizija
Večeras počela turska sapunica
Nadmašit će i OBN sa turskim safunjarama
Hayat ima 1
OBN 3 a ovi 2
Hayat ima 1
OBN 3 a ovi 2
-
Sarajevski_Marlboro
#345 Re: Federalna televizija
Svako dobro Bosno i Hercegovino 
- azurna_obala
#346 Re: Federalna televizija
Sad će nam dolazit inkasanti na vrata da naplate RTV pretplatu, nikako mi nije jasno za kakav program imaju pravo doći i uzet pare!??
-
StupskaBitanga
#347 Re: Federalna televizija
Tu je kvakaazurna_obala wrote:Sad će nam dolazit inkasanti na vrata da naplate RTV pretplatu, nikako mi nije jasno za kakav program imaju pravo doći i uzet pare!??
Ne plaćaš ni ti ni ja PROGRAM
Već POREZ što imaš televiziju/e u kući
- azurna_obala
#348 Re: Federalna televizija
Još jedna u nizu, još jedna u nizu......StupskaBitanga wrote:Večeras počela turska sapunica
Hayat ima 1
OBN 3 a ovi 2
-
StupskaBitanga
#349 Re: Federalna televizija
Večerašnji dnevnik, Aida bez blesimetra, Kazagićka ispred N/FS i mahanje mikrofonom
Kakav humoristični show
Ono je bilo koma živa
Kakav humoristični show
Ono je bilo koma živa
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#350 Re: Federalna televizija
Gledala sam i isto sam kontalaStupskaBitanga wrote:Večerašnji dnevnik, Aida bez blesimetra, Kazagićka ispred N/FS i mahanje mikrofonom
Kakav humoristični show
Ono je bilo koma živa