Zanimljiva upoznavanja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
extraordinary
#326 Re: Zanimljiva upoznavanja
Ja mislim da je svako muško društvo ( mislim na ova malo novija, otkad postoje ovi fazoni tipa msn-a) makar jednog svog člana dobro zavalilo i poslalo na sastanak sa nepostojećom djevojkom. Bar mi jesmo jednog druga dvije noći barili, na kraju dogovorili kafu i u zakazano vrijeme se nas trojica pojavili 
-
laks
#327 Re: Zanimljiva upoznavanja
Jednom prilikom uzeo ja od jarana auto da nam idem kupit piva. Već smo ih bili dosta popili. U to vrijeme (tek rat stao) nije bilo ovih trgovačkih centara, već samo granapi. Parkiram ja pred granap i uđem da kupim pive. Taman sjedam u auto, kad otvaraju se vrata suvozača i sjeda neka treba, prvi put je vidim. Pitam je gdje je ona pošla, kaže ona nema pojma, svejedno joj. Ja već dobro pijan odmah se naložio. Zovnem je kod jarana, nema ništa protiv. Ušli u stan jaranu ništa nije jasno. Ode ona u wc, ja jeranu objasnim šta se desilo. I on se naloži. Mislim, nije ona neka riba, ali alkohol (garant je još nešto osim alkohola bilo
) kriteriji su niski totalno. Dolazi ona iz toaleta, pitam je ja ko je odakle je itd.... Kaže ona nije to važno, ali ako želimo sex njoj treba deset maraka
.
Dali smo joj deset maraka ...
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#328 Re: Zanimljiva upoznavanja
laks wrote:Jednom prilikom uzeo ja od jarana auto da nam idem kupit piva. Već smo ih bili dosta popili. U to vrijeme (tek rat stao) nije bilo ovih trgovačkih centara, već samo granapi. Parkiram ja pred granap i uđem da kupim pive. Taman sjedam u auto, kad otvaraju se vrata suvozača i sjeda neka treba, prvi put je vidim. Pitam je gdje je ona pošla, kaže ona nema pojma, svejedno joj. Ja već dobro pijan odmah se naložio. Zovnem je kod jarana, nema ništa protiv. Ušli u stan jaranu ništa nije jasno. Ode ona u wc, ja jeranu objasnim šta se desilo. I on se naloži. Mislim, nije ona neka riba, ali alkohol (garant je još nešto osim alkohola bilo) kriteriji su niski totalno. Dolazi ona iz toaleta, pitam je ja ko je odakle je itd.... Kaže ona nije to važno, ali ako želimo sex njoj treba deset maraka
.
jeste face...
-
laks
#329 Re: Zanimljiva upoznavanja
Ma nije ona bila neka jadnica, kurva prava.Priorat wrote:laks wrote:Jednom prilikom uzeo ja od jarana auto da nam idem kupit piva. Već smo ih bili dosta popili. U to vrijeme (tek rat stao) nije bilo ovih trgovačkih centara, već samo granapi. Parkiram ja pred granap i uđem da kupim pive. Taman sjedam u auto, kad otvaraju se vrata suvozača i sjeda neka treba, prvi put je vidim. Pitam je gdje je ona pošla, kaže ona nema pojma, svejedno joj. Ja već dobro pijan odmah se naložio. Zovnem je kod jarana, nema ništa protiv. Ušli u stan jaranu ništa nije jasno. Ode ona u wc, ja jeranu objasnim šta se desilo. I on se naloži. Mislim, nije ona neka riba, ali alkohol (garant je još nešto osim alkohola bilo) kriteriji su niski totalno. Dolazi ona iz toaleta, pitam je ja ko je odakle je itd.... Kaže ona nije to važno, ali ako želimo sex njoj treba deset maraka
.
jeste face...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#330 Re: Zanimljiva upoznavanja
laks wrote:Ma nije ona bila neka jadnica, kurva prava.Priorat wrote:laks wrote:Jednom prilikom uzeo ja od jarana auto da nam idem kupit piva. Već smo ih bili dosta popili. U to vrijeme (tek rat stao) nije bilo ovih trgovačkih centara, već samo granapi. Parkiram ja pred granap i uđem da kupim pive. Taman sjedam u auto, kad otvaraju se vrata suvozača i sjeda neka treba, prvi put je vidim. Pitam je gdje je ona pošla, kaže ona nema pojma, svejedno joj. Ja već dobro pijan odmah se naložio. Zovnem je kod jarana, nema ništa protiv. Ušli u stan jaranu ništa nije jasno. Ode ona u wc, ja jeranu objasnim šta se desilo. I on se naloži. Mislim, nije ona neka riba, ali alkohol (garant je još nešto osim alkohola bilo) kriteriji su niski totalno. Dolazi ona iz toaleta, pitam je ja ko je odakle je itd.... Kaže ona nije to važno, ali ako želimo sex njoj treba deset maraka
.
jeste face...
-
ssmmiilleeyy
#331 Re: Zanimljiva upoznavanja
Meni je prije 2 mjeseca neka cura dosla na suvozacev prozor i molila da je pustim unutra. Da je malo ljepša bila možda i bi,nego nekakva se sva osušila (Vjerovatno na heroinu)
Svašta će čovjeka zadesiti
- ljubav_aha
#332 Re: Zanimljiva upoznavanja
kriterij : ljepotassmmiilleeyy wrote:Meni je prije 2 mjeseca neka cura dosla na suvozacev prozor i molila da je pustim unutra. Da je malo ljepša bila možda i bi,nego nekakva se sva osušila (Vjerovatno na heroinu)![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#333 Re: Zanimljiva upoznavanja
laks wrote: Ma nije ona bila neka jadnica, kurva prava.
Ali koristi malo prikladniji rijecnik, cisto da te napomenem.
- black
#334 Re: Zanimljiva upoznavanja
pa jel' bilo ili nije, ili ti je samo jaran prich'o a njemu isto tako neko...laks wrote:Jednom prilikom uzeo ja od jarana auto da nam idem kupit piva. Već smo ih bili dosta popili. U to vrijeme (tek rat stao) nije bilo ovih trgovačkih centara, već samo granapi. Parkiram ja pred granap i uđem da kupim pive. Taman sjedam u auto, kad otvaraju se vrata suvozača i sjeda neka treba, prvi put je vidim. Pitam je gdje je ona pošla, kaže ona nema pojma, svejedno joj. Ja već dobro pijan odmah se naložio. Zovnem je kod jarana, nema ništa protiv. Ušli u stan jaranu ništa nije jasno. Ode ona u wc, ja jeranu objasnim šta se desilo. I on se naloži. Mislim, nije ona neka riba, ali alkohol (garant je još nešto osim alkohola bilo) kriteriji su niski totalno. Dolazi ona iz toaleta, pitam je ja ko je odakle je itd.... Kaže ona nije to važno, ali ako želimo sex njoj treba deset maraka
.
i shta je bilo kad se probudiste
- chengaba
#335 Re: Zanimljiva upoznavanja
Obnašateljica najstarijeg zanata na svijetu...ladyblue18 wrote:laks wrote: Ma nije ona bila neka jadnica, kurva prava.eto nek si se ti nama pohvalio.
Ali koristi malo prikladniji rijecnik, cisto da te napomenem.
Ma ovo nije k...., to je meni obična d.... koja može ili ne mora uzeti lovu za seks sa nekim, prostitutke su donekle profinjenije...
- JThomas
#336 Re: Zanimljiva upoznavanja
pa jeste l' se uopšte upoznali il' je samo bilo stavi-izvadi?
- plain vanilla
#337 Re: Zanimljiva upoznavanja
frfi. wrote:tada je jos uvijek bio popularan mirc![]()
i ja upoznam nekog lika preko vec spomenute aplikacije![]()
i izadjemo mi nakon mnoooogo provedenih noci sa tastaturom...
a ja tad bila jako mlada, i kako inace volim puno da pricam, kada smo izasli smorila ga skroz(pricom)![]()
i mi se vozimo, kaze on "volis li ti narodnjake?" i odvrne neku dzigeruuuuu skrooooz, tako da me ne cuje kako pricam, valjda![]()
![]()
![]()
![]()
naravno nikad vise se nismo ni culi ni vidjeli, ne sjecam se ni kako izgleda![]()
to je bila moja prva lekcija "kada izadjes ne pricaj previse"
mada moram priznati, nisam bas najbolje usvojila nauceno gradivo![]()
nije nesto aman zanimljivo al et, naumpade mi
eh mIRC
imalo bi se sta pisati
mladost-ludost
- black
#338 Re: Zanimljiva upoznavanja
pa isto ti je i sada, shta je drugo fejsbuk vec naprednija verzija mircaplain vanilla wrote: eh mIRC![]()
imalo bi se sta pisati
mladost-ludost
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#339 Re: Zanimljiva upoznavanja
ma bar znaš kako izgleda onaj tamoblack wrote:pa isto ti je i sada, shta je drugo fejsbuk vec naprednija verzija mircaplain vanilla wrote: eh mIRC![]()
imalo bi se sta pisati
mladost-ludosts tim sto na fejsu nema asl pls
vec odmah imas uvid u citavu mahalu
- black
#340 Re: Zanimljiva upoznavanja
Chmoljo wrote:
ma bar znaš kako izgleda onaj tamočim ono ima izrezanu sliku na profilu, i još tri u arhivi, to je za bježanije
![]()
nemam profila na fb
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#341 Re: Zanimljiva upoznavanja
bio sam milion puta u iskušenju da ga i sam obrišem, ali mi olakšava život, što jest, jest 
- plain vanilla
#342 Re: Zanimljiva upoznavanja
Ma kakvi, meni fb sluzi samo za igrice
ali mIRC je bio ..neponovljiv
ali mIRC je bio ..neponovljiv
- frfi.
#343 Re: Zanimljiva upoznavanja
srecom, nikad ne otvorih profil na fb, rijecima ne mogu opisati koliko sam ponosna na sebe
a mirc... pa kad se sjetim koliko sam puta ostala cijelu noc budna i to svima prepricavala-kao ja neka maca..
...bas neponovljiv
joooj, sad se sjetih, imala sam jos jedan dogadjaj sa mircom, lika sam znala onako preko rajine raje
i skontamo mi da oboje konzumiramo mirc i "razmijenimo nickove"
i haj raspricali se pravo, i isto tako dugo pricali, on mene postavi za moderatora na nekom kanalu pa ja sva posebna i ponosna, imam @ ispred nika
i tako ta, mircovska zavodjenja...
izadjemo mi prvi put, haj super normala, nista specijalno...pricali, smijali se...
drugi put izadjemo, i otisli da jedemo, i NAKON sto smo sve pojeli i NAKON sto smo sisli pred kasu, kaze on meni "ja sam zaboravio novcanik"
reko ok, svakako sam ja misllia platiti
nije problem para, al to da uradis a da ne najavis, mislim odakle znas da imam preko cenera u novcaniku
sta sam trebala, sudje prati da nisam imala love(srednja skola i kokuzluk, nije se uvijek imalo za ne daj Boze u novcaniku
....)
bas mi je bilo wtf, nismo se vise nikad vidjeli naravno 
a mirc... pa kad se sjetim koliko sam puta ostala cijelu noc budna i to svima prepricavala-kao ja neka maca..
joooj, sad se sjetih, imala sam jos jedan dogadjaj sa mircom, lika sam znala onako preko rajine raje
izadjemo mi prvi put, haj super normala, nista specijalno...pricali, smijali se...
drugi put izadjemo, i otisli da jedemo, i NAKON sto smo sve pojeli i NAKON sto smo sisli pred kasu, kaze on meni "ja sam zaboravio novcanik"
nije problem para, al to da uradis a da ne najavis, mislim odakle znas da imam preko cenera u novcaniku
- citroen
#344 Re: Zanimljiva upoznavanja
Desava sefrfi. wrote:srecom, nikad ne otvorih profil na fb, rijecima ne mogu opisati koliko sam ponosna na sebe![]()
![]()
a mirc... pa kad se sjetim koliko sam puta ostala cijelu noc budna i to svima prepricavala-kao ja neka maca..![]()
![]()
![]()
...bas neponovljiv
![]()
joooj, sad se sjetih, imala sam jos jedan dogadjaj sa mircom, lika sam znala onako preko rajine rajei skontamo mi da oboje konzumiramo mirc i "razmijenimo nickove"
![]()
i haj raspricali se pravo, i isto tako dugo pricali, on mene postavi za moderatora na nekom kanalu pa ja sva posebna i ponosna, imam @ ispred nika
![]()
drugi put izadjemo, i otisli da jedemo, i NAKON sto smo sve pojeli i NAKON sto smo sisli pred kasu, kaze on meni "ja sam zaboravio novcanik"reko ok, svakako sam ja misllia platiti
![]()
nije problem para, al to da uradis a da ne najavis, mislim odakle znas da imam preko cenera u novcanikusta sam trebala, sudje prati da nisam imala love(srednja skola i kokuzluk, nije se uvijek imalo za ne daj Boze u novcaniku
....)
![]()
- ljubav_aha
#345 Re: Zanimljiva upoznavanja
frfi. wrote:srecom, nikad ne otvorih profil na fb, rijecima ne mogu opisati koliko sam ponosna na sebe![]()
![]()
a mirc... pa kad se sjetim koliko sam puta ostala cijelu noc budna i to svima prepricavala-kao ja neka maca..![]()
![]()
![]()
...bas neponovljiv
![]()
joooj, sad se sjetih, imala sam jos jedan dogadjaj sa mircom, lika sam znala onako preko rajine rajei skontamo mi da oboje konzumiramo mirc i "razmijenimo nickove"
![]()
![]()
drugi put izadjemo, i otisli da jedemo, i NAKON sto smo sve pojeli i NAKON sto smo sisli pred kasu, kaze on meni "ja sam zaboravio novcanik"reko ok, svakako sam ja misllia platiti
![]()
nije problem para, al to da uradis a da ne najavis, mislim odakle znas da imam preko cenera u novcanikusta sam trebala, sudje prati da nisam imala love(srednja skola i kokuzluk, nije se uvijek imalo za ne daj Boze u novcaniku
....)
![]()
ah,to je trenutno IN ako nemas FB profile
- vaca
#346 Re: Zanimljiva upoznavanja
absolutliljubav_aha wrote: ah,to je trenutno IN ako nemas FB profile
- black
#347 Re: Zanimljiva upoznavanja
ljubav_aha wrote: ah,to je trenutno IN ako nemas FB profile
- ljubav_aha
#348 Re: Zanimljiva upoznavanja
vaca wrote:absolutliljubav_aha wrote: ah,to je trenutno IN ako nemas FB profile
zasto
- black
- ljubav_aha
#350 Re: Zanimljiva upoznavanja
ah,moj profile je vlro APOLITICAN,NEMA RALIGIJSKO,NACIONaLANO OPREDJELJENJE,nemadrzavnost,nema dodane revolucionarne grupe,rijetko postavljam statuse koji nemaju veze sa mojim emocionalnim stanjem i sot sam npr. danas jela ,stoga FB ne maipulira sa mnom , vec obratnoblack wrote:ljubav_aha wrote: ah,to je trenutno IN ako nemas FB profile
hvala za song