Pa da li bi reko da je za Sarajevo, Želju ili bilo koji naš klub bolje da ostanu u pretkolima, jer im ne bi ginula desetka u duelu sa Barcelonom?just principe wrote:moj cypruse kad sam ja davno rekao bolje bi im bilo da su odmah ispali u 3 ili 4 pretkolu nego ovo jer sam znao da ce se obrukati a to sam uvidio nakon sto su jedva na jedvite jade izbacili svedjane. I normalno kad su se toliko mucili protiv svedjana sta ocekivati onda protiv velikana ???????????
Pusti te se te suplje da im je ovo uspjeh...Kakav uspjeh samo su sebe obrukali i svoju drzavu, jebes ti nekoliko miliona vise sto su dobili kad nisu svoj obraz sacuvali ... Gdje im je danas obraz, za nekoliko godina ?
Pa covjece jedan u evropskim okvirima kloc Gomis im zabije 4 komada, i to cova obori rekord u Ligi prvaka za 7 minuta 3 gola....
Za nekoliko decenija se nece spominjati ucesce Dinama u Ligi Prvaka vec za nekoliko decenija ce se spominjati iskljucivo sramota, spominjat ce se najubjedljiviji poraz, spominjat ce se najgora gol razlika ikada koju tesko ce ikad iko oboriti izuzev Dinama...
i vjeruj da se nasa buranija ovako ne bi obrukala
ne bih vise, ali kad skontas bolje je casno ispasti u pretkolu nego doziviti najvece bruke i sramote ikada u historiji fudbala
Dinamo jeste odigro loše grupu, čak i za svoje mogućnosti, ali plasman u tu fazu generalno jeste uspjeh...