Evo jedan od mene cisto da se broji
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Kad igras na 2 marke ne koncentrises se toliko kao npr kad je veci ulog u pitanju.Admir_1984 wrote:Konstatujemo da nema pravila logickog nekog kojeg bi po matematici i vjerovatnoci trebalo biti.
Ko mi objasni kako na dvije marke hladno pogodim 10-15 zp2, a na 20-50 ne mogu tri ja mu oskara dajem
Ovo je tacnoplejka2 wrote:Kad igras na 2 marke ne koncentrises se toliko kao npr kad je veci ulog u pitanju.Admir_1984 wrote:Konstatujemo da nema pravila logickog nekog kojeg bi po matematici i vjerovatnoci trebalo biti.
Ko mi objasni kako na dvije marke hladno pogodim 10-15 zp2, a na 20-50 ne mogu tri ja mu oskara dajem
Vece pare kad ulazes razmisljas vise nego kad stavljas marku dvije.Poznato je da se na takozvanim siguricama cesto pada a kad trazis dvije ili tri sigurice pri vecem ulogu ishod bude takav kakav jeste.
Ovo sto sam napisao pada u vodu ako imas para ili mozda nisi emotivno vezan za ulog bio on marka ili 50.
U srijedu. Nikad kladioničara od tebeAdmir_1984 wrote:Ovo je tacnoplejka2 wrote:Kad igras na 2 marke ne koncentrises se toliko kao npr kad je veci ulog u pitanju.Admir_1984 wrote:Konstatujemo da nema pravila logickog nekog kojeg bi po matematici i vjerovatnoci trebalo biti.
Vece pare kad ulazes razmisljas vise nego kad stavljas marku dvije.Poznato je da se na takozvanim siguricama cesto pada a kad trazis dvije ili tri sigurice pri vecem ulogu ishod bude takav kakav jeste.
Ovo sto sam napisao pada u vodu ako imas para ili mozda nisi emotivno vezan za ulog bio on marka ili 50.
Evo recimo ja sam imao para od kladionice u vrijednosti oko 200KM, dobio ono na 3-5KM uloga vishe dana i skupio toliko. E sad zaredam svaki dan listic na 2-3km ono zp2 i kazem vam uvijek jedan eventualno dva zezne i onda skontam ajd stavicu samo 3 para kvota 2 na veci ulog i karina. Pao dva puta i pola para zijanio
Slicno mi se prije desavalo sa onim daje gol, al su u premieru u posljednje vrijeme drasticno smanjili kvote na tu vrstu opklada. Sad u subotu hamburg-wolfsburgh 2 kvota na keca, a daje go 1,15![]()
![]()
shupci
i bi onako kako rekohPriNc_ba wrote:http://bet-live.ba/site/ajax/eticket_aj ... ode=326827
e'o pocastite se danas
po meni samo mozda je partizan upitan jer ne znam kakav ce sastav izvesti a ide liga prvakaovi "turci" vala meda ne mogu vec dugo
ne samo na pocetku ove sezone. tako da mislim da dvica ne dolazi u pitanje a jos je i kemnitz u dobroj formi. barca je odigrana onako navijacki
korona dobro stoji a slask isto meda ne moze pa ocekujem da nece pobjediti u gostima
keln protiv jake odbrane hoffa tesko da moze zabiti ijedan al eto plafon 1 gol a ovi gore plavi napadaci isto plafon 2 da mogu zabiti u gostima po mom misljenju
![]()
Ja ovako ne bi tipovao, prije obratno...Bayern 1, Siti 1X.darius_maximus wrote:Evo nekih parova iz kojih cu ja pokusati izvuci nesto, mozda i sve odigram u nekom sistemu...
100 – Manchester City – Chelsea – 2
1801 – Bayern – Mainz – X2
Ima li mozda nekih odgovaranja od nekog para?
Sretno svima...![]()
P.S. Kladionica je Premier...
Mogao bih se kladiti da ce Bayern kiksati danas...pirmin wrote:Ja ovako ne bi tipovao, prije obratno...Bayern 1, Siti 1X.darius_maximus wrote:Evo nekih parova iz kojih cu ja pokusati izvuci nesto, mozda i sve odigram u nekom sistemu...
Sretno svima...![]()
Mislim da su Bavarci, koliko god da su losi, isoristili svoj bonus kikseva za pocetak sezone (FCK, Köln pa i Bremen) tako da ovdje Mainz u vrh glave moze izvuci X.Svake godine ista prica, zasto da ove bude drugacija.darius_maximus wrote:Mogao bih se kladiti da ce Bayern kiksati danas...pirmin wrote:Ja ovako ne bi tipovao, prije obratno...Bayern 1, Siti 1X.darius_maximus wrote:Evo nekih parova iz kojih cu ja pokusati izvuci nesto, mozda i sve odigram u nekom sistemu...
Sretno svima...![]()
Nema Riberya, igraju LP za koji dan, inace nisu ove godine bas za divljenje, losa forma, kiksali su i protiv jel' ono bi Kolna pred proslo kolo LP, a Mainz je zeznut sad za sad...![]()
A City - Chelsea moze svasta biti, to je derbi ekipa stvorenih novcem i tu nema sigurnosti nikakve, ono je cisto tip...