E kad "zivis" onda imas i te periode kad nije guzva, pa mozes uzivati do mile volje...a nama kako se zalomiJThomas wrote:jedno je obaviti posjetu, a drugo živjeti, jebiga...
Ljetne baste i njihovo sirenje
- Esja
#326 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
- plejka2
#327 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
I lafo sminka a da ih sve izvrnes nebi milju maraka skupio.because_of_you wrote:Meni je komično kako se raja "koja sjedi" po tim baštama smatra nešto "posebnije" od naroda koji ne provodi dane u toj besposlici![]()
![]()
![]()
I ono, ti si budala jer ne sjediš i ne piješ jedan sok 4 sata, a on je cool jer se izvalio na sred Ferhadije i ocjenjuje prolaznike![]()
![]()
![]()
Nije bolest sve sto boli.
- black point
#328 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
a šta je sa recitacijomLakat Jebić wrote:eno i ove godine ce biti monolog
- jazzer
#329 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Prosao u pretproslu subotu Ferhadijom (morao, trazio nesto da kupim)..Uzas!!!!
Ipred Vatre 200 ljudi, sjede, cooliraju, oni su kao nesto vazni, gradska raja, face...
Imam osjecaj da sa gadjenjem posmatraju obicne smrtnike koji moraju tuda proci, bar je meni tako izgledalo.
Pravo ruglo grada i da je pravde onu bi bastu zatvorili u roku odmah.
Ipred Vatre 200 ljudi, sjede, cooliraju, oni su kao nesto vazni, gradska raja, face...
Imam osjecaj da sa gadjenjem posmatraju obicne smrtnike koji moraju tuda proci, bar je meni tako izgledalo.
- Better Man
#330 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Ma večina tih što sjede u nelegalnoj bašti Vatre su obični jebivfjetrovi i zgubidani, koje u svako doba dana možeš vidjeti tu!jazzer wrote:Prosao u pretproslu subotu Ferhadijom (morao, trazio nesto da kupim)..Uzas!!!!
- Lakat Jebić
#331 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
ne bi me sekunde cudilo da monitraju neku bastu kod trznice i da je nazovu recitacijablack point wrote:a šta je sa recitacijomLakat Jebić wrote:eno i ove godine ce biti monolog![]()
![]()
- smoki_choko
#332 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
eno montirali su iznad, do unicredit banke. ne znam kako se zove jal hamlet jal cipiripiLakat Jebić wrote:ne bi me sekunde cudilo da monitraju neku bastu kod trznice i da je nazovu recitacijablack point wrote:a šta je sa recitacijomLakat Jebić wrote:eno i ove godine ce biti monolog![]()
![]()
- Država
#333 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Više poštujem molera kad ga vidim da se isprljao radeći, nego one lezihljeboviće po ferhadiji...Better Man wrote:
Ma večina tih što sjede u nelegalnoj bašti Vatre su obični jebivfjetrovi i zgubidani, koje u svako doba dana možeš vidjeti tu!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#334 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
eno i na dobrinji su poceli redat baste gdje stignu
nego, po mom misljenju, nisu "krivi" vlasnici tih kafica nego oni koji tu sjede 24/7 a sve se nema para
da nema njih ne bi se ni ovi sirili..
nego, po mom misljenju, nisu "krivi" vlasnici tih kafica nego oni koji tu sjede 24/7 a sve se nema para
- ljubav_aha
#335 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
turisticka atrakcijaBetter Man wrote:Ma večina tih što sjede u nelegalnoj bašti Vatre su obični jebivfjetrovi i zgubidani, koje u svako doba dana možeš vidjeti tu!jazzer wrote:Prosao u pretproslu subotu Ferhadijom (morao, trazio nesto da kupim)..Uzas!!!!
- erni3
#336 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
Better Man wrote:Sve baste na zelenim povrsinama i u pjesackoj zoni treba zabraniti, a onog ko izdaje dozvole za iste kazniti debelom novcanom kaznom.
Drug, nemoj se ljutiti, al' ti si paulo coelho medju forumasima
- Lakat Jebić
#337 Re: Ljetne baste i njihovo sirenje
nije ba, on je iz londonaerni3 wrote:Better Man wrote:Sve baste na zelenim povrsinama i u pjesackoj zoni treba zabraniti, a onog ko izdaje dozvole za iste kazniti debelom novcanom kaznom.
Drug, nemoj se ljutiti, al' ti si paulo coelho medju forumasima