Mrsavice ili krupnije žene???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Njanjo

#326 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Njanjo »

bash :D
drekalica28

#327 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by drekalica28 »

kiki-miki wrote:
Njanjo wrote:
justice_c wrote:Ja mislim da nesigurni muskarci vole ogromne nesigurne zene, jer na taj nacin niko im nece zavidjeti, i pokusati preoteti njihov "plijen". I to nije samo slucaj kada se radi o ogromnim zenama, postoje razni tipovi muske nesigurnosti, kao npr. kada vam vasi dragi kaze da prestanete farbati kosu, jer on fol voli priorodno, a o vjestackim plavusicama sanjari ... il' kada vama kaze da se nosite previse izazovno, a vi izgledate potpuno normalno :-?, pa vam preporuci slampavu odjecu ... nesto sto ce vas ucinit neprimjetnima .. itd. To su primjeri ubijanja sampouzdanja kod zene kroz fizicki izgled.

Postoji jos jedan nacin ubijanja zeninog samopouzdanja, a to je ono sto bi se reklo "ubijanje u pojam", to je kada pokusava da narushi tvoje samopouzdanje vrijedjajuci tvoju inteligenciju, nazivajuci te pogrdnim imenima, ubjedivajuci te da te niko nece drugi zeljeti osim njega .. itd. Sve je to jednako bolesno, pa neka pricha ko sta hoce.
...a zar nemoze biti da jednostavno neki vole malo punije djevojke.
Ovo je dokaz da žene nekad previše misle. ;-)
E moja Kiki.......nekima je i malo razmišljanja prezahtjevno. :D
Officer Crabtree

#328 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Officer Crabtree »

justice_c wrote:
Officer Crabtree wrote:
Sve je to jednako bolesno, pa neka pricha ko sta hoce.
Bil se ti zabavljala?
U kom smislu?
Egzistencijalnom.

Čuj, iskren da budem kao nikad u životu. Muškarci ne razmišljaju tako kako si ti napisala.
Dialer

#329 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Dialer »

justice_c wrote:Ja mislim da nesigurni muskarci vole ogromne nesigurne zene, jer na taj nacin niko im nece zavidjeti, i pokusati preoteti njihov "plijen". I to nije samo slucaj kada se radi o ogromnim zenama, postoje razni tipovi muske nesigurnosti, kao npr. kada vam vasi dragi kaze da prestanete farbati kosu, jer on fol voli priorodno, a o vjestackim plavusicama sanjari ... il' kada vama kaze da se nosite previse izazovno, a vi izgledate potpuno normalno :-?, pa vam preporuci slampavu odjecu ... nesto sto ce vas ucinit neprimjetnima .. itd. To su primjeri ubijanja sampouzdanja kod zene kroz fizicki izgled.

Postoji jos jedan nacin ubijanja zeninog samopouzdanja, a to je ono sto bi se reklo "ubijanje u pojam", to je kada pokusava da narushi tvoje samopouzdanje vrijedjajuci tvoju inteligenciju, nazivajuci te pogrdnim imenima, ubjedivajuci te da te niko nece drugi zeljeti osim njega .. itd. Sve je to jednako bolesno, pa neka pricha ko sta hoce.

Oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
justice_c

#330 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by justice_c »

Egzistencijalnom? wow ... bas si dobar psiholog ...

Ma kako muskarci razmisljaju, reci mi molim te? Zar muskarci nisu ti koji su posesivni, nesigurni i teritorijalni? Ako si tako dobar psiholog, da utvrdis koja je moja dijagnoza, kako da ti je to promaklo? haha
*mima*

#331 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by *mima* »

To se tebi sve desilo?
Officer Crabtree

#332 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Pa promašila si skroz.

Napisala si da muškarac pretvara ženu u ono što se njemu ne sviđa, samo da se ne bi svidjela drugome. Naprotiv, ako ima onih koji to rade, onda je pretvaraju u ono što žele da ona bude.

Dakle, ako mi se sviđa plavuša, a posesivan sam, onda ću je tjerati da se ofarba u plavo.
Ako si tako dobar psiholog, da utvrdis koja je moja dijagnoza, kako da ti je to promaklo? haha
Ne moram biti psiholog.

Muškarac sam. Znaš, mi pričamo o tome.
radiostar

#333 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by radiostar »

jos davno nekad, sam cuo jednu izreku, koja se s koljeno na koljeno prenosila sve od mladih fenicana pa do dana danasnjeg i koja kaze: 'svaka zena dobar dio zivota provede trazeci svog idealnog muskarca, kad ga konacno nadje, ostatak zivota provede pokusavajuci ga promijeniti'. i rest my case
justice_c

#334 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by justice_c »

Officer Crabtree wrote:Pa promašila si skroz.

Napisala si da muškarac pretvara ženu u ono što se njemu ne sviđa, samo da se ne bi svidjela drugome. Naprotiv, ako ima onih koji to rade, onda je pretvaraju u ono što žele da ona bude.

Dakle, ako mi se sviđa plavuša, a posesivan sam, onda ću je tjerati da se ofarba u plavo.
Ako si tako dobar psiholog, da utvrdis koja je moja dijagnoza, kako da ti je to promaklo? haha
Ne moram biti psiholog.

Muškarac sam. Znaš, mi pričamo o tome.
Of course.
Miss RX

#335 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Miss RX »

Mislim da nije vazno da li je zena mrsavica ili krupnija,najvaznije je da se ona dobro osjeca sa njima i jos vaznije da svoje kile "dobro nosi".Zivim u USA i vecina stanovnistva ima viska kila.Medjutim,ako radite sa njima ,primjetit cete da te osobe izuzetno dobro podnose svoju kilazu i da se sa lakocom krecu,cak su neke buckastije mnogo pokretljivije od mrsavica.Ovo narocito vazi za crnkinje,mislim da one odlicno nose svoje kile .A primjetila sam da ih njihovi muskarci zaista vole,i da vecina i ne voli one mrsavice.....
Officer Crabtree

#336 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

@justice_c

Čuj, da ti gore dijagnoza nije tačna iz prostog razloga što se nama svima ne sviđaju iste žene. Dakle, ako ja želim debeljucu da se ne sviđa drugima, onda ima muškaraca kojima se sviđa debeljuca, i nisam ništa time napravio...
Zivim u USA
Bil se zabavljala?
Njanjo

#337 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Njanjo »

e jesi smotan Oficiru...kaze se : "'hos profurat" :D
justice_c

#338 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by justice_c »

Officer Crabtree wrote:@justice_c

Čuj, da ti gore dijagnoza nije tačna iz prostog razloga što se nama svima ne sviđaju iste žene. Dakle, ako ja želim debeljucu da se ne sviđa drugima, onda ima muškaraca kojima se sviđa debeljuca, i nisam ništa time napravio...
Zivim u USA
Bil se zabavljala?
To je vec kompleksno, ja sam govorila o nesigurnom tipu muskarca, a ako si se ti nasao u svemu tome, to je tvoj problem. :D
Officer Crabtree

#339 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

To je vec kompleksno, ja sam govorila o nesigurnom tipu muskarca, a ako si se ti nasao u svemu tome, to je tvoj problem. :D
Nisam baš siguran da jesam.
Haettenschweiler

#340 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Haettenschweiler »

Mislim da bi bilo fer u izbor ubaciti i atletski građene žene.
Image
Mis mekinjas

#341 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Mis mekinjas »

Officer Crabtree wrote:
Egzistencijalnom.

Čuj, iskren da budem kao nikad u životu. Muškarci ne razmišljaju tako kako si ti napisala.
E nek si joj rek'o.
Nek joj neko objasni, jer ću ja biti gruba, da je ovo tipično žensko sra..... o tome kako muškarci ubijaju žene u pojam....... to žene same sebi rade...... aaaaaaaaaaaaaaaaaj, ne znam dal' da plačem ili se smijem.........
P***** si u glavi, ili jesi ili nisi....
ovdje sve nekakvi kompleksi isplivavaju.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaj :run: :run: :run: :run:
Njanjo

#342 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Njanjo »

Haettenschweiler wrote:Mislim da bi bilo fer u izbor ubaciti i atletski građene žene.
Image

APPROVED
MUNAFIK

#343 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by MUNAFIK »

:-D :-D :-D
Officer Crabtree

#344 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Nek joj neko objasni, jer ću ja biti gruba, da je ovo tipično žensko sra..... o tome kako muškarci ubijaju žene u pojam....... to žene same sebi rade...... aaaaaaaaaaaaaaaaaj, ne znam dal' da plačem ili se smijem.........
al ako ja strateški razmišljam, ipak ne bih objašnjavao, bolje ostaviti kao rezervu da na kraju možeš nekom složit priču o tome kako si senzibilan i ipak ne ostati sam, ako ne upecam neku pravilnih pogleda na život :-)

rješavajte same svoje probleme :lol:
Njanjo

#345 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Njanjo »

JThomas

#346 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by JThomas »

žene same sebe i međusobno ubijaju u pojam, muškarci to ne rade ni u 1% te mjere. daljnjeg dokaza od ove teme ti ne treba.
JThomas

#347 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by JThomas »

Ovo je dokaz da žene nekad previše misle. ;-)
u konkretnom primjeru, misliti i srati nije jedno te isto.

čuj da neko namjerno hoće da mu se žena udeblja da bi bila drugima lošija :lol: oplakah, mile mi majke, ovo nerazumijevanje ide mnogo dublje nego što sam ja mislio :lol:
Njanjo

#348 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Njanjo »

ma vidis da je ona to iskusila na svojoj kozi pa sad "zastupa" misljenje svih cura kao lafo :S nidje veze
MUNAFIK

#349 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by MUNAFIK »

JThomas wrote:žene same sebe i međusobno ubijaju u pojam, muškarci to ne rade ni u 1% te mjere. daljnjeg dokaza od ove teme ti ne treba.
zamisli samo svijet u kojem su predsjednici drzava i generali vojske 70% zene.... uuuuu sto bi bilooo :x V_A_T_R_E_N_O :x

i ja pretjerah, kakvih 70%, vatreno bi bilo i da su 20 %
Strpljiva

#350 Re: Mrsavice ili krupnije žene???

Post by Strpljiva »

Ovo zanimljivije od srbijanske Farme :thumbup:
Post Reply