HAVANA wrote:![]()
Trebo si je i ti glavom opalit.
Pa da me prijavi policiji
HAVANA wrote:![]()
Sta znas mozda bi se i zaljubila u tebe, bila bi to neka vrsta ljubavi na prvi udarackurty wrote:HAVANA wrote:![]()
Pa da me prijavi policiji![]()
![]()
Sazna li sta za tog firauna i moj drugar trazi jednog sto krade te lancicessmmiilleeyy wrote:holowey wrote:garant svrakino...standardna zanimacija....ssmmiilleeyy wrote:Jeste
Stvarno bih volio gdje zalaze gdje zive itd
Sto vise informacija to bolje
Ja sam iz Svrakina,al me zanima ko su mud*nje koje su se usudile. Usred bijela Dana otimati Zeni Torbu i Lancic
a bio sam ironičan, jbgerni3 wrote: To ti je ono: "Samo nek' ga znam, odmah je fin".
erni3 wrote: To ti je ono: "Samo nek' ga znam, odmah je fin".
PapakizSarajeva wrote:erni3 wrote: To ti je ono: "Samo nek' ga znam, odmah je fin".
Ima bolja i od ove ... Kad koji zavrsi na groblju, sutra pun Avaz osmrtnica od "raje iz Svrakina": " Da mu dragi Allah da lijepi dzenet ..."
sto mi jaran prica , kaze pitaju ga : Bil mi je*o sestru ?braca wrote:Ide kengur šumom i naidju vuk i lija:
Vuk i lija: ej kengure, imas li ti cigara?
Knegur: nemam majke mi, ne pusim
ViL: a nemas cigara mangupe.....bum...bum...bum....tras...zvek.......
Drugi dan ide kengur ponovno, naidju vuk i lija:
ViL: ej kengure, imas li cigara?
K: Imam, naravno, hocete li malboro ili kent?
ViL: vidi ti kengura jest zajeban, no kengure, imas li ti vatre?
K: nemam, jbga
ViL: a nemas vatre mangupe.....bum...bum...bum....tras...zvek.......
Treci dan ide kengur ponovno i ponovno naidju vuk i lija:
ViL: ej kengure, imas li cigara?
K: Imam, naravno, hocete li malboro ili kent?
ViL: vidi ti kengura jest zajeban, no kengure, imas li ti vatre?
K: imam naravno, hocetel' sibice il' upaljac?
ViL: a vidi ti kengura jest zajeban. No, kengure, imas li ti kapu?
K: ma nemam, sto ce mi kapa?
ViL: cuj, nemas kape.....bum...bum...bum....tras...zvek.......
Poenta, nisu te htjeli namarati i nemoras nista nositi, ako te budu htjeli namarati, namarati ce te imao ti ili nemao to sto traze, prema tome, ne daj nista i....pazi se.
ja kad sam krenuo na fax u Sarajevo.. i "isprepadan" pricama da cu kupovati cigle, ovo ono... Inace uvijek sam gledao da se kanim belaja... I nakon 3-4 sedmice sjeli u prak ispred ekonomije da sendvic maznemo, pa na fizicko u FIS.. Vidimo malo dalje od nas, trojica nekih stoje i gledaju prema nama i nesto kao komentarisu... kad eto ti jednog do nas i drugu se obraca "jesil mi ti juce diro brata u tramvaju???"... kad drug mrtav ladan "ako je naj mali debeli, jesam... glumio nesta mangupa i dobio po usima"... gleda ovaj u druga, pa nesto mrmlja... i ode do one dvojice... pitam druga "sta sad", kaze on "ma ako dodju, saketat se... " i nije jednostavno, nije prijatno... sta znas sta imaju u jaknama, ko su, sta su... kad prilazi opat onaj i govori "nije to moj brat bio...pomjesali smo nesta... izvini..." i ode... To mi je "najguravija" situacija bila u Sarajevu...DrizzT wrote: sto mi jaran prica , kaze pitaju ga : Bil mi je*o sestru ?![]()
ako kaze bi , onaj se nadje ko uvrijedjen i degenek
ako kaze ne , onaj se opet nadje ko uvrijedjen ko mislis da mu je sestra ruzna i opet degenek![]()
ma da sve zavisi od "druge strane" jel njemu treba za fixa il samo eto nako ...
Hajd da i od njih neke koristi ima...sarajev_o wrote:Evo jedna radosna vijest ja neki dan u tramvaju kad reve izbacise lika iz tramvaja valjda djeparos izadje i drugi sa njim ko fol nije ovaj razbise gasamo tako!!
Ma klasicna suplja, kakav brat kakve price, nego ne zna kakko da drugacije pridje, to ti je kad trebi prilazis pa gledas da sto manje ofirno bude, tako i oni, prica nidje veze, sta god da kazes(ako nesto hoce od tebe) najebat ces...Kurty wrote:ja kad sam krenuo na fax u Sarajevo.. i "isprepadan" pricama da cu kupovati cigle, ovo ono... Inace uvijek sam gledao da se kanim belaja... I nakon 3-4 sedmice sjeli u prak ispred ekonomije da sendvic maznemo, pa na fizicko u FIS.. Vidimo malo dalje od nas, trojica nekih stoje i gledaju prema nama i nesto kao komentarisu... kad eto ti jednog do nas i drugu se obraca "jesil mi ti juce diro brata u tramvaju???"... kad drug mrtav ladan "ako je naj mali debeli, jesam... glumio nesta mangupa i dobio po usima"... gleda ovaj u druga, pa nesto mrmlja... i ode do one dvojice... pitam druga "sta sad", kaze on "ma ako dodju, saketat se... " i nije jednostavno, nije prijatno... sta znas sta imaju u jaknama, ko su, sta su... kad prilazi opat onaj i govori "nije to moj brat bio...pomjesali smo nesta... izvini..." i ode... To mi je "najguravija" situacija bila u Sarajevu...
respo wrote:aha sad mi je jasnije otkud neki kompleksi kod tebe
kreten mi u mene mi hanumu od "Konzuma" do ulaza upratioHAVANA wrote:![]()