Ima li gdje jeftinijih,to mi je bas puno..
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- CherryLips
#326 Re: Sarajevo shoping
Ja se juce zaletih u Orsayu za zimsku jaknu,ona duza malo ko suskava,kad ono 189 KM, a druga slicna,samo malo drugacije kopcanje, 230 KM!
a bas mi se siva svidjela... 
- citroen
#327 Re: Sarajevo shoping
Jucer vidjeh u modiani(mercator-lozionicka) Tom tailor kozne jakne od 350KM pa do 500KMmina22sa wrote:Zna li neko gdje ima kupiti muskih koznih jakni do 400KM? Hoce momak da kupi... Gledao je u BBI Centru, ali nema nekog izbora.
- wewa
#328 Re: Sarajevo shoping
imaju finog vesamanki wrote:Gdje je ta Gema u Titovoj? Tamo onaj niz gdje je supermarket Amko?Better Man wrote:Ekskluziva (ako vec niste vidjeli). Svi oni koji vole i nosaju Camper obucu, istu mogu konacno kupiti i u BiH i to radnji obuce Gema u Titovoj! prolazeci danas slucajno primjetih u izlogu. Udjem i pitam da li ce se moci stalno od sad nabavljati Camper obuca kod njih i rekose mi da su oni sada glavni zastupnici i dobavljaci Camper obuce u BiH. Cijene su od 200 do 287 KM koliko sam vidio i uglavnom cizme i duboke cipele imaju ovu vecu cijenu, a cipele nizu.
Btw, zna li ko od ovih cura kakva je ponuda u Lindexu u Importanne i jesu li uzimale šta tamo? Prijateljici mi se rođendan sprema, pa sam mislio tamo uzeti nešto za poklon.
- alibaba_i_30_godina
#329 Re: Sarajevo shoping
Tom Tailor je precijenjen kod nas. Dusa me zaboli kad vidim da je neki obicni dzempercic preko 100 KM.citroen wrote:Jucer vidjeh u modiani(mercator-lozionicka) Tom tailor kozne jakne od 350KM pa do 500KMmina22sa wrote:Zna li neko gdje ima kupiti muskih koznih jakni do 400KM? Hoce momak da kupi... Gledao je u BBI Centru, ali nema nekog izbora.
- alica.k
#330 Re: Sarajevo shoping
dobar je lindex, ima super stvari, ali cijenama bas i nije nest...nije nista skupo previse, al bogami nije ni jeftino.manki wrote:Gdje je ta Gema u Titovoj? Tamo onaj niz gdje je supermarket Amko?
Btw, zna li ko od ovih cura kakva je ponuda u Lindexu u Importanne i jesu li uzimale šta tamo? Prijateljici mi se rođendan sprema, pa sam mislio tamo uzeti nešto za poklon.
al sto kaze neko, imaju finog vesa, stvarno.
- XOptimisticna
#331 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko gdje se u Sarajevu mogu kupiti jakne zimske,da nisu napuhane ali da su tople i da imaju kapuljacu sa macom ili neko krzno
- swirl
#332 Re: Sarajevo shoping
Orsay, Mango, Motivi...XOptimisticna wrote:Zna li neko gdje se u Sarajevu mogu kupiti jakne zimske,da nisu napuhane ali da su tople i da imaju kapuljacu sa macom ili neko krzno
- mirnisan
#333 Re: Sarajevo shoping
zna li neko gdje mogu kupiti Arthrodont pastu za zube?pregledala sam večinu apoteka ali nemaju od nove godine.nabavljam ih iz hrvatske pa mi dođe skupo. 
- alibaba_i_30_godina
#334 Re: Sarajevo shoping
Sta je u toj pasti tako posebno?mirnisan wrote:zna li neko gdje mogu kupiti Arthrodont pastu za zube?pregledala sam večinu apoteka ali nemaju od nove godine.nabavljam ih iz hrvatske pa mi dođe skupo.
- mirnisan
#335 Re: Sarajevo shoping
problem sa krvarenjem desni.pasta je pravo dobra ali je niko više ne uvozi u bih.kod nas je koštala oko 7-8km.ja je nabavljam po 12km iz hrvatske.trebaju mi 2 mjesečno.znam da je mnogo tražena(bar tako dobijem informaciju u apoteci)zašto je više nema teško je reći.(interesi,lobi,ili...NeyDan wrote:Sta je u toj pasti tako posebno?mirnisan wrote:zna li neko gdje mogu kupiti Arthrodont pastu za zube?pregledala sam večinu apoteka ali nemaju od nove godine.nabavljam ih iz hrvatske pa mi dođe skupo.
- beautyfool
#336 Re: Sarajevo shoping
Ne znam jesi li koristila neku kremu za desne ? tu se trebas malo vise pozabaviti oko ljecenja i umirenje crvenila desni nego pasti za zube. Imaju se kupiti jako meke cetkice za zube cini mi se da se zovu nesto kao sensitive ili slicno one nisu grube tako da ne nadrazuju desne a kremu za desne pogledaj u apoteci.mirnisan wrote:problem sa krvarenjem desni.pasta je pravo dobra ali je niko više ne uvozi u bih.kod nas je koštala oko 7-8km.ja je nabavljam po 12km iz hrvatske.trebaju mi 2 mjesečno.znam da je mnogo tražena(bar tako dobijem informaciju u apoteci)zašto je više nema teško je reći.(interesi,lobi,ili...NeyDan wrote:Sta je u toj pasti tako posebno?mirnisan wrote:zna li neko gdje mogu kupiti Arthrodont pastu za zube?pregledala sam večinu apoteka ali nemaju od nove godine.nabavljam ih iz hrvatske pa mi dođe skupo.)
- mirnisan
#337 Re: Sarajevo shoping
jesam.idem redovno stomatologu.on mi je preporučio ovu pastu.stvarno pomaže,zato je i tražim.beautyfool wrote:Ne znam jesi li koristila neku kremu za desne ? .
- alibaba_i_30_godina
#338 Re: Sarajevo shoping
I ja sam htio da te pitam za cetkicu, da ne koristis previse tvrdu ili mozda previse pritisces pa zato imas problema.beautyfool wrote:Ne znam jesi li koristila neku kremu za desne ? tu se trebas malo vise pozabaviti oko ljecenja i umirenje crvenila desni nego pasti za zube. Imaju se kupiti jako meke cetkice za zube cini mi se da se zovu nesto kao sensitive ili slicno one nisu grube tako da ne nadrazuju desne a kremu za desne pogledaj u apoteci.mirnisan wrote: problem sa krvarenjem desni.pasta je pravo dobra ali je niko više ne uvozi u bih.kod nas je koštala oko 7-8km.ja je nabavljam po 12km iz hrvatske.trebaju mi 2 mjesečno.znam da je mnogo tražena(bar tako dobijem informaciju u apoteci)zašto je više nema teško je reći.(interesi,lobi,ili...)
Zar ne postoji neko drugo rjesenje osim kupovina te paste za zube.
- citroen
#339 Re: Sarajevo shoping
Povecati unos C vitaminaNeyDan wrote:I ja sam htio da te pitam za cetkicu, da ne koristis previse tvrdu ili mozda previse pritisces pa zato imas problema.beautyfool wrote:Ne znam jesi li koristila neku kremu za desne ? tu se trebas malo vise pozabaviti oko ljecenja i umirenje crvenila desni nego pasti za zube. Imaju se kupiti jako meke cetkice za zube cini mi se da se zovu nesto kao sensitive ili slicno one nisu grube tako da ne nadrazuju desne a kremu za desne pogledaj u apoteci.mirnisan wrote: problem sa krvarenjem desni.pasta je pravo dobra ali je niko više ne uvozi u bih.kod nas je koštala oko 7-8km.ja je nabavljam po 12km iz hrvatske.trebaju mi 2 mjesečno.znam da je mnogo tražena(bar tako dobijem informaciju u apoteci)zašto je više nema teško je reći.(interesi,lobi,ili...)
Zar ne postoji neko drugo rjesenje osim kupovina te paste za zube.![]()
- XOptimisticna
#340 Re: Sarajevo shoping
U ovom Sarajevu nigdje ni na jednoj pijaci normalnih crnih jakni za zimu 
- alica.k
#341 Re: Sarajevo shoping
pijaca je preskupa za (ne)kvalitet koji dobijes, svakako.
- XOptimisticna
#342 Re: Sarajevo shoping
Znam .Meni se jedino svidjela jedna crna na pijaci od ovog sjajnog materijala.Ne izgleda mi napuhana ,Da li iko zna jesu li tiple te jakne
-
LaCici
#343 Re: Sarajevo shoping
Ne znam za pijacu, ali ja sam takvu jaknu upravo kupila u BBI-u u NafNaf-u, nije bila bas jeftina ali se vidi da je kvalitetna. Sjajna, duzina malo iznad koljena, ima macu na kapuljaci i stegnuti pojas oko struka. Kostala je 283 KM 
-
Oxygenn
#344 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko za "radnju" iza Blazuja oko INAine pumpe ili mostarskog raskrsca neka zena prodaje ESPIRIT robu,
navodno ima finih zimskih jakni 100-200KM
Ako je neko bio ili makar zna tacnu lokaciju pa da podijeli s rajom info
Pozdrav
Ako je neko bio ili makar zna tacnu lokaciju pa da podijeli s rajom info
Pozdrav
-
StupskaBitanga
#345 Re: Sarajevo shoping
Moja sestra je u EU jaknu u NafNafu platila naših 80KMLaCici wrote:Ne znam za pijacu, ali ja sam takvu jaknu upravo kupila u BBI-u u NafNaf-u, nije bila bas jeftina ali se vidi da je kvalitetna. Sjajna, duzina malo iznad koljena, ima macu na kapuljaci i stegnuti pojas oko struka. Kostala je 283 KM
Cijene su max do 50-70€ pa ti vidi
- alica.k
#346 Re: Sarajevo shoping
ne znam za tamo, ali znam da na dobrinji ima jedan second hand gdje ima esprit stvari, novih, sa etiketom...Oxygenn wrote:Zna li neko za "radnju" iza Blazuja oko INAine pumpe ili mostarskog raskrsca neka zena prodaje ESPIRIT robu,
Ako je neko bio ili makar zna tacnu lokaciju pa da podijeli s rajom info![]()
Pozdrav
-
jexy
#347 Re: Sarajevo shoping
Cula sam i ja za tu zenu, ali nazalost ni ja ne znam tacnu lokaciju.Oxygenn wrote:Zna li neko za "radnju" iza Blazuja oko INAine pumpe ili mostarskog raskrsca neka zena prodaje ESPIRIT robu,
Ako je neko bio ili makar zna tacnu lokaciju pa da podijeli s rajom info![]()
Pozdrav
- XOptimisticna
#348 Re: Sarajevo shoping
A gdje je toalica.k wrote: ne znam za tamo, ali znam da na dobrinji ima jedan second hand gdje ima esprit stvari, novih, sa etiketom...
- alica.k
#349 Re: Sarajevo shoping
ma ne znam kako da ti objasnim, znaci kad ides onim redom gdje je azel, pa preko puta one prodavnice...i skroz gore pred kraj, znaci pred raskrsnicu. ima neki kao granap i pored granapa prolaz i u tom prolazu na kraju je taj second hand.
grozno sam ovo objasnila, al ne znam bolje.
grozno sam ovo objasnila, al ne znam bolje.
- Elzana
#350 Re: Sarajevo shoping
Dragi šopoholičari, mali i veliki
Je li neko zna gdje se u Sarajevu može kupiti Tamaris obuća?