I da, vidim da si na strani "normalnih" muskaraca, heheh, btw procita se ponesto(naravno da citam)
Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- B34R
#326 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Da se ogradim odmah, tesko je prelistati temu a da ne vidis, primjera radi, jednog lika koji je na hiljadu mjesta 
I da, vidim da si na strani "normalnih" muskaraca, heheh, btw procita se ponesto(naravno da citam)
-
SoulSeeker
#327 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Dužnost jarana je da se najbolje što mogu pobrinu o svojim jaranicama.ljubav_aha wrote:SS,ne muci mi zivot
Meni jedan od one dvojice više vuče gay-u nego ka feminem man-u (a jesam ovo dobro napisaoljubav_aha wrote:ma najbolji su oni dvojica iz kreveta /prethodna stranica/
Fuj... Ne bi ni jednog...
- ljubav_aha
#328 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ma samo normalan je najboljiB34R wrote:Da se ogradim odmah, tesko je prelistati temu a da ne vidis, primjera radi, jednog lika koji je na hiljadu mjesta
- ljubav_aha
#329 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
SoulSeeker wrote:Dužnost jarana je da se najbolje što mogu pobrinu o svojim jaranicama.ljubav_aha wrote:SS,ne muci mi zivot
Meni jedan od one dvojice više vuče gay-u nego ka feminem man-u (a jesam ovo dobro napisaoljubav_aha wrote:ma najbolji su oni dvojica iz kreveta /prethodna stranica/).
Fuj... Ne bi ni jednog...![]()
![]()
jel ti onaj lijevi vuce na takvog
-
SoulSeeker
#330 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Onaj desni, lijevi mi izgleda više kao tip kojem su mu upravo rekli da će mu smanjiti platu za 20%, i topli obrok za 80%.ljubav_aha wrote:jel ti onaj lijevi vuce na takvog
Evo jednog po tvojoj mjeri, od jarana, nije "premekan", a ni "pretvrd". Ovaj brije doslovce sve osim brade.

Last edited by SoulSeeker on 12/04/2010 02:28, edited 1 time in total.
- B34R
#331 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
hahahahahahhahahahahah.... 
- ProS
#332 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ama zato sto nece stalne demonstracije njegove moci nad njom,stalno gurkanje,cupkanje u prolazu,da se trza kad dize ruku kad je nervozan,da osjeca se jadnom i pred njim i pred trecim ljudima,da on naziva fine djecke feminiziranim
i pokazuje i zelju izivljavanja nad njima
eto odgovorio

eto odgovorio
-
simpozijum delirijum
#333 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
"ja sam Balkan Boy i smrdim na burek i znoj" po dobro poznatom receptu Rambo Amadeusu i Edi Majci
pa jasta ! Bosanceros Only , ma kakvi metrosexualci i feminizirani
pa jasta ! Bosanceros Only , ma kakvi metrosexualci i feminizirani
- ljubav_aha
#334 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
oh,da,mislila sma na desnog,znaci,ipak je gejSoulSeeker wrote:Onaj desni, lijevi mi izgleda više kao tip kojem su mu upravo rekli da će mu smanjiti platu za 20%, i topli obrok za 80%.ljubav_aha wrote:jel ti onaj lijevi vuce na takvog
Evo jednog po tvojoj mjeri, od jarana, nije "premekan", a ni "pretvrd". Ovaj brije doslovce sve osim brade.
SS,meni se ovaj tip ne dopada,ove pletenice su mi totani off ,a i pogled sa sminkicom mu je
- ljubav_aha
#335 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ma moze biti sto hoce,ali ako smrdisimpozijum delirijum wrote:"ja sam Balkan Boy i smrdim na burek i znoj" po dobro poznatom receptu Rambo Amadeusu i Edi Majci
pa jasta ! Bosanceros Only , ma kakvi metrosexualci i feminizirani![]()
-
simpozijum delirijum
#336 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
dobro ! izbacimo smrad ( koja litra Kolonjske vodice ubice zadah bureka , janjetine i piva i znoja )
znaci !? vratimo se Bosancerosima koji mirisu !
znaci !? vratimo se Bosancerosima koji mirisu !
-
Njanjo
#337 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....mala pauza...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.besana wrote:Evo, i necu vishe![]()
si ti svjesna da je ovaj, ono kao sto bi u raij rekli, PRIMACH!!!!
-
Njanjo
#338 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
ma dje ga neznam, Hatin mali sa Vratnika
vidis ba da lik nema dlake na sebi osim na glavi, onda poza pa faca....nekako mi sve upucuje na ghaya jbg...da ne zaboravim, taj znak dole u cosku...ghay bilderi
Jbg ako neke cure gotive da im momci koriste sminku i da "drze do sebe" onda ne treba traziti od gospodina : [img]http://phantasmagoric_splendor.theplebocompany.com/images/Johnny%20Depp%20-%20Melt%20Trigger2.jpg[/img]
vidis ba da lik nema dlake na sebi osim na glavi, onda poza pa faca....nekako mi sve upucuje na ghaya jbg...da ne zaboravim, taj znak dole u cosku...ghay bilderi
Jbg ako neke cure gotive da im momci koriste sminku i da "drze do sebe" onda ne treba traziti od gospodina : [img]http://phantasmagoric_splendor.theplebocompany.com/images/Johnny%20Depp%20-%20Melt%20Trigger2.jpg[/img]
- bez_ideje
#339 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ja probala rec da je onaj gay besani,pa me usutka
A Đoni je mljac
A Đoni je mljac
-
Njanjo
#340 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
jbg nije neki macho tip ali je lik beton, cak i meni koji sam musko a nisam ghay
...i uklapa se u pricu o feminiziranim
- Mis mekinjas
#341 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
U svakom slučaju bolje kraj sebe ne imati nekog ljepotana, više se trudi u KREVETU.....
Ai zabavniji su, od ovih umišljenih, feminiziranih metroseksualaca....
Ai zabavniji su, od ovih umišljenih, feminiziranih metroseksualaca....
-
Njanjo
#342 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
nemoj tako, ja sam ljep i jos se nijedna nije pozalila....ja se nemoram truditi sve ide ko po loju

- Mis mekinjas
#343 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Njanjo wrote:nemoj tako, ja sam ljep i jos se nijedna nije pozalila....ja se nemoram truditi sve ide ko po loju![]()
![]()
![]()
![]()
Pa naravno, kad si lijep, sve one jadne, same odrađuju, vidim ja kao u onom crnogorskom, curo što se mene tiče ti si .....
-
Njanjo
#344 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
auuuuu nemas ti blage....nemoj da se razvezem sad o tim stvarima
...samo jedna stvar, bitnije mi je da je cura zadovoljna nego ja...mene je lako zadovoljiti 
- Mis mekinjas
#345 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Aj sad iz inata nam ispričaj.....Njanjo wrote:auuuuu nemas ti blage....nemoj da se razvezem sad o tim stvarima...samo jedna stvar, bitnije mi je da je cura zadovoljna nego ja...mene je lako zadovoljiti
Lijepi....
-
Njanjo
- Mis mekinjas
#347 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ovo nije bijeg, ovo je juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiišššššššššššššššššbesana wrote:Njanjo wrote:necem![]()
ode, umache, uteche![]()
SY-Dy, Raschupana, Bez ideje ... drzte ga
- statix
#348 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
je l' ovo pocela sezona lova ... 
- Mis mekinjas
#349 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
Ma jok, njegova veza ima krizu identiteta...... Njegove probleme samo rješavamo, on nije lovina....besana wrote:statix wrote:je l' ovo pocela sezona lova ...
Ja shta je, ti si slijedeci
- B34R
#350 Re: Zašto žene više vole feminizirane muškarce?
poznato je da su medjedi zabranjeni loviti u nasim sumama