Pomozite da se monstrumi kazne
Moderator: anex
- Pikaboo
#326 Re: pomozite da se monstrumi kazne
@duda-Imas slika ovdje na forumu,11. ili 12. stranica,ljepo se kreten vidi.Ja nemogu na FB nazalost.Sta se desava? Hoce li im to ko dohakat?
-
zvrk
#327 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ima li ista na vijestima ili igdje????
jel iko u toku????
jel iko u toku????
- Cholina_Lokica
#328 Re: pomozite da se monstrumi kazne
meni jutros opet rekose da onaj jadnicak nije nadjen, sinoc rekose da jeste... ovo je Hebo lud zbunjenog vise
-
zvrk
#329 Re: pomozite da se monstrumi kazne
to je garant neko bio pobrko sa psom frkijem
koji je takodjer nadjen na vlakovu i izujedan
jedva je prezivio operaciju
vjerujem da aktivisti traze psa po vlakovu
koji je takodjer nadjen na vlakovu i izujedan
jedva je prezivio operaciju
vjerujem da aktivisti traze psa po vlakovu
-
fixer
#330 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Nije mi jasno, sta je s tim kero ubicom? Jos kod idiota?
- Cholina_Lokica
#331 Re: pomozite da se monstrumi kazne
dafixer wrote:Nije mi jasno, sta je s tim kero ubicom? Jos kod idiota?
ne znam sta cekaju, treba ga sto prije oduzeti od malog idiota
-
teAMICA
- Pikaboo
#333 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Sad sam cula da je pas prezivio i da je na Veterinarskom F.Evo cekam da se provjeri pa vam javim.
Ako je zaista tako,ja uzimam psa sebi.A ova vijest da je pokrenuta istraga,dobra vijest
Ako je zaista tako,ja uzimam psa sebi.A ova vijest da je pokrenuta istraga,dobra vijest
-
duboka_misao
#334 Re: pomozite da se monstrumi kazne
TV Sarajevo na celu sa Brankicom Rudan ce u 12 sati ispred Katedrale praviti anketu da se ovo osudi...sto vise sagovornika to bolje. Molim Vas dodjite!!!!
-
fixer
#335 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Cekaju kao i mi. Umjesto da se skupimo mi cekamo da cujemo kako je neko rijesio nas problem.Dile wrote:dafixer wrote:Nije mi jasno, sta je s tim kero ubicom? Jos kod idiota?
- Pikaboo
#336 Re: pomozite da se monstrumi kazne
duboka_misao wrote:TV Sarajevo na celu sa Brankicom Rudan ce u 12 sati ispred Katedrale praviti anketu da se ovo osudi...sto vise sagovornika to bolje. Molim Vas dodjite!!!!
Zaista ljudi ako se ne pojavite onda nemam rijeci.Ja da se mogu ikako teleportirati,sad bi to ucinila.Ako budu neki protesti,pakujem se i dolazim kuci
- Cholina_Lokica
#337 Re: pomozite da se monstrumi kazne
i to sto kazes...fixer wrote:Cekaju kao i mi. Umjesto da se skupimo mi cekamo da cujemo kako je neko rijesio nas problem.Dile wrote:dafixer wrote:Nije mi jasno, sta je s tim kero ubicom? Jos kod idiota?
ko je u blizini katedrale ima jos 15 minuta da dodje tamo i kaze sta... ja nema sanse da stignem do tad
- vaca
#338 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Pikaboo wrote:Sad sam cula da je pas prezivio i da je na Veterinarskom F.Evo cekam da se provjeri pa vam javim.
-
fixer
#339 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Kad bi ovaj pas zrtva mogao govoriti, pa da nam onako istraumatiziran kaze "hvala"...Dile wrote: i to sto kazes...
ko je u blizini katedrale ima jos 15 minuta da dodje tamo i kaze sta... ja nema sanse da stignem do tad
Zasluzujemo da nam se sledi sva krv u zilama, zasluzujemo i jos stosta gore. Ljudi zaboravljaju sta je odanost i dobrocudnost jednog psa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hachik%C5%8D
I ovaj pas ubica ovo radi jer vidi da to od njega zeli njegov vlasnik.
- NEOPLAN
#340 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Ovdje su oba psa zrtve bolesnog uma jednog idiota.....I trebali bi smo pokrenuti akciju da se oduzme ovaj pas i da nekom normalnom gazdi, naravno uz tretman socijalizacije....fixer wrote:Kad bi ovaj pas zrtva mogao govoriti, pa da nam onako istraumatiziran kaze "hvala"...Dile wrote: i to sto kazes...
Zasluzujemo da nam se sledi sva krv u zilama, zasluzujemo i jos stosta gore. Ljudi zaboravljaju sta je odanost i dobrocudnost jednog psa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hachik%C5%8D
I ovaj pas ubica ovo radi jer vidi da to od njega zeli njegov vlasnik.
Znam da je bilo govora o ovome, ali svi smo se fokusirali da se pomogne napadnutom psu, a ovaj napadac treba jos vecu pomoc i to pod hitno....Zamislite samo jadnicka kroz kakve je patnje i muke prosao da bi postao onakav kakav je sad... I jos nesto, on je pas za borbe, a u njima ne pobjedjuje uvijek on....koliko li je puta otkinut komad njegovog mesa samo Bog zna....Zato se udruzimo i pomozimo i njemu.....
- vox-populi
- Cholina_Lokica
#342 Re: pomozite da se monstrumi kazne
ma treba sto hitnije traziti oduzimanje ovog jadnog pita
mislim da ima vec ljudi koji bi ga uzeli, a imaju iskustva sa agresivnim psima.
mislim isto da on nije bas bio pustan u borbe prave, nema ovaj mali mu*a za tako nesto, on je vise koristen za ovakvo izivljavanje i lijecene kompleksa idiota.
mislim isto da on nije bas bio pustan u borbe prave, nema ovaj mali mu*a za tako nesto, on je vise koristen za ovakvo izivljavanje i lijecene kompleksa idiota.
- blackberry
#343 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Otkud vam ova info da je pas na Vet. f.? Je li iko provjerio ovu info? Aktivisti upravo idu da ga traže pa me čudi da oni nemaju tu info...
-
duboka_misao
#344 Re: pomozite da se monstrumi kazne
jedni kazu na veterini drugi u vet life,ljudi zvali kazu nije pas kod njih,zvala jos par veterinara nije ni kod njih, i ako je ziv neznam kod koga je ondamoderator wrote:AMA JE LI TO ŠARO ŽIV????????????????????
- KadSeMrtviProbudimo
#345 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Ja još jednom ponavljam da se ne smijemo zaustaviti samo na forumskim diskusijama i iskaljivanjima bijesova i sl.
Moramo poduzeti konkretne aktivnosti dok je slučaj "vruć", jer kasnije će se sigurno nešto slično ponoviti, akteri će ostati nekažnjeni i sve tako...dok neki pit bull ne rastrga dijete...
Imamo u Sarajevu poprilično "reklamirano" udruženje SOS; glavne aktivnosti su im upravo zaštita životinja i kućnih ljubimaca. Šta rade danas? Evo, javno prozivam SOS udruženje, Čika Velju i ostale, da organiziraju izraz protesta građana Sarajeva da se implementira dio zakona koji tretira životinje, da se s papira pređe na djela, da se procesuiraju ovakvi "monstrumi" sa video-klipa, da se spriječe svi naredni, da se spasi pas žrtva divljanja i iživljavanja, da se odgovorni u Uredu za veterinarstvo i svi ostali kazne zbog nečinjenja na sprečavanju ovakvih događaja.
Nije dovoljno samo diskutirati ovdje, izađimo na ulice...
Moramo poduzeti konkretne aktivnosti dok je slučaj "vruć", jer kasnije će se sigurno nešto slično ponoviti, akteri će ostati nekažnjeni i sve tako...dok neki pit bull ne rastrga dijete...
Imamo u Sarajevu poprilično "reklamirano" udruženje SOS; glavne aktivnosti su im upravo zaštita životinja i kućnih ljubimaca. Šta rade danas? Evo, javno prozivam SOS udruženje, Čika Velju i ostale, da organiziraju izraz protesta građana Sarajeva da se implementira dio zakona koji tretira životinje, da se s papira pređe na djela, da se procesuiraju ovakvi "monstrumi" sa video-klipa, da se spriječe svi naredni, da se spasi pas žrtva divljanja i iživljavanja, da se odgovorni u Uredu za veterinarstvo i svi ostali kazne zbog nečinjenja na sprečavanju ovakvih događaja.
Nije dovoljno samo diskutirati ovdje, izađimo na ulice...
- blackberry
#346 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Odmah da napišem da Velju i Sos ne volim, ali da se zna - oni su podnijeli tužbu jučer ujutro (prije no što je ova vijest i izašla na sa-x)...trenutno tragaju za psom - mislim da je to i najpametnije - cilj je spasiti ovog mališu...ako je još uvijek živ...a nadam se da jeste...
-
zvrk
#347 Re: pomozite da se monstrumi kazne
kolko se meni cini da jedini cika veljo u sos radi
i volonteri koji udomljavaju zivotinje
a hanuma silva se sam slika
zato ih ni ja ne volim
par puta sam im slala sjajne ideje za projekte
nisus e udostojili ni da odgovore
al nebitno sva sreca nisu jedini
svako pomalo i taman
ja sve sto mogu uraditi s posla - uradicu
i volonteri koji udomljavaju zivotinje
a hanuma silva se sam slika
zato ih ni ja ne volim
par puta sam im slala sjajne ideje za projekte
nisus e udostojili ni da odgovore
al nebitno sva sreca nisu jedini
svako pomalo i taman
ja sve sto mogu uraditi s posla - uradicu
- NEOPLAN
#348 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Evo na grupi na facebooku kazu da se oglasio monstrumov otac i evo sta kaze:
033 / 655 - 922
Pa ako neko moze nek provjeri....
A broj telefona centrale na VF je:Fadil Karovic March 16 at 12:03pm Report
HVALA LIJEPA GOSP.NA OVIM
RIJEČIMA,JA IZ BOLICE IZAŠAO PRIJE PAR DANA MRDNUT NEMOGU,A OVO STO JE
URADIO MOJ SIN SVAKAKO OSUĐUJEM A STO JE URADIO KAJE SE TO JE PRVO STO
JE NEGATIVNO URADIO DO SADA A PSI SU POTPUNO POKRETNI TJ.ZIVI I
ZR...AVI.MOJ BURAZER ATIF KAROVIĆ JE DR.VETERINE SA VELIKIM ISKUSTVOM I
PREGLEDAO PSE,OBJAVIT CU NAJNOVIJE SNIMKE NA MOME PROFILU,MOLIM VAS NE
VRIJEĐAJTE ME.KUPITE SUTRA OSLOBOĐENJE. VELIKI SELLAM
033 / 655 - 922
Pa ako neko moze nek provjeri....
- Pikaboo
#349 Re: pomozite da se monstrumi kazne
Joj ljudi nemojte odmah pogresno tumaciti.Napisala sam da se info provjerava,i ja cekam da vidim jeli istina ili ne.Svi zelimo da je pas ziv ali i dalje smo za kompjuterom.Ja znam da su ljudi kojima je zaista stalo sada vani i traze ga
Provjerila sam JA LICNO sa Vet Life-om,pas nije tamo i oni neznaju gdje je
Provjerila sam JA LICNO sa Vet Life-om,pas nije tamo i oni neznaju gdje je
- stochar
#350 Re: pomozite da se monstrumi kazne
nemojte dzaba maltretirat' ljude na Veterinarskom fakultetu: provjereno je, i pas na zalost nije tamo...