Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam i ja, u svim prodavnicama koje sam nabrojao, i da desilo mi se. Desilo se da nema komplet polica cijene i sl.
Svakom prodavnicom na svijetu rukovode ljudi, kao i svime ostalim, a ljudi nisu perfektni!
To sto u BiH ljudi traze perfekciju kada trebau uslugu, a sami zive po principu "haj nehaj" je vec malo dublji problem vezan za psihijatriju i sl!
I da, Bingo ej xxxxxxx puta ozbiljnije mjesto nego Konzum u HR. Nas Konzum je ozbiljniji nego onaj u HR!
jefferson wrote:Imam i ja, u svim prodavnicama koje sam nabrojao, i da desilo mi se. Desilo se da nema komplet polica cijene i sl.
Svakom prodavnicom na svijetu rukovode ljudi, kao i svime ostalim, a ljudi nisu perfektni!
To sto u BiH ljudi traze perfekciju kada trebau uslugu, a sami zive po principu "haj nehaj" je vec malo dublji problem vezan za psihijatriju i sl!
I da, Bingo ej xxxxxxx puta ozbiljnije mjesto nego Konzum u HR. Nas Konzum je ozbiljniji nego onaj u HR!
Ljudski je grijesiti ali majku mu kako se nikad ne dogodi da cijena na kasi bude manja od one na artiklu,mislim kad se vec grijesi.
Iskreno se nadam da ovaj dio sa psihijatrijom nema konotaciju kakvu bi mogla da se dobije citanjem a odnosi se i na moju licnost jer bih u tom slucaju reagirao jednako nepazljivo
jefferson wrote:Imam i ja, u svim prodavnicama koje sam nabrojao, i da desilo mi se. Desilo se da nema komplet polica cijene i sl.
Ljudski je grijesiti ali majku mu kako se nikad ne dogodi da cijena na kasi bude manja od one na artiklu,mislim kad se vec grijesi.
Iskreno se nadam da ovaj dio sa psihijatrijom nema konotaciju kakvu bi mogla da se dobije citanjem a odnosi se i na moju licnost jer bih u tom slucaju reagirao jednako nepazljivo
Ma nema, nego generalno govorim o stanju nase nacije. De pogledaj oko sebe sta ljud "zahtjevaju" a kako se ponasaju?
To sto se desava u Bingu dolazi od ljudi koji drugaciji pristup zahtjevaju kada su oni musterije. Treba jos puno vremena proci prije nego sto mi dodjemo do zapadnjackog odnosa izmedju musterije i prodavca.
mnogi ovdje nece da daju sansu prvo nasoj vodi koji abnormalno uvozimo i kupujemo jbn janu
pa onda isto tako DPu, Amku, Bingu i onda letimo u Konzum, Interex, Merctor koji propagiraju proizvode zemalja iz kojih su dosli