Malo me enrviraju ove prepotentne najave ... "buduci simbol grada"... "pazljivo birani sadrzaji koji ce vam priustiti jednistveni uzitak kupovine" ... wtf
U svakom slucaju neks se nesto dogadja ...
Sačekajmo prve sarajevske magle...atko wrote:Jedan obicni TC ... stvarno ne vidim razloga da sad padam u trans od odusevljenja sto tu ima stakla liftova napucanih radnji itd itd ... ono ok ... bolje ista nego nista na tom mjestu ... zgrada je vizuleno fina ... ono klasika danasnjice i to je to
Malo me enrviraju ove prepotentne najave ... "buduci simbol grada"... "pazljivo birani sadrzaji koji ce vam priustiti jednistveni uzitak kupovine" ... wtf![]()
U svakom slucaju neks se nesto dogadja ...
dobro si mu reko jarane, vazda se nađe neko da ti se po.... u ćeif,Dile wrote:ne kvari euforiju, mi smo svi jako uzbudjeniDaysleepeR wrote:kad će više ljudi skontat da shopping centri u svakom gradu, državi, bila to BiH, Hrvatska, Austrija i druge izgledaju manje više isto i kad će prestati istim da se oduševljavaju?
Ovdje ce biti! Samo Njemacka verzija.moderator wrote:Da li ce ovdje biti onaj neki kafe poput Costa Cafe? Ili je to ono pored Unitica?
znači tamo mogu otići da spustim Herr Costisarajevsko_pivo wrote:Ovdje ce biti! Samo Njemacka verzija.moderator wrote:Da li ce ovdje biti onaj neki kafe poput Costa Cafe? Ili je to ono pored Unitica?
Niko te ne tjera da ides u shoppingastrid wrote:Hmmm,strašna stvar što se otvara još jedan TC :oops:Koji po reduPa će uskoro još jedan....
![]()
Imamo više TC nego neki milionski grad![]()
atko wrote:Sad prodjoh pred ... asfaltira se ... bageri ... radi se punom parom... hocel to oni stici otvorit na vakat
![]()
sto ti je kapitalizam ... treba zaviriti iza ledja na otvaranju poludovrsene zgrade
a otvaranja bbi centra se ne sjecate? drugi dan nakon otvorenja jos uvijek majstori hodaju centrom sa vrecama cementa, postavljaju plocice, stakla prljava... tako to obicno biva, kad je kod nas nesto na vrijeme pocelo a bilo kako treba? ovi trgovacki centri, kino predstave, koncerti, sve ista prica... to smo mi, to je nas mentalitet... daleko smo mi od svicarske ili japana gdje masinovodja zbog godisnjeg kasnjenja od pola sata uradi harakiri...DaysleepeR wrote:atko wrote:Sad prodjoh pred ... asfaltira se ... bageri ... radi se punom parom... hocel to oni stici otvorit na vakat
![]()
sto ti je kapitalizam ... treba zaviriti iza ledja na otvaranju poludovrsene zgrade
prije nekoliko godina, sat vremena pred otvaranje VF Koreja kopčala se razvjeta i asfaltirao parking, to je sasvim normalno kod shopping centara "u nas"
da je meni samo da vas upoznam, da vidim samo sta vi radite u zivotu pa da toliko tezite nekim stvarima, perfektcionizmu..holowey wrote:a otvaranja bbi centra se ne sjecate? drugi dan nakon otvorenja jos uvijek majstori hodaju centrom sa vrecama cementa, postavljaju plocice, stakla prljava... tako to obicno biva, kad je kod nas nesto na vrijeme pocelo a bilo kako treba? ovi trgovacki centri, kino predstave, koncerti, sve ista prica... to smo mi, to je nas mentalitet... daleko smo mi od svicarske ili japana gdje masinovodja zbog godisnjeg kasnjenja od pola sata uradi harakiri...DaysleepeR wrote:atko wrote:Sad prodjoh pred ... asfaltira se ... bageri ... radi se punom parom... hocel to oni stici otvorit na vakat
![]()
prije nekoliko godina, sat vremena pred otvaranje VF Koreja kopčala se razvjeta i asfaltirao parking, to je sasvim normalno kod shopping centara "u nas"
nekad sam se zalio, sad sam stariji i malcice mudriji pa cuvam svoje zivce, prihvatam nas takve kakvi smo i manje se sekiramARmAn1i wrote:da je meni samo da vas upoznam, da vidim samo sta vi radite u zivotu pa da toliko tezite nekim stvarima, perfektcionizmu..holowey wrote:a otvaranja bbi centra se ne sjecate? drugi dan nakon otvorenja jos uvijek majstori hodaju centrom sa vrecama cementa, postavljaju plocice, stakla prljava... tako to obicno biva, kad je kod nas nesto na vrijeme pocelo a bilo kako treba? ovi trgovacki centri, kino predstave, koncerti, sve ista prica... to smo mi, to je nas mentalitet... daleko smo mi od svicarske ili japana gdje masinovodja zbog godisnjeg kasnjenja od pola sata uradi harakiri...DaysleepeR wrote: prije nekoliko godina, sat vremena pred otvaranje VF Koreja kopčala se razvjeta i asfaltirao parking, to je sasvim normalno kod shopping centara "u nas"![]()
jbt samo se zalite nesto..sve vam smeta, sva vas pogadja.. kolko imate godina, gdje ste proveli 92-95 ??
@holowey ...da sjecam se i tada sam kritikovo nedovresen objekat a ko fol neki luxuz na kvadrat promovirajuARmAn1i wrote:da je meni samo da vas upoznam, da vidim samo sta vi radite u zivotu pa da toliko tezite nekim stvarima, perfektcionizmu..holowey wrote: a otvaranja bbi centra se ne sjecate? drugi dan nakon otvorenja jos uvijek majstori hodaju centrom sa vrecama cementa, postavljaju plocice, stakla prljava... tako to obicno biva, kad je kod nas nesto na vrijeme pocelo a bilo kako treba? ovi trgovacki centri, kino predstave, koncerti, sve ista prica... to smo mi, to je nas mentalitet... daleko smo mi od svicarske ili japana gdje masinovodja zbog godisnjeg kasnjenja od pola sata uradi harakiri...![]()
jbt samo se zalite nesto..sve vam smeta, sva vas pogadja.. kolko imate godina, gdje ste proveli 92-95 ??