Ne mogu vjerovati da u Sarajevu nema nigdje kupiti Onitsuka Tiger2407 wrote:Gdje ih kupi? Samo mi nemoj reci da si ih kupio negdje vani...dakcu wrote:
Inace to je Asics brand pa pogledati u shopovima koji drze tog proizvodjaca.
Moderator: anex
Ne mogu vjerovati da u Sarajevu nema nigdje kupiti Onitsuka Tiger2407 wrote:Gdje ih kupi? Samo mi nemoj reci da si ih kupio negdje vani...dakcu wrote:
Siguran si da nije transvestit?Dile wrote:vjerujem da nije jedina
prije par godina ja u city pubu, u wc-u i ulazi cura moje visine i odmjerava me, u po freke govori izvini da te pitam, koji broj cipela nosis, ja je blijedo pogledam i kazem joj, te ona ajoooj nista onda, htjela da te pitam gdje kupujes obucuja nosim veci broj i nikako ne mogu da nedjem cipele da kupim kako treba
Vainglorious wrote:Siguran si da nije transvestit?Dile wrote:vjerujem da nije jedina
prije par godina ja u city pubu, u wc-u i ulazi cura moje visine i odmjerava me, u po freke govori izvini da te pitam, koji broj cipela nosis, ja je blijedo pogledam i kazem joj, te ona ajoooj nista onda, htjela da te pitam gdje kupujes obucuja nosim veci broj i nikako ne mogu da nedjem cipele da kupim kako treba
Mislim, hajd što traži mušku obuću, nego ide i u muški wc
![]()
![]()
![]()
Dile wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
nit' nosim musku odjecu, nit idem u muski wc (osim u extremin situacijama), nit sam musko![]()

Shoe-be-do, BBINeyDan wrote: Kako kod nas nema nigdje K-Swiss tena, imaju odlicne dizajne ?

Ili fakat nema ili ja trazim na pogresnim mjestima. Evo ovdje sam pitao par puta gdje se imaju uzeti pa svi sute kao da sam ih pitao da odaju tajnu o vjecitoj mladostibingov buraz wrote:Ne mogu vjerovati da u Sarajevu nema nigdje kupiti Onitsuka Tiger2407 wrote:Gdje ih kupi? Samo mi nemoj reci da si ih kupio negdje vani...dakcu wrote:ja u provinciji pa nasao
![]()
![]()
Inace to je Asics brand pa pogledati u shopovima koji drze tog proizvodjaca.
Baš čudno da moraš za broj veće uzeti. Nosim broj 41 i kad kupujem Camper obuću njihov 41 mi odgovara, ali imam jedne njihove cipele i čizme i broj 41 su mi bile velike i uzeo sam za broj manje, tj. 40.janje_ wrote:cekam da odem na put, pa da kupim ove.. ne da mi se kupovat online, jer nisam bas siguran u spanske brojeve (nosim inace 45, ali camper vazda 46)..
Vjeruj mi da sam danas bio u toj radnji pored skechersa i ono sto sam vidio jeste 4-5 modela a nijedan od njih nije Tiger. Pitam prodavacicu jesu li to svi modeli, ona kaze jesu, gdje se jos u sarajevu moze pogledati asics, ona kaze nigdje jer mi smo zastupnici, kontam u sebi jadni smo mi onda kada glavni zastupnici imaju 5 modela da ponudevnm wrote:asics tiger smo pretproslo ljeto i ja i haver uzeli u onoj radnji pored sketchersa u ferhadiji, a nedavno smo ih snimili i u skenderiji, ali naravno nisu imali brojeva.
nisam dugo bio u ovoj pored sketchersa, ali znam da su proslo ljeto imali asics u ponudi.
Imas PP2407 wrote: Gdje je ta provincija da i ja tamo skonem pa da potrazim Tigersice?
Mnogo zahvaljujem na informejsn, nisam nesto isao u Shoe-be-do.aNTropocentrio wrote:Shoe-be-do, BBINeyDan wrote: Kako kod nas nema nigdje K-Swiss tena, imaju odlicne dizajne ?
Donijela tetka iz Amerike za skromnih 90 KM.2407 wrote:Ili fakat nema ili ja trazim na pogresnim mjestima. Evo ovdje sam pitao par puta gdje se imaju uzeti pa svi sute kao da sam ih pitao da odaju tajnu o vjecitoj mladosti2407 wrote:Gdje ih kupi? Samo mi nemoj reci da si ih kupio negdje vani...dakcu wrote:![]()
Gdje je ta provincija da i ja tamo skonem pa da potrazim Tigersice?

vjerujem ti, u sarajevu svako kofol zastupnik.2407 wrote:Vjeruj mi da sam danas bio u toj radnji pored skechersa i ono sto sam vidio jeste 4-5 modela a nijedan od njih nije Tiger. Pitam prodavacicu jesu li to svi modeli, ona kaze jesu, gdje se jos u sarajevu moze pogledati asics, ona kaze nigdje jer mi smo zastupnici, kontam u sebi jadni smo mi onda kada glavni zastupnici imaju 5 modela da ponude
ja sam se pravo obradovo kad sam otkrio camper obucu, ali fakat su mi 45 bile male.. tako da kupujem njihove 46, ali samo na probu..Better Man wrote: Baš čudno da moraš za broj veće uzeti. Nosim broj 41 i kad kupujem Camper obuću njihov 41 mi odgovara, ali imam jedne njihove cipele i čizme i broj 41 su mi bile velike i uzeo sam za broj manje, tj. 40.

Fozgen wrote: