koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- new_jazzWa
Za svaki dan Puma Jamaica,djahkad Oillilly Clasic (obozavam ga), a zaljubljena sam u AQUA DI ROMA,njim se drogiram,heheh
- van Basten
Al kako ću se ja počastiti mirisom ovih dana... : Very Irresistable Fresh Attitude....
Very Irresistable je već poznat miris, i on je predobar... ovaj novi je u istoj bočici samo plave boje, miriše svježije od prethodnika... definitivno me osvojio na prvu...
Šteta što mi rođendan prođe, sad se moram sam častiti
Very Irresistable je već poznat miris, i on je predobar... ovaj novi je u istoj bočici samo plave boje, miriše svježije od prethodnika... definitivno me osvojio na prvu...
Šteta što mi rođendan prođe, sad se moram sam častiti
-
mamica papucarka
ja sam duuugo ovaj koristila

jao, kako sam privlacila paznju
medjutim, vise mi nije nesto. Prejak mi
Valjda je to do godina 

jao, kako sam privlacila paznju
medjutim, vise mi nije nesto. Prejak mi
- van Basten
Inače, dobra stranica, potencijalno vrlo dobraSajo---: wrote:Dizajner: Paco Rabanne Grupa: orijentalni drveni
Black XS
Black XS je napravio Olivier Cresp 2005., ovaj miris je definitivno muški, znajući za želju nekih žena da nose muške mirise, Black XS ne bi se usudila sebi kupiti ni jedna žena, bez obzira na blage tople note drveta i čak slatke note u bazi. Citrusne visoke note je sjajni uvod u začinjeno slatko srce. Tamne i duboke voćne slatkaste note srca smjenuju drvene note i note ambera u bazi, amber u takvom interesantnom slatkom okruženju vuče na duvan, a mošus ublažuje izrazitu mužestvenost mirisa. Parfem uključuje note limuna, voće Kalamanzi, kadife, žalfiju, bombone praline, kardamon, cimet, balzam Tolu, ružino drvo, crni amber, pačuli i ebanovinu.
Najbolji miris na svijetu!!!!
- van Basten
siguran sam da zna dosta raje za tu stranicu... 100% sam siguran da mircerka zna
Al što bih ja njima pravio besplatnu reklamu... ko je zainteresovan za link, javi mi se na pp, dobije žiro račun da uplati određenu svotu i onda dobije link
Al što bih ja njima pravio besplatnu reklamu... ko je zainteresovan za link, javi mi se na pp, dobije žiro račun da uplati određenu svotu i onda dobije link
- flora.sa
punmiris.com?van Basten wrote:siguran sam da zna dosta raje za tu stranicu... 100% sam siguran da mircerka zna![]()
- Saian
ma nisam ni mislio da cu pozhalitiblack wrote:sam si sebe iznenadioSaian wrote:A sto se neko danas pochastiooooooooooooSaian wrote:
joj ovaj mi je super neki dan ga nadjoh, moram ga uzeti al je skuuuuuuuuup![]()
![]()
![]()
valjal mirisalce
flora kupila blossom i kazhe nisam to ja
- van Basten
flora.sa wrote:punmiris.com?van Basten wrote:siguran sam da zna dosta raje za tu stranicu... 100% sam siguran da mircerka zna![]()
Al što bih ja njima pravio besplatnu reklamu... ko je zainteresovan za link, javi mi se na pp, dobije žiro račun da uplati određenu svotu i onda dobije link![]()
Ja uzeo mušku Euphoria-u i nisam se pokajao