Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ak81 wrote:Evo kenguri se poceli buditi za utakmicu, sad je kod nas 4:22 ujutro. Navijam za njemce i za moje kengure, ali opet mislim njemci ce nas pobjediti...
Ausie Ausie Ausie oj oj oj
Hahah,legenda si,čuj usto u 4 da prati tekmu.Bravo kralju
Ustajali bi i mi za nase...
Ocito da vuvuzele nisu ubile totalno duh nogometa - pa ni u dalekoj Australiji.
Gotivim Njemce, al' ne koliko Kengure, ili sto bi Avaz rek'o Kengurove.
ak81 wrote:Evo kenguri se poceli buditi za utakmicu, sad je kod nas 4:22 ujutro. Navijam za njemce i za moje kengure, ali opet mislim njemci ce nas pobjediti...
Ausie Ausie Ausie oj oj oj
Hahah,legenda si,čuj usto u 4 da prati tekmu.Bravo kralju
Odkad Sarajevo postade glavni grad Srbije..
Jarane ovo je forum Sarajevo-x.com..
Ovdje ti drugi vjetrovi pušu..bolje da negdje drugo liječiš svoju bol i tugu..ovdje ćeš samo povećati svoje frustracije..
nije mi jasno sta hoces da kazes...
navijam za srbiju, ima jos 6 bodova u igri i mislim da postoje sanse za prolaz dalje. ne vidim sta ti tu smeta...
Pa navijaj, ko ti brani
I ja pored bh repke, pomno pratim i utakmice srbije, s tim da uvijek navijam za protivnika iste..naravno, naprijed Njemacka i Australija u narednim utakmicama
A za Ghanu, sve pohvale i cestitke
Sto se tice navijaca Srbije al' iz Srbije, bice bolje..
I ja pored bh repke, pomno pratim i utakmice srbije, s tim da uvijek navijam za protivnika iste..naravno, naprijed Njemacka i Australija u narednim utakmicama
A vidiš ja navijam za sve repke ex juge. Ohh tugo jesenja...
A vidiš ja navijam za sve repke ex juge. Ohh tugo jesenja...
Eto, sta reci..fino
Ne moramo svi ni navijati za iste, ne bi bilo netrpeljivosti i napetosti (one pozitivne, sportske)
I 2/3 BiH navija za susjede pa sta fali, sve je to normalno, nenavijati (blago receno) za domovinu navijati za susjede, sta fali. Mora da su to ti pacifisti...
Svaka cast mojim kengurima, al nas svabe rasturise u prvom poluvremenu. Najvise mi je drago sto je Klose dao go, volio bih da dadne jos 5 pa da onome zubatom Ronaldu preuzme titulu najboljeg strijelca na svjetskim prvenstvima.
I jos ovo najbolja tekma zasad sto sam vidio, bar po mom misljenju. Svabe rasturaju na sve strane i jurisaju ko da su na Ruskom frontu. Svabe ako nastave ovako, oni ce rasturiti ovu grupu laganice...
Švabe lagano bez nekog srkleta melju i drobe protivnika...Kenguri su vec upali u njihov ritam, ne mogu da se trznu jer im ovi ne dozvoljavaju i bice sažvakani do kraja.
Poslije poraza od ovakve Njemačke, koja je evo već na startu SP-a riješila prvu utakmicu u svoju korist, mnogi su tražili ostavku Safeta Sušića. Takvi ljudi se ne razumiju u fudbal.
Ne moramo svi ni navijati za iste, ne bi bilo netrpeljivosti i napetosti (one pozitivne, sportske)
I 2/3 BiH navija za susjede pa sta fali, sve je to normalno, nenavijati (blago receno) za domovinu navijati za susjede, sta fali. Mora da su to ti pacifisti...
Igraju Njemci samo tako
a jesi li ikad pomislio zasto te 2/3 ne navija za domovinu?
eto bas zbog takvih zluradih komentara kao sto su tvoji...
Jeste, jeste... baš zbog toga. 'Ajde, ba, nosite ova politička sranja negdje drugo pa opletite. Pustite nas da uživamo u nogometu u miru...