Uvijek me , po ko zna koji put, odusevi ........
Sorry,volim prirodne zakone, protiv sebe ne mogu
Iz koje je oTaj strankeIHAVEDREAM wrote:...Ah, taj Arhimed........![]()
Uvijek me , po ko zna koji put, odusevi ........
Sorry,volim prirodne zakone, protiv sebe ne mogu
Dzemila...nadaj se...vidjecemohercegovac_pravi wrote:haman "gavan" neće dobiti ni 3% glasova....radi DŽemila ko singerica
radostan dan wrote:Uhh, hebem mu sunce, počeo si da pišeš kao Bosnolog,kilometarske rečenice sa tonama atributa, nemoj više čitati njegove postovefelipe kajetano wrote:Vishe nego dovoljno za armiju besposlenih i neodlucnih, stoja u dzepu znaci mjesec dana markice za kladionicu i dnevni espresso da glava bude bistra dok se konta dal kec il' dvica il' mozda 3+IHAVEDREAM wrote: Mislis da je dovoljno samo" Hljeba i igara".......
.........Narod bi i kolaca!...
Na nesrecu masa ljudi je ne svojom voljom ukljucena u hobotnicu SNSD-a preko ucjena o ostanku na radnom mjestu il' obecavanjem da ce biti primljen u neku njihovu ekspozituru(Poste RS,Fond PIO,Zeljeznice RS i sl.) a obzirom da kod crvenih kmera kao i kod svih drugih velikih partija postoji jaka unutrasnja kontrola izlaska na izbore svojih clanova, koji se rijetko usudjuju da glasaju po svojoj savjesti, bice tesko otkinuti neki glas otuda.....(spas je u armiji besposlenih kladionicara) ili ljudi koji su relativno nezavisni od rezima Milorada Dodika
![]()
.
Ne znam da imam neki razlog da se nadam ili ne nadam...svejedno mi je...ali bogami sudeći prema trenutno dostupnim podatcima..i 3% mu je previše..bar tako kaže Đžemilafelipe kajetano wrote:Dzemila...nadaj se...vidjecemohercegovac_pravi wrote:haman "gavan" neće dobiti ni 3% glasova....radi DŽemila ko singerica
Bosnolog wrote:
Ej, pa hvala ti...kiky wrote:manojlo ....
definitivno nisi ozbiljan ...
Ajd kad ozalis...zbog cega mislis da "nije uredan"?Manojlo1 wrote:Ej, pa hvala ti...kiky wrote:manojlo ....
![]()
Salu na stranu, ali definitivno sam misljenja da malo treba rashladiti usijane glave,relaksirati malo vec poprilicno uzavrelu predizbornu atmosferu u BiH (a tek je april), i svugdje, a posebno u medijima ,sve politicare izkarikirat ''na mrtvo ime''...(E sad, sto su mediji vec ''rasprodati'' ,to je drugi par opanaka)...
Iz takvog ugla se najbolje vidi o kakvim se sve likovima radi...
Evo ga ovaj Krsmanovic...
...moze on pricati sta god hoce.. i sto je bilo kome ugodno za usi...Ali tip definitivno ''nije uredan''...
Smatram ga obicnim prenapuhanim klovnom , koji je ''zinuo'' daleko preko svoje snage...
Gotovo mi ga zao.
Jbg, ne pretjeruj ...nije mi ga bas tako zao...felipe kajetano wrote:Ajd kad ozalis...zbog cega mislis da "nije uredan"?Manojlo1 wrote:Ej, pa hvala ti...kiky wrote:manojlo ....
![]()
Salu na stranu, ali definitivno sam misljenja da malo treba rashladiti usijane glave,relaksirati malo vec poprilicno uzavrelu predizbornu atmosferu u BiH (a tek je april), i svugdje, a posebno u medijima ,sve politicare izkarikirat ''na mrtvo ime''...(E sad, sto su mediji vec ''rasprodati'' ,to je drugi par opanaka)...
Iz takvog ugla se najbolje vidi o kakvim se sve likovima radi...
Evo ga ovaj Krsmanovic...
...moze on pricati sta god hoce.. i sto je bilo kome ugodno za usi...Ali tip definitivno ''nije uredan''...
Smatram ga obicnim prenapuhanim klovnom , koji je ''zinuo'' daleko preko svoje snage...
Gotovo mi ga zao.

Manojlo1 wrote: ...moze on pricati sta god hoce.. i sto je bilo kome ugodno za usi...Ali tip definitivno ''nije uredan''...
Gotovo mi ga zao.
Nasom, nama ? Pa zar ti nisi iz B.Luke ?vee-jay wrote:Manojlo1 wrote: ...moze on pricati sta god hoce.. i sto je bilo kome ugodno za usi...Ali tip definitivno ''nije uredan''...
Gotovo mi ga zao.![]()
pa upravo takvi vam vladaju vasom jedinom i vama samima. demokratski izabrani, dakle, vi ih zelite, vi ih birate.
Istina, sudeci po videu nije bash dobar za live nastupe pred publikom u transu k'o nash preosveceni vozd Mile, iskustvo je u pitanju jbg, sve se da nauciti pa i toManojlo1 wrote: Pa mnogo sta me navodi da tako mislim...od onih ociglednih ... kako drzi govore, gestikulirjuci ko kralj Ibi...'' joj narode moj''![]()
...pa do prodaje shuplje demagogiju po tv-u i stampanim medijim...
Nista on od toga sto prica ni sam ne vjeruje , ali ogromna je zelja u njemu da postane'' kalif umjesto kalifa''...
Zarad toga bio bi spreman da pristane na sve pa i na unitarnu BiH ...
Sto posto sam siguran , da bi za BiH bila vrlo lose kada bi takvi dosli na vlast .
Srecom to se nece desiti.
Izgleda dobro duva sa Sjevernog mora...kapu na glavu..znas kako smo mi osjetljivi na promaJuvee-jay wrote:Manojlo1 wrote: ...moze on pricati sta god hoce.. i sto je bilo kome ugodno za usi...Ali tip definitivno ''nije uredan''...
Gotovo mi ga zao.![]()
pa upravo takvi vam vladaju vasom jedinom i vama samima. demokratski izabrani, dakle, vi ih zelite, vi ih birate.
Manojlo1 wrote:Nasom, nama ? Pa zar ti nisi iz B.Luke ?vee-jay wrote:Manojlo1 wrote: ...moze on pricati sta god hoce.. i sto je bilo kome ugodno za usi...Ali tip definitivno ''nije uredan''...
Gotovo mi ga zao.![]()
Gdje glasas, uplacujes struju i ostale''dadzbine''?
Da, i nama i vama i nama svima. Ali ne, moji nisu takvi. Da jesu, Bosne ne bi bilo. I btw. sa "mojima" ne mislim na etnicku pripadnost.felipe kajetano wrote: Izgleda dobro duva sa Sjevernog mora...kapu na glavu..znas kako smo mi osjetljivi na promaJu![]()
Ne uobrazavaj i "tvoji" su ista liga k'o i "nasi"...kad izadje vjetar iz usiju shvatiti ces