Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
osa wrote:krucijalno pitanje u drugom krugu će biti, kome će glasači hdz-a dati glasove, ako jaca želi stvarnu borbu protiv korupcije između redova podržat će josipovića( javno ipak ne može), međutim ako je ovih par afera u zadnje vrijeme samo predstava za eu onda joj definitivno paše bandić.
njega će imati 100 % na uzici, je milan bandić= korupcija. imat će u pravom smislu riječi fikusa. doduše predsjenik nema neke ovlasti, ali može naškoditi, s obzirom da ima upliv u imenovanje čelnih ljudi i rad obavještajne zajednice, a kroz nju se najbolje može boriti protiv korupcije, pogotovo one na visokom političkom nivou.
kakva je bila izlaznost?
da li se može očekivati da ovi hdz nakon poraza ne izađu?
da li se može očekivati da ove što nisu izlazili može izbor između ova 2 kandidata natjerati da izađu na izbore?
poznavajući moje sugrađane, dovoljan je lijep dan i izlaznost će biti veća, toliko o ozbiljnosti radnog mjesta predsjenika u rh.
Pa to mi radno mjesto nije uopće ni bitno
Gradonačelnik i premijerka su bitni, predsjednik mi u životu predstavlja tek nešto malo više od župana. S većim žarom sam pratio Ples sa zvijezdama nego ovu kampanju
U drugom krugu Predsjednićkih izbora u RH, većina biračkog tijela iz redova HDZBiH će svoj glas darivati Gospodinu Bandiću. Upitani zašto...većina ih je odgovorila da je elokventant poput njihovog najnovijeg premijera Mileta.
šta znači " tu ti u tu tu tu". predsjenik bandić u londonu naručuje dva čaja u hotelsku sobu broj 222. dobar, i što je najgore mogao bi biti i istinit.
Alfa Kentaur wrote:Previse se mi zanimamo za izbore u Hrvatskoj. To nije dobro!
Ma to je super,znači da je kod nas dobro i da nema nikakvih problema.Pogleaj samo teme "dešavanja u Srbiji" ili "Milorad Dodik all about "
Da dopunim http://www.bljesak.info/content/view/44220/155/
To je točno.
U Hrvatskoj situacija u BiH zanima samo onaj dio stanovništva koji tu ima rodbinske veze. Hrvati su općenito nezainteresirani za BiH i nemaju puno bolje mišljenje o Bosancima nego što ga imaju o Hercegovcima. Dosta je tu sterotipa i u biti za njih je to nekakvo "tamno" područje.
To je točno.
U Hrvatskoj situacija u BiH zanima samo onaj dio stanovništva koji tu ima rodbinske veze. Hrvati su općenito nezainteresirani za BiH i nemaju puno bolje mišljenje o Bosancima nego što ga imaju o Hercegovcima. Dosta je tu sterotipa i u biti za njih je to nekakvo "tamno" područje.
Pa moramo biti zainteresovani da vidimo sta ce nam dati i koliko dozvoliti...
Josipovic je u duelu s Bandicem spomenuo dobru stvar, kaze da bi stvaranje treceg entiteta vodilo diskriminaciji nad bosanskohercegovackim Hrvatima koji ne bi zivjeli u okviru tog entiteta.
Josipovic je u duelu s Bandicem spomenuo dobru stvar, kaze da bi stvaranje treceg entiteta vodilo diskriminaciji nad bosanskohercegovackim Hrvatima koji ne bi zivjeli u okviru tog entiteta.
Ne interesuje me samo odnos tamosnjih kandidata prema BiH nego i druga pitanja kao abortus, gospodarstvo itd. Sto skolovaniji i civilizovaniji predsjednik u Hrvatskoj, sto bolje za BiH. Ne okrece se svijet oko BiH i imaginarnog treceg entiteta.
SDP ima prilično disciplinovano glasačko tijelo, tako da neće imati problema što se tiče izlaznosti. Još ako izađu glasači Pusićke i Kajina, biće im to dovoljno. Neki desničari će glasati za Bandića, ali vjerujem da većina neće ni izaći.
Iz prve ruke znam da je popularnost Bandića u Zagrebu trenutno na prilično niskom nivou