Suzie doživićeš duplo razočarenjeSuzie Q wrote:navijam za Njemačku a kladim se na Brazil
Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#326 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
-
Vjeruj!
#327 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Svabe favorit?!
- johnny_blazze
#328 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
za francusku i ako ne zasluzuju da budu na svjetskom prvenstvu ali jbg odkad znam za sebe na prvenstvima sam za francuze,ali mi je i USA draga

Last edited by johnny_blazze on 18/05/2010 14:00, edited 1 time in total.
- Sarcom
#329 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Za Francusku i Italiju.
- Logovan
- vol-taren
#331 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Spanija, Njemacka 
-
Kumerle
#332 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Holandija, Engleska, Danska, Brazil mi je simpatican jer dominira nad slabasnim Argentincima, a cujem da ce Gilberto Silva igrati, Spaniju ne volim zbog igraca barcelone.
Sto se tice igraca, ocekujem eksploziju Nicklasa Bendtnera!
Sto se tice igraca, ocekujem eksploziju Nicklasa Bendtnera!
-
elnino
#333 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
navijam prvenstveno za englesku jer imaju definitivno najbolju ekipu. za španiju neču navijati ako nebude igrao torres zbog igrača barce koji hoče sami da igraju (xavi,iniesta,pique). argentina ima jaku ekipu ali ih moj imenjak preloše vodi i izbacio je zannetia iz ekipe. jaki su kao individualci ali slabi ekipno. i naravno volio bi da srbija što dalje prođe.
PS:SKUPLJA LI NEKO SLIČICE PANINI DA IMA DUPLIH ZA RAZMJENU???
- Logovan
#334 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
elnino wrote:navijam prvenstveno za englesku jer imaju definitivno najbolju ekipu. za španiju neču navijati ako nebude igrao torres zbog igrača barce koji hoče sami da igraju (xavi,iniesta,pique). argentina ima jaku ekipu ali ih moj imenjak preloše vodi i izbacio je zannetia iz ekipe. jaki su kao individualci ali slabi ekipno. i naravno volio bi da srbija što dalje prođe.
-
elnino
#335 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
zlo87 wrote:elnino wrote:navijam prvenstveno za englesku jer imaju definitivno najbolju ekipu. za španiju neču navijati ako nebude igrao torres zbog igrača barce koji hoče sami da igraju (xavi,iniesta,pique). argentina ima jaku ekipu ali ih moj imenjak preloše vodi i izbacio je zannetia iz ekipe. jaki su kao individualci ali slabi ekipno. i naravno volio bi da srbija što dalje prođe.
![]()
znaci ne mogu da vjerujem
ne navijam za barcu ali ovoje stvarno
ja iako ne volim barcu volim xavia i mislim da je trenutno najbolji veznjak na svijetu i od njega me iznenadilo što je to uradio na prijateljskoj protiv francuske
- Baltazar_khan
#336 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Za Španiju. Španija osvaja mundijal zbog Barceloninih igrača 
-
Hare_ze
#337 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Brazil, Holandija, Francuska
- mO k3
#338 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Sigurno ne srbiju....
Za neku africku zemlju
Za neku africku zemlju
- Jazz_Junkie
#339 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Da li ce Nijemci gubiti utakmice kao sto gube igrace? 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#340 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Za Sloveniju. Nekako su nam ipak najblizi,bivsa zajednicka drzava i ta prica
A za Srbiju bih mozda i navijao da nemaju onakvu "navijacku ikonografiju" i furku. Ipak NE ,hvala
Ovo ostalo,od utakmice do utakmice i od razvijanja situacije po grupama....prizeljkujem sto vise iznenadjenja
Hajd' odpocniiiiiii viiiissseeeee

A za Srbiju bih mozda i navijao da nemaju onakvu "navijacku ikonografiju" i furku. Ipak NE ,hvala
Ovo ostalo,od utakmice do utakmice i od razvijanja situacije po grupama....prizeljkujem sto vise iznenadjenja
Hajd' odpocniiiiiii viiiissseeeee
- Lekler
#341 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Navijacu za sve one sto su nam slali humanitarnu,sigurno necu za one sto su nam slali vikendase...
- Zvezdas
#342 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
za SRBIJU naravno 
- Meho Kodro
#343 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)

(sportnet.hr)
Last edited by Meho Kodro on 03/06/2010 14:41, edited 1 time in total.
- h_poaro
#344 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Pa gdje je Engleska u anketama
- Topla voda
#345 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
fakat gdje je engleska? 
- vol-taren
- k3ngur
#347 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
Kao i svako SP navijam za Italiju i Njemacku, i naravno za autsajdere. Nisam ljubitelj Brazila i Argentine, mada se trebaju postovat. Ali opet mislim da ce mozda Spanija ili Engleska na kraju osvojiti prvenstvo. Za Francuze sam proslo SP navijao, neznam kako ce igrati na ovom.
Ali najvise bi volio kad bi Urugay pobjedio SP ali opet malo morgen, bez sale nadam se da ce se makar probiti do osmina finala...
Ali najvise bi volio kad bi Urugay pobjedio SP ali opet malo morgen, bez sale nadam se da ce se makar probiti do osmina finala...
-
hau jes no
#348 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
brazil je brazil, kazu da imaju i odbranu dobru. gledao sam ridikuliziranje italijana, engleza, argentinaca pod dungom. cestitam im na novoj tituli
a i maloj cestitke...

-
Stari
#349 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
postovani elnino ...ne bih se sad izjasnjavao u smislu moji navijackih opredjeljenja ...jer ja sam tek tu i tamo da se spomene ...nesto malo stariji pa se moje misljenje i ne bi trebalo bas previse uzimati za ozbiljno ...nego nesto drugo me je ponukalo da ti se obratim...naime to u vezi slicica "panini" ...skupljam ih naravno i lijepim u album .... nemojte me pitati zasto ...to sam radio jos od vremena crnobijelih televizora sa samo jednim kanalom ... u ratnom vihoru mi je izgorio album sa Weltmeisterschaft 1974 ...a falilo mi je samo tek par slicica .... Da ne davim sad previse ...recite mi jel ima jos iko dolje u BiH da to ganja ... i da mijenja ...i tako to mislim opcenito.elnino wrote:navijam prvenstveno za englesku jer imaju definitivno najbolju ekipu. za španiju neču navijati ako nebude igrao torres zbog igrača barce koji hoče sami da igraju (xavi,iniesta,pique). argentina ima jaku ekipu ali ih moj imenjak preloše vodi i izbacio je zannetia iz ekipe. jaki su kao individualci ali slabi ekipno. i naravno volio bi da srbija što dalje prođe.
- perfect_guy
#350 Re: Za koga ćete navijati na SP? (Anketa)
imaš na podforumu ostali sportovi temu posebno za toStari wrote:postovani elnino ...ne bih se sad izjasnjavao u smislu moji navijackih opredjeljenja ...jer ja sam tek tu i tamo da se spomene ...nesto malo stariji pa se moje misljenje i ne bi trebalo bas previse uzimati za ozbiljno ...nego nesto drugo me je ponukalo da ti se obratim...naime to u vezi slicica "panini" ...skupljam ih naravno i lijepim u album .... nemojte me pitati zasto ...to sam radio jos od vremena crnobijelih televizora sa samo jednim kanalom ... u ratnom vihoru mi je izgorio album sa Weltmeisterschaft 1974 ...a falilo mi je samo tek par slicica .... Da ne davim sad previse ...recite mi jel ima jos iko dolje u BiH da to ganja ... i da mijenja ...i tako to mislim opcenito.elnino wrote:navijam prvenstveno za englesku jer imaju definitivno najbolju ekipu. za španiju neču navijati ako nebude igrao torres zbog igrača barce koji hoče sami da igraju (xavi,iniesta,pique). argentina ima jaku ekipu ali ih moj imenjak preloše vodi i izbacio je zannetia iz ekipe. jaki su kao individualci ali slabi ekipno. i naravno volio bi da srbija što dalje prođe.