potres_mozga wrote:Veslanje Manoba sa camcem je bilo presmjesno![]()
A zar je ono bilo veslanje?????????Iako su moje simpatije na njihovoj strani ali taj imunitet i mene pocinje nervirati
Moderator: anex
potres_mozga wrote:Veslanje Manoba sa camcem je bilo presmjesno![]()
pricaj nam sta se jos desavalo,koga izbacise,ko je imunitet dobio.....bingov buraz wrote:Manobo morali u borbi za licni imunitet da jedu sta im se servira,hebem ti zivot kad ja ne povrati,covjek pojede paciji fetus
Izbacili su Luku, Dusan je dobio imunitet, ali je ogrlicu dao Vesni. Uskoro ce ujedinjenje, docice im i Seka Aleksic.lolo_lolo wrote:pricaj nam sta se jos desavalo,koga izbacise,ko je imunitet dobio.....bingov buraz wrote:Manobo morali u borbi za licni imunitet da jedu sta im se servira,hebem ti zivot kad ja ne povrati,covjek pojede paciji fetus
Pacji fetus je specijalitet tamo negdje u Kini, gdje li vec. To bi prob'o i puding, a oci samo kad bi mor'o - milim, ono, za 100.000 evra se isplati, neko to jede i dzaba (sta mislite poslije rostilja da one oci s glavuse same nestanu, je l'zlaataan wrote:Jeli u prvom krugu ohlađeni puding od fermentisanih račića - odustale Vesna i Dina
U drugom riblje oči - Srđan i Luka odustali
U finalnom krugu pačji fetus - Dušan pojeo da potvrdi pobjedu.
Malo mi je falilo da povratim

Smaza ga lola k'o jabuku!bingov buraz wrote:Manobo morali u borbi za licni imunitet da jedu sta im se servira,hebem ti zivot kad ja ne povrati,covjek pojede paciji fetus
Ma na Filipinima.BSn wrote:Pacji fetus je specijalitet tamo negdje u Kini, gdje li vec. To bi prob'o i puding, a oci samo kad bi mor'o - milim, ono, za 100.000 evra se isplati, neko to jede i dzaba (sta mislite poslije rostilja da one oci s glavuse same nestanu, je l'zlaataan wrote:Jeli u prvom krugu ohlađeni puding od fermentisanih račića - odustale Vesna i Dina
U drugom riblje oči - Srđan i Luka odustali
U finalnom krugu pačji fetus - Dušan pojeo da potvrdi pobjedu.
Malo mi je falilo da povratim).

A sta fali Dini?elSaik wrote:Meni još uvijek nije jasno kako je iko od njih mislio pobijediti ostavljajući Vesnu i Dinu, recimo.I onda se čude kako ne mogu nikako pobijediti GaDang. Pa kako da ih pobijediš jadan ne bio kad ti igraju Ana, Dina i Vesna, a tamo Njegoš, Klemen, Aca...
Mislite da bi gubili redovno da su im ostali Pece i Bibi? Bi, malo sutra.
Imaju silikonisofist wrote:
A sta fali Dini?Meni se ona svidja, ima nesto u njoj, ali kad se dooobro zagledas.
Nisam mislio na spoljasnju ljepotu.bingov buraz wrote:Imaju silikonisofist wrote:
A sta fali Dini?Meni se ona svidja, ima nesto u njoj, ali kad se dooobro zagledas.
Gdje si gledao? Ako si u Srbiji, je li to oni idu ranije sa epizodama?lolo_lolo wrote:i ja sam maloprije gledao to ujedinjenje,dosla im seka da peva,njegos se obradovao pravo![]()
nadam se da ce nikola izbaciti onog bota luku,i da ce doci u novo pleme
kolko ce oni dana biti na ostrvu?
Ako si već na fucking pustom ostrvu valjda ti je želja da osvojiš 100.000€, a to sigurno nećeš postići time što iz svoje ekipe izbacuješ likove koji ti de facot mogu pomoći da digneš lovu, a ostavljaš u ekipi djevojke od kojih, realno, nemaš ikakve koristi. Da makar guze, pa bih i shvatio, ali ovako... nema smisla.sofist wrote:A sta fali Dini?elSaik wrote:Meni još uvijek nije jasno kako je iko od njih mislio pobijediti ostavljajući Vesnu i Dinu, recimo.I onda se čude kako ne mogu nikako pobijediti GaDang. Pa kako da ih pobijediš jadan ne bio kad ti igraju Ana, Dina i Vesna, a tamo Njegoš, Klemen, Aca...
Mislite da bi gubili redovno da su im ostali Pece i Bibi? Bi, malo sutra.
Meni se ona svidja, ima nesto u njoj, ali kad se dooobro zagledas.
Volio bih da pare uzmu Aca ili Klemen, ovi ostali su bas kvarni.
lolo_lolo wrote:pa ovo je najbolja epizoda do sad
prvo guzovi i sise, seka pjeva i na kraju dolazi osvetnik sa ostrva duhova
steta sto nije otkrio masku,bas bi volio vidjeti face ostalih kad se nikola otkrije
definitivno mi je favorit nikola,momak je rasturio sve redom,nek rasturi i u novom plemenu
treba im muzika doci,govori njegos,samo da nije ona njihova filipinska muzika,sabanska,nju ne mogu
dodje seka,kad saban prvi na binu za sekom