SURVIVOR na Hayat TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
riko-ga

#326 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by riko-ga »

potres_mozga wrote:Veslanje Manoba sa camcem je bilo presmjesno :lol: :lol:

A zar je ono bilo veslanje?????????Iako su moje simpatije na njihovoj strani ali taj imunitet i mene pocinje nervirati :shock:
bingov buraz

#327 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bingov buraz »

Manobo morali u borbi za licni imunitet da jedu sta im se servira,hebem ti zivot kad ja ne povrati,covjek pojede paciji fetus :shock:
anastasija

#328 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by anastasija »

To je tamo specijalitet :D Rekla Ana u emisiji :D
lolo_lolo

#329 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

bingov buraz wrote:Manobo morali u borbi za licni imunitet da jedu sta im se servira,hebem ti zivot kad ja ne povrati,covjek pojede paciji fetus :shock:
pricaj nam sta se jos desavalo,koga izbacise,ko je imunitet dobio.....
anastasija

#330 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by anastasija »

lolo_lolo wrote:
bingov buraz wrote:Manobo morali u borbi za licni imunitet da jedu sta im se servira,hebem ti zivot kad ja ne povrati,covjek pojede paciji fetus :shock:
pricaj nam sta se jos desavalo,koga izbacise,ko je imunitet dobio.....
Izbacili su Luku, Dusan je dobio imunitet, ali je ogrlicu dao Vesni. Uskoro ce ujedinjenje, docice im i Seka Aleksic. :D
lolo_lolo

#331 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

sta ce nam seka????

nadam se da ce jadni nikola doci na ujedinjenje,zasluzio je vala,7 ih je izbacio
vidis ti tog dusana supka,jebo ga vesna
a lafo dobar drug sa lukom
luka mi nije bio drag,ali brateeee vesna,1oo godina ima
:? :?
zlaataan

#332 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by zlaataan »

Jeli u prvom krugu ohlađeni puding od fermentisanih račića - odustale Vesna i Dina
U drugom riblje oči - Srđan i Luka odustali
U finalnom krugu pačji fetus - Dušan pojeo da potvrdi pobjedu.

Malo mi je falilo da povratim :-)
BSn

#333 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by BSn »

zlaataan wrote:Jeli u prvom krugu ohlađeni puding od fermentisanih račića - odustale Vesna i Dina

Pacji fetus je specijalitet tamo negdje u Kini, gdje li vec. To bi prob'o i puding, a oci samo kad bi mor'o - milim, ono, za 100.000 evra se isplati, neko to jede i dzaba (sta mislite poslije rostilja da one oci s glavuse same nestanu, je l' :D ). Image
sofist

#334 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Smaza ga lola k'o jabuku! :D Kako i ne bi, nakon onoliko gladovanja pojeo bi i krepanu mačku. :roll: Izbaciše Luku... Počeo je da me nervira Srđan i njegova baba. :x
anastasija

#335 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by anastasija »

BSn wrote:
zlaataan wrote:Jeli u prvom krugu ohlađeni puding od fermentisanih račića - odustale Vesna i Dina

Pacji fetus je specijalitet tamo negdje u Kini, gdje li vec. To bi prob'o i puding, a oci samo kad bi mor'o - milim, ono, za 100.000 evra se isplati, neko to jede i dzaba (sta mislite poslije rostilja da one oci s glavuse same nestanu, je l' :D ). Image
Ma na Filipinima.
Evo ovaj je napisao sto nam je unapred rekao da ce Vsna doci do finala.... ne znam samo na koju foru je ostajala....valjda su kontali da je najlosija pa kao da nemaju zestoku konkurenciju.
Luka je bio ruku na srce los, nije se nesto pokazao. A pored toga je bio negativan, maksimalno, a to im tamo ne treba.

Seka otisla da msrsa. Koja je to debela svinja, to nebo nije videlo. A oni jadni posle mesec dana smrsali i po 15 kila. Kad im dodje onako debeljuskasta. :shock:

Image

Koja figura. Ziveo fotoshop! :shock:
elSaik

#336 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by elSaik »

Meni još uvijek nije jasno kako je iko od njih mislio pobijediti ostavljajući Vesnu i Dinu, recimo. :shock: I onda se čude kako ne mogu nikako pobijediti GaDang. Pa kako da ih pobijediš jadan ne bio kad ti igraju Ana, Dina i Vesna, a tamo Njegoš, Klemen, Aca... :-) Mislite da bi gubili redovno da su im ostali Pece i Bibi? Bi, malo sutra.
anastasija

#337 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by anastasija »

MA za ovo zadnje.... to su mislili da ce biti ujedinjenje...pa da im nece trebati jaki za plemenske borbe. Pa su se zeznuli. Mada po meni Manobo je imao katastrofa taktiku, kao da su u Velikom bratu pa ostavljaju onog ko im odgovara i ko je dobar lik a ne moze kokos podici. :-)
sofist

#338 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

elSaik wrote:Meni još uvijek nije jasno kako je iko od njih mislio pobijediti ostavljajući Vesnu i Dinu, recimo. :shock: I onda se čude kako ne mogu nikako pobijediti GaDang. Pa kako da ih pobijediš jadan ne bio kad ti igraju Ana, Dina i Vesna, a tamo Njegoš, Klemen, Aca... :-) Mislite da bi gubili redovno da su im ostali Pece i Bibi? Bi, malo sutra.
A sta fali Dini? :) Meni se ona svidja, ima nesto u njoj, ali kad se dooobro zagledas. :D Volio bih da pare uzmu Aca ili Klemen, ovi ostali su bas kvarni.
bingov buraz

#339 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bingov buraz »

sofist wrote:
A sta fali Dini? :) Meni se ona svidja, ima nesto u njoj, ali kad se dooobro zagledas.
Imaju silikoni :mrgreen:
sofist

#340 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

bingov buraz wrote:
sofist wrote:
A sta fali Dini? :) Meni se ona svidja, ima nesto u njoj, ali kad se dooobro zagledas.
Imaju silikoni :mrgreen:
Nisam mislio na spoljasnju ljepotu. :D :P
treger

#341 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by treger »

u utorak ujedinjenje
maloprije bilo na glam blam :D
lolo_lolo

#342 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

i ja sam maloprije gledao to ujedinjenje,dosla im seka da peva,njegos se obradovao pravo :D
nadam se da ce nikola izbaciti onog bota luku,i da ce doci u novo pleme

kolko ce oni dana biti na ostrvu?
sofist

#343 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

lolo_lolo wrote:i ja sam maloprije gledao to ujedinjenje,dosla im seka da peva,njegos se obradovao pravo :D
nadam se da ce nikola izbaciti onog bota luku,i da ce doci u novo pleme

kolko ce oni dana biti na ostrvu?
Gdje si gledao? Ako si u Srbiji, je li to oni idu ranije sa epizodama?
lolo_lolo

#344 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

ma gledao najavu samo na hajatu
lolo_lolo

#345 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

pa ovo je najbolja epizoda do sad
prvo guzovi i sise, seka pjeva i na kraju dolazi osvetnik sa ostrva duhova
steta sto nije otkrio masku,bas bi volio vidjeti face ostalih kad se nikola otkrije

definitivno mi je favorit nikola,momak je rasturio sve redom,nek rasturi i u novom plemenu

treba im muzika doci,govori njegos,samo da nije ona njihova filipinska muzika,sabanska :lol: ,nju ne mogu
dodje seka,kad saban prvi na binu za sekom
elSaik

#346 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by elSaik »

sofist wrote:
elSaik wrote:Meni još uvijek nije jasno kako je iko od njih mislio pobijediti ostavljajući Vesnu i Dinu, recimo. :shock: I onda se čude kako ne mogu nikako pobijediti GaDang. Pa kako da ih pobijediš jadan ne bio kad ti igraju Ana, Dina i Vesna, a tamo Njegoš, Klemen, Aca... :-) Mislite da bi gubili redovno da su im ostali Pece i Bibi? Bi, malo sutra.
A sta fali Dini? :) Meni se ona svidja, ima nesto u njoj, ali kad se dooobro zagledas. :D Volio bih da pare uzmu Aca ili Klemen, ovi ostali su bas kvarni.
Ako si već na fucking pustom ostrvu valjda ti je želja da osvojiš 100.000€, a to sigurno nećeš postići time što iz svoje ekipe izbacuješ likove koji ti de facot mogu pomoći da digneš lovu, a ostavljaš u ekipi djevojke od kojih, realno, nemaš ikakve koristi. Da makar guze, pa bih i shvatio, ali ovako... nema smisla.
sofist

#347 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

lolo_lolo wrote:pa ovo je najbolja epizoda do sad
prvo guzovi i sise, seka pjeva i na kraju dolazi osvetnik sa ostrva duhova
steta sto nije otkrio masku,bas bi volio vidjeti face ostalih kad se nikola otkrije

definitivno mi je favorit nikola,momak je rasturio sve redom,nek rasturi i u novom plemenu

treba im muzika doci,govori njegos,samo da nije ona njihova filipinska muzika,sabanska :lol: ,nju ne mogu
dodje seka,kad saban prvi na binu za sekom
:D Najbolja epizoda definitivno!

I meni je Nikola favorit ali se bojim da ce ga prvog izbaciti jer u njemu vide prijetnju. Poslije Nikole ostaju Aca i Klemen kao najposteniji.

Ali Njegos, sta reci? :D Drago mi je da nije ispao prije ujedinjenja, jer sam umro od sege kad sam ga vidio kako giba uz "glavobolju od vina". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A prije toga "samo da ne bude sabanska". :lol: :D Jel se ukazala Dinina sisa? :D Nije valjda da sam propustio taj dio? :( :D
Nedim071

#348 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Nedim071 »

Ukazala se. :D Al' dobra je ova Dina kad se sredi :dance:

Pogledao sam onu odjavu poslije reklama i kad je Nikola skinuo masku, pravo se obradovase Srki i Dule. :D

I sutra ce biti neka zestoka svadja, protiv Visnje svi nesto govore. :D
lolo_lolo

#349 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

dobar je bio nemanja,kad je seka pocela pjevati,a jos ima masku,kaze njemanja "ma ovo je plejbek" :lol: (a cura prije minut pricala na mikrofon normala)

dinu su nesto slabo prikazivali,ona imala grudnjak,a stavili joj one kockice na sise,lafo
ali su sjevale guze kod visnje i teje,a vala je i sisa bilo

najjaca epizoda
WizzMerlin

#350 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by WizzMerlin »

yaooooo, druga vecer uzastopce da nisam u grad izasao radi survivora, znaci sjutra ce biti 3, puuuuuuuu
Locked