Ovdje se igra sa cukicom

Ako je neko zainteresovan neka mi se javi na broj 061 707 535
Moderator: anex

Slatka macaadiiiadiii wrote:http://imageshack.us/photo/my-images/863/sofii.jpg/
Zenka stara malo vise od godine dana, majka tornjak, otac sarplaninac na poklon odgovornim osobama. Sva pitanja na PP.

caos, ja imam mačića koje izgleda kao ruska plava...svake godine maca mi rodi jedno takvo...valjda ima neki gen...cak je i veterinar pomislio da je ruska plava...mače je dečko, je li vam važno da je čistokrvni? pozzcartman1986 wrote:pozdrav dobri ljudi
ovako, htio bih da kupim (ako se nadje kakav plah inasan i da udomim) mace Ruske plave macke, zenku, do nekih 3 mjeseca, trenutno imam mace,avlijaner sto bi rekli pa zelim da mu nadjem drustvo a zelja mi je ruska plava, ili eventualno sijamska macka.
gledao sam po oglasima i ti al nista, mislim ima za neke velike pare, nastranu sto je sve po Srbiji, nesto mi beze da se ganjam do tamo zbog macke
ono, papiri su mi totalno nebitni i nepotrebni, trazim mace za ljubimca a ne za izlozbe !
pa eto, ako neko zna nekoga ko zna nekoga nek me spomene![]()
inace, budi te mi happy

Ostale su mi još dvije male (ženske). Očišćene su od parazitaSsana wrote:Ponovo jaDakle, poklanjam tri mačića. Stare su gotovo dva mjeseca i naučene na pijesak:)