leo karan wrote:Supić
Nadarević
Spahić
Jahić
Salihović
Vladavić
Muratović
Rahimić
Misimović
Ibričić
Džeko
Ipak moram "elaborirat" ovaj sastav.
Znao sam sam da ce Ibisevica izbacit i da ga u napadu nece mijenjati Muslimovic, nego Misimovic. Ciro se usro. To se vidi u njegovim izjavama i mimikriji.
Fakat kulkavicka postava. Samo da primjetim da je i kod Muzorevica Miske odigrao par tekmi kao poluspic, ali mislim i kod Cire u Spaniji i-
nije nas bilo nigdje. Jer ko ce povezati kad Misketa nema? Rahimic i Muratovic?

haha
Ciro je, jednostavno, tvrdoglavi starac, koji reprezntaciju vidi kao neku humanitarnu ustanovu. Kod njega je dovoljno jednom bljesnuti, i niko te vise nece izabacit iz tima. Neki "hatur" prema njima ima, cesto prica u takvom tonu.
Inteligentan covjek je, izmedju ostalog, onaj koji se prilagodjava novonastalim okolnostima. Ne mozes spremit istu taktiku za sve protivnike. Haloooo, ba, pa nisu Turci jebeni amateri iz Armenije! Oni ce znati kazniti: staticnost, nekretivnost, izgubljenost, sporost; naseg veznog reda...o, da
Znam ja sta ciro misli, hehe.

On racuna na nekakve transformacije tokom naseg napada. Ali dzaba ti je Ciro, da se Vladavic iz drugog plana pet puta ubaci i izadje sam pred golmana - garantujem da ce se svaki put spetljati i unistiti sansu! Zasto? Zato sto nema te KLASE. Zato i igra u Austriji. Sta tek reci o Muratovicu?
Da skratim. Predvidjam ovakav razvoj dogadjaja (optimisti, bolje preskocite

)
Patnja, slab protok lopte, nepovezanost; na Ibricicu je sav teret u vezi, ali se ne zna nosit s njim jer je on ipak mali kalibar za ovakve utakmice; Misimovic se vraca po loptu pokusavajuci nesto povezat, i samo se bespotrebno trosi (deja vu); Dzeko izolovan i nervozan, uvjek okruzen sa tri-cetri turska fudbalera...Turci ce sa dva gola vec na poluvremenu rijesit utakmicu, a onda uz onaj muk Bilinog polja i nas cuveni mentalitet, nikakave izmjene nam nece pomoci, jer - vise nam nema spasa!
Jebiga, crnjak zesci

Niko sretniji od mene ako se morao posipat pepelom. Nece mi bit mrsko