Bosna i Hercegovina - Turska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
PriNc_ba

#326 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by PriNc_ba »

ajd i od mene onda :D

1-0 Nadarevic 17'
1-1 Tuncay 28'
1-2 Arda Turan 53'
2-2 Dzeko 56'
3-2 Salihovic 78'
4-2 Misimovic (penal) 88'

:) crveni kartoni Spahic i Tuncay zbog koskanja u 66' :D i Emre 87' nakon sto je napravio penal nad Salihovicem :D

et dosta od mene xD ah da zaboravio sam jos nesto xD bice zapaljene 4 baklje ali ce uz brzu reakciju publike biti sprijeceno ubacivanje istih na teren :D i chiro ce napraviti samo 2 izmjene na tekmi xD

ajd dosta xD
burek_in_space

#327 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by burek_in_space »

PriNc_ba wrote:ajd i od mene onda :D

1-0 Nadarevic 17'
1-1 Tuncay 28'
1-2 Arda Turan 53'
2-2 Dzeko 56'
3-2 Salihovic 78'
4-2 Misimovic (penal) 88'

:) crveni kartoni Spahic i Tuncay zbog koskanja u 66' :D i Emre 87' nakon sto je napravio penal nad Salihovicem :D

et dosta od mene xD ah da zaboravio sam jos nesto xD bice zapaljene 4 baklje ali ce uz brzu reakciju publike biti sprijeceno ubacivanje istih na teren :D i chiro ce napraviti samo 2 izmjene na tekmi xD

ajd dosta xD
Kako je mene ovoga strah, da u svojim crnim slutnjama chak zamishljam verziju po kojoj su vec zaduzheni ljudi da to urade. :-?
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#328 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by pape »

MEJDANDRINA wrote:
RedArmyMostar wrote:Ja mislim 2-1 (Dzeko i Muslimovic) :D
Za koga ce Mostar navijat Turke ili Bosnu :)
@MEJDANDRINA, ... ponovis li neku slicnu provokaciju, ... bit ces banovan.
rado_vidjen

#329 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by rado_vidjen »

leo karan wrote:Supić

Nadarević
Spahić
Jahić
Salihović
Vladavić

Muratović
Rahimić
Misimović
Ibričić

Džeko
Ipak moram "elaborirat" ovaj sastav. :D

Znao sam sam da ce Ibisevica izbacit i da ga u napadu nece mijenjati Muslimovic, nego Misimovic. Ciro se usro. To se vidi u njegovim izjavama i mimikriji.

Fakat kulkavicka postava. Samo da primjetim da je i kod Muzorevica Miske odigrao par tekmi kao poluspic, ali mislim i kod Cire u Spaniji i- nije nas bilo nigdje. Jer ko ce povezati kad Misketa nema? Rahimic i Muratovic? :zoka: haha

Ciro je, jednostavno, tvrdoglavi starac, koji reprezntaciju vidi kao neku humanitarnu ustanovu. Kod njega je dovoljno jednom bljesnuti, i niko te vise nece izabacit iz tima. Neki "hatur" prema njima ima, cesto prica u takvom tonu.

Inteligentan covjek je, izmedju ostalog, onaj koji se prilagodjava novonastalim okolnostima. Ne mozes spremit istu taktiku za sve protivnike. Haloooo, ba, pa nisu Turci jebeni amateri iz Armenije! Oni ce znati kazniti: staticnost, nekretivnost, izgubljenost, sporost; naseg veznog reda...o, da ;-)

Znam ja sta ciro misli, hehe. 8) On racuna na nekakve transformacije tokom naseg napada. Ali dzaba ti je Ciro, da se Vladavic iz drugog plana pet puta ubaci i izadje sam pred golmana - garantujem da ce se svaki put spetljati i unistiti sansu! Zasto? Zato sto nema te KLASE. Zato i igra u Austriji. Sta tek reci o Muratovicu? :-)

Da skratim. Predvidjam ovakav razvoj dogadjaja (optimisti, bolje preskocite :D )

Patnja, slab protok lopte, nepovezanost; na Ibricicu je sav teret u vezi, ali se ne zna nosit s njim jer je on ipak mali kalibar za ovakve utakmice; Misimovic se vraca po loptu pokusavajuci nesto povezat, i samo se bespotrebno trosi (deja vu); Dzeko izolovan i nervozan, uvjek okruzen sa tri-cetri turska fudbalera...Turci ce sa dva gola vec na poluvremenu rijesit utakmicu, a onda uz onaj muk Bilinog polja i nas cuveni mentalitet, nikakave izmjene nam nece pomoci, jer - vise nam nema spasa!

Jebiga, crnjak zesci :lol: Niko sretniji od mene ako se morao posipat pepelom. Nece mi bit mrsko :mrgreen:
jasco

#330 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by jasco »

ZEMLJO TISUCLJETNA
NA VJERNOST TI SE KUNEM
OD MORA DO SAVE
OD DRINE DO UNE

JEDNA SI JEDINA
MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA

BOG NEKA TE SACUVA
ZA POKOLJENJA NOVA
ZEMLJO MOJIH SNOVA
MOJIH PRADJEDOVA

JEDNA SI JEDINA
MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA
BOSNA I HERCEGOVINA

Prijenos:

Kanali koji prenose:
http://liveonsat.com/LJ_Sport_foot_fifa_WC2010.php
Image

BHT1 - Kodirano na satelitu
"FOX TV" - otvoren turski Kanal --> Satelitsku namijestiti na Turksat 2A.
:bih:
edin_kovachi

#331 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by edin_kovachi »

zoom66 wrote:
mostarac wrote:i like it :D
Obozavam totalitarne sisteme :D
Svaka ti dala :D
:D :D :D :sax: :bih:
nista bez :sax:

volim te bosno :bih:
Enka-Benka

#332 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Enka-Benka »

evo Turski kanala sto se mogu preko netta gledati :mrgreen:

http://www.canlitv.com/ :bih: :bih:
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#333 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Dado dijasporitus »

Goal.com najavljuje pobjedu BiH

World Cup Qualification Preview: Bosnia & Herzegovina - Turkey
Turkey need to win, BiH can guarantee themselves at least a play-off place...
Sep 8, 2009 2:39:17 PM

Kick-Off: 2000 UTC+2, 9 September 2009; Bilino Polje Stadium, Zenica

Within Touching Distance

Bosnia & Herzegovina stand on the brink of a play-off spot for a place at World Cup 2010; they currently lie four points clear of third-placed Turkey, whom they welcome on Wednesday night.

BiH have taken 15 points from seven matches under the tutelage of Ciro Blazevic, the enigmatic coach who took Croatia to the World Cup semi-finals 11 years ago.

The veteran has forged a unit from a wealth of attacking talent, which includes the Bundesliga winning duo of Zvjezdan Misimovic and Edin Dzeko, of Wolfsburg.

Saturday's hard-fought 2-0 win away against Armenia leaves the side as clear favourites to become runners up to Spain.

However, a favourable result against Fatih Terim's Turkey squad is no foregone conclusion; despite taking the lead last winter in Istanbul, through Dzeko, Bosnia & Herzegovina were turned over in the second half, leaving the side with one of their two defeats in the group stage.

BiH have been more consistent that their Turkish counterparts against the groups also-rans, claiming maximum points against Belgium and Estonia so far. Turkey have slipped up against both to leave themselves on the brink of elimination.

Bosnia & Herzegovina fans know better than to get carried away just yet, with two of their most testing fixtures to come, but there is certainly cause for optimism. More so if Turkey can be defeated.

Fighting Back

If Euro 2008 taught us anything about the Turkish national team, it was that they favour a scrap. Terim's team thrived in pressure-cooker conditions and were, unbelievably, a match away from a final against Spain before being outdone by Germany in the semis.

Again, it is Spain that are disappearing from view for the Turks, but in between themselves and Spanish coat-tails lie Bosnia & Herzegovina. Turkey are paying the price for lax draws against the likes of Estonia and Belgium and also for succumbing twice to la Furia Roja while simultaneously, BiH were extracting six points from the Belgians in the late March/early April fixtures.

Therefore, it comes down to this; after 90 minutes more, Turkey will know what they have to do, or indeed, what has to be done for them to reach the World Cup finals. Armenia, and again Belgium, lie in wait following this match and Turkey could also be forgiven for believing that Spain may do them a favour against BiH in Sarajevo.

Qualification, at this point, seems improbable, but that is nothing but motivation for this side. With individual talent of the standard of Arda Turan and Tuncay Sanli, they will always be in with a chance.

Form Guide

Bosnia & Herzegovina

September 5 Armenia 0-2 Bosnia-Herzegovina (WCQ)

August 12 Bosnia-Herzegovina 2-3 Iran (Friendly)

June 9 Bosnia-Herzegovina 2-1 Oman (Friendly)

June 3 Liechtenstein 0-1 Bosnia-Herzegovina (Friendly)

June 1 Uzbekistan 0-0 Bosnia-Herzegovina (Friendly)

Turkey

September 5 Turkey 4-2 Estonia (WCQ)

August 12 Ukraine 0-3 Turkey (Friendly)

June 5 France 1-0 Turkey (Friendly)

June 2 Turkey 2-0 Azerbaijan (Friendly)

April 1 Turkey 1-2 Spain (WCQ)

Team News

Bosnia & Herzegovina

The captain, Emir Spahic, recovered from swine flu to take his place for the clash against Armenia and remains in contention. Elsewhere, Blazevic has options with the likes of Lyon's Miralem Pjanic and Zlatan Muslimovic of PAOK waiting to impress.

Possible Starting XI: Supic; Jahic, Nadarevic, Spahic; Vladavic, Salihovic, Muratovic, Rahimic, Misimovic; Dzeko, Ibisevic

Turkey

Terim is sweating on the fitness of the right-back Gokhan Gonul and the central midfielder Emre Belozoglu. The Fenerbahce pair were injured in the weekend win over Estonia. Mehmet Aurelio has not been summoned, also due to injury.

Possible Starting XI: Volkan Demirel; Onder Turaci, Servet Cetin, Gokhan Zan, Hakan Balta; Hamit Altintop, Ceyhun Gulselam, Arda Turan, Kazim-Kazim; Tuncay Sanli, Sercan Yildirim

Players To Watch

Bosnia & Herzegovina

BiH boast a wealth of attacking talent and have last two of the most impressive strikers in the Bundesliga at their disposal. Hoffenheim's Vedad Ibisevic has not yet recaptured his form of a year ago following a serious knee injury but Edin Dzeko remains in the goal-hunt. A performance from either or both would be welcomed by the locals.

Turkey

Arda Turan is held in high esteem by critics and fans alike in Turkey and was comfortably one of the best performers last time out against Estonia. BiH will deploy a system designed to isolate both Arda and Tuncay Sanli, but the Galatasaray winger is possessed of enough guile and trickery to find space.

Prediction

Should Bosnia-Herzegovina win, they will effectively knock Turkey out of the running for World Cup 2010 and claim at least a play-off berth for themselves. There can be no greater motivation than that. However, the Turks relish adversity and will guarantee a feisty affair. Terim's side revelled at Euro 2008 when all others had written them off.

Bosnia & Herzegovina 2-1 Turkey
zavrzlama

#334 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by zavrzlama »

nisam nikakav fudbalski strucnjak,samo znam da je pritisak na turcima daleko veci i da su oni ti koji trebaju pobjedu po svaku cijenu i to na tudjem terenu pod priitiskom domace publike...sve strategije padaju u vodu kad pocne utakmica,ovo sto izjaljuju turski treneri i analiticari je samo davanje morala turskim igracima jer oni dobro znaju pod kakavim ce pritiskom igrati njihovi igraci...turci ce vjerovatno ici da brzo daju prvi gol i kasnije se povuci i vrebati iz kontri..ukoliko turci ne daju gol za prvih 20 minuta utakmice,slijedi im katastrofa...puno ce biti vazno da nasi budu dobri realizatori sansi koje ce imati na pretek, jer ce turci igrati napadacki,jer u slucaju da nasi uvale prvi gol turcima tad slijedi jos otvorenija igra turaka ,a onda se moze uvesti taktika odugovlacenja i mudrog cekanja drugog komada iz kontre ;-) ..jer nama godi i nerijeseno,sto je dodatni pritisak na turke ;-)

znaci ne primiti gol prvih 20 minuta utrakmice i onda laganoze mezit turke ;-) ..a druga stavr kakva je to turska fudbalaska sila..nikakava..
Djokej

#335 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Djokej »

Protiv Armenaca ovaj Goal.com predvidjao je 3-0 za nas. Valjda ce i ovaj put pogoditi, kazu da cemo igrati s dva napadaca.
Ja mislim da trebamo izaci samo s Dzekom a ispod njega nek igraju Miske i Ibro. Ibro je u puno boljoj formi od Vede. Ispod njih
nek kolju Rahimić i Murat. Trebamo igrat kontre, dat Misketu loptu, on zna sta s njom. :bih:
bihpatriot

#336 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by bihpatriot »

'Ebate, koja nervoza ovdje... :D

Sutra gledamo dobar fudbal - navijamo za dobar fudbal - srcani fudbal!!!

Ako Turci postignu zgoditak, jarane tapija im, nece kuci otic dok ne bude +1 za nas, makar igrali 1090 minuta! :D
MokeQc

#337 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by MokeQc »

Ljudi, ja ne mogu iscekat' do sutra, usrah se od nestrpljenja :bih:

Ali nemojmo zaboraviti da Turci ne igraju 90 min, oni igraju 120min, koliko god treba, i ginu na terenu. Sjetite se samo njihove tekme na prvestvu protiv Hrvatske, nije kraj dok sudija ne kaze, a do zadnjeg zvizduka sve od sebe. A mi, ne znam jesmo li jos i jednu odigrali da smo 100% izgarali 90 minuta. Sve mi se nesto cini, te poletimo, te padnemo, hafifni smo psiholoski, k'o trudna zena.
Mene je najvise hastra da povedemo i onda cuvamo rezultat do kraja utakmice. Ovdje se nema sta cuvati rezultat. Naravno treba sacuvati hladnu glavu, ali po meni, treba napadati i gristi do kraja pa makar vodili 4:0 u prvom poluvremenu.
stochar

#338 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by stochar »

ono sto se kao 'sigurica' moze odigrati na kladionici je 3+ na golove. obje ekipe su loode ko struja i igraju na gol vise. nadam se da ce to ovaj put biti nas gol vise, i da ce se obistiniti prognoze od 4:2 :-)

s tim da ono predvidjanje prema kojem bi oni u jednom momentu vodili pa onda mi preokrenuli nikako ne ide u prilog zivcima navijaca... helem, sretno!

cyprus

#339 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by cyprus »

Ovo nije ni optimistična, ni pesimistična prognoza, već realna :-)

0:1 Turan 47'
1:1 Salihović 61'

Eh sad, dal ću promašit ko obično, vidjećemo :D

PS Vi koji biste i Zvjezdana i Miralema + 2 napadača stvarno ste zaista :roll: :-) :D
Last edited by cyprus on 08/09/2009 18:23, edited 1 time in total.
Kraljica od Sabe

#340 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Kraljica od Sabe »

Sta prenose mediji u Turskoj?

Vijest turske državne novinske agencije «Anadolu Ajans»

Tehnički direktor Fenerbahče-a Christoph Daum, u razgovoru za tursku državnu novinsku agenciju «Anadolu Ajans», poručuje da Fatiha Terima ceka težak meč. «Ma koliko bilo teško vjerujem da će Terim iznaći neko rješenje», kaže Daum.
Prisjećajući se susreta s njemackom reprezentacijom za Evropsko prvenstvo, Daun je istakao da je tada bilo puno propusta i da su uprkos tome (Fatihovi momci, op.a.) odigrali jednu dobru utakmicu. «Treba se podsjetiti da je isto ovako teska situacija bila pred Evropski sampionat, sa norveskom reprezentacijom. I tada je malo njih vjerovalo da cemo proci...», rekao je Njemac Christoph Daun.

Sportske novine Fanatik, donose naslov ispod:

BOSNA NIJE NIKAKAV KONKURENT

«Turska, koja svojim bojama obilježi svaku kvalifikaciju, bez ikakvih će teškoća pobijediti Bosnu», kaže naš stari prijatelj, a trenutno tener Španske reprezentacije Vicente Del Bosque.

Nekadašnji trener turskog fudbalskog kluba Bešiktaš, Vincente Del Bosque, posredstvom turskih medija iz Monaka je poručio «Sviđa mi se i podržavam pozitivan pristup fudbalu koji Turska igra. Susret sa Bosnom nije važan samo vama već i nama. Mislim da će Turska s lakoćom odnijeti pobjedu, jer velike su razlike u kvalitetu između te dvije zemlje.», kaze Del Bosque.

«Bosna je sad druga u poredku, a biće i naš domaćin. Iskreno, upravo iz tog razloga želim da 9-og septembra izgube. Među nama rečeno, više bih volio da turska zaigra na svjetskom rvenstvu. I zbog vaših navijača koji znaju napraviti dobru atmosferu...», kaže Del Bosque.

Današnji broj novine Hurriyet donose naslov: Oružje je spremno

«U Bosnu idemo po pobjedu» rekao je Fatih Terim u avionu na putu prema Bosni. Igra se na njihovom prostoru, u prisustvu njihovih navijača i uz prednost od 4 poena i mislim da će se oni truditi da zadrže tu prednost. Ipak, mi smo bolji tim. U Bosnu dolazimo ratovati. Naše oružje je spremno.» Terim je tom prilikom rekao da sa prijateljima gledao igru bh. tima sa Armenijom i Belgijom, te da su tada uočili sve slabe tačke naše reprezentacije.

Poruka Fatiha Terima

Fatih Terim je na aerodromu u Sarajevu odgovorio na novinarska pitanja (tako stoji u vijesti objavljenoj u sportskoj novini «Fanatik», iako su naši mediji prenijeli da uopšte nije davao izjave)
«Došli smo po pobjedu, sa veoma visokom željom da pobijedimo. U Tursku se želimo vratiti sa tri poena i ja svom svojom dušom vjerujem da ćemo ići na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Svjesni smo da nas očekuje vrlo teška utakmica. Naš protivnik ima kvalitetne igrače, a pošto je utakmica na njihovom terenu za očekivati je da je i raspoloženje igrača na visokom nivou.

Anketa:

Komentari na anketu «Kako će završiti meč s Bosnom?»

«Svi su izgledi da je pobjeda naša»
«ti sad s Estoncima završi neriješeno, od Beglijanaca izgubi, pa sad ovdje prejudiciraj šta bi bilo kad bi bilo...»

Iz turskih medija stiče se dojam da je arogancija s kojom dolaze u BiH vještački proizvedena i da se oni itekako zabrinuti za ishod ovog meča. Iako ne otvoreno nade se polažu u strance, FIFU, odnosno sudije koji mogu «organizirati» njihovu pobjedu. Dakle, jednom pogrešno presuditi, jednom isprovocirati igrača za još jedan «žuti» i eto... Vlada i svijest da su u Južnoj Africi poželjniji kao reprezentacija, koliko i turski navijači. Ovdje se treba prisjetiti kvalifikacione utakmice za EP odigrane kod nas, kad su odbili prisustvovati zajedničkoj pres konferenciji.. Sjećate li se koji je bio rezultat utakmice???

Nadalje, što bi vam još moglo biti interesantno, ko već ne znate, opet se poteže pitanje sreće sa stadiona na Bilinom Polju, pa se razglaba hoće li povrijeđeni Nihat Kahvedzi moći igrati, pa o tome da su im četiri igrača «kritična» (Emre Belözoğlu, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Gönül) sto se tiče žutih kartona...

Novine Milliyet prenose Ćirinu izjavu:

Tehnički direktor reprerentacije Bosne i Hercegovine Ćiro Blažević, upozorio je svoje navijače da ne oblače turski dres.
«U ovoj grupi igramo s Turskom. Molim vas, obucite dresove samo sa bojama BiH. I, ovaj put, pripremite se za slavlje u ime svoje zemlje, ne Turske», rekao je iskusni trener čiji su navijači na velikom broju stadiona oblačili turske dresove, pa čak i dres FK Boluspor. Osvrnuvši se na ambiciozne izjave Fatiha Terima, Blažević je rekao «Fatih Terim je jedan od najboljih trenera svjetskih razmjera i čovjek koji uvijek zna šta treba reći. Naravno da će o svojoj reprezentaciji pozitivno govoriti. Ipak, teško je komentarisati susret koji će se odigrati u srijedu:»U tekstu nadalje slijedi svima poznati istorijat naše reprezentacije, pa onda informacije o tome da naš Ćiro koristi taktike jugoslovenske škole futbala (sistem 3-5-2), da je napravio tim koji kratkim pasom na sredini zadržava loptu i «dok se suprotna strana još nije snašla», izvedu poznati jugoslovenski faul... Onda prenose da Blažević sistemom 5-4-1, planira zaustaviti Tundzaja i Ardu
-danTe-

#341 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by -danTe- »

da i ja dadnem prognozu
1:0 Dzeko 28'
2:0 Misimovic 56'
2:1 Tuncay 62'
3:1 Muslimovic 84'
chicha-glisha

#343 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by chicha-glisha »

e a gdje se mogu kupiti karte za juznu afriku... ?

Mislim da ce biti skromnih 2:1, nisu bas nepobjediva ekipa... :), isto tako, ja mislim da i spance mozemo poderati na domacem terenu... proslu utakmicu su nas jedva pobijedili... a nisu se ni naigrali nesto posebno... nisu pokazali svoju leprsavu igru... a duzni su nam nakon oonog gola u 100tom minutu... :)

Nego, najlosiji drugoplasirani ispada... a sta je sa najboljim drugoplasiranim?
Moraless

#344 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Moraless »

pitanje za mostarce : hoce li biti organizovanog gledanja tekme u mostaru ? ako da, gdje ?
unaprijed hvala .. pozz !
bihpatriot

#345 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by bihpatriot »

Ono sto je bitno sada jeste da ne zakaze 12 igrac!

12 igrac MORA(!!!) igrati svih 90!

Lomi, gazi, ubij, vristi - kako god - bez obzira na rezultat!!!

:bih:
Nihad_27

#346 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Nihad_27 »

5-0

Sto vise ljiljana na tribinama i na ulicama.

Image
bulevarmostar

#347 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by bulevarmostar »

Ne svidja mi se pristup novinara i javnosti nasim igracima pred utakmicu. Ocekivao sam karantin, oduzimanje mobilnih telefona, i sl. Strucni stab je tu da daje intervjue i (dez)informacije.
hordash

#348 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by hordash »

3XL wrote:Samo za ove sto seru gdje treba da se igra:

Niko nije birao gdje ce da se igra ,vec sami igraci su to zahtjevali .. A po meni ako se krenulo u Zenici , treba da se i zavrsi u Zenici , ako nista iz ranijih iskustava ... A sto kazes Zenicki Wembley , mozda i nije bas to , ali sigurno najljepsi i najbolji u BiH pa i sire na Balkanu , a nece se stati na ovome , prosirit ce se on i to vrlo brzo .... A tvoja mrznja prema Zenici nebi trebala da ima veze sa ljubavlju prema BiH ..... Zivio
Ti ocito imas kompleks prema svakome ko bilo sta progovori o zenici. Jesam li ja napisao da mrzim Zenicu i da ne treba igrat nijednu utakmicu na Bilinom? Ja, kao i svi drugi forumasi, imam pravo na svoje misljenje a ono je da bi bila bolja atmosfera na Hasetu pred 40 000 nego na Bilinom (na kojem je takodjer dobra atmosfera) pred 15 000. :dance: a iskreno se ne sjecam da raja ikada spominje najbolje atmosfere na utakmicama u zenici, a sva raja spominje Kosevo i atmosferu sa utakmice BiH - Danska i Zeljo-Newcastle, tako da ti iskreno preporucujem da se skontas, i to sto kazes da je bilino najljepsi stadion u BiH :lol:
Globus

#349 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Globus »

hordash wrote:

Niko nije birao gdje ce da se igra ,vec sami igraci su to zahtjevali .. A po meni ako se krenulo u Zenici , treba da se i zavrsi u Zenici , ako nista iz ranijih iskustava ... A sto kazes Zenicki Wembley , mozda i nije bas to , ali sigurno najljepsi i najbolji u BiH pa i sire na Balkanu , a nece se stati na ovome , prosirit ce se on i to vrlo brzo .... A tvoja mrznja prema Zenici nebi trebala da ima veze sa ljubavlju prema BiH ..... Zivio
Ti ocito imas kompleks prema svakome ko bilo sta progovori o zenici. Jesam li ja napisao da mrzim Zenicu i da ne treba igrat nijednu utakmicu na Bilinom? Ja, kao i svi drugi forumasi, imam pravo na svoje misljenje a ono je da bi bila bolja atmosfera na Hasetu pred 40 000 nego na Bilinom (na kojem je takodjer dobra atmosfera) pred 15 000. :dance: a iskreno se ne sjecam da raja ikada spominje najbolje atmosfere na utakmicama u zenici, a sva raja spominje Kosevo i atmosferu sa utakmice BiH - Danska i Zeljo-Newcastle, tako da ti iskreno preporucujem da se skontas, i to sto kazes da je bilino najljepsi stadion u BiH :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa koji ce djavo neko spominjat neku tekmu posebno kad je svaku tekmu kad repka igra na Bilinom pakao ... nema potrebe za izdvajanjem neke .. dok kod vas moras birat :lol: :lol: :lol: ajd bogati sign out .. disconect..udalji se od kompa ... i nemoj vise :lol:
hordash

#350 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by hordash »

Globus wrote:
hordash wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa koji ce djavo neko spominjat neku tekmu posebno kad je svaku tekmu kad repka igra na Bilinom pakao ... nema potrebe za izdvajanjem neke .. dok kod vas moras birat :lol: :lol: :lol: ajd bogati sign out .. disconect..udalji se od kompa ... i nemoj vise :lol:
jest, pakao tipa: volim crno-crveno, mrzim horde-saraj'vo, ili tipa: bhf, pickice, dobit cete batine. bio sam na vise utakmica reprezentacije u zenici i smatram da bi na svakoj atmosfera mogla bit mnogo, mnogo bolja
Locked