nemoj da budesburek_in_space wrote:Hocu da sam zao kao Chmoljo!lolita_xx wrote: naravno![]()
onda neces nista dobiti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
nemoj da budesburek_in_space wrote:Hocu da sam zao kao Chmoljo!lolita_xx wrote: naravno![]()
lolita_xx wrote:nemoj da budesburek_in_space wrote:Hocu da sam zao kao Chmoljo!lolita_xx wrote: naravno![]()
onda neces nista dobiti
lažu teee. zli bolje prolaze. vjeruj miburek_in_space wrote:
![]()
![]()
![]()
Shut' bolan,znam kako se igra ova igra!Chmoljo wrote:lažu teee. zli bolje prolaze. vjeruj miburek_in_space wrote:
![]()
![]()
![]()
hoš' gluho glamočko?lolita_xx wrote:sto su muskarci, sve im je igra
Mooooooooooj je zhivot igra bez granicaaaaaaaalolita_xx wrote:sto su muskarci, sve im je igra
bioburek_in_space wrote:Mooooooooooj je zhivot igra bez granicaaaaaaaalolita_xx wrote:sto su muskarci, sve im je igra
Dobro,pogreshan izbor..do mene je.Chmoljo wrote:bioburek_in_space wrote:Mooooooooooj je zhivot igra bez granicaaaaaaaalolita_xx wrote:sto su muskarci, sve im je igra
Baaaaaaabooooooooooooo baaaaabukkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaburek_in_space wrote:
Ajmo to gluho glamochko,ali ga odavno nisam opleo!
burek_in_space wrote:Sad znam i zashto ga nisam odavno opleo!
Rado bi mi,ali niko ne da!lolita_xx wrote:ostavljam vas...zelim vam ugodan ostatak noci i vecerajte obavezno
lolita_xx wrote:ostavljam vas...zelim vam ugodan ostatak noci i vecerajte obavezno
ma hajd, i kasno je za veceruburek_in_space wrote:Rado bi mi,ali niko ne da!lolita_xx wrote:ostavljam vas...zelim vam ugodan ostatak noci i vecerajte obavezno
![]()
![]()
Laku noc!
Meni je savjetovano da jedem shto kasnije!lolita_xx wrote:[
ma hajd, i kasno je za veceru
lolita_xx wrote:chmoljo, trazi na drugom mjestu
nece ti nist biti ako zaspes gladanChmoljo wrote:lolita_xx wrote:chmoljo, trazi na drugom mjestu![]()
![]()
radost je u davanju
![]()
![]()
Dile wrote:nece ti nist biti ako zaspes gladanChmoljo wrote:lolita_xx wrote:chmoljo, trazi na drugom mjestu![]()
![]()
radost je u davanju
![]()
![]()

Chmoljo wrote:
nije to daleko uopstezoom66 wrote:dodaj tri nule na dvicuZoya wrote:Vi ste fakat primjer da ljubav na daljinu moze opstati.Koliko ste ono udaljeni jedno od drugog? Dva kilometara?
daljina nam stvara zazubicu
from kopenhejgen tu sarajevo vid lav
aida bona bez tebe nisam svoj sav
Pochinjem brinuti chmoljo.Chmoljo wrote: