Razni Majstori - brojevi telefona
-
TheGodfather001
#326 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Zavrseno
Last edited by TheGodfather001 on 11/06/2015 10:35, edited 1 time in total.
- bilic
#327 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
vanjki wrote:Sve preporuke za majstora vodoinstalatera Dzevada.
Meni treba sada majstor za ugradnju radijatora za susenje vesa u wc-u.Kako sam shvatio to nije posao vodoinstalatera,jer Dzevad to ne radi.Ovako izgleda na slici:http://pokit.org/get/?05edc362ab12771b9 ... eb5a1e.jpg
trebas samo izbusiti dva dibla ili 4... i objesiti radijator naravno blizu uticnice .. I to je too...
- P308
#328 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Jeste li nasli? Preporuke?Čudna sorta wrote:I ja da pitam za keramičara... prije svega da dobro radi. Ne zove mi se preko oglasa, da mi je neko po preporuci.passiv wrote:dobar i neskup keramicar ??
-
Aralon
#329 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Super tema. Majstor svih vrsta grijanja Ibrahim radi profesionalno i odgovorno i nije preskup ja prezadovoljan.
Dosao na vijeme odradio posao maksimalno profesionalno. Uradio mi centralno grijanje na plin uz kombinaciju sa strujom.
Obavezna preporuka od mene!
Lijep pozdrav svima!
Ibrahim - 061 190 636
Dosao na vijeme odradio posao maksimalno profesionalno. Uradio mi centralno grijanje na plin uz kombinaciju sa strujom.
Lijep pozdrav svima!
Ibrahim - 061 190 636
- holowey
#330 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
ibro, jesi li slobodan za vikend, sve mi curi ono sto si uradioAralon wrote:Super tema. Majstor svih vrsta grijanja Ibrahim radi profesionalno i odgovorno i nije preskup ja prezadovoljan.
Lijep pozdrav svima!
Ibrahim - 061 190 636
-
vanjki
#331 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
bilic wrote:vanjki wrote:Sve preporuke za majstora vodoinstalatera Dzevada.
Meni treba sada majstor za ugradnju radijatora za susenje vesa u wc-u.Kako sam shvatio to nije posao vodoinstalatera,jer Dzevad to ne radi.Ovako izgleda na slici:http://pokit.org/get/?05edc362ab12771b9 ... eb5a1e.jpg
trebas samo izbusiti dva dibla ili 4... i objesiti radijator naravno blizu uticnice .. I to je too...
taj radijator nije elektricni vec se treba spojiti u kupatilu na centralno grijanje..sta je sada sa ibrahimom?Valja ili ne valja..hehe
- vjesticanametli
#332 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Treba mi majstor da mi pomogne kupiti vrata drvena za dnevnu sobu i da ta ista vrata postavi......prag kod tih vrata da fixira i da jednu stolicu drvenu popravi
iko....preporuka
hvala
iko....preporuka
hvala
- maybelline
#333 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Ljudi, da li ce mi biti potreban vodoinstalater jer planiram kupiti masinu za pranje sudja?
- vjesticanametli
#334 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
iko?vjesticanametli wrote:Treba mi majstor da mi pomogne kupiti vrata drvena za dnevnu sobu i da ta ista vrata postavi......prag kod tih vrata da fixira i da jednu stolicu drvenu popravi
iko....preporuka![]()
hvala
- holowey
#335 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
masinu sudja trebas prikljuciti na dovod vode kao i na odvod otpadne vode... haj ovo za odvod otpadne vode nije problem, crijevo ubacis u rupu i to je to... za dovod vec moras malo i alata upotrijebiti, zavisno imas li vec posebnu cesmu na koju spajas masinu ili ces to spajati na dovod sudopera? ako spajas na dovod sudopera potrebno je ubaciti T nastavak a na taj T nastavak spojiti crijevo od masine... ako nisi vjest sa tim, mozda je bolje da dogovoris sa firmom od koje kupujes masinu da ti oni spoje "da se uvjeris da sve ispravno funkcionise"maybelline wrote:Ljudi, da li ce mi biti potreban vodoinstalater jer planiram kupiti masinu za pranje sudja?
- maybelline
#336 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Nemam posebnu cesmu, morat ce se spajati na dovod sudopera.... A ni ja, ni muz nismo nesto vjesti oko toga, tako da, ako znate broj kakvog pristojnog vodoinstalatera, proslijedite mi, please.holowey wrote:masinu sudja trebas prikljuciti na dovod vode kao i na odvod otpadne vode... haj ovo za odvod otpadne vode nije problem, crijevo ubacis u rupu i to je to... za dovod vec moras malo i alata upotrijebiti, zavisno imas li vec posebnu cesmu na koju spajas masinu ili ces to spajati na dovod sudopera? ako spajas na dovod sudopera potrebno je ubaciti T nastavak a na taj T nastavak spojiti crijevo od masine... ako nisi vjest sa tim, mozda je bolje da dogovoris sa firmom od koje kupujes masinu da ti oni spoje "da se uvjeris da sve ispravno funkcionise"maybelline wrote:Ljudi, da li ce mi biti potreban vodoinstalater jer planiram kupiti masinu za pranje sudja?
-
nedzadrk
#337 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Imas ppmaybelline wrote:Nemam posebnu cesmu, morat ce se spajati na dovod sudopera.... A ni ja, ni muz nismo nesto vjesti oko toga, tako da, ako znate broj kakvog pristojnog vodoinstalatera, proslijedite mi, please.holowey wrote:masinu sudja trebas prikljuciti na dovod vode kao i na odvod otpadne vode... haj ovo za odvod otpadne vode nije problem, crijevo ubacis u rupu i to je to... za dovod vec moras malo i alata upotrijebiti, zavisno imas li vec posebnu cesmu na koju spajas masinu ili ces to spajati na dovod sudopera? ako spajas na dovod sudopera potrebno je ubaciti T nastavak a na taj T nastavak spojiti crijevo od masine... ako nisi vjest sa tim, mozda je bolje da dogovoris sa firmom od koje kupujes masinu da ti oni spoje "da se uvjeris da sve ispravno funkcionise"maybelline wrote:Ljudi, da li ce mi biti potreban vodoinstalater jer planiram kupiti masinu za pranje sudja?
- vjesticanametli
#338 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
izgleda svi na odmoruvjesticanametli wrote:iko?vjesticanametli wrote:Treba mi majstor da mi pomogne kupiti vrata drvena za dnevnu sobu i da ta ista vrata postavi......prag kod tih vrata da fixira i da jednu stolicu drvenu popravi
iko....preporuka![]()
hvala
- eluna
#339 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Envervjesticanametli wrote:iko?vjesticanametli wrote:Treba mi majstor da mi pomogne kupiti vrata drvena za dnevnu sobu i da ta ista vrata postavi......prag kod tih vrata da fixira i da jednu stolicu drvenu popravi
iko....preporuka![]()
hvala
061-559-159
radi famozna drvena vrata, od punog drveta, uklade folovi ......sve
-
barakudica
#340 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Neko reče da se nakusao majstora tokom radova u stanu. Sad shvatam šta mu to znači. Jedno naprave, drugo unište, za nepovjerovati koliko ljudi mogu biti bezobrazni. Prvo mi je keramičar Enver 061/565-073, koji je išao po preporuci zeznuo struju (naravno električar je uredno završio svoj dio posla prije keramike, i dobro sam ga platila).On je keramiku stavrno lijepo odradio ali je prilikom radova na keramici napravio kuršus. A tog keramičara, navikanog i po preporuci, sam takođe papreno platila. Molera sam također papreno platila, za mali jednosoban stan od 33m2 sam za moleraj dala 1100KM(dogovor za materijal je bio 240 a za ruke 500). Ja ga idiot u šoku isplatim uredno do posljednje marke, iako mi lova curi(svaki majstor je bio skuplji nego je dogovoreno) i ostajem kratka za preostale stvari koje moram završiti i kupiti. I dođem sutradan da očistim stan(rekao je da ne dolazimo odmah dok se sve osuši) i skontam ne radi prekidač od bojlera. Tješim se, možda ne radi samo lampica pa ću ipak da uključim bojler. Nakon četiri sata, voda hladna. Nazovemo molera i kažemo mu da je bojler radio a sad ne radi a platili smo mu skoro 300KM preko dogovorenog da bi rekao kako kako sam bezobrazna. Znam da duljim ali zaista dobro pazite prije radova. Moja preporuka je:nemojte ni slučajno biti ljubazni sa majstorima, budite poslovni i kulturni ali bez ikakve ljubaznsti. Na kraju će vam svakako reći da ste bezobrazni, tako da si ušetedite i vrijeme i živce i novac. Odmah budite na distanci pa će valjda shvatiti da vas ne mogu veslati. I da, molera Fudu 061/545-720 zaobiđite u širokom luku. Čovjek se koliko god sam bila ljubazna, ponašao kao da on mene plaća a ne ja njega, ja sam mu sve fino jer mi je bilo neprijatno, stariji je čovjek al' on samo nešto tersa, breca se, što god sam htjela sve sam mu fino, aman njinjinji,čika Fudo molim vas ovo ovdje ste ostavili zamazano, čika Fudo molim vas ovako molim vas onako, ja titram oko njega i onda sam ja bezobrazna. A da ne pričam o tome, da je dogovor bio da rade njih trojica 7 dana da bi na kraju radio on sam 10 dana jer su mu sinovi otišli na more, a bilo bi i duže jer je kukao u po frke kako mu treba slobodan dan jer ga bole leđa, pa onda nakon nekoliko dana opet mora ići u rodno mjesto. Ma ne možeš vjerovati. Uglavnom, prije nego išta započnete obavezno tražite da vam se sve stavi na papir, i tačno neka napiše koje boje(meni je dogovor bio samo za jednu sobu gold i fino sam rekla samo ta soba a kasnije je cio stan otišao u gold boju koja je duplo skuplja pa onda može da šeta cijena 50-100KM ali brate 300KM je van pameti i nemojte da vam bude neprijatno za vaše pare, jer inače nadrljali ste. I obavezno, prije nego im paltite i izađu iz kuće pregledajte da li sve radi i da li je nešto uništeno. E da, obzirom da me mater odgojila k'o poštenu budalu, moram reći da mi onako odokativno sad zasad izgleda da je moleraj dobro urađen ali to i dalje nije razlog da neko diže cijenu 300KM preko dogovorenog, razvlači radove, pokušava uzeti slobodne dane jer su mu Bože moj sinovi morali u drugi dan posla i to u jeku "majstorske" sezone otići na more, bude bezobrazan, bereca se i šefuje vam i ušuti se kad vam pokvari isparavan bojler.Pojma nemam od kojih ću para taj bojler da kupim a imala sam puno viška kada sam stavila na papir sve prije radova, nakon prvobitnih dogovora sa majstorima. Uf, jedino električar i oni iz Ugarka uradiše sve kako rekoše, poslovno, u roku i kako treba, valjda neću biti baksuz i za njih se ujesti za jezik kada dođe zima :-/
- glossyB
#341 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Da li neko zna ili ima broj dobrog majstora koji bi znao ovo da napravi ? 

- Curve
#342 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
preporuka za dobrog molera
znaci ne trebaju mi samouceni moleri vec covjek koji zna posao..
posto ce morat se pored prozora (mijenjana stolarija) gletovat malo, gdje su supjine a i nesto popravljat, jer u pitanju su "spanski" zidovi

znaci ne trebaju mi samouceni moleri vec covjek koji zna posao..
posto ce morat se pored prozora (mijenjana stolarija) gletovat malo, gdje su supjine a i nesto popravljat, jer u pitanju su "spanski" zidovi

-
vanjki
#343 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Zna li neko servisera iz Toplana da dobro radi privano?Trebao bi ugraditi radijator za susenje vesa u kupatilu?
- eluna
#344 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
mora li biti iz toplana??vanjki wrote:Zna li neko servisera iz Toplana da dobro radi privano?Trebao bi ugraditi radijator za susenje vesa u kupatilu?
-
vanjki
#345 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Ma ne mora ali da bar zna svoj posao
-
Ana Maria
#346 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Potreban moler za izradu spanskog zida 
Last edited by Ana Maria on 10/09/2014 14:03, edited 1 time in total.
-
Ana Maria
#347 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Ovo super izgleda, da li ste nasli nekoga za izradu? I ja sam zainteresirana za ovako nesto...glossyB wrote:Da li neko zna ili ima broj dobrog majstora koji bi znao ovo da napravi ?
- eluna
#348 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
uhhhh, nisam vidjela ni čula momka, ali ću da upitam vrlo vjerovatno ove sedmice pa vam javimAna Maria wrote:Ovo super izgleda, da li ste nasli nekoga za izradu? I ja sam zainteresirana za ovako nesto...glossyB wrote:Da li neko zna ili ima broj dobrog majstora koji bi znao ovo da napravi ?
-
Ana Maria
#349 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
Preporuka za molera????? Namjeravam raditi spanski zid...
- eluna
#350 Re: Razni Majstori - brojevi telefona
061-823-765 OsmanAna Maria wrote:Preporuka za molera????? Namjeravam raditi spanski zid...
ako on ne može zbog obaveza, sigurno će moći preporučiti nekoga dobrog