Razveden/a

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Cholina_Lokica

#326 Re: Razveden/a

Post by Cholina_Lokica »

kolega wrote:
Dile wrote:e sto neki ljudi traze dlaku u jajetu :lol: :lol: :lol:
ko ljudi, ... sa ženama je sasvim drugačije, uopšte im to ne smeta :lol:
doduse kolega :D ima ti i ta mjesta :lol: :lol: :lol:
nego ja poslije svega ovog procitanog, zamisljam scenu, muz kuha rucak a draga mu vristi, 'odi 'vamo da ti pomaknem ovaj kauc da pobrises prasinu iza :mrgreen:
Panthera

#327 Re: Razveden/a

Post by Panthera »

kolega wrote:
Panthera wrote:
kolega wrote:uh

:D
e sad zamisli sve to s oklagijom u ruci :shock: uh :shock:
zamišljam, ... i nju kršnu sa svojih 100 i koju kilu, ... pa progovori koju samo ako smiješ :D

i haj' se sad ti ozeni :shock:
radi dva jajeta na oko i kuhanih virsli :-) bolje grob nego rob :D
a ja cu deset u cijeli i jogurt..bez luka :D
uh
nasekirase me
kolega

#328 Re: Razveden/a

Post by kolega »

Dile wrote:doduse kolega :D ima ti i ta mjesta :lol: :lol: :lol:
nego ja poslije svega ovog procitanog, zamisljam scenu, muz kuha rucak a draga mu vristi, 'odi 'vamo da ti pomaknem ovaj kauc da pobrises prasinu iza :mrgreen:
ma ja, ono muž joj sprema neki visoko proteinski ručak a ona mu pokazuje kako je taj dan radila bicepse i kvadribicepse, i malo joj fali da se pravo izdefiniše :D
kolega

#329 Re: Razveden/a

Post by kolega »

Panthera wrote: i haj' se sad ti ozeni :shock:
radi dva jajeta na oko i kuhanih virsli :-) bolje grob nego rob :D
a ja cu deset u cijeli i jogurt..bez luka :D
uh
nasekirase me

jašta ba, valja dobro otvorit oči, jerbom kasnije može biti hrkljuša ako se prethodno dobro ne mućne glavom :D
Cholina_Lokica

#330 Re: Razveden/a

Post by Cholina_Lokica »

kolega wrote:
Dile wrote:doduse kolega :D ima ti i ta mjesta :lol: :lol: :lol:
ma ja, ono muž joj sprema neki visoko proteinski ručak a ona mu pokazuje kako je taj dan radila bicepse i kvadribicepse, i malo joj fali da se pravo izdefiniše :D
haman pa tako :D
i jos histerise kako ne moze normalno da gleda utakmicu od djece i da joj nije fino slozio uloske po danima :lol: :lol: :lol:
bez_ideje

#331 Re: Razveden/a

Post by bez_ideje »

:shock: :shock: :shock:
ja se sluzbeno proglasavam trecom vrstom ! :mrgreen:
Em radim na misicima (dosuse tek pocela ) a piva,kikiriki i utakmica mi sinonim za odlican provod . :shock:
JThomas

#332 Re: Razveden/a

Post by JThomas »

havana 'leba ti dođi i za raju reci da ti je super u braku :D
negativ

#333 Re: Razveden/a

Post by negativ »

JThomas wrote:havana 'leba ti dođi i za raju reci da ti je super u braku :D
Jarane ja to cijelo vrijeme pokušavam reći al ne slušaju, šta ćeš ljudi vole više da slušaju jadikovke i probleme nego ovo drugo, ljepševaljda zaborave na svoje probleme kad se bave tuđim. Čovjek je čudo, a i žena Bogami.
seln

#334 Re: Razveden/a

Post by seln »

Latina wrote:
seln wrote:
Latina wrote:
Pravi lavovi ratuju van kuce, na poslu, u drustvu, nikada u kuci. :zzzz:
pravi lavovi zene lavice, a ne ofucane, dosadne macke.
Kao da ti nesto znas o lavovima ili lavicama. Tvoji dometi su ulicarske uvrede, tu se sve zavrsava. 8-)
Kao da ti nesto znas o BILO CEMU. I o kakvim uvredama pricas? Ili si se prepoznala?
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#335 Re: Razveden/a

Post by Latina »

Dile wrote: nego ja poslije svega ovog procitanog, zamisljam scenu, muz kuha rucak a draga mu vristi, 'odi 'vamo da ti pomaknem ovaj kauc da pobrises prasinu iza :mrgreen:
Ma kakvi. Muz ceka da mu neka skuha rucak uz podobru kolicinu otrova. :D ;-)

p.s. Na svaki kauc se mogu dodati tockici. Um caruje, snaga klade valja. ;-)
kolega wrote: ma ja, ono muž joj sprema neki visoko proteinski ručak a ona mu pokazuje kako je taj dan radila bicepse i kvadribicepse, i malo joj fali da se pravo izdefiniše :D
Kvadricepse. ;-)

Bolje je da ona njemu pravi visokokaloricni rucak, dok on mazi holesterol u krvi i pivski stomacic. 8-)

@seln, prosetaj i ostani gdje si - zauvijek. Hvala ti unaprijed. A kad Net harrasment bude zakonski kaznjiv, dobices pozdrav od mene ( s obzirom da ti ovo nije prvi put ).
Last edited by Latina on 30/07/2009 21:54, edited 1 time in total.
kolega

#336 Re: Razveden/a

Post by kolega »

Latina wrote:Kvadricepse. ;-)

Bolje je da ona njemu pravi visokokaloricni rucak, dok on mazi holesterol u krvi i pivski stomacic. 8-)

hajde, al' pamet u glavu :D
Latina

#337 Re: Razveden/a

Post by Latina »

kolega wrote:

:?:
Panthera

#338 Re: Razveden/a

Post by Panthera »

kolega wrote:

ovako da se izdefiniras ljubi te braco Image
Latina

#339 Re: Razveden/a

Post by Latina »

Koliko frustracija na jednom mjestu, nemosh vjerovat. :lol: :lol: :lol:

@Panthera, preferiram ovakvu definiciju

Image

ali hvala na savjetu. ;-)
Last edited by Latina on 30/07/2009 22:14, edited 1 time in total.
JThomas

#340 Re: Razveden/a

Post by JThomas »

haaavaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D

reci neku lijepu o bračnom životu molim teeeeeeeeeeeee :D
Panthera

#341 Re: Razveden/a

Post by Panthera »

Latina wrote:Koliko frustracija na jednom mjestu, nemosh vjerovat. :lol: :lol: :lol:

@Panthera, preferiram ovaj look

ali hvala na savjetu. ;-)
uhhhhhhh mnogo dobar look :D kazem ja ljudi TREBA SE ZENIT..o'ma sam ja to reko :D :lol: :lol:
Latina

#342 Re: Razveden/a

Post by Latina »

kiki-miki wrote: P.s.@L-jesi li sigurna za ovu sliku?
Sto, po pitanju definicije ili garderobe ?
seln

#343 Re: Razveden/a

Post by seln »

Latina wrote:
@seln, prosetaj i ostani gdje si - zauvijek. Hvala ti unaprijed. A kad Net harrasment bude zakonski kaznjiv, dobices pozdrav od mene ( s obzirom da ti ovo nije prvi put ).
Honey, ne brini za net harrasment. Ako nih nekoj i dosadjivao, tebi sigurno ne bih. Zaplivaj prema sjeveru.
Latina

#344 Re: Razveden/a

Post by Latina »

kiki-miki wrote:Samo su detalji u pitanju ;-)
Poenta je bila u definiciji, a ne u stilu odijevanja.

Image

@seln, ne samo sto si nevjerovatno prost i grub, nego te ni pamcenje ne sluzi bas najbolje. Sta ces, nisi ti kriv.
melb26sa

#345 Re: Razveden/a

Post by melb26sa »

A sta sve nadodaste od jutros ovo izmedju obaveza na poslu citam. Evo malo sa zenske i udate strane - muz je stranac:

Na prvom izlasku fino rekla da ne znam kuhati i da ne ocekuje kuhanje (na poslu u SA imao menzu a nakon posla moze i kod moje mame na rucak - zato je valjda i progovorio bosanski -- da ne ostane guzica gladna) - prihvaceno ok da bi nakon vjencanja to pokusao potegnuti kao kartu da zensko treba kuhati - kao ima u nasem zakonu - ima malo morgen :D Dobro, jesam povremeno kuhala i svidjalo mu se ali da sam svaki dan kuhala jok.

Ciscenje stana - u pocetku smo zajedno dok nije sve palo na mene (i prije vjencanja). Onda je bilo necemo tako dragi moj samo ja da rintam i kupim tvoju odjecu i gace s poda - unajmila tetu koja je dolazila i cistila kucu sedmicno.

Preselili ovdje - dok mu matera nije odselila, samo cistila nasu sobu, spremala za sobom ali ne i hordama ljudi sto su znali doci bez najave. Isto i sa kuhanjem - kuhala ponekad a nakon sto sam nasla posao rjedje jer jer put do posla trajao sat i po u jednom pravcu. Dok sam trazila posao nalazila vremena da spremim kucu i ocistim. Interesantno da dok je njegov "posao" (tri minute od kuce u nekoj maloj firmi) placao sitnez ja sam zaradjivala 3 i po puta vise - i sad je tako samo sa razlikom da je sada on nezaposlen a ja i dalje radim i zaradjujem za oboje.

Trenutno ne smatram uopste pogresnim sto ocekujem da kad dodjem kuci sa posla zateknem pometen stan, sudje oprano i smece izbaceno napolje kao i njegovu odjecu opranu jednom sedmiceno - svoju sama perem jer sam skontala da je on nikada nece sloziti nakon vadjenja iz susilice :lol: Zna se desiti da me doceka brdo sudja u sudoperu koji sam to jutro ostavila praznim ali to izignorisem i nakon par dana sudje bude oprano :D

Jedini put kad sam pomenula razvod braka je kad je on imao brilijantnu ideju da bi on mogao ostati u vojsci jos 8 godina nakon isteka ugovora kako bi dobio sitnez od drzave za penziju. Tad sam rekla i jos vazi samo potpisi jos jednom pa ces vidjeti koliko cemo ostati u braku.

Vjerujem da sam i vise nego posteno postupila - nemam muza papucara ali ipak ce uraditi sto se trazi.
seln

#346 Re: Razveden/a

Post by seln »

melb26sa wrote:A sta sve nadodaste od jutros ovo izmedju obaveza na poslu citam. Evo malo sa zenske i udate strane - muz je stranac:

Na prvom izlasku fino rekla da ne znam kuhati i da ne ocekuje kuhanje (na poslu u SA imao menzu a nakon posla moze i kod moje mame na rucak - zato je valjda i progovorio bosanski -- da ne ostane guzica gladna) - prihvaceno ok da bi nakon vjencanja to pokusao potegnuti kao kartu da zensko treba kuhati - kao ima u nasem zakonu - ima malo morgen :D Dobro, jesam povremeno kuhala i svidjalo mu se ali da sam svaki dan kuhala jok.

Ciscenje stana - u pocetku smo zajedno dok nije sve palo na mene (i prije vjencanja). Onda je bilo necemo tako dragi moj samo ja da rintam i kupim tvoju odjecu i gace s poda - unajmila tetu koja je dolazila i cistila kucu sedmicno.

Preselili ovdje - dok mu matera nije odselila, samo cistila nasu sobu, spremala za sobom ali ne i hordama ljudi sto su znali doci bez najave. Isto i sa kuhanjem - kuhala ponekad a nakon sto sam nasla posao rjedje jer jer put do posla trajao sat i po u jednom pravcu. Dok sam trazila posao nalazila vremena da spremim kucu i ocistim. Interesantno da dok je njegov "posao" (tri minute od kuce u nekoj maloj firmi) placao sitnez ja sam zaradjivala 3 i po puta vise - i sad je tako samo sa razlikom da je sada on nezaposlen a ja i dalje radim i zaradjujem za oboje.

Trenutno ne smatram uopste pogresnim sto ocekujem da kad dodjem kuci sa posla zateknem pometen stan, sudje oprano i smece izbaceno napolje kao i njegovu odjecu opranu jednom sedmiceno - svoju sama perem jer sam skontala da je on nikada nece sloziti nakon vadjenja iz susilice :lol: Zna se desiti da me doceka brdo sudja u sudoperu koji sam to jutro ostavila praznim ali to izignorisem i nakon par dana sudje bude oprano :D

Jedini put kad sam pomenula razvod braka je kad je on imao brilijantnu ideju da bi on mogao ostati u vojsci jos 8 godina nakon isteka ugovora kako bi dobio sitnez od drzave za penziju. Tad sam rekla i jos vazi samo potpisi jos jednom pa ces vidjeti koliko cemo ostati u braku.

Vjerujem da sam i vise nego posteno postupila - nemam muza papucara ali ipak ce uraditi sto se trazi.
Istina, nemas papucara - vec otirac za noge.
Panthera

#347 Re: Razveden/a

Post by Panthera »

eto vidis coek hoce radje u vojsku nego za usisivac :D nisi mu valjda i peglu dala?
seln

#348 Re: Razveden/a

Post by seln »

Latina wrote: @seln, ne samo sto si nevjerovatno prost i grub, nego te ni pamcenje ne sluzi bas najbolje. Sta ces, nisi ti kriv.
E, ovo je vec direktna uvreda, ali se necu spustati na tvoj nivo. Prijavio sam post, pa neka se moderator pobrine za to.
melb26sa

#349 Re: Razveden/a

Post by melb26sa »

seln wrote:
melb26sa wrote:A sta sve nadodaste od jutros ovo izmedju obaveza na poslu citam. Evo malo sa zenske i udate strane - muz je stranac:

Istina, nemas papucara - vec otirac za noge.
Po cemu je otirac za noge? Sto mu zena radi a on uziva?
Latina

#350 Re: Razveden/a

Post by Latina »

seln wrote:
Latina wrote: @seln, ne samo sto si nevjerovatno prost i grub, nego te ni pamcenje ne sluzi bas najbolje. Sta ces, nisi ti kriv.
E, ovo je vec direktna uvreda, ali se necu spustati na tvoj nivo. Prijavio sam post, pa neka se moderator pobrine za to.
Biti cu vise nego rada moderaciji priloziti evidenciju na kojoj zasnivam gorecitirano misljenje. Ili mozda da samo iscitaju ovu temu i vas doprinos na njoj ?
Post Reply