mi pljujemo po sff-u, ti bahnes ovdje i pljujes po nama....kakva je razlika? nazivas nas svakojakim imenima, ne samo na ovom postu gore, nego i na temi o marjanu mijajlovicu, bahno si osuo par bezveze, nicim izazvanih rijeci, rekao kako mi nista ni o cemu ne znamo a u isto vrijeme nas ti nisi prosvijetlio tvojim znanjem, kao top secret, ti neki insajder informacija.aloneir wrote:Jadna li nam majka naša. Trinaest stranica, sve post do posta... Ne valja, kič, smiješno, budalasto, lopovi, kriminalci...
Nedavno sam banovan od strane moderatora na temi i Marjanu Mijajloviću. Zato sto sam rekao da vi ništa ne razumijete. Ovakav forum treba zatvoriti. Niti jedan od mojih prijatelja i poznanika u gradu Sarajevu nije protiv SFF-a. Ali kada dodjem na ovaj prljavi, učmali forum, pročitam samo negativne stvari o reprezentativnom festivalu u našoj napaćenoj zemlji. Hm, ne znam zaista zasto uopšte pišem. NIsam dovoljno aktivan na ovom forumu. Ali zaista ako se prešuti onda postaje istina. Čemu da se vi nadate, frustrirani malograđani, ne znam ni ja kojeg reda...
btw, da se vratim na temu: koja je poenta one raje sto stoji uz onu ogradu uz "red carpet"? oni nesto gledaju, slikaju.....koga? da im robert de niro prodje kroz grad ne bi ga prepoznali, mickey rourka bi nazvali sarajevskim klosharom i pijanicom...a vamo se nesto dive i slikaju poznate rumunske i hrvatske zvijezde.
mozda mogu prepoznati glumca/kantonalnog ministra i halida.