i tako 4. godine zaredom ponavljaju se ko papagaji a fabregas visegodisnji ugovor potpisao i rekao da nece nigdje ici a taj separatista laporta i njihovi strucni skauti nisu znali prepoznati potencijal fabregasa bolji su im bili neki krkici, pedro, dos santosi, busquetsi i ostali poluigraci...barcelona je titulu lige prvaka dobila na poklon fabregas kao sportista ide posteno da osvoji a ne rukometaskim fazonima...LSD wrote:Sve do jednom...Fabregas ce se kad-tad vratiti u staro jato,to je sigurno...zna on vrlo dobro ono o cemu Laporta prica i ciju DNK ima...on je u Arsenalu samo na posudbi i kaljenju dok ne stasa za najvece stvari,a onda povratak u maticu i opet pokoravanje evropedo_tokija wrote:fabregas je zlatni izdanak arsenalove akademije i on zasluzuje da bude kapiten glupo je porediti njega sa arshavinom svaki je klasa za sebe a fabregas je u veoma dobroj formi ubjedljivo prvi asistent lige sa 12 asistencija uz to dodao 6 golova. glupi katalonci stalno se nadaju da ce ga dovesti a on svake godine tvrdi da zeli ostati u arsenalu a ovi fanovi barcelone na kraju svakog transfer roka moraju da pojedu sve ono sto su posrali o tom transferui tako svake godine...
Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- do_tokija
#326 Re: Arsenal F.C.
-
LSD
#327 Re: Arsenal F.C.
Pametan si momak i znaš vrlo dobro o cemu pricam...Fabregas se uskoro vraca kuci...Laporta je obacao plavo-crvenoj naciji da ce vratiti izgubljenog sina,a i sam Cesc je govorio da ga srce vuce kuci...dosta mu je gubljenja vremena u timu bez ambicija...pare nisu nikakav problem...ima se-može sedo_tokija wrote:i tako 4. godine zaredom ponavljaju se ko papagaji a fabregas visegodisnji ugovor potpisao i rekao da nece nigdje ici a taj separatista laporta i njihovi strucni skauti nisu znali prepoznati potencijal fabregasa bolji su im bili neki krkici, pedro, dos santosi, busquetsi i ostali poluigraci...barcelona je titulu lige prvaka dobila na poklon fabregas kao sportista ide posteno da osvoji a ne rukometaskim fazonima...LSD wrote:Sve do jednom...Fabregas ce se kad-tad vratiti u staro jato,to je sigurno...zna on vrlo dobro ono o cemu Laporta prica i ciju DNK ima...on je u Arsenalu samo na posudbi i kaljenju dok ne stasa za najvece stvari,a onda povratak u maticu i opet pokoravanje evropedo_tokija wrote:fabregas je zlatni izdanak arsenalove akademije i on zasluzuje da bude kapiten glupo je porediti njega sa arshavinom svaki je klasa za sebe a fabregas je u veoma dobroj formi ubjedljivo prvi asistent lige sa 12 asistencija uz to dodao 6 golova. glupi katalonci stalno se nadaju da ce ga dovesti a on svake godine tvrdi da zeli ostati u arsenalu a ovi fanovi barcelone na kraju svakog transfer roka moraju da pojedu sve ono sto su posrali o tom transferui tako svake godine...
-
EnglishmanInBosnia
#328 Re: Arsenal F.C.
....i onda je svizac zamotao cokoladu u omot!
Zasto bi Fabregas presao iz Arsenala u Barcu?
Iz najbolje lige na svijetu u neku tamo?
Iz najkvalitetnijeg kluba u neki tamo?
Otisao od najboljeg trenera na svijetu tamo nekom pokusaju od trenera?
Bacio kapitensku traku voljenog kluba?
Burnley sutra nema ni teoretskih sansi, a titula se smijesi.
Nadam se da cemo dobiti Inter u LP, ipak su oni najlaksi protivnik uz Bayern.
Iz najkvalitetnijeg kluba u neki tamo?
Otisao od najboljeg trenera na svijetu tamo nekom pokusaju od trenera?
Nadam se da cemo dobiti Inter u LP, ipak su oni najlaksi protivnik uz Bayern.
-
EnglishmanInBosnia
#329 Re: Arsenal F.C.
Ja bi se stidio da je Arsenal onako uzeo LP.
Ne bi imao obraza to javno reci nakon onakvog polufinala.
Ne bi imao obraza to javno reci nakon onakvog polufinala.
- do_tokija
#330 Re: Arsenal F.C.
lsd
hajde daj mi link na tu izjavu i ozbiljan izvor gdje je izjavio da ga srce vuce kuci? ako ga nadjes navijacu za barcelonu na ovom svjetskom klupskom...
hajde daj mi link na tu izjavu i ozbiljan izvor gdje je izjavio da ga srce vuce kuci? ako ga nadjes navijacu za barcelonu na ovom svjetskom klupskom...
-
EnglishmanInBosnia
#331 Re: Arsenal F.C.
Naravno da tako nesto ne postoji, a iako je ko objavio bilo kakve vijesti u kojima stoji da ce Fabregas preci u Spaniju, sigurno su to ili As ili Marca, rezimske novine Reala i Barce.do_tokija wrote:lsd
-
LSD
#332 Re: Arsenal F.C.
Slijedece sezone ces gledati Fabregasa u dresu Blaugrane...tamo gdje je naucio igrati fudbal,tamo gdje mu pripada DNK i gdje mu je prirodno mjesto.do_tokija wrote:lsd
I još nešto,poštujem ja maximalno Arsenal (ustvari,za njih i navijam u Championshipu) ali kad vec govorimo o Fabregasu (legitimnom nasljedniku Xavija) onda treba reci da Krv nije voda
Imace Arsenal dostojnu zamjenu u Ramseyu,ne brini.
-
Bordolini
#333 Re: Arsenal F.C.
E bas je Ramsey dostojna zamjenaLSD wrote: Imace Arsenal dostojnu zamjenu u Ramseyu,ne brini.
- do_tokija
#334 Re: Arsenal F.C.
zao mi je sto cu te razocarati ali vece su sanse da gerard dodje u bravugranu inace moj omiljeni klub u katalonskom kupu nego sto ce cesc da igra za doticni rukometni klub...LSD wrote:Slijedece sezone ces gledati Fabregasa u dresu Blaugrane...tamo gdje je naucio igrati fudbal,tamo gdje mu pripada DNK i gdje mu je prirodno mjesto.do_tokija wrote:lsd
I još nešto,poštujem ja maximalno Arsenal (ustvari,za njih i navijam u Championshipu) ali kad vec govorimo o Fabregasu (legitimnom nasljedniku Xavija) onda treba reci da Krv nije voda.
Imace Arsenal dostojnu zamjenu u Ramseyu,ne brini.
- makkaj
#335 Re: Arsenal F.C.
koliko god ja volio Arsenal, mislim da o nastavku ceskove karijere glavnu riječ ima što rekla ona haklovina sa obn ,,njegovo Visočanstvo novac'', tako da ako Arsenal prestane u ceskovim očima biti mjesto povoljno za napredak u karijeri (mislim na TITULE), on će to mjesto potražiti u Barsi ili Realu ili nekom drugom klubu, a ono što je sigurno je da će tu genetika igrati zanemarljivu ulogu, pa da je i največi katalonac na dunjaluku.
-
krusty
#336 Re: Arsenal F.C.
a sto bi covjek otisao iz Arsenala samo zato sto Arsenal ne osvoja titule ?
pa koliko samo ima sjajnih igraca na svijetu koji isto ne osvajaju titule ?
kakve veze napredak u karijeri ima sa titulama ?
sta je Totti osvojio od titula, jedan scudetto ? al covjek je legenda Rome i nije "morao" preci u drugi klub da bi napredovao u karijeri i da bi zaboga osvajao titule...
ja da sam recimo Fabregas, i da mi se svidja u Arsenalu ko sto i on kaze , ne bi zadugo razmisljao promjeni, jebo titule, plate su im ogromne, sta ce im vise...
pa kad Misimovic ima Aston Martina sta mislite sta ovi iz Premiershipa imaju ...
to sto su neki igraci pohlepni i nemaju granice i mjere je sasvim druga prica, pa tako odu u veliki klub pa propadnu ...
sta je Totti osvojio od titula, jedan scudetto ? al covjek je legenda Rome i nije "morao" preci u drugi klub da bi napredovao u karijeri i da bi zaboga osvajao titule...
ja da sam recimo Fabregas, i da mi se svidja u Arsenalu ko sto i on kaze , ne bi zadugo razmisljao promjeni, jebo titule, plate su im ogromne, sta ce im vise...
pa kad Misimovic ima Aston Martina sta mislite sta ovi iz Premiershipa imaju ...
to sto su neki igraci pohlepni i nemaju granice i mjere je sasvim druga prica, pa tako odu u veliki klub pa propadnu ...
- studeni76
#337 Re: Arsenal F.C.
Pa valjda se bavis nekim sportom sa zeljom da budes uspjesan,osvajas titule,priznanja i sl. dzaba ti svi ti milioni ako se nemas za cime okrenut,ako je vitrina prazna. Jesil se ikad bavio tako necim,tezio cemu?!krusty wrote:a sto bi covjek otisao iz Arsenala samo zato sto Arsenal ne osvoja titule ?
-
EnglishmanInBosnia
#338 Re: Arsenal F.C.
Fabregas je vjeran klubu koji mu je dao sve u karijeri.
Danas treba pokazati snagu protiv one ekipe sto demolira Utd.
Ne treba dovoditi igraca, mozda samo Villu, ako se nagodimo sa Valensijom.
#339 Re: Arsenal F.C.
Ima to smisla svakako. Moras imati neke ciljeve. Ali bih se slozio s krustyjem ovdje sto se tice Tottija. Evo recimo predje u Real i osvoji LP. Sta mislite koja ce mu medalja u vitrini biti draza, ta LP ili ona Romina u ligi, koja je tek treca u historiji kluba? Za mene ne bi bilo dileme sigurno. Ali Totti je jedno, a Fabregas nesto sasvim drugo, jer je Totti rastao uz Romu.studeni76 wrote:Pa valjda se bavis nekim sportom sa zeljom da budes uspjesan,osvajas titule,priznanja i sl. dzaba ti svi ti milioni ako se nemas za cime okrenut,ako je vitrina prazna. Jesil se ikad bavio tako necim,tezio cemu?!krusty wrote:a sto bi covjek otisao iz Arsenala samo zato sto Arsenal ne osvoja titule ?
- 11sumirp
#340 Re: Arsenal F.C.
EnglishmanInBosnia wrote:....i onda je svizac zamotao cokoladu u omot!
Iz najkvalitetnijeg kluba u neki tamo?![]()
![]()
![]()
Otisao od najboljeg trenera na svijetu tamo nekom pokusaju od trenera?![]()
![]()
Nadam se da cemo dobiti Inter u LP, ipak su oni najlaksi protivnik uz Bayern.![]()
![]()
![]()
Eh sto mi cojk moze ogadit klub,nije normalno..
Da hocete bas sad naletit na minu u vidu bajerna il intera i da popijete jedno petardu,a da uz to ko maksuzija budu jedno0 dva penala i crveni kontra arsenala,da legenda o teoriji zavjere zivi i dalje...
Il je mozda jos bolje da dodjete SAMPIONIMA NA NOGE, i da mali cesc vidi i osjeti iz prve ruke,kako to izgleda biti clanom sampionskog tima,za razliku od vjecitog luzera arsenala wengera
I da mu citav camp nou pokaze gdje mu je mjesto,...
U pravku europe, mozda i svijeta,il u 3 ekipi londona
- 11sumirp
#341 Re: Arsenal F.C.
Sad zasad,klub mu daje samo platu,titule nazalost jos NEEnglishmanInBosnia wrote:Fabregas je vjeran klubu koji mu je dao sve u karijeri.
- do_tokija
#342 Re: Arsenal F.C.
hahaha inter ili bayern hahaha ja smradaloncima zelim samo da izbjegnete njih

nije fabregas levat pa da neposteno osvaja titule sa rukometnim klubom ali ne sikirajte se rukometasi i ove sezone cete osvojiti katalonski kup
nije fabregas levat pa da neposteno osvaja titule sa rukometnim klubom ali ne sikirajte se rukometasi i ove sezone cete osvojiti katalonski kup
- 11sumirp
#343 Re: Arsenal F.C.
Arsenal godinama ni miki mausa ne moze u zrak dignut..Nemaaa kilaaa
- do_tokija
#344 Re: Arsenal F.C.
nije ni miki maus ko kazan za rakiju11sumirp wrote:Arsenal godinama ni miki mausa ne moze u zrak dignut..Nemaaa kilaaa
- 11sumirp
#345 Re: Arsenal F.C.
mislis na kazan Prvaka europe?do_tokija wrote:nije ni miki maus ko kazan za rakiju11sumirp wrote:Arsenal godinama ni miki mausa ne moze u zrak dignut..Nemaaa kilaaa
samo da znas iz tog kazana,samo su fudbalski bogovi pili,sto sad zasad arsenalu se nije desilo u njegovoj povijesti/historiji/istoriji...
- do_tokija
#346 Re: Arsenal F.C.
da fudbalski bogovi kao sto su domingez i semshov sto zavise "prvaka evrope" na camp nou
kazan za rakiju 
- 11sumirp
#347 Re: Arsenal F.C.
kAD ARSENAL UZME titulu prvaka bar mjesne zajednice,cujemo se dotad,uzivaj...uz prilogdo_tokija wrote:da fudbalski bogovi kao sto su domingez i semshov sto zavise "prvaka evrope" na camp noukazan za rakiju
- do_tokija
#348 Re: Arsenal F.C.
lijepo je sto si postavio video utakmice u kojoj je arsenal ponizio barcelonu sa igracem manje i zabio im gol a ovi izjednacili iz cistog ofsajda ali to ne cudi rukometasi su navikli na guranje sudija i to je njima normalno haj zdravo kazane 
- 11sumirp
#349 Re: Arsenal F.C.
mislis utakmice u kojoj je Barsa POBIJEDILA arsenal i uzela titulu prvaka europe,a arsenal jos jednom stigo do izvora a nije se vode napio,cak sta vise,od tad se provlaci teza o jos jednoj generaciji luzera sa hajberijado_tokija wrote:lijepo je sto si postavio video utakmice u kojoj je arsenal ponizio barcelonu sa igracem manje i zabio im gol a ovi izjednacili iz cistog ofsajda ali to ne cudi rukometasi su navikli na guranje sudija i to je njima normalno haj zdravo kazane
- burek_in_space
#350 Re: Arsenal F.C.
Dobro je ba vishe utakmice koja je proshla prije 4 godine...stalnim ponavljanjem se nishta nece promijeniti
I na temu, samo da kazhem da Wengeru svaka chast, ali ako i ove godine ne osvoji bilo titulu u prvenstvu bilo Ligu prvaka, lagano zahvaliti na saradnji, dodijeliti mu mjesto pochasnog predsjednika ili neku slichnu funkciju, i s noge na nogu ga otjerati s klupe. Umiranje u ljepoti - ok, ali kada imash 10 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog.
I na temu, samo da kazhem da Wengeru svaka chast, ali ako i ove godine ne osvoji bilo titulu u prvenstvu bilo Ligu prvaka, lagano zahvaliti na saradnji, dodijeliti mu mjesto pochasnog predsjednika ili neku slichnu funkciju, i s noge na nogu ga otjerati s klupe. Umiranje u ljepoti - ok, ali kada imash 10 poena prednosti u odnosu na drugoplasiranog.