corolla02 wrote:OK, mozda nije proso kod tebe ovaj po danu, pa rekoh da probam ovaj skriveni u mraku![]()
Moderators: _BataZiv_0809, anex
corolla02 wrote:OK, mozda nije proso kod tebe ovaj po danu, pa rekoh da probam ovaj skriveni u mraku![]()

hmm...eno seatove felge,jedini seat ovako velik je alhambraVR6 wrote:Al se ovaj zabio zestoko, koji je ovo auto?
Ne znam zasto ali me ovo podsjeca na Audi R8 kao sto me i vecina japanskih auta podsjeca na vec vidjene dizajnerske produkte evropske automobilske industrije......Onaj Lexus takodje......corolla02 wrote:Hvalla Seha, evo da ja dalje nastavimm..![]()
PS
@beg
i ovaj stari IS je ipak precizniji od tvog tvog novog "Swiss made watch"!
ovo ce biti pravi nasljednik supre.......jedino...mene stid reci ..... HIBRID hahahahhacorolla02 wrote:Hvalla Seha, evo da ja dalje nastavimm..![]()
PS
@beg
Pa...!? Samo auto futuristicki izgleda pa ce biti i izmedjuostalog pogonjeno i sa futuristickom technologijom. Takodjer, radice se sa razlicitim motorima, za razlicito trziste. Evropa radi na downsizing a Japan na hybrid technologiji, ocigledno budocnost je tu vec medju nama!Beg_Babic wrote:ovo ce biti pravi nasljednik supre.......jedino...mene stid reci ..... HIBRID hahahahhacorolla02 wrote:Hvalla Seha, evo da ja dalje nastavimm..![]()
PS
@beg
![]()
![]()
,super izgleda,ali fuj za ovo hibrid
![]()
Da........ a onda na svjetlo dana izlazi sve ono sto cini auto karakteristicnim za odredjenu auto marku.corolla02 wrote:@anonimni
Da u pravu si, svi imaju cetiri tocka i cine istu klasu, i tu im slicnosti prestajuu..
Da, svako ima pravo na svoje misljenje, pa ti ovdje pricas o nekom davnoproslom vremenu, a Toyota je No.1, modernog doba!anonimni clan wrote:Da........ a onda na svjetlo dana izlazi sve ono sto cini auto karakteristicnim za odredjenu auto marku.corolla02 wrote:@anonimni
Da u pravu si, svi imaju cetiri tocka i cine istu klasu, i tu im slicnosti prestajuu..
4 tocka ima i BMW i Skoda. Cak imaju i auta iste klase....... recimo BMW 3-er i Oktavia .......
Ali BMW uvijek ostaje BMW a Skoda uvijek ostaje Skoda........bez obzira na tradiciju i obnovljenu tehnologiju kroz vrhunske njemacke inzinjere......
Dzaba........
Isto je i sa Toyotom....... Dzaba Supra,dzaba ovi Priusi,Avensisi,Aurisi,Yarisi i svi ostali isi ...............Toyota ostaje Toyota i tacka.
Ono sto je sad karakteristicno za ovu auto marku je samo HYBRID.
Ponavljam usavrsili su ono sto je neko vec poodavno izmislio.........svoje nemaju NISTA.
Kada pricamo o kreativnosti:anonimni clan wrote: Ne znam zasto ali me ovo podsjeca na Audi R8 kao sto me i vecina japanskih auta podsjeca na vec vidjene dizajnerske produkte evropske automobilske industrije......Onaj Lexus takodje......
Japanci prave solidna auta ali samo kad je tehnika u pitanju.
Dizajn je jos uvijek za njih veliki izazov.
Tu su jos uvijek ono........japanski tradicionalni........bez sopstvenih inovacija ali zato obrada i dovodjenje do perfekcije onoga sto je neko vec izmislio......
Nedostaje im jako bitan faktor u autoindustriji a on se zove kreativnost.

ado-šampion wrote:Kada pricamo o kreativnosti:anonimni clan wrote: Ne znam zasto ali me ovo podsjeca na Audi R8 kao sto me i vecina japanskih auta podsjeca na vec vidjene dizajnerske produkte evropske automobilske industrije......Onaj Lexus takodje......
Japanci prave solidna auta ali samo kad je tehnika u pitanju.
Dizajn je jos uvijek za njih veliki izazov.
Tu su jos uvijek ono........japanski tradicionalni........bez sopstvenih inovacija ali zato obrada i dovodjenje do perfekcije onoga sto je neko vec izmislio......
Nedostaje im jako bitan faktor u autoindustriji a on se zove kreativnost.
Nekad...
... i sad.![]()
To da Japanci nisu kreativni je davna prošlost.

Haveru ja ne kontam šta je ovdje aman u svemu što si stavio. CLS, OK zvjerka, super dizajn, Passat CC kopija CLS-a, BMW 3 ništa specijano dizajn (ne mogu da vjerujem da ovo govorimanonimni clan wrote:
Kad bas hoces.................
Da ponovim.......... jos jednom....... japanci nemaju kreativnosti.![]()
![]()
corolla02 wrote:Eh, bas znas izabrat, ono bas si ukaljao Germany image, ovaj Mercedes CLS odozgo isti kakva zaba-kre kre! Bas kreativnosti nema kraja!

ado-šampion wrote:Haveru ja ne kontam šta je ovdje aman u svemu što si stavio. CLS, OK zvjerka, super dizajn, Passat CC kopija CLS-a, BMW 3 ništa specijano dizajn (ne mogu da vjerujem da ovo govorimanonimni clan wrote:
Kad bas hoces.................
Da ponovim.......... jos jednom....... japanci nemaju kreativnosti.![]()
![]()
)... i šta radi ovaj A4 ovdje?!
Grohotom se nasmijah. Ako ti je ovo kreativnost, maca mi nemamo šta raspravljat.
![]()
![]()
Još mahom udario po "premium" klasi.Ovo gore što sam ja stavio su obični automobili, dostupni smrtnicima.
Namjerno nisam stavljao Francuze jer oni redom imaju neki svoj stil, Renault i Citroen imaju neki svoj pravac, koji se ne mora svakom svidjet, al su originalno, o Talijanskom dizajnu da ne pričam. Ali reći da Japanci nemaju kreativnosti i staviti Njemce kao uzor... jednostavno ne pije vode.
CLS i CC najvise lice na kakve vodozemce, Kreativnost!? Ne bih rekao!anonimni clan wrote:corolla02 wrote:Eh, bas znas izabrat, ono bas si ukaljao Germany image, ovaj Mercedes CLS odozgo isti kakva zaba-kre kre! Bas kreativnosti nema kraja!
Ooooooooo sory........vidim da se ne razumijemo.
Ocito da imamo pogresne predpostavke o automobilima.
CLS zaba kre-kre........![]()
Ostani ti uz svoje pouzdane,vrijedne i one sto se ne kvare a jos i malo trose......japance.........ja radije ostajem za volanom jednog BMW-a ma kako to tebi cudno zvucalo.