Cars & Coffee

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply

German Diesel Executive

Audi
117
33%
Bmw
115
33%
Mercedes-Benz
119
34%

Total votes: 351

Bullet Tooth Tony

#326 Re: Cars & Coffee

Post by Bullet Tooth Tony »

corolla02 wrote:OK, mozda nije proso kod tebe ovaj po danu, pa rekoh da probam ovaj skriveni u mraku :D

Image

Image

:P :P slicni su dosta :D :D
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#327 Re: Cars & Coffee

Post by corolla02 »

Hvalla Seha, evo da ja dalje nastavimm.. :D

Image

Image

Image

PS
@beg
i ovaj stari IS je ipak precizniji od tvog tvog novog "Swiss made watch"!
:)
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!

#328 Re: Cars & Coffee

Post by corolla02 »

Bullet Tooth Tony

#329 Re: Cars & Coffee

Otac, majka i dvoje djece poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros na autocesti A3 nedaleko od Slavonskog Broda.

Image

Image

Kada vozite,vezite pojas,prilagodite brzinu uslovima na putu,postujte saobracajne znakove,budite siguran vozac
VR6

#330 Re: Cars & Coffee

Post by VR6 »

Al se ovaj zabio zestoko, koji je ovo auto?
Bullet Tooth Tony

#331 Re: Cars & Coffee

VR6 wrote:Al se ovaj zabio zestoko, koji je ovo auto?
hmm...eno seatove felge,jedini seat ovako velik je alhambra
anonimni clan

#332 Re: Cars & Coffee

Post by anonimni clan »

corolla02 wrote:Hvalla Seha, evo da ja dalje nastavimm.. :D

Image

Image

Image

PS
@beg
Ne znam zasto ali me ovo podsjeca na Audi R8 kao sto me i vecina japanskih auta podsjeca na vec vidjene dizajnerske produkte evropske automobilske industrije......Onaj Lexus takodje......
Japanci prave solidna auta ali samo kad je tehnika u pitanju.
Dizajn je jos uvijek za njih veliki izazov.
Tu su jos uvijek ono........japanski tradicionalni........bez sopstvenih inovacija ali zato obrada i dovodjenje do perfekcije onoga sto je neko vec izmislio......
Nedostaje im jako bitan faktor u autoindustriji a on se zove kreativnost.
mayab

#333 Re: Cars & Coffee

Post by mayab »

Nije da ne podsjeća, ali moram reći da nakom pomnog promatranja smatram da ipak ima dosta originalnih vizuelnih poteza!
corolla02

#334 Re: Cars & Coffee

Post by corolla02 »

@anonimni

Da u pravu si, svi imaju cetiri tocka i cine istu klasu, i tu im slicnosti prestajuu..
Bullet Tooth Tony

#335 Re: Cars & Coffee

Image

PS
@beg
ovo ce biti pravi nasljednik supre.......jedino...mene stid reci ..... HIBRID hahahahha :lol: :lol: :lol: ,super izgleda,ali fuj za ovo hibrid :lol: :lol:
corolla02

#336 Re: Cars & Coffee

Post by corolla02 »

Beg_Babic wrote:

Image

PS
@beg
ovo ce biti pravi nasljednik supre.......jedino...mene stid reci ..... HIBRID hahahahha :lol: :lol: :lol: ,super izgleda,ali fuj za ovo hibrid :lol: :lol:
Pa...!? Samo auto futuristicki izgleda pa ce biti i izmedjuostalog pogonjeno i sa futuristickom technologijom. Takodjer, radice se sa razlicitim motorima, za razlicito trziste. Evropa radi na downsizing a Japan na hybrid technologiji, ocigledno budocnost je tu vec medju nama!
:D
anonimni clan

#337 Re: Cars & Coffee

Post by anonimni clan »

corolla02 wrote:@anonimni

Da u pravu si, svi imaju cetiri tocka i cine istu klasu, i tu im slicnosti prestajuu..
Da........ a onda na svjetlo dana izlazi sve ono sto cini auto karakteristicnim za odredjenu auto marku.
4 tocka ima i BMW i Skoda. Cak imaju i auta iste klase....... recimo BMW 3-er i Oktavia .......
Ali BMW uvijek ostaje BMW a Skoda uvijek ostaje Skoda........bez obzira na tradiciju i obnovljenu tehnologiju kroz vrhunske njemacke inzinjere......
Dzaba........
Isto je i sa Toyotom....... Dzaba Supra,dzaba ovi Priusi,Avensisi,Aurisi,Yarisi i svi ostali isi ...............Toyota ostaje Toyota i tacka.
Ono sto je sad karakteristicno za ovu auto marku je samo HYBRID.
Ponavljam usavrsili su ono sto je neko vec poodavno izmislio.........svoje nemaju NISTA.
corolla02

#338 Re: Cars & Coffee

Post by corolla02 »

anonimni clan wrote:
corolla02 wrote:@anonimni

Da........ a onda na svjetlo dana izlazi sve ono sto cini auto karakteristicnim za odredjenu auto marku.
4 tocka ima i BMW i Skoda. Cak imaju i auta iste klase....... recimo BMW 3-er i Oktavia .......
Ali BMW uvijek ostaje BMW a Skoda uvijek ostaje Skoda........bez obzira na tradiciju i obnovljenu tehnologiju kroz vrhunske njemacke inzinjere......
Dzaba........
Isto je i sa Toyotom....... Dzaba Supra,dzaba ovi Priusi,Avensisi,Aurisi,Yarisi i svi ostali isi ...............Toyota ostaje Toyota i tacka.
Ono sto je sad karakteristicno za ovu auto marku je samo HYBRID.
Ponavljam usavrsili su ono sto je neko vec poodavno izmislio.........svoje nemaju NISTA.
Da, svako ima pravo na svoje misljenje, pa ti ovdje pricas o nekom davnoproslom vremenu, a Toyota je No.1, modernog doba!
A sto se tice Skode, kako joj Svabe skroje, sta ces, veliki licemjerni svabski inzinjeri!
johntra

#339 Re: Cars & Coffee

Post by johntra »

http://www.youtube.com/watch?v=MNZJSA7S ... r_embedded

evo da se malo priključim kampanji koju je pokrenuo Babic...ovo je za one koji kucaju SMS poruke dok voze....
ne znam šta je sa forumom, ali neće da prihvati youtube, samo se može postati link... :?
ado-šampion

#340 Re: Cars & Coffee

Post by ado-šampion »

anonimni clan wrote: Ne znam zasto ali me ovo podsjeca na Audi R8 kao sto me i vecina japanskih auta podsjeca na vec vidjene dizajnerske produkte evropske automobilske industrije......Onaj Lexus takodje......
Tu su jos uvijek ono........japanski tradicionalni........bez sopstvenih inovacija ali zato obrada i dovodjenje do perfekcije onoga sto je neko vec izmislio......
Kada pricamo o kreativnosti:

Nekad...

Image

Image

Image

Image

... i sad. :)

Image

Image

Image

To da Japanci nisu kreativni je davna prošlost. :wink:
Bullet Tooth Tony

#341 Re: Cars & Coffee

Hyundai-Kia presla forda na tabeli najvecih auto proizvodjaca i sada se nalazi na 4 mjestu,prije nje su na vrhu toyota pa GM i VW :D :D.Hyundai-Kia je u prvom kvartalu 2009 prodala 2.153,000 vozila za razliku od forda koji je u istom periodu prodao 2.145,000

I btw predstavljen redizajnirani GT3 .... ah,mozda neko nesto da kaze za njihov dizajn :D :D :D

Image

Image
corolla02

#342 Re: Cars & Coffee

Post by corolla02 »

"Hyundai-Kia presla forda na tabeli najvecih auto proizvodjaca i sada se nalazi na 4 mjestu,prije nje su na vrhu toyota pa GM i VW .Hyundai-Kia je u prvom kvartalu 2009 prodala 2.153,000 vozila za razliku od forda koji je u istom periodu prodao 2.145,000"

To se zove kompeticija, isto kao i ovoo..

http://www.youtube.com/watch?v=hr-wISyGSW0&feature=fvw
muz66

#343 Re: Cars & Coffee

Post by muz66 »

pih, nista ne valja ovaj 911, felge mu kao na onom Hyundai Coupeu sa Carsije :lol:

eh da je meni jedan ovakav :(
anonimni clan

#344 Re: Cars & Coffee

Post by anonimni clan »

ado-šampion wrote:
anonimni clan wrote: Ne znam zasto ali me ovo podsjeca na Audi R8 kao sto me i vecina japanskih auta podsjeca na vec vidjene dizajnerske produkte evropske automobilske industrije......Onaj Lexus takodje......
Kada pricamo o kreativnosti:

Nekad...

Image

Image

Image

Image

... i sad. :)

Image

Image

Image

To da Japanci nisu kreativni je davna prošlost. :wink:

Kad bas hoces.................
Image
Image
Image
Image
Image

Da ponovim.......... jos jednom....... japanci nemaju kreativnosti. :!: :!: :!:
corolla02

#345 Re: Cars & Coffee

Post by corolla02 »

Eh, bas znas izabrat, ono bas si ukaljao Germany image, ovaj Mercedes CLS odozgo isti kakva zaba-kre kre! Bas kreativnosti nema kraja!
:lol:
ado-šampion

#346 Re: Cars & Coffee

Post by ado-šampion »

anonimni clan wrote:

Image
Image
Image
Image
Image

Haveru ja ne kontam šta je ovdje aman u svemu što si stavio. CLS, OK zvjerka, super dizajn, Passat CC kopija CLS-a, BMW 3 ništa specijano dizajn (ne mogu da vjerujem da ovo govorim :D )... i šta radi ovaj A4 ovdje?! :lol: Grohotom se nasmijah. Ako ti je ovo kreativnost, maca mi nemamo šta raspravljat. :? :shock:

Još mahom udario po "premium" klasi. :-) Ovo gore što sam ja stavio su obični automobili, dostupni smrtnicima.

Namjerno nisam stavljao Francuze jer oni redom imaju neki svoj stil, Renault i Citroen imaju neki svoj pravac, koji se ne mora svakom svidjet, al su originalno, o Talijanskom dizajnu da ne pričam. Ali reći da Japanci nemaju kreativnosti i staviti Njemce kao uzor... jednostavno ne pije vode.
anonimni clan

#347 Re: Cars & Coffee

Post by anonimni clan »

corolla02 wrote:Eh, bas znas izabrat, ono bas si ukaljao Germany image, ovaj Mercedes CLS odozgo isti kakva zaba-kre kre! Bas kreativnosti nema kraja!

Ooooooooo sory........vidim da se ne razumijemo.
Ocito da imamo pogresne predpostavke o automobilima.
CLS zaba kre-kre........ :?

Ostani ti uz svoje pouzdane,vrijedne i one sto se ne kvare a jos i malo trose......japance.........ja radije ostajem za volanom jednog BMW-a ma kako to tebi cudno zvucalo.
Bullet Tooth Tony

#348 Re: Cars & Coffee

jel se prica o izgledu ?

mojih top 3 trenutno (sto bih mogao priustiti,znaci ne spada prelijepa Carrera GT i tako to )

1 . BMW 3 Coupe 330i

Image

2.Alfa Romeo 159 2.4

Image

3.VW Scirocco

Image
anonimni clan

#349 Re: Cars & Coffee

Post by anonimni clan »

ado-šampion wrote:
anonimni clan wrote:

Image
Image
Image
Image
Image

Haveru ja ne kontam šta je ovdje aman u svemu što si stavio. CLS, OK zvjerka, super dizajn, Passat CC kopija CLS-a, BMW 3 ništa specijano dizajn (ne mogu da vjerujem da ovo govorim :D )... i šta radi ovaj A4 ovdje?! :lol: Grohotom se nasmijah. Ako ti je ovo kreativnost, maca mi nemamo šta raspravljat. :? :shock:

Još mahom udario po "premium" klasi. :-) Ovo gore što sam ja stavio su obični automobili, dostupni smrtnicima.

Namjerno nisam stavljao Francuze jer oni redom imaju neki svoj stil, Renault i Citroen imaju neki svoj pravac, koji se ne mora svakom svidjet, al su originalno, o Talijanskom dizajnu da ne pričam. Ali reći da Japanci nemaju kreativnosti i staviti Njemce kao uzor... jednostavno ne pije vode.

Pa ocito da nam se i razmisljanja na isti nacin razlikuju.........heheheh neko razmislja o onome sto je dostupno svakom smrtniku a eto ima nas koji razmisljamo i o kako je ti nazivas premium klasi.
Pazi:Ova Mazda i Toyota koje si postao se krecu ugrubo po oko 25000 Eura.
Za iste pare mozes si kupiti nesto od ovih dole navedenih.
Jedna Opel Insigna,jedan VW Passat,Audi A4 pa i BMW trojka (usput sa groznim dizajnom) je iz moje perspektive takodje auto dostupno svakom smrtniku.Svi su oni u par hiljada Eura.
Iz tvoje .........haveru moj ocigledno da nije.
corolla02

#350 Re: Cars & Coffee

Post by corolla02 »

anonimni clan wrote:
corolla02 wrote:Eh, bas znas izabrat, ono bas si ukaljao Germany image, ovaj Mercedes CLS odozgo isti kakva zaba-kre kre! Bas kreativnosti nema kraja!

Ooooooooo sory........vidim da se ne razumijemo.
Ocito da imamo pogresne predpostavke o automobilima.
CLS zaba kre-kre........ :?

Ostani ti uz svoje pouzdane,vrijedne i one sto se ne kvare a jos i malo trose......japance.........ja radije ostajem za volanom jednog BMW-a ma kako to tebi cudno zvucalo.
CLS i CC najvise lice na kakve vodozemce, Kreativnost!? Ne bih rekao!
Ali ocito kreativnost je stvar licnog izbora, kao i da li sjedis za volanom ovog ili onog autaa..
Post Reply