Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a tu je i commander chmolju u epizodi "VrišteČe pelene iz Fatine nebule" ....nastavak slijedi ""Mliječni put preko Venerinog pojasa"
ja mislim da bi za moj pravilan razvoj bilo pametno rasporediti Sedmu od Devet da mi bude dojilja malo tih nanosondi da dobijem
"it would be a logical course of action"
@anoush...jesi gledala onu epizodu kad su on i janeway zarazeni nekim virusom i jedina sansa da prezive je da ostanu na toj planeti...sami...scenaristima se plaho stucalo taj dan
Ima li gdje download Zvjezdanih staza,ako neko ima linkove,pa da se u miru uz najkvalitetniju seriju svih vremena(za mene)!
Moze li mi neko reci,da li postoji mogucnost novog ciklusa serija,mada ne znam sta bi novo moglo da se desi,osim da asimiliraju Borga!
Upravo gledam ST: Enterprise, 4 sezone nabavio Radnja je prije svih Star Trekova i presmijesno je vidjeti kako sve rade na dugmice, bez ikakve "napredne" tehnologije. Koliko sam zakljucio, radnja je prije svih ST serija... Uglavnom Johnathan Archer nije ni do koljena Benjamin Sisko-u a kamoli Picardu ))
imposible wrote:Ima li gdje download Zvjezdanih staza,ako neko ima linkove,pa da se u miru uz najkvalitetniju seriju svih vremena(za mene)!
Moze li mi neko reci,da li postoji mogucnost novog ciklusa serija,mada ne znam sta bi novo moglo da se desi,osim da asimiliraju Borga!
Pazi sad ideje:
Balkanci su se otisnuli u svemir i postali ravnopravni clan Federacije. Dvije hefte poslije, veliki gradjanski rat unutar Federacije. Jedan ogranak Balkanaca iznosi teoriju po kojoj je Borg vekovni juznoslovenski narod i zele ga vratiti njegovim korenima. Borg pokusava utec', al' vec je kasno - svi kvadranti su u ratu.
BSn wrote:Pazi sad ideje:
Balkanci su se otisnuli u svemir i postali ravnopravni clan Federacije. Dvije hefte poslije, veliki gradjanski rat unutar Federacije. Jedan ogranak Balkanaca iznosi teoriju po kojoj je Borg vekovni juznoslovenski narod i zele ga vratiti njegovim korenima. Borg pokusava utec', al' vec je kasno - svi kvadranti su u ratu.
hahahahahahaaha kako snijeg pozitivno utiče na ljude HAHAHAHAAHAHAHAAA
al' nije daleko od istine...