Najveci demokrata na Balkanu
-
margareta
"Cuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga"
DRUZE TITO MI TI SE KUNEMO
DA SA TVOGA PUTA NE SKRENEMO
....za zakletvu Titu smo 'pjevali stih
ne spominji proslost ni bitke daleke
jer rodjen si tek poslije njih
RACUNAJTE NA NAS
DRUZE TITO MI TI SE KUNEMO
DA SA TVOGA PUTA NE SKRENEMO
....za zakletvu Titu smo 'pjevali stih
ne spominji proslost ni bitke daleke
jer rodjen si tek poslije njih
RACUNAJTE NA NAS
-
margareta
Zar je Srebrenica stvarno prodata ? Ko je kupio ?bosmen wrote:Jel one Nizozemske koja je prodala Srebrenicu?
ZNAM KO JE ZAPLATIO
Samo ne znam ko' je prodao a ko kupio.
Koliko je meni poznato Holandjani su bili nazocni i generak Morion u vrijeme pada Srebrenice. Novost je da je u talu bila i Norveshka.
-
BosnjakAga
DR. A.P.J. ABDUL KALAM
PRESIDENT OF INDIA

http://www.presidentofindia.nic.in/scri ... rofile.jsp
Predsjednik Indije Musliman, naucnik kome Indije zasluzuje svoje balisticke rakete
U Indiji ima vise muslimana nego u Pakistanu!
PRESIDENT OF INDIA

http://www.presidentofindia.nic.in/scri ... rofile.jsp
Predsjednik Indije Musliman, naucnik kome Indije zasluzuje svoje balisticke rakete
U Indiji ima vise muslimana nego u Pakistanu!
- manijak1
Postavljaš suvišno pitanje .Jedino je Morion mogao odlučiti da li će se spriječiti zločin ili neće ..............holandski vojnici su tek spašavali sebe.
A i mi nismo ništa konkretno učinili da se zlo ne desi.
Zato............ne komentiraj.
-
Kindzasa
A bise i tala da se Srebrenica desi. Sta ces bsonjacki merhamtluk i prodaja dusa.Postavljaš suvišno pitanje .Jedino je Morion mogao odlučiti da li će se spriječiti zločin ili neće ..............holandski vojnici su tek spašavali sebe.
- manijak1
Ti se bolje zapitaj čiji je to zločin.
Ili da te upitam ? Kinšasa jel'
?
Ili da te upitam ? Kinšasa jel'
-
Kindzasa
Zna se ciji je. Samo onim drugim mudonjama dodje kao dobitak za boljitak. Ove godine ne bi u Potocanima niko od predstavnika, ni ministar ni ovako ni onako, ni tpRaqvde ni Nepravde, ni predsjednik Veca itd.
Bratija koja je zaradila n aratu i danas zaradjuje, ne moze da izvede zmelju na pravi put. ZAsto Ivanic prodaje vize ko pravi kriminalac?
I smije se jos pred fotografima, al sam ih zajebo.
Bratija koja je zaradila n aratu i danas zaradjuje, ne moze da izvede zmelju na pravi put. ZAsto Ivanic prodaje vize ko pravi kriminalac?
I smije se jos pred fotografima, al sam ih zajebo.
-
margareta
misAmissA wrote:Joj, svasta!![]()
Margareta, ove slicice i OSOBA na njima, je najveci biktator hehe he diktaror balkana.
Svidja mi se ovaj DIPLOMATA_SA_ SELA!
Nema tog
-
Dzenan_Bozalija
Tito i Alija, dva najveca politicara i covjeka sa Balkana za mene.
Tito je meni bio malo previse idealista, a Alija je malo previse vjerovao u covjecnost i modernu civilizaciju.
To sam vec jednom pisao i mislim i dalje isto tako.
Alija je bio jedan od prvih politicara koji je skontao da ce kapitalizam pobijediti komunizam jer se gradi na osnovi socijalnih ljudskih prava gdje ljudi ostaju ljudi, a pare postaju obicni brojevi preko elektronike i burze.
Komunizam je bio previse ozbiljan, realan idealisticki sistem. Ideja je bila da cijelo drustvo ravnopravno snosi teret ekonomske - finansijske situacije ali se kratko nakon toga ispostavilo da nema te ravnopravnosti sto se tice tezih i lakih poslova, tako da se vecina pocela gurati samo u kabinete jer su oni bili zadnji na kojima se zakidalo u slucaju ekonomskih kriza.
U svijetu danas u nekim zemljama , kao i kod nas vlada ono najgore, a to je komunisticki kapitalizam.
Ljudi se od prokomunistickih radnika izrabljuju kapitalisticki bez socijalnih prava u drzavi.
Ili socijalni kapitalizam ili ideoloski komunizam sa vise ravnopravnosti prema laksim i tezim poslovima je ispravno.
Kod nas danas ostaje prema meni jedno jedino rjesenje da spojimo obadvoje, a to je da drzavnim radnicima uvedemo komunizam, narodu socijalu i dobrovoljno ograniceni kapitalizam.
To znaci da bi familije koje raspolazu sa ogromnim finansijskim bogatstvima mogle za slavu velikih dobrotvora pomagati najugrozenije socijalne slucajeve.
U slucaju da neka familija nacini neki novi izum, obogati se sa radom na toj ideji i onda pokloni svoje bogatstvo u neke dobrotvorne svrhe to bi kod nas ponovo trebala postati plemicka familija.
Tako ce nasa buducnost imati vise motivacije da se posveti obrazovanju, nauci i radu.
Tito je meni bio malo previse idealista, a Alija je malo previse vjerovao u covjecnost i modernu civilizaciju.
To sam vec jednom pisao i mislim i dalje isto tako.
Alija je bio jedan od prvih politicara koji je skontao da ce kapitalizam pobijediti komunizam jer se gradi na osnovi socijalnih ljudskih prava gdje ljudi ostaju ljudi, a pare postaju obicni brojevi preko elektronike i burze.
Komunizam je bio previse ozbiljan, realan idealisticki sistem. Ideja je bila da cijelo drustvo ravnopravno snosi teret ekonomske - finansijske situacije ali se kratko nakon toga ispostavilo da nema te ravnopravnosti sto se tice tezih i lakih poslova, tako da se vecina pocela gurati samo u kabinete jer su oni bili zadnji na kojima se zakidalo u slucaju ekonomskih kriza.
U svijetu danas u nekim zemljama , kao i kod nas vlada ono najgore, a to je komunisticki kapitalizam.
Ljudi se od prokomunistickih radnika izrabljuju kapitalisticki bez socijalnih prava u drzavi.
Ili socijalni kapitalizam ili ideoloski komunizam sa vise ravnopravnosti prema laksim i tezim poslovima je ispravno.
Kod nas danas ostaje prema meni jedno jedino rjesenje da spojimo obadvoje, a to je da drzavnim radnicima uvedemo komunizam, narodu socijalu i dobrovoljno ograniceni kapitalizam.
To znaci da bi familije koje raspolazu sa ogromnim finansijskim bogatstvima mogle za slavu velikih dobrotvora pomagati najugrozenije socijalne slucajeve.
U slucaju da neka familija nacini neki novi izum, obogati se sa radom na toj ideji i onda pokloni svoje bogatstvo u neke dobrotvorne svrhe to bi kod nas ponovo trebala postati plemicka familija.
Tako ce nasa buducnost imati vise motivacije da se posveti obrazovanju, nauci i radu.
-
Dzenan_Bozalija
Margareta, moze li to malo preko privatnih tema i poruka poput "Margareta i diplomata sa sela se sreli u gradu." ili tako nekako. Ja citam ove tvoje komentare pa sve mislim meni nesto govoris, a nikako te skontati. Evo tek maloprije slucajno vidim da su ti to neki "protivnici" sa drugih tema.
- DiplomataSaSela
#349 s
Ako pogodis koji je ovo po redu kupicu ti lizalomargareta wrote:Posljednji komentar ti je bio 13-i.
VOZDRA
-
H2SO4
ALIJA JE BIO I OSTAO NAJVECI DEMOKRATA BALKANA I DEVEDESETIH GODINA.JEDINA SVIJETLA TACKA U TO VRIJEME.
A VI NEBOSNJACI NARAVNO TO NE ZELITE DA PRIZNATE,A JA SE PITAM KUDA TO VODI?
PS
BESPOTREBNO JE OVOLIKO POSTIRANJE TITOVIH SLIKA,JER JE TEZE OTVARATI TEMU A I TITO NEMA BAS NISTA ZAJEDNICKO SA TEMATIKOM
A VI NEBOSNJACI NARAVNO TO NE ZELITE DA PRIZNATE,A JA SE PITAM KUDA TO VODI?
PS
BESPOTREBNO JE OVOLIKO POSTIRANJE TITOVIH SLIKA,JER JE TEZE OTVARATI TEMU A I TITO NEMA BAS NISTA ZAJEDNICKO SA TEMATIKOM