To bila neka anketa?pure_love wrote:srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
60 MINUTA - All about
Moderator: anex
- seln
#326 Re: 60 MINUTA - All about
- Vodenjak
#327 Re: 60 MINUTA - All about
Da mi hoce neko nabrojati sve te fine, lijepe, postene, hrabre, bez oraha u dzepu i "NASE", naravno, a koji su bili na celu pa makar i mjesne zajednice, bilo bi mi zanimljivo da vidim na koliko slova bi ta knjiga spala...seln wrote:To bila neka anketa?pure_love wrote:srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
Idioti, kriminalci, lihvari, umobolni degenerici koji su sve ovo pokrenuli 1990, ruku pod ruku sa istim takvim iz redova Hrvata i Srba u BiH, i dan danas drze narod u opijenom, poluhipnotickom stanju i taj im se isti narod vec dvadeset godina neprestano divi, ko oni onamo nekad - carevom novom ruhu...
A nigdje nikoga koga ce, jadni i cemerni kakvi vec jesu, poslusati kad im kaze da im je car go ko mish, propo ko podrum, dishe na shkrge i gotovo ko da ceka da se neko smiluje i sahrani ga prije nego se i preseli...
Na Ahiret, je li...
-
pure_love
#328 Re: 60 MINUTA - All about
isto kao sto narod voli ciru ali nije bila anketa,primjeti se onako(ako si u drustvu tog narod kao sto ja u drustvu srebrenicana)seln wrote:To bila neka anketa?pure_love wrote:srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
-
pure_love
#329 Re: 60 MINUTA - All about
inace sad ocekujem Bakirove "vrle" komentare i ocjene protiv reprezentacije

- seln
#330 Re: 60 MINUTA - All about
Ok, primjeti se na punom stadionu. Na kojem stadionu su bili Srebrenicani?pure_love wrote:isto kao sto narod voli ciru ali nije bila anketa,primjeti se onako(ako si u drustvu tog narod kao sto ja u drustvu srebrenicana)seln wrote:To bila neka anketa?pure_love wrote:srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
A ja ih znam koji za njega kazu da je krimos, siledzija, prostak...takodje Srebrenicani. Sta cemo sad?
-
ichliebedichtung
#331 Re: 60 MINUTA - All about
u toj mjeri hipnotisani da ih ne moze probuditi ni kruljenje vlastitog zelucaVodenjak wrote:Da mi hoce neko nabrojati sve te fine, lijepe, postene, hrabre, bez oraha u dzepu i "NASE", naravno, a koji su bili na celu pa makar i mjesne zajednice, bilo bi mi zanimljivo da vidim na koliko slova bi ta knjiga spala...seln wrote:To bila neka anketa?pure_love wrote:srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
Idioti, kriminalci, lihvari, umobolni degenerici koji su sve ovo pokrenuli 1990, ruku pod ruku sa istim takvim iz redova Hrvata i Srba u BiH, i dan danas drze narod u opijenom, poluhipnotickom stanju i taj im se isti narod vec dvadeset godina neprestano divi, ko oni onamo nekad - carevom novom ruhu...
A nigdje nikoga koga ce, jadni i cemerni kakvi vec jesu, poslusati kad im kaze da im je car go ko mish, propo ko podrum, dishe na shkrge i gotovo ko da ceka da se neko smiluje i sahrani ga prije nego se i preseli...
Na Ahiret, je li...![]()
-
pure_love
#332 Re: 60 MINUTA - All about
A ja ih znam koji za njega kazu da je krimos, siledzija, prostak...takodje Srebrenicani. Sta cemo sad?
ne mozes nikada znati kao sami srebrenicani,,,a takvi koji to kazu cesto dobiju batine u Srebrenici
- seln
#333 Re: 60 MINUTA - All about
Dobijali su batine (a neki bogami i ubijani) oni koji su u ratu pitali zasto Naserov konj jede secer a oni gladuju.pure_love wrote:A ja ih znam koji za njega kazu da je krimos, siledzija, prostak...takodje Srebrenicani. Sta cemo sad?
ne mozes nikada znati kao sami srebrenicani,,,a takvi koji to kazu cesto dobiju batine u Srebrenici
Kako vidim, imas simpatije za one koji dijele batine.
-
pure_love
#334 Re: 60 MINUTA - All about
kao i vecina ostalih srebrenicana,neka hvala ali istocna BIH,podrinje i komunizam nikada nisu isli zajedno,jednom je u jedno srebrenicko selo dosao komunista pa pokusao ljude navratiti da ne grade mekteb pa su ga ljudi istjerali onako seljacki psovkama mani se bakirove propagande
napustam temu
napustam temu
Last edited by pure_love on 19/11/2009 10:56, edited 2 times in total.
-
goibos
#335 Re: 60 MINUTA - All about
kakve veze sad komunizam ima sa Naserom ???pure_love wrote:kao i vecina ostalih srebrenicana,neka hvala ali istocna BIH,podrinje i komunizam nikada nisu isli zajedno,jednom je u jedno srebrenicko selo dosao komunista pa pokusao ljude navratiti da ne grade mekteb pa su ga ljudi istjerali onako seljacki psovkamamani se bakirove propagande
napustam temu
-
pure_love
#336 Re: 60 MINUTA - All about
goibos wrote:kakve veze sad komunizam ima sa Naserom ???pure_love wrote:kao i vecina ostalih srebrenicana,neka hvala ali istocna BIH,podrinje i komunizam nikada nisu isli zajedno,jednom je u jedno srebrenicko selo dosao komunista pa pokusao ljude navratiti da ne grade mekteb pa su ga ljudi istjerali onako seljacki psovkamamani se bakirove propagande
napustam temu
nema s naserom ali ima s bakirom i njegovom propagandom
komunista bila i ostala pogrdna rijec kod nas
-
pure_love
#337 Re: 60 MINUTA - All about
a ja koliko vidim ovo je tema 60 minuta i bakir a ne naser 
- seln
#338 Re: 60 MINUTA - All about
Ma hajde? Pa ko je poceo sa panegiricima Naseru?pure_love wrote:a ja koliko vidim ovo je tema 60 minuta i bakir a ne naser
I koga boli sta vi mislite o komunizmu?
Ionako vas vise nema tamo, a istjerali su vas takodje vjernici, koji su se odrekli komunizma.
- nosara
#339 Re: 60 MINUTA - All about
Ja mislim da je ona oisla na dzenazu paji...seln wrote:Ma hajde? Pa ko je poceo sa panegiricima Naseru?pure_love wrote:a ja koliko vidim ovo je tema 60 minuta i bakir a ne naser
I koga boli sta vi mislite o komunizmu?
Ionako vas vise nema tamo, a istjerali su vas takodje vjernici, koji su se odrekli komunizma.
- mrtva kokoš
#340 Re: 60 MINUTA - All about
ni ja ne mirishem bakira ali mi je mnogo drazi socijalizam od ove proklete demokratije !!
a naser jeste kriminalac, bicakcic jeste kriminalac, i nemam nis protiv emisije dok god se se napada pojedinac a ne ciitava IZ, iako su joj prevaranti na celu...
ovo bi bila ok emisija da bakir kritikuje sve bez obzira gdje ko pripadao...
ovako je DJS ( drustvo jedne stranke).
a naser jeste kriminalac, bicakcic jeste kriminalac, i nemam nis protiv emisije dok god se se napada pojedinac a ne ciitava IZ, iako su joj prevaranti na celu...
ovo bi bila ok emisija da bakir kritikuje sve bez obzira gdje ko pripadao...
ovako je DJS ( drustvo jedne stranke).
- clav
#341 Re: 60 MINUTA - All about
Aj ba zivota ti! Seljacka politika gdje ti neko sa daj Boze i 4 razreda skole kroji sudbinu je sjebala taj kraj i nista vise. Moze onaj ko ima vece bicepse, ako neko nesto kaze sto ima veze s razumom, ne dobijes kontra-argumentaciju nego batine u najboljem slucaju. A hajde mi ti reci kakve to veze ima s komunizmom i demokratijom?! Nisi valjda samo komunista i zasluzujes batine ako kazes nesto sto ne odgovara bandi?!pure_love wrote:kao i vecina ostalih srebrenicana,neka hvala ali istocna BIH,podrinje i komunizam nikada nisu isli zajedno,jednom je u jedno srebrenicko selo dosao komunista pa pokusao ljude navratiti da ne grade mekteb pa su ga ljudi istjerali onako seljacki psovkama mani se bakirove propagande
napustam temu
I cisto da se razumijemo, ne mirisem ni Ibrana Mustafica jer ni on nije cist sigurno, ali je u nekim stvarima u pravu.
- nosara
#342 Re: 60 MINUTA - All about
Koje bljuvotine...pure_love wrote:kao i vecina ostalih srebrenicana,neka hvala ali istocna BIH,podrinje i komunizam nikada nisu isli zajedno,jednom je u jedno srebrenicko selo dosao komunista pa pokusao ljude navratiti da ne grade mekteb pa su ga ljudi istjerali onako seljacki psovkama mani se bakirove propagande
napustam temu
-
samo malo
#343 Re: 60 MINUTA - All about
To je vec njihov problem.pure_love wrote:srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
Naser Oric vise ne zivi u Srebrenici, ako smo vec kod toga "ima li ko pravo drugacije misliti o njemu".
- seln
#344 Re: 60 MINUTA - All about
Tako mali pura_love zamislja demokratiju...samo malo wrote:To je vec njihov problem.pure_love wrote:srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
Naser Oric vise ne zivi u Srebrenici, ako smo vec kod toga "ima li ko pravo drugacije misliti o njemu".
mi volimo nasera, ko ima pravo ne voljeti ga
-
pure_love
#345 Re: 60 MINUTA - All about
Ja mislim da je ona oisla na dzenazu paji...
nisam zensko,
-
zonbirile
#346 Re: 60 MINUTA - All about
-----------------------------------------------pure_love wrote:srebrenicani ga vole,pa ko ima pravo razmisljati drugacije onda???
ja kako su Švabe volile molera.U Čikagu i jedan Italijan nije bio mrzak Italijanima.
- Vodenjak
#347 Re: 60 MINUTA - All about
pure_love wrote:kao i vecina ostalih srebrenicana,neka hvala ali istocna BIH,podrinje i komunizam nikada nisu isli zajedno,jednom je u jedno srebrenicko selo dosao komunista pa pokusao ljude navratiti da ne grade mekteb pa su ga ljudi istjerali onako seljacki psovkama mani se bakirove propagande
napustam temu
Kako bolno moj zadnji post na ovoj temi tebe i tebi slicne opisuje!
U zadnjih 20 godina pobijeni, poklani, rastureni, opljackani i opustoseni, sa gotovo nikakvom sansom da se vise ikada vratite na vjekovna ognjista, kukas i kukate na one koji su vam, kao i mnogima drugima sa bivseg jugo-prostora, istorijski gledano, najveca prava donijeli.
Pa covjece to se zove paranoja, ludilo, totalna zakrecenost, sljepilo, idiotizam...
Moze se dodati jos stosta ovim epitetima.
I koliko god bi se jos dodalo - bilo bi premalo!
-
dario_džamoja
#348 Re: 60 MINUTA - All about
Sve potpisujem i svaka ti je zlatna. Desilo im se 41., pa isto 92. ali oni nista ne mjenjaju i opet glavu na panj stavljaju. Mi smo ih na pocetku rata primili u svoj grad, pomogli kako smo mogli, dali im nase vikendice da zive do kraja rata, a od njih sam dozivio samo neobjasnjiv prezir. Za njih smo samo komunjare, iako su se kod nas nastanili, iskolovali, zaposlili itd. A oni koji su ih sjebali 92., izdali 95., opljackali do danas i dalje pljackaju,oni su za njih heroji. Bio sam ocevidac kako su krali humanitarnu oni koji su bili zaduzeni za raspodjelu izbjeglicama. Takvu bezskrupuloznost vise nikad nisam vidio, a gledao sam svega. Ja te ljude jednostavno ne razumijemVodenjak wrote:pure_love wrote:kao i vecina ostalih srebrenicana,neka hvala ali istocna BIH,podrinje i komunizam nikada nisu isli zajedno,jednom je u jedno srebrenicko selo dosao komunista pa pokusao ljude navratiti da ne grade mekteb pa su ga ljudi istjerali onako seljacki psovkama mani se bakirove propagande
napustam temu
Kako bolno moj zadnji post na ovoj temi tebe i tebi slicne opisuje!![]()
![]()
U zadnjih 20 godina pobijeni, poklani, rastureni, opljackani i opustoseni, sa gotovo nikakvom sansom da se vise ikada vratite na vjekovna ognjista, kukas i kukate na one koji su vam, kao i mnogima drugima sa bivseg jugo-prostora, istorijski gledano, najveca prava donijeli.
Pa covjece to se zove paranoja, ludilo, totalna zakrecenost, sljepilo, idiotizam...
Moze se dodati jos stosta ovim epitetima.
I koliko god bi se jos dodalo - bilo bi premalo!
-
zonbirile
#349 Re: 60 MINUTA - All about
kao i 45g i 95g go nepismeni seljak i goljo,pa tako u krug i čudimo se što je ovako.Dobar ritam 50g,taman kada se šta obnovi i opismeni,eto ti nove ture papaka.
-
udrch
#350 Re: 60 MINUTA - All about
Zar ti nisi protiv KOS-ovaca i svih ostalih špijuna..ako je Cerićev najveći grijeh to što je možda radio za KOS, otkud sad da ti je dobar trostruki špijun..i ovo za trostrukog špijuna je izmišljotina Senada Avdića i ništa više..zonbirile wrote:-------------------------------------------------------clav wrote:Nalijepise Orica sinoc momacki. Znalo se ovo sve odavno, al eto nekako prestalo se spominjati u zadnje vrijeme. On je od uspostave zasticene zone zagazio u kriminal. Iz aviona se vidi da nije cist i da mu je ondasnja SDA dala odrijesene ruke u zamjenu za sutnju oko desavanja pred pad Srebrenice. Valjda ce se istina o ulozi nasih saznati kad tad, a ovo sto jos nije procesuiran slucaj Nurifa Rizvanovica nije ni potrebno komentarisati.
na čast Srebrenčanima,niko da se oglasi,a kukali su iza glasa na bandita.Nurif je odradio veliki posao za Podrinje,major njemačke obavještajne službe,talijanske i KOS-a,nastrada od primitivaca.Treba zamisliti Ćele u opkoljenom malom gradu,a najbolje je rekao onaj mali da zamišlja da je Naserov konj,pa da jede šečer.
Nurif Rizvanović je bio jedna obična ubleha i ljenčinja..ustajao je u podne, po čitav dan se samo šepurio, a naveče kurvao..
Onog trenutka kad je on došao kola su u Podrinju krenula nizbrdo..za nekoliko mjeseci provedenih dole nije ni metka ispalio prema četniku..njegove vojnike smo pogrdno nazivali Nurifovci ili u prevodu ublehaši obični koji se šepure u šarenim odijelima i automatskim puškama daleko od prve borbene linije..
Nurif je živio u kući koja je bila 20-tak metara udaljena od kuće u kojoj sam ja proveo jedan dio rata..
Možda nije direktno izdao Podrinje, ali njegove odluke su umrtvile našu želju za borbom..
Nurif Rizvanović je čovjek koji je u ljeto 1992. godine poveo oko 15 hiljada civila u vojni proboj prema Tuzli..
Završilo se tragično, kosti desetine civila su ostale razbacane na putu Snagovo - Nezuk do završetka rata..tačan broj poginulih nikad nije utvrđen..operacijom je komandovao lično, sa Perunike, odnosno čak i iza svih civila koji su krenuli za Tuzlu..
Završio je onako kako je i zaslužio..ubio ga je Zulfo, a ne Naser..Naser je ostao do završetka operacija na oslobađanju Kamenice..Nurif je ubijen jer nije poduzeo ništa da se Kamenici pruži potrebna pomoć, a ne iz želje Nasera da se nekom sveti..jedna od najboljih jedinica u Podrinju, Interventni vod iz Konjević polja je danima bio u pripravnosti u O.Š. čekajući naredbu da krenu u ispomoć..lično sam čuo Nurifa kad na upit Doktora ( komadant ove jedinice ) zašto više ne kreću, kaže da treba sačekati da zapale koji zaselak da ih se nauči pameti..a onda je pao Žlijebac i bilo je gotovo..
Nakon toga dolazi Naser sa svojom jedinicom i u jednom danu oslobađa sve i nanosi četnicima nejveće gubitke..