Vlasnik Crnogorskog Telekoma je od 2004. DT (http://www.telekom.me), a m:tel cg je samo 3. mobilni operater i jedini wi-max operater.EUROBIH wrote:best10 wrote:EUROBIH wrote:
neće da može u federaciji adsl mtel...imaju dobru i povoljnu ponudu...sve arene i besplatno telefoniramje...ali državaje davno podeljena na 3 tora!!
a hoce li se moći uzeti ht-ov adsl na podrucju gdje pokriva bht ne znam brate kod njih uvijek neka akcija ima a za mtel sam predpostavljao da se neće moci.I cool mi izgledaju ovi mobiteli u eronetu na slici
posredno,opet se beograd pita za to...i naravno angele merkel...malo više...indikativno....januar je blizu,oće ljudi da znaju na čemu su,....vidiš da je klempo kod nje juče sevdisao, pa i babin sin se dojebao da bude u toku![]()
![]()
sve je to politika i interesi,a narod ko hebe..
....ukratko...
....čeka se prodaja srpskog telekoma u januaru 2011,pa time crnogorskog i nama,čuj nama,NJIMA najvažnijeg -entitetskog.......ako uleti njemački t-mobil uleti će i u eronet,preko ht hrvatske,faktički ujedinuju bihna tom polju,a ovi NAŠI će to shvatiti....iz prvog i drugog safa ...kao i uvijek...kad bude kasno i JASNO!!!!-
a onda ćeš imati sve...a para nigdje!!
zato su na početnim pozicijama,na toplom režimu,niko ne zapinje,samo se čeka,vidiš da NAMJERNO I SVJESNO otežu i sa akcijom prebacivanja pretplatnika u komšijske telekome,plaše se debakla u oba federalna operatera,jer sam radio anketu i znam dobro reakciju našeg čovjeka,mtel je u dobrim i stabilnim pozicijama,posebno u federaciji!!!!jer dobija inekciju od novog gazde koji ga kupuje...ne koristie kritike iz brisela na sporost promjena u tom domenu....u hrvatskoj te nagrade sa 1200 kuna!!!! kad promijeniš operatera,a ovde...............to je duga i druga priča
Sto se tice BiH HT i TS se mogu ujediniti, ili T-HT mora prodati svoj udio u HT-u, jer DT kao vlasnik i jednog i drugog ne moze da imo dvije licence. Sve u svemu puuuno bolji vlasnik bi bio ili Vip ili Telenor od DT-a (ako pogledamo trzista u okruzenju).