Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
davorf wrote:
@ladyblue18: Ti rece da neces vise zacatavati
Pa ja ne zelim, oni me navode...
Nego sto se tice lijepih u licu a ne sa tako lijepim tijelom, uvijek ih ima.
Doduse ljepota je uvijek u oku posmatraca i relativna stvar.
Ono sto je nekome lijepo, drugome nije i sve tako.
sultanijaodbruneja wrote:Sinus ako ce ti sta pomoc, imam jedne bijele baletanka pa dodi i spali ih, ili kidaj na komade .. neznam koliko ti je bujna masta
mogul ja ikako ...na lomacu sa njima buhahahahha
e juce sam slusao dvije klosharke kako pricaju i sve sto sam mogao da skontam bila je recenica "kako sam je raspalila u usta Allaha mi".....e kod takvih treba prvo primjetit imal geveru ili cakiju, sto je sigurno sigurno da nebi bezze upucan zavrsio
Njanjo, nije problem pojedi ih ako hoces ali za te baletanke mi dodes neke druge
Zar se jos uvijek prica o baletankama... Ali razumijem ga, i ja ne podnosim neke vrste sminkerskih cipela kod muskaraca... Protiv toga se jednostavno ne moze...
davorf wrote:
@ladyblue18: Ti rece da neces vise zacatavati
Pa ja ne zelim, oni me navode...
Nego sto se tice lijepih u licu a ne sa tako lijepim tijelom, uvijek ih ima.
Doduse ljepota je uvijek u oku posmatraca i relativna stvar.
Ono sto je nekome lijepo, drugome nije i sve tako.
Ipak postoji nesto sto se ne vidi na prvi pogled, ali privlaci paznju podsvjesno...a to je simetrija lica...ne izgleda kao bitan faktor, a ustvari pravi velike razlike izmedju, na prvi pogled, ne tako razlicitih osoba
Eto @ lady, uklapas li se ti u ove Admirove pozdrave i zelje... Rece covjek sta ne voli... Hajde sada reci sta volis, mozda i jesi vec negdje rekao, ne znam...
bosna123 wrote:Eto @ lady, uklapas li se ti u ove Admirove pozdrave i zelje... Rece covjek sta ne voli... Hajde sada reci sta volis, mozda i jesi vec negdje rekao, ne znam...
aaa jesi ti zapela za lejdi Ima ba ona previshe obozavatelja i ponuda ozbiljnije prirode, tipa brak ovo ono
bosna123 wrote:Eto @ lady, uklapas li se ti u ove Admirove pozdrave i zelje... Rece covjek sta ne voli... Hajde sada reci sta volis, mozda i jesi vec negdje rekao, ne znam...
aaa jesi ti zapela za lejdi Ima ba ona previshe obozavatelja i ponuda ozbiljnije prirode, tipa brak ovo ono
oplakah nesto je cudno u zraku zadnjih mjesec dana definitivno.
bosna123 wrote:Znas sta, ne mogu vas pohvatati ko joj se sve upucava, pa vas sve u isti kos trpam... Znaci nisi ti, sorry... Bolje cu paziti sljedeci put...
bosna123 wrote:Znas sta, ne mogu vas pohvatati ko joj se sve upucava, pa vas sve u isti kos trpam... Znaci nisi ti, sorry... Bolje cu paziti sljedeci put...
Evo zapamtit cu da Admir nije na @lady-noj listi udvaraca, a @milijarder, sta ti radis tu... Zar ti ne bi onaj sto se dvoumio da kraj djevojke zive s drugom odes na neki koncert Pa sta bi, kako ti djevojka...
@lady, pazi se ti njega, takvi su slatkorjecivi, ali smugnu cim te osvoje...
bosna123 wrote:Evo zapamtit cu da Admir nije na @lady-noj listi udvaraca, a @milijarder, sta ti radis tu... Zar ti ne bi onaj sto se dvoumio da kraj djevojke zive s drugom odes na neki koncert Pa sta bi, kako ti djevojka...
ma svaki je u pet deka manje vise, slatkorjecivi a i kukavice velike...
Sad bih se ja raspricala ali necu...
Ne mislim na milijardera vec onako opcenito...
Predvidjam prebacivanje teme na BC ubrzo. Ili cu dobiti ban.
bosna123 wrote:Evo zapamtit cu da Admir nije na @lady-noj listi udvaraca, a @milijarder, sta ti radis tu... Zar ti ne bi onaj sto se dvoumio da kraj djevojke zive s drugom odes na neki koncert Pa sta bi, kako ti djevojka...
ma svaki je u pet deka manje vise, slatkorjecivi a i kukavice velike...
Sad bih se ja raspricala ali necu...
Ne mislim na milijardera vec onako opcenito...
Predvidjam prebacivanje teme na BC ubrzo. Ili cu dobiti ban.
naravno ja sam tu spomenut kao referentna vrijednost za kolicinu kukavicluka