Ateista wrote:Nekako s proljeća wrote:Ateista wrote:
Izvini ako sam ti uvrijedio drzavu, ali ne vidim nista pozitivno u svom ovom nacionalizmu i korupciji... Mozda ti vidis, ako si jedan od onih koji je profitirao na svemu ovome...
To se zna: ovo je prije Kina, nego SAD.
Zna se tačno, ko je gdje, kako, s kim, primao plate, i gdje ih trenutno prima.
U vrijeme bivše države, ako si primao preko dvije plate, bio si sumnjiv...
By the way, danas se mnogi hvale fašističkim ili neutralnim porijeklom svojih predaka: to je naročito popularno na hrv. internetskim forumima: kako samo onda složno počno
guslati, ma ljepota jedna.
I članovi su stranaka, i imaju ljubavnice, i hrani im se ego, i opet im nije dobro.
Neka vide pred sobom kakvi su ljudi.
Ja sam i danas Titov pionir, a već desetljeće ne pripadam glasačkom tijelu; živim danas bolje nego prije, i nisam Titov današnji, nego historijski fan, ali ne volim, da mi ga blate: dripci, hulje, seljačine, primitivci, osobe koje nemaju ni jednu izraženiju društvenu karakteristiku, osim što su kao Japanci možda sjedili u kapsulama-stanovima i čitali, i misle sada da mogu prevaspitavati druge.
Malo morgen: trebaš biti kao Tihić
huker tj. zakačitelj,
gledvelovski predan u smislu da je talent = maksimalni rad tamo gdje si nepoznat: ne bi takvi, multikulturani gospodinčići, dali The Beatlesima pravo na kvalitetu u Hamburgu: ali treba biti dovoljno lud, pa otići u nepoznati socijalistički i nazadni Hamburg, pa tamo razviti svoj talent i buduću karijeru.
A ne: pametan sam, čitam, glasaj za mene:
nafataj u komšiluku isfrutrirane teenagere i teenagerke, pa neka glasaju za tebe,ili ih isprogramiraj danas, možda tvoju knjižicu kupe kad postanu punoljetni, i zarade prvu platu.