tigris wrote:anais_nin wrote:necu te bichem po forumu gonjat ne briniT wrote: Pa,znas da imam
ali nemam hrabrosti
![]()
![]()
![]()
ma de bona sta ima veze samo jos njega nisi(valjda)
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kareem Abdul-Jabbar
- anais_nin
ma samo ti saljiT wrote:Poslat' cu joj snimakanais_nin wrote: tigrisko ne sekiraj se ovo on samo mezine bih ja tebe preskocila
pa nek kaze jesil' ti
ili Jenna
![]()
-
T
salji na ppanais_nin wrote:ma samo ti saljiT wrote:Poslat' cu joj snimakanais_nin wrote: tigrisko ne sekiraj se ovo on samo mezine bih ja tebe preskocila
pa nek kaze jesil' ti
ili Jenna
![]()
nisam ja za glumackih voda
za pisane erotike, e to je vec nesto drugo
![]()
![]()
- anais_nin
ah mudrica mojazoom66 wrote:dobar dam.....kako ste moje dame?...
anais, napravio sam modalitet placanja webcam live feed-a...:D:D
plate mnogo, vide kratko...:D:D
vidis da mi je ziv cojek mi u mene
-
T
onda valjda znas sta si meni slalaanais_nin wrote:vidi ovog biznismenaStari wrote:plate mnogo,
Jel ima veresije?
T, oko moje, ne mozes ti mene zavaditi s cojekom mi u menestara jesam, ali senilna nisam, znama ja dobro sta sam kome slala
![]()
![]()
-
tigris
pih.......praznih saka ostadoh....nita nisam vidjela
anais coek te tvoj iskoristava hoce da naplati tvoje umjece...pih i to mi je ljubav
djes ti crni, u mene danas nema ljubomore ni grama,nema nicega tacnije
ceka se sljedeca epizoda......da pukne tikva medju ovim filmskim zvjezdama
anais coek te tvoj iskoristava hoce da naplati tvoje umjece...pih i to mi je ljubav
djes ti crni, u mene danas nema ljubomore ni grama,nema nicega tacnije
- Kareem Abdul-Jabbar
tigris wrote:djes ti crni, u mene danas nema ljubomore ni grama,nema nicega tacnije
Last edited by Kareem Abdul-Jabbar on 31/08/2005 11:17, edited 1 time in total.
- anais_nin
bona mi ti samo u ljubav i rastiku vjerujemo....jesam ti fino rekla sve ide u dobrotvorne svrhetigris wrote: anais coek te tvoj iskoristava hoce da naplati tvoje umjece...pih i to mi je ljubav![]()
propustila si zadnju epizodu bila je veoma kratka, ali vatrena, ovih dana smo se malo vise u privatluk dali
- anais_nin
sanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaj sanjajjjjjjjT wrote:Jos uvijek nista od krajatigris wrote: ceka se sljedeca epizoda......da pukne tikva medju ovim filmskim zvjezdamapa ne mislis valjda da je zrela za penziju?
![]()
![]()
-
tigris
anais_nin wrote:bona mi ti samo u ljubav i rastiku vjerujemo....jesam ti fino rekla sve ide u dobrotvorne svrhetigris wrote: anais coek te tvoj iskoristava hoce da naplati tvoje umjece...pih i to mi je ljubav![]()
![]()
nista biznis samo pležr
![]()
![]()
![]()
propustila si zadnju epizodu bila je veoma kratka, ali vatrena, ovih dana smo se malo vise u privatluk dali
rekoh da sam smotana moja erka.....propustim najbolje...
kad je repriza????
-
T
pa ja to isto kazemanais_nin wrote:sanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaj sanjajjjjjjjT wrote:Jos uvijek nista od krajatigris wrote: ceka se sljedeca epizoda......da pukne tikva medju ovim filmskim zvjezdamapa ne mislis valjda da je zrela za penziju?
![]()
![]()
ima jos mladosti u mojim kostima
citaj malo bolje
-
tigris
Kareem Abdul-Jabbar wrote:tigris wrote:djes ti crni, u mene danas nema ljubomore ni grama,nema nicega tacnije
ceka se sljedeca epizoda......da pukne tikva medju ovim filmskim zvjezdama![]()
chuj, da komsiji crkne kraFa?
:lol: pa nije to nas obichaj
ne znam otkud ti to?:D:lol::lol:
a ti bi onda uklizala?
samo kome?
:D:lol:
a ne znam.... juce si Herkicu spopadala sto samo prica, a danas sto nista ne prica nego samo radi
:lol: pa ja reko' kod tebe je ljubomora obilna, pa mora da je i jeftinija
:D:lol:
:lol:
sto sam nezgodna jel de....mah novi dan......nova nafaka
kod mene nema ljubomore
a za jeftinocu si u pravi...upravo je u toku seznosko snizenje
-
T
Pozovi je u slijedecu epizoduanais_nin wrote:trudim se da se ne ponavljam ali za tebe cemo probati da sredimo nesto....tigris wrote: rekoh da sam smotana moja erka.....propustim najbolje...
kad je repriza????
OKanais_nin wrote: T, sorry, zaboravila cvike nataknut
-
tigris
T wrote:Jos uvijek nista od krajatigris wrote: ceka se sljedeca epizoda......da pukne tikva medju ovim filmskim zvjezdamapa ne mislis valjda da je zrela za penziju?
![]()
![]()
ma kakva pemzija erke se ne predaju tek tako...necu se ja nje jos dugo kutarisati...ma kakvi.a uz to mi je i draga.....samo da ne ode u holivud i zaboravi me..........
-
tigris
T wrote:Pozovi je u slijedecu epizoduanais_nin wrote:trudim se da se ne ponavljam ali za tebe cemo probati da sredimo nesto....tigris wrote: rekoh da sam smotana moja erka.....propustim najbolje...
kad je repriza????![]()
![]()
OKanais_nin wrote: T, sorry, zaboravila cvike nataknut
ne pristajem u slaucaju da se i mene nesto pita ovdje...troje je vec guzva
-
T
K'o Ibro Dirka...ode u 'armonicare i posta popularan...eno sam mu sliku s Brenom gled'otigris wrote:T wrote:Jos uvijek nista od krajatigris wrote: ceka se sljedeca epizoda......da pukne tikva medju ovim filmskim zvjezdamapa ne mislis valjda da je zrela za penziju?
![]()
![]()
ma kakva pemzija erke se ne predaju tek tako...necu se ja nje jos dugo kutarisati...ma kakvi.a uz to mi je i draga.....samo da ne ode u holivud i zaboravi me..........
... a herka?