Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
alijadzigibau
#326 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
s obzirom da sam zlatan momak i fin decko trebo sam se pocet shlepat jednoj djevojci odavde...ali...zaboravih joj nik jbt

- lolita_xx
#327 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
logican slijed dogadjajaFalcon wrote:imam dojam da si jedna od onih koje i sam znam, ali su samo odvratnelolita_xx wrote:Falcon wrote:Pomislim, napokon ozbiljna tema koja me dotice. Procitat cu nesto pametno. Nazalost ista prica kao i na inim drugim, slicnim, temama. Noliferi kolo vode, supljiraju...
Ne bih rekao da mi je problem pronaci djevojku s prethodno pomenutim kriterijima finoce, dobrote i obrazovanosti jer sam sretan sam sa sobom ali jest je tesko naci. Covjek je potpuniji kad sve sto jest dijeli s nekim. Ne zelim se hvaliti, nisam muskarcina, daleko da sam medjed iako jesam krajisnik porijeklom Zavrsio sam hB fakultet u roku, radio na fakultetu dok sam studirao i u vrhu svoje struke kao pripravnik, nakon diplomiranja posteno se, hB, zaposlio u Telecomu i sad vodim jedan fin, miran zivot (ali nikako dosadan) kao i posljednjih godina, s najvecom brigom gdje da apliciram na masters aBd. Kokuz jesam jer nemam svoj stan (jos) i auto (ne zelim ga ni imati). Naglasak u prethodnoj recenici stavljam na rad. To cijenim i kod zene, ne plasim se njene ambicijeČitam, razmišljam, pišem, ne slušam turbo folk, kuham, volim biti u pokretu... izlazim, iako ne tako cesto, u Torte i To, Wiener, Divan, pratim koliko stignem pozorisnu sezonu... najrahatniji sam u dzamiji
![]()
Nekog slicnog, ovdje na forumu znam da necu nacikao sto ni vi nekog finog
![]()
![]()
![]()
da te ne znam zaljubila bih se![]()
![]()
izvini sto cu biti odvratno iskrena, ali mislim da si ti muskarac kojeg ni jedna normalna zena ne bih zeljela pored sebe.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#328 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Uz svo postovanje tebe, ovo se ne govori ni jednoj djevojci. I nije ona odvratna, nego si ti sve nas skupa proglasio Nolife-rima. Uz to sto vecinu ne poznajes, pokazao si koliko postovanja imas za druge osobe.Falcon wrote:
imam dojam da si jedna od onih koje i sam znam, ali su samo odvratne
Cisto sumnjam da ces uskoro naci finu djevojku.
Last edited by Latina on 03/05/2009 10:55, edited 1 time in total.
-
*mima*
#329 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Kuc...kuc......Jel se ovdje predaju oglasi?
- lolita_xx
#330 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
bas sam sretna sto mi ovako receLatina wrote:Uz svo postovanje tebe, ovo se ne govori ni jednoj djevojci. I nije ona odvratna, nego si ti sve nas skupa proglasio Nolifer-ima. Uz to sto vecinu ne poznajes, pokazao si koliko postovanja imas za druge osobe.Falcon wrote:
- Johnny68
#331 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
A belajsuza što se jezikom plaho uvali u probleme. 
- lolita_xx
#332 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
zabavljam seJohnny68 wrote:A belajsuza što se jezikom plaho uvali u probleme.
-
PalaSa Marsa
#333 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Mislim da je samo doslo do nesporazuma...i da sam na vasem mjestu sad bi se fino izmirili i lagano nastavili temu bez tenzija,Falcon wrote:Ne Latina, ne sve, samo one koji su djevojci koja je trazila iskren i normalan odgovor davali neozbiljne i neiskrene odgovore iduci tako daleko da spominju svoju muskost kao rjesenje njenih problema (citao temu studiozno). Medju njima nisam pronasao nijednu djevojku jer zene inace ova pitanja shvataju ozbiljnije kako im i dolikuje. Izvinjenje zbog pogresnog razumijevanja.Latina wrote:Uz svo postovanje tebe, ovo se ne govori ni jednoj djevojci. I nije ona odvratna nego si ti sve nas skupa proglasio Nolifer-ima. Uz to sto vecinu ne poznajes, pokazao si koliko postovanja imas sa druge osobe.Falcon wrote:
- Latina
#334 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ok, ali tako je izgledalo u tvom postu.Ne Latina, ne sve, samo one koji su djevojci koja je trazila iskren i normalan odgovor davali neozbiljne i neiskrene odgovore iduci tako daleko da spominju svoju muskost kao rjesenje njenih problema (citao temu studiozno). Medju njima nisam pronasao nijednu djevojku jer zene inace ova pitanja shvataju ozbiljnije kako im i dolikuje. Izvinjenje zbog pogresnog razumijevanja.
Nije fin onaj ko to misli za sebe, nego onaj ko se fino ophodi prema drugim ljudima. Najlakse je nekoga uvrijediti. To moze svaka budala.
Izvinjenje prosljedjujem @loliti.
- Latina
#335 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
mima wrote:Kuc...kuc......Jel se ovdje predaju oglasi?
-
Valbon_1
#336 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
@Falcon
Ne diraj mi @lolitu, jer onda ces imati posla samnom...jes cuo?

Ne diraj mi @lolitu, jer onda ces imati posla samnom...jes cuo?
- lolita_xx
#337 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
ooo dusha mojaValbon_1 wrote:@Falcon
Ne diraj mi @lolitu, jer onda ces imati posla samnom...jes cuo?![]()
- lolita_xx
#338 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
ja nikog nisam uvrijedilaLatina wrote:Ok, ali tako je izgledalo u tvom postu.Ne Latina, ne sve, samo one koji su djevojci koja je trazila iskren i normalan odgovor davali neozbiljne i neiskrene odgovore iduci tako daleko da spominju svoju muskost kao rjesenje njenih problema (citao temu studiozno). Medju njima nisam pronasao nijednu djevojku jer zene inace ova pitanja shvataju ozbiljnije kako im i dolikuje. Izvinjenje zbog pogresnog razumijevanja.
Nije fin onaj ko to misli za sebe, nego onaj ko se fino ophodi prema drugim ljudima. Najlakse je nekoga uvrijediti. To moze svaka budala.
Izvinjenje prosljedjujem @loliti.
-
*mima*
#339 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Ja trazim finog momka.....godine nisu bitne.....granica je 78 godina......pod uslovom da je siroce a da je bogat. To je sve sto trazim.
Unaprijed hvala
Moja sifra je.....vesela udovica.
Unaprijed hvala
Moja sifra je.....vesela udovica.
- Johnny68
#340 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Hoću li i ja proći isto kao Falcon ako kažem da sam sve suprotno od finog? 
-
sarlo
#341 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Covjek se salio.zagazaga wrote:aaaaj šta reče..........nije ni čudo da nećeš naći.........ti taaaaaki fiiiinFalcon wrote:Pomislim, napokon ozbiljna tema koja me dotice. Procitat cu nesto pametno. Nazalost ista prica kao i na inim drugim, slicnim, temama. Noliferi (informaticki zargonski receno) kolo vode, supljiraju...
Ne bih rekao da mi je problem pronaci djevojku s prethodno pomenutim kriterijima finoce, dobrote i obrazovanosti jer sam sretan sam sa sobom ali jest je tesko naci. Covjek je potpuniji kad sve sto jest dijeli s nekim. Ne zelim se hvaliti, nisam muskarcina, daleko da sam medjed iako jesam krajisnik porijeklom Zavrsio sam hB fakultet u roku, radio na fakultetu dok sam studirao i u vrhu svoje struke kao pripravnik, nakon diplomiranja posteno se, hB, zaposlio u Telecomu evo ga laze i sad vodim jedan fin, miran zivot (ali nikako dosadan) kao i posljednjih godina, s najvecom brigom gdje da apliciram na masters aBd. Kokuz jesam jer nemam svoj stan (jos) i auto (ne zelim ga ni imati) skrtac neki veliki, kako ce ga neka iskusna nasankati. Treba mu i zadnju marku izvuci iz jastuka.. Naglasak u prethodnoj recenici stavljam na rad. To cijenim i kod zene, ne plasim se njene ambicijeČitam, razmišljam, pišem, ne slušam turbo folk, kuham, volim biti u pokretu... izlazim, iako ne tako cesto, u Torte i To, Wiener, Divan, pratim koliko stignem pozorisnu sezonu... najrahatniji sam u dzamiji
![]()
- lolita_xx
-
Valbon_1
#343 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
lolita_xx wrote:ooo dusha mojaValbon_1 wrote:@Falcon
Ne diraj mi @lolitu, jer onda ces imati posla samnom...jes cuo?![]()
![]()
pa gdje si ti?
Ma ovuda sam...muckam se po malo tamo vamo, ali stalno drzim na oko moje voljene.
- Latina
#344 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Uh kako se iskomplikovalo.lolita_xx wrote:
ja nikog nisam uvrijedilasamo rekoh svoje misljenje
a postujem i njegovo da sam odvratna
- lolita_xx
-
sarlo
#346 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Vidis i smisao za humor mu je jedna od vrlina. A nije je naveo. Znaci i skroman je. Izvlacite sibice i koja ga dobije neka ga odmah obradi i uzme mu te pare sto ih skuplja.
- Johnny68
#347 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Uh, dobro je, neću. Omaklo se. Inače ne poznajem sebe, ali od sebe mogu napraviti i finog i nefinog. (Fakat i mene iritira kad govorim o sebi. Prestajem.)zagazaga wrote:hoćeš.....ako sve rečenice počinješ sa JA
- lolita_xx
#348 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
nisi jos nista rekaoJohnny68 wrote:Uh, dobro je, neću. Omaklo se. Inače ne poznajem sebe, ali od sebe mogu napraviti i finog i nefinog. (Fakat i mene iritira kad govorim o sebi. Prestajem.)zagazaga wrote:hoćeš.....ako sve rečenice počinješ sa JA
hajde, znas ti to i bolje
- Johnny68
#349 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Niti radim niti sam fakultet završio u roku. Dovoljno?lolita_xx wrote:nisi jos nista rekaogdje radis, jesi zavrsio faks u roku?
![]()
hajde, znas ti to i bolje
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#350 Re: Gdje u Sarajevu naci pristojnog,obrazovanog i finoga decka?
Vidi ti njega. Pa nisam znala da me trazis. Na tvoju zalost, vec sam zauzeta.... Javi se dogodine opet mozda bude kakvih novosti...Falcon wrote:Pomislim, napokon ozbiljna tema koja me dotice. Procitat cu nesto pametno. Nazalost ista prica kao i na inim drugim, slicnim, temama. Noliferi (informaticki zargonski receno) kolo vode, supljiraju...
Ne bih rekao da mi je problem pronaci djevojku s prethodno pomenutim kriterijima finoce, dobrote i obrazovanosti jer sam sretan sam sa sobom ali jest je tesko naci. Covjek je potpuniji kad sve sto jest dijeli s nekim. Ne zelim se hvaliti, nisam muskarcina, daleko da sam medjed iako jesam krajisnik porijeklom Zavrsio sam hB fakultet u roku, radio na fakultetu dok sam studirao i u vrhu svoje struke kao pripravnik, nakon diplomiranja posteno se, hB, zaposlio u Telecomu i sad vodim jedan fin, miran zivot (ali nikako dosadan) kao i posljednjih godina, s najvecom brigom gdje da apliciram na masters aBd. Kokuz jesam jer nemam svoj stan (jos) i auto (ne zelim ga ni imati). Naglasak u prethodnoj recenici stavljam na rad. To cijenim i kod zene, ne plasim se njene ambicijeČitam, razmišljam, pišem, ne slušam turbo folk, kuham, volim biti u pokretu... izlazim, iako ne tako cesto, u Torte i To, Wiener, Divan, pratim koliko stignem pozorisnu sezonu... najrahatniji sam u dzamiji
![]()