necko_hz wrote:Stvarno,extra je bilo,koreografija,bakljada,navijanje,igra,sve je bilo na nivou.Bice uskoro slike!!POZZ..![]()

Moderators: Charuga, Tomahawk11
fakat ne znam sta se imaju vise javljati ovi mali zeljovci...-LIBERO- wrote:
strumfovi ev ima i na ovom klipu kako se tucemo svi izmedju sebe-LIBERO- wrote:
-LIBERO- wrote:
Sine, pogledaj nasu koreografiju protiv Zvijezde, pa vidi kako ste nas ofirno prekopirali...Peppers wrote:Jesi to dobio megafonom po glavi u Tuzli, pa sad stalno ponavljas jedno te isto?![]()
Al oni nam postavili zadacu sa ovom koreografijom
Pa pocasti me sa fotografijom te velicanstvene koreografije pa cu ti reci.vemus wrote:Sine, pogledaj nasu koreografiju protiv Zvijezde, pa vidi kako ste nas ofirno prekopirali...Peppers wrote:Jesi to dobio megafonom po glavi u Tuzli, pa sad stalno ponavljas jedno te isto?![]()
Niko kao Tica sa Juga!
Vjerovatno je mislio na nasu utakmicu protiv Borca ...Peppers wrote:Pa pocasti me sa fotografijom te velicanstvene koreografije pa cu ti reci.vemus wrote:Sine, pogledaj nasu koreografiju protiv Zvijezde, pa vidi kako ste nas ofirno prekopirali...Peppers wrote:Jesi to dobio megafonom po glavi u Tuzli, pa sad stalno ponavljas jedno te isto?![]()
Niko kao Tica sa Juga!

vidiš li ti ovo jarane...prošle godine nije ih bilo na mapi,tukli se između sebe,oni alipašinci ih postrojavali i otimali im pare,nisu smjeli slike a bogami ni klipa postaviti svoje tribine,kako ce postaviti kad nisu imali šta postaviti...a gledaj sad preplaviše,internet invazija,samo štancaju slike i klipove...klasicni interner huligani ove hordice zečeva.Peppers wrote:I hajde sad provjeri koreografiju Delija protiv Cukarickog to isto kolo i uporedi sa vasomBlijeda kopija Delija sa severa
Ljubomora je čudoLSD wrote:vidiš li ti ovo jarane...prošle godine nije ih bilo na mapi,tukli se između sebe,oni alipašinci ih postrojavali i otimali im pare,nisu smjeli slike a bogami ni klipa postaviti svoje tribine,kako ce postaviti kad nisu imali šta postaviti...a gledaj sad preplaviše,internet invazija,samo štancaju slike i klipove...klasicni interner huligani ove hordice zečeva.Peppers wrote:I hajde sad provjeri koreografiju Delija protiv Cukarickog to isto kolo i uporedi sa vasomBlijeda kopija Delija sa severa
Zaboravio si dodati kompleksasi...LSD wrote:vidiš li ti ovo jarane...prošle godine nije ih bilo na mapi,tukli se između sebe,oni alipašinci ih postrojavali i otimali im pare,nisu smjeli slike a bogami ni klipa postaviti svoje tribine,kako ce postaviti kad nisu imali šta postaviti...a gledaj sad preplaviše,internet invazija,samo štancaju slike i klipove...klasicni interner huligani ove hordice zečeva.Peppers wrote:I hajde sad provjeri koreografiju Delija protiv Cukarickog to isto kolo i uporedi sa vasomBlijeda kopija Delija sa severa
pa to se podrazumjeva...bez ljutnje,pricamo samo argumentima i cinjenicama...uživajte i onanišite na svoje klipove i slike sve dok se "strašna" agentura ne zaželi severa i vrati pa vas opet potjera na zapad.KPNCTNJAH wrote:Zaboravio si dodati kompleksasi...LSD wrote:vidiš li ti ovo jarane...prošle godine nije ih bilo na mapi,tukli se između sebe,oni alipašinci ih postrojavali i otimali im pare,nisu smjeli slike a bogami ni klipa postaviti svoje tribine,kako ce postaviti kad nisu imali šta postaviti...a gledaj sad preplaviše,internet invazija,samo štancaju slike i klipove...klasicni interner huligani ove hordice zečeva.Peppers wrote:I hajde sad provjeri koreografiju Delija protiv Cukarickog to isto kolo i uporedi sa vasomBlijeda kopija Delija sa severa
Ma sto bi se ljutio, mene ne zanima to vase prepucavanje i izbjegavam to, peppers je trazio da postavimo slike i to sam uradio, na prethodnoj stranici je bilo 7 slika vase tribine i meni to ne smeta jer je tema o navijackim skupinama u BiH...LSD wrote: pa to se podrazumjeva...bez ljutnje,pricamo samo argumentima i cinjenicama...uživajte i onanišite na svoje klipove i slike sve dok se "strašna" agentura ne zaželi severa i vrati pa vas opet potjera na zapad.
Koji ste vi kompeksasi,to je za nepovjerovat,eno juce vas je bilo 46 u orasiju,ja vas prebrojao,nije bilo tolko teskoLSD wrote:vidiš li ti ovo jarane...prošle godine nije ih bilo na mapi,tukli se između sebe,oni alipašinci ih postrojavali i otimali im pare,nisu smjeli slike a bogami ni klipa postaviti svoje tribine,kako ce postaviti kad nisu imali šta postaviti...a gledaj sad preplaviše,internet invazija,samo štancaju slike i klipove...klasicni interner huligani ove hordice zečeva.Peppers wrote:I hajde sad provjeri koreografiju Delija protiv Cukarickog to isto kolo i uporedi sa vasomBlijeda kopija Delija sa severa
prvo stignite lešinare i ultrase,pa onda nešto porucujte manijacimaJEDAN JE HASE wrote:Koji ste vi kompeksasi,to je za nepovjerovat,eno juce vas je bilo 46 u orasiju,ja vas prebrojao,nije bilo tolko teskoLSD wrote:vidiš li ti ovo jarane...prošle godine nije ih bilo na mapi,tukli se između sebe,oni alipašinci ih postrojavali i otimali im pare,nisu smjeli slike a bogami ni klipa postaviti svoje tribine,kako ce postaviti kad nisu imali šta postaviti...a gledaj sad preplaviše,internet invazija,samo štancaju slike i klipove...klasicni interner huligani ove hordice zečeva.Peppers wrote:I hajde sad provjeri koreografiju Delija protiv Cukarickog to isto kolo i uporedi sa vasomBlijeda kopija Delija sa severa
,ma Horde su za vas pojam... Mozete samo da nam zavidite i da nas kopirete,a na derbiju vam zadajemo jos jednu lekciju...