Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rado_vidjen

#326 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by rado_vidjen »

Za one koji ne znaju, Sinan Sinanovic je ubio covjeka autom i nije nikad odgovarao

Ovaj UBICA bi da podemece Misketu?

Hocemo li niske udarce, a Sinane??? Poltron svih selektora (Sliskovicu je pisao izvjestaje) gnjida od covjeka
BaileyS

#327 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by BaileyS »

mostarac wrote:Mi smo od onih igraca sto su nam ovako otisli kao Miske mogli napraviti ekipu da se bori za postolje na velikim takmicenjima. nemoguce da su svi oni bili u krivu, a uvijek pisljivi savez upravu. Ciro je dovoljno pokvaren i lukav da ovo izrezira zajedno sa mafijozima iz saveza.

Miske 95% ljudi u ovoj zemlji je bezrezervno uz tebe. Samo progovori i budi prvi koji je konacno skupio hrabrosti da progovori o ovoj bandi i njihovim pulenima.

Ovo je najvaznije.

Ja mislim da svako ko iole redovno prati reprezentaciju vise vjeruje Misimovicu nego Ciri Blazevicu. Ja recimo nisam neki fan Misimovica zbog odustajanja od onog pisma ali u ovoj situaciji sam 100% na njegovoj strani. On je uvijek davao sve od sebe u dresu reprezentacije i ako je ovaj put izostao, mora za to postojati valjan razlog.
Dammme

#328 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Mislim da bi jako bitno bilo da se o ovome svemu oglasi i naš kapiten: Emir Spahić
Iz 2 razloga.
Prvi je zato što je on kapiten i ovo sve ima jako negativan uticaj na reprezentaciju.
Drugi je zato što je u momentu kad je sudac Atkinson odsvirao kraj utakmice u Lisabonu, privremeno kapiten postao Zvjezdan Misimović koji je bio njegov zamjenik do tad.(zbog Spahinih parnih žutih) Znači Miske kad je dao zamjerke na sva dešavanja oko repke poslije utakmice u Lisabonu, dao je kao trenutni kapiten. Valjda je to normalno u svim ekipama na svijetu. Da se kapiten bori za uslove potrebne igračima da bi dobro odigrali.
nanee

#329 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nanee »

Sve ove pretpostavke, bez oslonca na cvrste cinjenice, stvaraju izuzetno naelektrisanu i veoma negativnu atmosferu. Vrijeme je najbolji pokazatelj, zato Vam predlazem da se naoruzamo strpljenjem i sacekamo da istina potvrdi ili odagna sve nase sumnje.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#330 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

mostarac wrote:Mi smo od onih igraca sto su nam ovako otisli kao Miske mogli napraviti ekipu da se bori za postolje na velikim takmicenjima. nemoguce da su svi oni bili u krivu, a uvijek pisljivi savez upravu. Ciro je dovoljno pokvaren i lukav da ovo izrezira zajedno sa mafijozima iz saveza.

Miske 95% ljudi u ovoj zemlji je bezrezervno uz tebe. Samo progovori i budi prvi koji je konacno skupio hrabrosti da progovori o ovoj bandi i njihovim pulenima.
Koliko vidim po facebooku drasticno se povecava broj clanova podrske ciri da ostane selektor, kako pishe "do kraja karijere" :-) :-)
mostarac

#331 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mostarac »

Admir_1984 wrote:

Koliko vidim po facebooku drasticno se povecava broj clanova podrske ciri da ostane selektor, kako pishe "do kraja karijere" :-) :-)
to su desavanja po inerciji i tu ih imas masu sto nikad na utakmici nisu bili. Slabo ko ko imalo prati fudbal ce to podrzati, a isto tako ta podrska ciri je varljiva totalno i to iz jednostavnog razloga sto da miske progovori ta podrska bi bila desetkovana. Narod je ko ovca i jbg :)
kamen spoticanja

#332 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

Dammme wrote:Mislim da bi jako bitno bilo da se o ovome svemu oglasi i naš kapiten: Emir Spahić
Iz 2 razloga.
Prvi je zato što je on kapiten i ovo sve ima jako negativan uticaj na reprezentaciju.
Drugi je zato što je u momentu kad je sudac Atkinson odsvirao kraj utakmice u Lisabonu, privremeno kapiten postao Zvjezdan Misimović koji je bio njegov zamjenik do tad.(zbog Spahinih parnih žutih) Znači Miske kad je dao zamjerke na sva dešavanja oko repke poslije utakmice u Lisabonu, dao je kao trenutni kapiten. Valjda je to normalno u svim ekipama na svijetu. Da se kapiten bori za uslove potrebne igračima da bi dobro odigrali.
ovo boldirano i jeste ono sto me izludjuje...kazem vam ne mogu pricati s 100% uvjerenoscu jer nisam bio u svlacionici u lisabonu poslije utakmice,ali ono sto sam cuo od onih koji su bili razlog misketovog neigranja u zenici jeste ciro blazevic! miske je jako glasno progovorio o cirkusu u lisabonu...a ciro je odradio ono sto su od njega trazili ovi iz saveza...a na taj nacin je sebi nasao za alibi za poraz...sad je na sceni sinan sinanovic i to sve provlaci kroz javnost...i sva krivica ce na ledja zvjezdanu...on ce biti "izdajnik" :x
ali nervira me spahic,nervira me dzeko,nervira me vedo
svi ovo znaju i svi sute :x
elSaik

#333 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by elSaik »

Admir_1984 wrote:

Napravit ću ja sad grupu "na strani igrača, protiv Saveza". 8-)
Admir_1984

#334 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

Pa ako je istina da je Spahic molio Avdu Avdica da ne emituju neke priloge na 60min, onda ne treba ni ocekivati da se Spahic oglasi i recimo zastiti Misketa
nanee

#335 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nanee »

mostarac wrote:
Admir_1984 wrote:

to su desavanja po inerciji i tu ih imas masu sto nikad na utakmici nisu bili. Slabo ko ko imalo prati fudbal ce to podrzati, a isto tako ta podrska ciri je varljiva totalno i to iz jednostavnog razloga sto da miske progovori ta podrska bi bila desetkovana. Narod je ko ovca i jbg :)

Ciro je izvukao bh fudbal iz podzemlja i stvorio kostur tima, cije temelje danas treba ojacati, a one praznine na bokovima, gdje smo losi, popuniti kvalitetnijim igracima, kojih, koliko mi se cini, zaista ima u i van BiH. Ukoliko dodje do potpunog raspada krhkog sistema, mi se vracamo tamo gdje smo bili prije nesto manje od dvije godine. I to ce biti tragican kraj bh fudbala, a onda slijedi tragedija koja ce trajati zaista dugo. Osim toga, ukoliko Ciro ode sa bh scene, ko ce ga zamijeniti? Ti imas neku ideju? Lopovi iz vrlog nam saveza ce da pronadju nekog podobnog anonimusa, kojem ce da sastavljaju tim i koji ce nastaviti s prodajom raznoraznih igraca, i to za vrlo male pare, nekvalitetnim ligama sirom Evrope. Kod Cire, bez obzira kakav je, toga nije bilo i kod njega su igrali najbolji, a to prije ( posljednjih 15 godina), nije bio slucaj. Ciro bi, ukoliko ostane na poziciji trenera, trebao da sastavi strucni stab i da u isti pozove priznate strucnjake. U stanju u kojem se nalazimo, mislim da je Ciro najbolje rjesenje, bar jos jedne kvalifikacije.
Admir_1984

#336 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

elSaik wrote:
Admir_1984 wrote:

Napravit ću ja sad grupu "na strani igrača, protiv Saveza". 8-)
Ima neshto slicno

http://www.facebook.com/pages/Svi-mi-ko ... 463?ref=nf
mostarac

#337 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by mostarac »

zanimljivo je kako cjelokupna forumska podrska ciri dolazi od likova koji zajedno nemaju dvocifren broj postova :D
bijelo_dugme

#338 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bijelo_dugme »

mostarac wrote:zanimljivo je kako cjelokupna forumska podrska ciri dolazi od likova koji zajedno nemaju dvocifren broj postova :D
:lol:
nanee

#339 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by nanee »

mostarac wrote:zanimljivo je kako cjelokupna forumska podrska ciri dolazi od likova koji zajedno nemaju dvocifren broj postova :D
Mi nismo u situaciji da biramo izmedju svjetlosti i tame, nazalost, mi mozemo da biramo samo izmedju Cire i nekog XY trenera, koji ce svoj zanat da uci na nacionalnoj reprezentaciji, a Ciro, zelio to ti ili ne, ipak ima iskustva u tom poslu. Osim toga, Ciro je kroz sve ove godine sagradio ime, i ima, bez sumnje, kakav takav uticaj na FIFA-u. Na koncu svega, smatram da u savezu sjede marionete i da one najznacajnije konce vuku ljudi iz pozadine, i sumnjam da cemo, sve dok je ova politicka struktura na vlasti, nesto znacajno uciniti po pitanju rusenja saveza.

Ciro nije idealno rjesenje, ali je za sada najbolje od onoga sto nam se moze ponuditi.
Last edited by nanee on 22/11/2009 15:46, edited 1 time in total.
LSD

#340 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by LSD »

Dammme wrote:Mislim da bi jako bitno bilo da se o ovome svemu oglasi i naš kapiten: Emir Spahić
Iz 2 razloga.
Kakav ba Spahić,nemoj me tjerati da pišem o toj gnjidi...cuj da se on oglasi :shock: :? oglasio se taj šupak,ali kad je trebalo Hasana tjerati iz reprezentacije :x :x
Dammme

#341 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

LSD wrote:
Iz 2 razloga.
Kakav ba Spahić,nemoj me tjerati da pišem o toj gnjidi...cuj da se on oglasi :shock: :? oglasio se taj šupak,ali kad je trebalo Hasana tjerati iz reprezentacije :x :x
Majstore nije mi bio cilj da ikoga prozivam, jer mislim da nije vrijeme da još i igrače razdvajamo. E tek onda nismo nigdje prispjeli. Samo mislim da je kapitenska dužnost da se uključi u sve ovo.
Šibicar

#342 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Šibicar »

Moderator koji se pravi pametan i briše mi postove,po mom mišljenju to je @burek(jer pape uvijek napiše zašto je izbrisao post),neka obrazloži zašto to radi i riješen problem,u protivnom neka me BANUJE....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#343 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by -LIBERO- »

Spahic je opali samar Hasanu u svlacionici na poluvremenu jedne utakmice reprezentacije,poslije bucne verbalne rasprave.

Treba li napomenuti da se posliej tog incidenta Hasan vise nikad nije odazvao ni jednom drugom selektoru.

Spahica volim 1000 puta vise od Hasana.ali ovo je cinjenicno stanje.

Ciro je takav namazani lisac da je apsolutno spreman na sve.

Dolazak Misketa na odlucujucu tekmu u Zenici sa Portugalom,samo sat vremena prije pocetak utakmice iz Sarajeva sa licnim automobilom nekog njegovog jarana..sve govori samo po sebi u kakvoj su relaciji,barem tada,bili Ciro i Miske.

Pametnom dosta.

A ova djubrad od novinara,sto sada pusu u Cirina jedra,a i u jedra saveza....sta mislite sto to rade???
nabrojte mi samo jednog,znaci JEDNOG novinara koji je sada na strani Cire i savaze a da nije sa njima bio u Briselu,Talinu ili Lisabonu?
Sitno sicarska placenicka djubrad!!!!!!!!!!!!!
blue033

#344 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by blue033 »

Miske hvala ti za sve sto si do sad ucinio, pa makar vise nikad ne igrao u reprezentaciji.
Nekim bosancima nikad ne mozes valjati. Ne valjas jer si igrao, a trebao si bojkotovati reprezentaciju, ne bi valjao i da nisi igrao, ne valjas jer (ni)si igrao u Portugalu isto ne valjas jer nisi igrao u Zenici. Da si u portugalu zabio 5 komada, opet ne bi valjao, jer si mozda uzeo lovu na kladionici, pa si se zato trudio. Mozda si u Zenici mogao igrati sa 80% snage, da si tako igrao opet ne bi valjao. Da si rekao nesto protiv Cire ne bi valjao, sad kad sutis opet ne valjas.
Nadam se da cemo te opet gledati u dresu reprezentacije, a do tad jos jednom hvala
bosnian live

#345 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by bosnian live »

da se razumijemo:

momci su odigrali sa puno vise volje i pozrtvovanosti nego u svojim matičnim klubovima (hvala im na tome), a u repki imaju bar x100 manja finansijska primanja, znaci svako optuzivanje reprezentativaca je suludo.

sto se tice cire, i njemu se treba zahvaliti... ipak nam je valjao-vratio nam je samopouzdanje, ako nista onda nije ni odmogao

savez je jedini problem svega, imamo gomilu nesposobnjakovića koje je vrijeme pregazilo, jer jos uvijek nekima engleski jezik predstavlja problem (izmedju ostalog (cast izuzetcima)). sreca sva sto imamo dosad najbolju i najcasniju generaciju, da od nekih 25 igraca nema nijedan ortodoksni šupak nafurani da se nije htjeo odazvati, a ovakvim provokacijama cemo ocigledno opet zasrat.

:bih:
jaso11

#346 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jaso11 »

Miske uz tebe smo. Jebo Ciru i ostale udbase, ali moramo znati sta se desilo. Jednostavno nisi se mogao oporaviti od takve ozljede za 3 dana.
palermo

#347 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by palermo »

BaileyS wrote:

Ovo je najvaznije.

Ja mislim da svako ko iole redovno prati reprezentaciju vise vjeruje Misimovicu nego Ciri Blazevicu. Ja recimo nisam neki fan Misimovica zbog odustajanja od onog pisma ali u ovoj situaciji sam 100% na njegovoj strani. On je uvijek davao sve od sebe u dresu reprezentacije i ako je ovaj put izostao, mora za to postojati valjan razlog.
Ja ovo ne mogu razumjeti zaista, makar me svi vi optužili da sam protiv Misimovića (a nisam). Jedini valjan razlog je povreda, ne postoji drugi valjan razlog, jednostavno ne postoji.
Neelix

#348 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

imaju imaju :)
Neelix

#349 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Neelix »

Admir_1984 wrote:
Ima neshto slicno

http://www.facebook.com/pages/Svi-mi-ko ... 463?ref=nf
puno vas je :D
_BaD_BoY

#350 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by _BaD_BoY »

Ja ovo ne mogu razumjeti zaista, makar me svi vi optužili da sam protiv Misimovića (a nisam). Jedini valjan razlog je povreda, ne postoji drugi valjan razlog, jednostavno ne postoji.
kako nemozes razumijeti.. :-? pa mi bosanci ne mozemo uzeti tako zdravo za gotovo..mora postojati neka urota :-? suvise nam je nesto jednostavno da bi mogli povjerovati,treba to dobro upetljat i izmjesat :D

p.s.razlika izmedju novinara i nekih forumasa sto ovdje iskazuju znanje je ta sto novinari imaju mogucnost da svoje gluposti napisu u novinskom clanku a neki forumasi samo ovdje na forumu..i onda se ti isti nadju pisati o profesionalnosti novinara..
Post Reply