Shlag na tortu - Kuzni izbacila Serenu
Cmizdrolina blizu osvajanja jedinog preostalog GS ...
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Pravi Turnir pocinje uskoro.KIA wrote:ma daj ... Svi GS turniri su najobicnije smece , hiljadu turnira pored njih je bilo bolje organizovano ... OK , preterujem , ali kad vidim redovno nekulturnu publiku na RG , idiotska pravila na Wimbledonu ( hallo , jel ima smisla postovati neka pravila od pre sto godina ) , glasnu muziku na US Openu ( jel moze neko da se skoncentrishe uz J Lohidrant wrote:RG je smece.
Pravi Turnir pocinje uskoro.) ... AO zaista odskache u svakom organizacionom smislu , ali termin igranja im je za ne verovati ...
Objektivno ,ako Soderling bude igra kao u prethodna dva meča cmizdriće Roger ponovoKIA wrote:I sad ... sta da dodam , sta da oduzmem ... htela sam da poludim kad sam shvatila da cu propustiti ceo RG ... Sad mi uopshte nije zao ...
Shlag na tortu - Kuzni izbacila Serenu;
![]()
![]()
A ti si bila na koliko GS turnira pa da mozes reci kako su organizovani?KIA wrote:ma daj ... Svi GS turniri su najobicnije smece , hiljadu turnira pored njih je bilo bolje organizovano ... OK , preterujem , ali kad vidim redovno nekulturnu publiku na RG , idiotska pravila na Wimbledonu ( hallo , jel ima smisla postovati neka pravila od pre sto godina ) , glasnu muziku na US Openu ( jel moze neko da se skoncentrishe uz J Lohidrant wrote:RG je smece.
Pravi Turnir pocinje uskoro.) ... AO zaista odskache u svakom organizacionom smislu , ali termin igranja im je za ne verovati ...
Safina samo igra na fizičku spremu od talenta samo posjeduje dobro držanje reketa u rukamaKIA wrote:p.s. ako ova Safina sad ne osvoji GS , treba odmah da se obesi![]()
![]()
![]()
a nekako osecam da ce pobediti samu sebe , pa makar igrala i protiv Stosurove ...
Nije sigurno da ce Federer do finala. Isto vrijedi i za Söderling:a. Samo mu treba da se pocne nervirati, onda je gori od McEnroe:a.mmostar wrote:Objektivno ,ako Soderling bude igra kao u prethodna dva meča cmizdriće Roger ponovoKIA wrote:I sad ... sta da dodam , sta da oduzmem ... htela sam da poludim kad sam shvatila da cu propustiti ceo RG ... Sad mi uopshte nije zao ...
![]()
![]()
Je li se salis, kad ovako nesto kazes? Pa, da Soderling osvoji RG, to je isto kao kada bi Bjelopoljac osvojio Premijer ligu BiH!mmostar wrote:Objektivno ,ako Soderling bude igra kao u prethodna dva meča cmizdriće Roger ponovoKIA wrote:I sad ... sta da dodam , sta da oduzmem ... htela sam da poludim kad sam shvatila da cu propustiti ceo RG ... Sad mi uopshte nije zao ...
![]()
![]()
Sačekajmo par dana.Po meni Federer još nije imao ozbiljnijeg protivnika.Ponavljam ,ako Soderling bude igrao kao protiv Rafe i Davidenka Roger nema šta tražiti.zimzelen wrote:Je li se salis, kad ovako nesto kazes? Pa, da Soderling osvoji RG, to je isto kao kada bi Bjelopoljac osvojio Premijer ligu BiH!mmostar wrote:Objektivno ,ako Soderling bude igra kao u prethodna dva meča cmizdriće Roger ponovoKIA wrote:I sad ... sta da dodam , sta da oduzmem ... htela sam da poludim kad sam shvatila da cu propustiti ceo RG ... Sad mi uopshte nije zao ...
![]()
![]()
Jedna od nepoznanica kod moguceg susreta izmedu Federera i Söderling:a je taktika ovog prvog. Za vrijeme zadnjeg medusobnog meca je neprestano igrao poluduboki "slice" na Söderling:ovu backhand stranu za sta ovaj nije imao pravog odgovora i izgubio vecinu tih poena sto se na kraju pokazalo odlucujucim faktorom za prevagu na stranu Federera.Sačekajmo par dana.Po meni Federer još nije imao ozbiljnijeg protivnika.Ponavljam ,ako Soderling bude igrao kao protiv Rafe i Davidenka Roger nema šta tražiti.
Sonderling prije RG nije kao Soderling na RG,tako da poređenje prije RG ne treba puno uzimati za ozbiljno.Čovjek igra kao da je sa druge planete.Do kad ,ostaje da vidimocevapcinica wrote:Jedna od nepoznanica kod moguceg susreta izmedu Federera i Söderling:a je taktika ovog prvog. Za vrijeme zadnjeg medusobnog meca je neprestano igrao poluduboki "slice" na Söderling:ovu backhand stranu za sta ovaj nije imao pravog odgovora i izgubio vecinu tih poena sto se na kraju pokazalo odlucujucim faktorom za prevagu na stranu Federera.Sačekajmo par dana.Po meni Federer još nije imao ozbiljnijeg protivnika.Ponavljam ,ako Soderling bude igrao kao protiv Rafe i Davidenka Roger nema šta tražiti.
Isto tako ce biti zanimljivo kako ce Del Potro i eventualni sljedeci protivnik parirati Federerovoj "novini" u igri tj. njegovom drop-shot:u s obzirom da sva preostala trojica igraju vecinom sa osnovne linije.
@Milicevicu, JAk si prognozer, nema sta! Gdje si vidio ovu svedsku trubu u finalu koji je do ove godine skupio tek tri pobjede na RG?mmostar wrote:Sonderling prije RG nije kao Soderling na RG,tako da poređenje prije RG ne treba puno uzimati za ozbiljno.Čovjek igra kao da je sa druge planete.Do kad ,ostaje da vidimocevapcinica wrote:Jedna od nepoznanica kod moguceg susreta izmedu Federera i Söderling:a je taktika ovog prvog. Za vrijeme zadnjeg medusobnog meca je neprestano igrao poluduboki "slice" na Söderling:ovu backhand stranu za sta ovaj nije imao pravog odgovora i izgubio vecinu tih poena sto se na kraju pokazalo odlucujucim faktorom za prevagu na stranu Federera.Sačekajmo par dana.Po meni Federer još nije imao ozbiljnijeg protivnika.Ponavljam ,ako Soderling bude igrao kao protiv Rafe i Davidenka Roger nema šta tražiti.
Isto tako ce biti zanimljivo kako ce Del Potro i eventualni sljedeci protivnik parirati Federerovoj "novini" u igri tj. njegovom drop-shot:u s obzirom da sva preostala trojica igraju vecinom sa osnovne linije.

Tacno ali Carobnjak ipak - ide dalje! sada sam uvjeren da mlitavi Sved ne moze dobiti ni set! Rodzer pise historiju u nedjelju!sa2101 wrote:
ponovo mu je trebala citava vjecnost da udje u mec. jadni moji nokti![]()
reci da se salis,haj budi drug...Art-Vandaley wrote:crni rafa sta dopusti da ovaj levat ima sansu da osvoji rg...