Burekli savjeti-ordinaciju PO ZAKONU vratio Burek

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
burek_in_space

#326 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

mIRCerka wrote:bureche prestani nabrajati...u pitanju je Sakiba...
Besana jes' to ti fakat?! :shock:

Mozhda te i danas ubacim u svoj raspored! :mrgreen:
burek_in_space

#327 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

besana wrote:

hahahaaa eki to :zoka:

I nie Senada, a ni Sakiba :mrgreen: :roll:
Uostalom,ime nije ni bitno.Najvazhnije je da prozuji! :oops:
Stari

#328 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Stari »

besana wrote:

Ne! Probaj ponovo :D

A doture kakvi su ovo shovinisticki odgovori. :shock: ...ovom starom? On ce sjediti, gladati, uzivati, a sta je s njom, jadnom, sta ce ona? :roll:
Ja ne znam kako da kazem ...ali mensecini da je besana bliza mogucnosti sveobuhvatnog sagledavanja dramaturgije i komplexnosti situacije u kojoj se nalazim. Gospon burek ne znam kakao da vam to kazem , mislim, nije mi neprijatno ...nego ne bih da vam se prtivurjecim. U ovoj situaciji o kojoj vam ja trazim savjet ...sam ja taj od koga se , nakon 2 mjeseca krivudanja, ocekuje poduzimanje znacajnijih mjera od pukog sjedenja i filtriranja pive kroz protezu od zuba.... dakle ovo o cemu vi pisete bi ...dakako bilo fino... ali nazalost nije opcija a time i malo deplasirano.

Dal da strugnem u gostionicu gdje imaju veliki televizor i gledam Portugal : Svedska (kontam mozda mi u poluvremenu dozvole pogledati tv-text i rezulatate)....ili da ostanem i kukavicki izginem u otvorenoj razmjeni udaraca?
Layne

#329 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Layne »

Stari wrote:Dal da strugnem u gostionicu gdje imaju veliki televizor i gledam Portugal : Svedska (kontam mozda mi u poluvremenu dozvole pogledati tv-text i rezulatate)....ili da ostanem i kukavicki izginem u otvorenoj razmjeni udaraca?
Bolje junački pobjeći, nego kukavički poginuti! :oops:
Stari

#330 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Stari »

Layne wrote:
Stari wrote:Dal da strugnem u gostionicu gdje imaju veliki televizor i gledam Portugal : Svedska (kontam mozda mi u poluvremenu dozvole pogledati tv-text i rezulatate)....ili da ostanem i kukavicki izginem u otvorenoj razmjeni udaraca?
Pardon, htjedoh reći ovo :mrgreen:

Bolje junački pobeči, nego kukavički poginuti! :oops:

Razumio sam vas ja postovani moderatoru i iz prvog komentara ...mislim, prije nego sto ste se preformulisali...
u potpunosti uvazavam vas stav....
burek_in_space

#331 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

Stari wrote: Ja ne znam kako da kazem ...ali mensecini da je besana bliza mogucnosti sveobuhvatnog sagledavanja dramaturgije i komplexnosti situacije u kojoj se nalazim. Gospon burek ne znam kakao da vam to kazem , mislim, nije mi neprijatno ...nego ne bih da vam se prtivurjecim. U ovoj situaciji o kojoj vam ja trazim savjet ...sam ja taj od koga se , nakon 2 mjeseca krivudanja, ocekuje poduzimanje znacajnijih mjera od pukog sjedenja i filtriranja pive kroz protezu od zuba.... dakle ovo o cemu vi pisete bi ...dakako bilo fino... ali nazalost nije opcija a time i malo deplasirano.

Dal da strugnem u gostionicu gdje imaju veliki televizor i gledam Portugal : Svedska (kontam mozda mi u poluvremenu dozvole pogledati tv-text i rezulatate)....ili da ostanem i kukavicki izginem u otvorenoj razmjeni udaraca?
Druzhe Stari :D ,vash problem je druge prirode i nije uopshte ono na shta vi ciljate.
Ne mogu da vjerujem,ali stvarno ne mogu da cete gledati Portugal-Shvedska dok Cirini lavovi budu ispisivali nove stranice nashe sportske (H)istorije :-? :mrgreen:

A inache,uvazheni kolega Layne(kojeg ovom prilikom pozdravljam i selamim :oops: ) je dao pravo rjeshenje za vas.

Sa srecom druzhe Stari! :dance: :mrgreen:
HAVANA

#332 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by HAVANA »

besana wrote:Ul. Brezove metle br.5/a
III sprat
Zvoni jednom dugo, dvaput kratko :D

Ja upiso :D
Zoya

#333 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Zoya »

DakleM situacija je sljedeca gos'n bureKe, ona mi salje cvijece na poslu, a u cestitci napise da joj se svidjam i da bi me htjela vidjeti nagu, jer me danima zamislja tako. Sta da uradim?

Unaprijed zahvalan vas pacijent :sad:
burek_in_space

#334 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

Zoya wrote:DakleM situacija je sljedeca gos'n bureKe, ona mi salje cvijece na poslu, a u cestitci napise da joj se svidjam i da bi me htjela vidjeti nagu, jer me danima zamislja tako. Sta da uradim?

Unaprijed zahvalan vas pacijent :sad:
Moram priznati da ja ne bih slao cvijece na posao (predaleko si :oops: ) ali ne bih imao nishta protiv Vas vidim nagu! :D

Vrati se u Bosnu,onda necesh imati problema sa lezbijkama koje tako otvoreno nastupaju,ali zato nije iskljuchena mogucnost navale od strane krkana raznih profila! :mrgreen:
Zoya

#335 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Zoya »

Bojim se da nijedno od onoga sto ste naveli nije rjesenje. Morate se posavjetovati sa gos'n madnerom koji je inace veoma bistar i zna da radi svoj posao.
Vidite i sa gos'n HAVANOM :D
burek_in_space

#336 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

Zoya wrote:Bojim se da nijedno od onoga sto ste naveli nije rjesenje. Morate se posavjetovati sa gos'n madnerom koji je inace veoma bistar i zna da radi svoj posao.
Vidite i sa gos'n HAVANOM :D
Vashe odbijanje rjeshenja koje je iznio struchnjak (u ovom sluchaju ja personalno i pomalo lichno :D ) ukazuje na to da vash problem nije iz moje oblasti. :oops:
Zoya

#337 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Zoya »

Ne sumnjam ja u vasu strucnost i sposobnost gosn' bureKe, ali se ipak vi posavjetujte sa ljudima u snazi :dance: :D
burek_in_space

#338 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

Zoya wrote:Ne sumnjam ja u vasu strucnost i sposobnost gosn' bureKe, ali se ipak vi posavjetujte sa ljudima u snazi :dance: :D
Analizom vashe rechenice,dolazim do zakljuchka da ste veoma kontradiktorni! :oops:
Zoya

#339 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Zoya »

Jaoj nemojte mi samo analizirati recenice. Analizirajte mene, mislim moju situaciju :D
burek_in_space

#340 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

Zoya wrote:Jaoj nemojte mi samo analizirati recenice. Analizirajte mene, mislim moju situaciju :D
Rjeshenje je odavno ponudjeno!
To shto se vama ne svidja neko tamo "Lizanje",ja ne mogu pomoci! :mrgreen:
Zoya

#341 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Zoya »

Rekla sam "lizanje te vrste", a ja gos'n bureKe volim lizati itekako. Sve dok jezik ne nabubri :D
burek_in_space

#342 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

Zoya wrote:Rekla sam "lizanje te vrste", a ja gos'n bureKe volim lizati itekako. Sve dok jezik ne nabubri :D
Savjetujem da se lizanje ne vrshi sve dok partner ne promijeni kondom sa ukusom mentola! :mrgreen:
Zoya

#343 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Zoya »

Sad brkate slucajeve. Ja sam trazila pomoc za "onu vrstu lizanja" ne za "ovu". Mislim, molim vas, koncentrisite se malo.
burek_in_space

#344 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

Zoya wrote:Sad brkate slucajeve. Ja sam trazila pomoc za "onu vrstu lizanja" ne za "ovu". Mislim, molim vas, koncentrisite se malo.
Teshko se koncentrisati kad sam usred seanse. :-?
Zoya

#345 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by Zoya »

Kakva je seansa u pitanju? Jesu li gos'n madner i gos'n havana sa vama? :D
burek_in_space

#346 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by burek_in_space »

Zoya wrote:Kakva je seansa u pitanju? Jesu li gos'n madner i gos'n havana sa vama? :D
Imenovana gospoda nisu sa mnom.Njihovo prisustvo je neophodno samo za seanse u objektima koji sarzhavaju karirane stolnjake i sluzhe iskljuchivo pivo u ambalazhi od 0.5l ! :D
HAVANA

#347 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by HAVANA »

:lol: :D Gosn. Burek,mislim da ipak i pored vase velike strucnosti i poznavanja zenskog tijela i psihe niste u mogucnosti pomoci jednoj tako zahtjevnoj i posebnoj osobi kao sto je Zoya.Prepustite to starijim i iskusnijim kolegama.Trenutno sam odsutan i tipkam sa telefona sto je jako tesko ali kada se vratim rado cu vam pomoci.
madner

#348 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by madner »

Analizom problema dosao sam do scenarija: Dakle Zoja nece da pokaze nage slike djevojci, burek bi da vidi nage slike Zoye, Zoya i nema nesto protiv toga, ali bi da se rjesi lezbejke.

Rjesenje je jednostavno. Izmjena slika izmedju bureka i Zoye. Sada bi covjek rekao da Zoya nema nista od toga, ali lezbejka, kad vidi sliku bureka odma ce da svati da nema sanse, zaputi se u Bosnu i zamoli burekovoh mnogo pametnijeg saradnika da je prevede na hetero odnose.
HAVANA

#349 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by HAVANA »

Uh kolega sto ga ti zamota.Gdje sam ja tu?Ok,vako cemo meni Zoyine slike,ti se zajebaji sa tom lezbejkom a Burek ima puno posla u ordinaciji.
madner

#350 Re: Burekli ljubavni savjeti

Post by madner »

Pa saljemo tvoje slike, da se Zoya ne zaljubi previse u bureka i spakuje se vamo da se odma uda.

A onda ode ordinacija u helac, a piva ce kad tad poskupit. :D
Post Reply