Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A doture kakvi su ovo shovinisticki odgovori. ...ovom starom? On ce sjediti, gladati, uzivati, a sta je s njom, jadnom, sta ce ona?
Ja ne znam kako da kazem ...ali mensecini da je besana bliza mogucnosti sveobuhvatnog sagledavanja dramaturgije i komplexnosti situacije u kojoj se nalazim. Gospon burek ne znam kakao da vam to kazem , mislim, nije mi neprijatno ...nego ne bih da vam se prtivurjecim. U ovoj situaciji o kojoj vam ja trazim savjet ...sam ja taj od koga se , nakon 2 mjeseca krivudanja, ocekuje poduzimanje znacajnijih mjera od pukog sjedenja i filtriranja pive kroz protezu od zuba.... dakle ovo o cemu vi pisete bi ...dakako bilo fino... ali nazalost nije opcija a time i malo deplasirano.
Dal da strugnem u gostionicu gdje imaju veliki televizor i gledam Portugal : Svedska (kontam mozda mi u poluvremenu dozvole pogledati tv-text i rezulatate)....ili da ostanem i kukavicki izginem u otvorenoj razmjeni udaraca?
Stari wrote:Dal da strugnem u gostionicu gdje imaju veliki televizor i gledam Portugal : Svedska (kontam mozda mi u poluvremenu dozvole pogledati tv-text i rezulatate)....ili da ostanem i kukavicki izginem u otvorenoj razmjeni udaraca?
Stari wrote:Dal da strugnem u gostionicu gdje imaju veliki televizor i gledam Portugal : Svedska (kontam mozda mi u poluvremenu dozvole pogledati tv-text i rezulatate)....ili da ostanem i kukavicki izginem u otvorenoj razmjeni udaraca?
Pardon, htjedoh reći ovo
Bolje junački pobeči, nego kukavički poginuti!
Razumio sam vas ja postovani moderatoru i iz prvog komentara ...mislim, prije nego sto ste se preformulisali...
u potpunosti uvazavam vas stav....
Stari wrote:
Ja ne znam kako da kazem ...ali mensecini da je besana bliza mogucnosti sveobuhvatnog sagledavanja dramaturgije i komplexnosti situacije u kojoj se nalazim. Gospon burek ne znam kakao da vam to kazem , mislim, nije mi neprijatno ...nego ne bih da vam se prtivurjecim. U ovoj situaciji o kojoj vam ja trazim savjet ...sam ja taj od koga se , nakon 2 mjeseca krivudanja, ocekuje poduzimanje znacajnijih mjera od pukog sjedenja i filtriranja pive kroz protezu od zuba.... dakle ovo o cemu vi pisete bi ...dakako bilo fino... ali nazalost nije opcija a time i malo deplasirano.
Dal da strugnem u gostionicu gdje imaju veliki televizor i gledam Portugal : Svedska (kontam mozda mi u poluvremenu dozvole pogledati tv-text i rezulatate)....ili da ostanem i kukavicki izginem u otvorenoj razmjeni udaraca?
Druzhe Stari ,vash problem je druge prirode i nije uopshte ono na shta vi ciljate.
Ne mogu da vjerujem,ali stvarno ne mogu da cete gledati Portugal-Shvedska dok Cirini lavovi budu ispisivali nove stranice nashe sportske (H)istorije
A inache,uvazheni kolega Layne(kojeg ovom prilikom pozdravljam i selamim ) je dao pravo rjeshenje za vas.
DakleM situacija je sljedeca gos'n bureKe, ona mi salje cvijece na poslu, a u cestitci napise da joj se svidjam i da bi me htjela vidjeti nagu, jer me danima zamislja tako. Sta da uradim?
Zoya wrote:DakleM situacija je sljedeca gos'n bureKe, ona mi salje cvijece na poslu, a u cestitci napise da joj se svidjam i da bi me htjela vidjeti nagu, jer me danima zamislja tako. Sta da uradim?
Unaprijed zahvalan vas pacijent
Moram priznati da ja ne bih slao cvijece na posao (predaleko si ) ali ne bih imao nishta protiv Vas vidim nagu!
Vrati se u Bosnu,onda necesh imati problema sa lezbijkama koje tako otvoreno nastupaju,ali zato nije iskljuchena mogucnost navale od strane krkana raznih profila!
Bojim se da nijedno od onoga sto ste naveli nije rjesenje. Morate se posavjetovati sa gos'n madnerom koji je inace veoma bistar i zna da radi svoj posao.
Vidite i sa gos'n HAVANOM
Zoya wrote:Bojim se da nijedno od onoga sto ste naveli nije rjesenje. Morate se posavjetovati sa gos'n madnerom koji je inace veoma bistar i zna da radi svoj posao.
Vidite i sa gos'n HAVANOM
Vashe odbijanje rjeshenja koje je iznio struchnjak (u ovom sluchaju ja personalno i pomalo lichno ) ukazuje na to da vash problem nije iz moje oblasti.
Zoya wrote:Kakva je seansa u pitanju? Jesu li gos'n madner i gos'n havana sa vama?
Imenovana gospoda nisu sa mnom.Njihovo prisustvo je neophodno samo za seanse u objektima koji sarzhavaju karirane stolnjake i sluzhe iskljuchivo pivo u ambalazhi od 0.5l !
Gosn. Burek,mislim da ipak i pored vase velike strucnosti i poznavanja zenskog tijela i psihe niste u mogucnosti pomoci jednoj tako zahtjevnoj i posebnoj osobi kao sto je Zoya.Prepustite to starijim i iskusnijim kolegama.Trenutno sam odsutan i tipkam sa telefona sto je jako tesko ali kada se vratim rado cu vam pomoci.
Analizom problema dosao sam do scenarija: Dakle Zoja nece da pokaze nage slike djevojci, burek bi da vidi nage slike Zoye, Zoya i nema nesto protiv toga, ali bi da se rjesi lezbejke.
Rjesenje je jednostavno. Izmjena slika izmedju bureka i Zoye. Sada bi covjek rekao da Zoya nema nista od toga, ali lezbejka, kad vidi sliku bureka odma ce da svati da nema sanse, zaputi se u Bosnu i zamoli burekovoh mnogo pametnijeg saradnika da je prevede na hetero odnose.