A finale će vjerovatno biti neka repriza, priželjkujem Chelsea - Manchester
Liga prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#326 Re: Liga prvaka
Znam da Barca i Liverpool ispadaju

- BSn
#327 Re: Liga prvaka
Dakle, Mancester ce se, za poraz u PL-u, pokusati revansirati Liverpoolu u finalu LP-a, al' ce to sve, najvjerovatnije, ostati samo na pokusaju. 
- permanentni
#328 Re: Liga prvaka
fakat ne mogu da vjerujem da ste vec izbacili barcu.... mislim ono bayern moze uzet svakoga .... al tek tako odpisat barcu je krajnje neozbiljno 
- bato99
#329 Re: Liga prvaka
dobro je LIVERPOOL je dobio slabijeg protivnika svoju staru mušterije CHELSEA.
- karanana
#330 Re: Liga prvaka
Pa bogami ja to bas ne bih tako rekao, posebno gledajuci Chelsijevu formu zadnjih mjesec i nesto dana.bato99 wrote:dobro je LIVERPOOL je dobio slabijeg protivnika svoju staru mušterije CHELSEA.
- Edin H.
#331 Re: Liga prvaka
I sudeci prema iskustvu iz prosle godinekaranana wrote:Pa bogami ja to bas ne bih tako rekao, posebno gledajuci Chelsijevu formu zadnjih mjesec i nesto dana.bato99 wrote:dobro je LIVERPOOL je dobio slabijeg protivnika svoju staru mušterije CHELSEA.
- bato99
#332 Re: Liga prvaka
daj bola @karanana najlakšeg protivnika je dobio -------FC LIVERPOOL--------redsi će da to prođu rutinskikaranana wrote:Pa bogami ja to bas ne bih tako rekao, posebno gledajuci Chelsijevu formu zadnjih mjesec i nesto dana.bato99 wrote:dobro je LIVERPOOL je dobio slabijeg protivnika svoju staru mušterije CHELSEA.
- bato99
#333 Re: Liga prvaka
priželjkivao sam arsenove bebe da im damo cuce posle triumfa ali ždrijeb je dao još lakše talašine iz londona
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#334 Re: Liga prvaka
Bayern ce da prodje duplo gore nego protiv Zenita prosle godine u kupu uefa. Barca ce ga samljeti na obadvije strane
-
paja_patak
#335 Re: Liga prvaka
oj ocami vjerujes i ja sam taj duel prizeljkivao toliko ocekivanu osvetu za lopovluk ali sada bi bio spreman na sudijski lopovluk, smijesne penale, crvene kartone i ostale uobicajene stvari kad liverpool gubi...bato99 wrote:priželjkivao sam arsenove bebe da im damo cuce posle triumfa ali ždrijeb je dao još lakše talašine iz londona
ocekujem topnike u finalu protivnik nimalo nije naivan najvise sam se i bojao ovih "slabijih" timova jer znamo svi da to nisu naivni protivnici a Arsenal upravo protiv takvih najteze izlazi na kraj. Ako se prodje zuta podmornica u polufinalu united rastavaljamo na proste faktore...
-
paja_patak
#336 Re: Liga prvaka
najvise me zalosti to sto cemo na bht po ko zna koji put gledati duel looserpool-chelski, no dobro mozda budemo imali srece pa vidimo neki sut na gol...
-
shadow
#337 Re: Liga prvaka
bato99 wrote:priželjkivao sam arsenove bebe da im damo cuce posle triumfa ali ždrijeb je dao još lakše talašine iz londona
Sta ti imas prizeljkivati, mozda opet neku sudijsku kradju, penal na guzove, crveni karton i slicno. To je jedini nacin na koji Liverpool pobjedi Arsenal i to se ponavlja evo vec par sezona, pljacka opstenarodna. Ne podnosim ni Chelsea ali u ovom duelu bi svakako volio da prodju Rafine gurbete (i sudije naravno).
Mislim da ce se United prosetati kao i Barca, ostalo je sve otvoreno.
Izgleda da se Walcott opet povrijedio
- burek_in_space
#338 Re: Liga prvaka
Moram se slozhiti sa pajom_patkom,fakat me strah da ce nas BHT smoriti sa prenosom Liverpool-Chelsea u oba duela.
Arsenal osvaja 100% !
Arsenal osvaja 100% !
-
shadow
#339 Re: Liga prvaka
pretplatis se na arsenal tv i gledas svaku 
- burek_in_space
#340 Re: Liga prvaka
Recesija druzhe,a trebaju se pare za kafane chuvati!shadow wrote:pretplatis se na arsenal tv i gledas svaku
- Mikado
#341 Re: Liga prvaka
Isto kao sto ih je samljeo Sporting ??Admir_1984 wrote:Bayern ce da prodje duplo gore nego protiv Zenita prosle godine u kupu uefa. Barca ce ga samljeti na obadvije strane
Ovaj Bayern sa svakom od preostalih ekipa moze izac na kraj jer je fakat sretan i spretan
Nego, sjeca li se ko zadnjeg Bayernovog gostovanja na Nou Campu i Brace ?
-
LSD
#342 Re: Liga prvaka
Mikado wrote:Isto kao sto ih je samljeo Sporting ??Admir_1984 wrote:Bayern ce da prodje duplo gore nego protiv Zenita prosle godine u kupu uefa. Barca ce ga samljeti na obadvije straneAko ih sreca i protiv Barce bude pratila kao u Lisabonu, Barci predvidjam oprostaj od ovogodisnje Lige Sampiona.
Ovaj Bayern sa svakom od preostalih ekipa moze izac na kraj jer je fakat sretan i spretan
Nego, sjeca li se ko zadnjeg Bayernovog gostovanja na Nou Campu i Brace ?
Ti misliš da ce Bayern sam igrati na terenu a igraci Barce biti nijemi posmatraci i pustiti da im švabe trpaju golove kao što su to radili Sportingu
ocito decko ne pratiš dovoljno fudbal a posebno ne Barcelonu...porediti Barcu sa Sportingom
- ja.neron
#343 Re: Liga prvaka
nema ko više u Bayern-u davati golove Klose povrijeđen očekuje se povratak tek na početku nove sezone 
- cyprus
#344 Re: Liga prvaka
Pa bilo bi apsurdno da bude drugačijeburek_in_space wrote:Moram se slozhiti sa pajom_patkom,fakat me strah da ce nas BHT smoriti sa prenosom Liverpool-Chelsea u oba duela.![]()
- burek_in_space
#345 Re: Liga prvaka
Mislim da se tvoj odgovor odnosio na ono shto je pisalo u drugom redu - "Arsenal osvaja 100 % "!cyprus wrote:Pa bilo bi apsurdno da bude drugačijeburek_in_space wrote:Moram se slozhiti sa pajom_patkom,fakat me strah da ce nas BHT smoriti sa prenosom Liverpool-Chelsea u oba duela.![]()
![]()
![]()
- Ridjobrki
#346 Re: Liga prvaka
Ma žrijeb je bombonica!!! Villarreal pa ManU...
Dajte Barçu da se igramoooo, igramooooo, igramooooo...

Dajte Barçu da se igramoooo, igramooooo, igramooooo...

- Haris.ba
#347 Re: Liga prvaka
ja.neron wrote:nema ko više u Bayern-u davati golove Klose povrijeđen očekuje se povratak tek na početku nove sezone
Jutros procitao za Klozeta
http://www.youtube.com/watch?v=xeNM2jpg ... re=related
Ma necu da se sekiram vise...
- Ridjobrki
#349 Re: Liga prvaka
Ma goni sekiraciju, nemoj da bi ti sebi šta napravio!Haris.ba wrote:ja.neron wrote:nema ko više u Bayern-u davati golove Klose povrijeđen očekuje se povratak tek na početku nove sezone
Jutros procitao za Klozeta(namjerno ovako napisano ime
), nego - cuo sam da se rahiticni Toni citave godine stedio da bi mogao barsi dat pokoji gol, a Podolski cak ce trcati duzim korakom. Bomel otkako je dobio trakicu kapitena nema vremena da igra, a Svajne nikako kad ga SEF stavi u tim ne moze da skonta zasto ne moze da se proda u neki drugi tim - pa tako razmisljajuci nemre se skocentrisati na igru. Ze Roberto masta o povratku u Brazil, i naravno Brazilkama - on ima opravdano opravdanje. Bilal ce igrati dok ga ne slome. Lusio razmislja da postane redovnik, Demikelis je potpisao novi ugovor - boli ga k***, a Lam ima novu frizuricu - cuj da igra pa je pokvari. Rensing je napravio tetovazu Kana, pa ne moze da brani kako teba.
http://www.youtube.com/watch?v=xeNM2jpg ... re=related
Ma necu da se sekiram vise...
Biće Bayerna i Lige prvaka i dogodine, čuvaj zdravlje...
- Šibicar
#350 Re: Liga prvaka
Iskreno mislim da Chelsea nema neke velike šanse protiv Liverpoola,volio bi da je Liverpool dobio Bayerna,ali i ovako nije loše.Mislim da ni Arsenal nije dobio tako lahkog protivnika koliko mnogi ovdje misle,sjetimo se da je Villareal protiv Man Utd-a pokazao da nije ekipa za podcijeniti i da igraju jako tvrdo.Najbolje je ubijedljivo prošao Man Utd koji će uništiti Porto,dok izmedju Barse i Bayerna očekujem prolaz Barse,iako ni Bayern ne treba otpisati,posebno kad je cijela ekipa na okupu.