Preofirno
Ja lige i govana ahahahahahah
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nema utakmice na kladionicama, a ja kad sam jutros na jednoj starnici vidio da će POsušje pobjediti i to kao fiksno postavljeno nisam vjerovao reko šta ovi lupaju!?elSaik wrote:'Ajde, šta pametuješ odmah. Kada domaćin pobijedi to je zbog sudija, a kada gosti pobijede odmah je namještanje.
Nije bilo ni Željo - Modriča prošle sezone. Isto tako bilo sigurno da će biti 2. Vraćanje dugova iz kupa. Završilo - 4:1.Epitop wrote:Nema utakmice na kladionicama, a ja kad sam jutros na jednoj starnici vidio da će POsušje pobjediti i to kao fiksno postavljeno nisam vjerovao reko šta ovi lupaju!?elSaik wrote:'Ajde, šta pametuješ odmah. Kada domaćin pobijedi to je zbog sudija, a kada gosti pobijede odmah je namještanje.
Sad za svojim brigama, zijani mi Čelik u Mostaru očekivano, al opet sam raspoložen Džeko mi je popravio dan.
Moja momcino,nije valjda da si toliko naivan kada je ova utakmica u pitanjuelSaik wrote:'Ajde, šta pametuješ odmah. Kada domaćin pobijedi to je zbog sudija, a kada gosti pobijede odmah je namještanje.
Ko kod vas ne plati u Mostaru, ne dopuštate dolazak gostujućim navijačima? Niste ni vi daleko od ovih svojih Hercegovaca.karanana wrote:vidi, vidi laktasko-zapadno hercegovackih dilova. modrica uzela bod u posusju, onda laktasi daju tri u novom knezevu.
ali nema veze, smogovci su platili danas 3-1, idemo dalje, gradski derbi u srijedu pa sta bude. ako uzmemo sve tekme kuci ostajemo a mislim da cemo ukrasti i bod negdje na strani.
forza velez ljubavi moja.
Ma ne zanima me utakmica uopšte nego je uvijek ista priča. Kao, ako dobiješ kući to je do sudije, a ako dobiješ u gostima, onda je utakmica 100% namještena.abondanzieri wrote:Moja momcino,nije valjda da si toliko naivan kada je ova utakmica u pitanjuelSaik wrote:'Ajde, šta pametuješ odmah. Kada domaćin pobijedi to je zbog sudija, a kada gosti pobijede odmah je namještanje.
Ništa ne pametujem, nego sam uvjeren da ovi iz Posušja žele da ostanu u ligi, pa su se dogovorili sa LaktašimaelSaik wrote:'Ajde, šta pametuješ odmah. Kada domaćin pobijedi to je zbog sudija, a kada gosti pobijede odmah je namještanje.
Oke, Orašje je platilo da Slavija dobije kući Veleža koji nikog nije dobio u gostima. A ko je platio da danas dobiju Modriču u Modriči i na taj način vjerovatno izbacila domaćina iz lige?rado_vidjen wrote:fakat el_saik, ne budi naivan. naravno da je kupljeno.![]()
a nedavno sam saznao i sta se tacno desavalo u lukavici proslo kolo.
Orasje je na poluvremenu platilo 20.000. KM da Slavija dobije. dakle, nije Slavija kesirala, nego iljini labudovi !![]()
ovo je 100% istina. jer mi je pricao momak sto je sjedio s pomocnim sudijama iz te utakmice.
sanjam dan kad ce se ukinuti ovo ruglo, ova LJIGA!
cikcanga wrote:Kakve "horde"?Sta je to?Fordas wrote:A da probate napraviti nesto kao sto su horde napravile?
Ako aludiras na njanje,ja sam mislio da se ta kvazinavijackaorganizacija "ugasila" negdje prosle godne u ovo doba.
elSaik wrote:Da odu u Mostar i odustanu od utakmice u po frke, jer ih je zamolio oficijelni spiker?Fordas wrote:A da probate napraviti nesto kao sto su horde napravile?
Čuj zavidan. Pa jel' nije istina to što sam napisao? A to šta neki tamo Vrapčićani misle, zanima me nešto malo manje od nimalo.Fordas wrote:elSaik wrote:Da odu u Mostar i odustanu od utakmice u po frke, jer ih je zamolio oficijelni spiker?Fordas wrote:A da probate napraviti nesto kao sto su horde napravile?![]()
![]()
Dobar mali, dobar. Znas, mnogo je bitnije sta mostarci kazu na sve to (a mogli smo to procitati i na ovom forumu) a ne nekakav mali zavidni strumfic
Nemoj bolan, sad će ti el saik kazati da pametuješBiggie wrote:Ipak je cini se Laktasi-Posusje namjestena bila, evo i dokaz za to.
http://euroinfo.ba/opsirnije.php?id=8554

paja_patak wrote:Neko ne zeli vidjeti Zelju u evropi te nas lopovi svako kolo potkradaju...
Ljubomaora je cudo!vjecnobordo wrote:paja_patak wrote:Neko ne zeli vidjeti Zelju u evropi te nas lopovi svako kolo potkradaju...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odavno me nešto nije nasmijalo ovako. pa zar misliš da imate kvalitet za Evropu' Nema ni Sarajevo, a Željo još manje.
Nego, ti ćeš sa Slavijom u Evropu.
cikcanga wrote: Zeljo ima jedan od najboljih sastava u ligi uz one iz Mostara