Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Paco

#326 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Paco »

Imali ste uporedo prijenos utakmice Borac - Zeljo pa ste mogli uzivati u carolijama ne-znam-mu-ime komentatora.
Sto se zalite? :skoljka:
strong69

#327 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by strong69 »

Jah, treba ga zamijeniti. Vratite na nam Lipu "mrku kapu", Seida Teftedariju i Priganicu Kerima. Jos bolje bi bilo da dovedu Kristica pa da onda uzivamo.

Momak odlicno komentarise, dodatne informacije ubacuje tacno kad treba i emotivno se unosi u utakmicu cime je gledaocu podize na visi nivo interesovanja. Poznaje fudbal, dobro prati igru, nema komentara "vidjeli ste sami", "procijenite sami", ne govori uh, ah, oh, auuuuuuu, i slicno.

Nemojte ni mene kamenovati zbog komentara. Ocito je da nama niko i nista ne valja.
HuLYGaN

#328 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by HuLYGaN »

sve sami pametnjakovici nikad nista ne valja.
Savez napolje

#329 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Savez napolje »

Marjan je odlican, osvjezenje na komentatorskoj poziciji :thumbup: ,potpuna podrska dosadili su mi oni mutavci sa FTV-a koji iz auta bez ikakve pripreme komentarisu utakmicu :x
Compact

#330 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Compact »

Svak mu čast na stilu vođenja, ali brate glas mu večeras k'o da kolju horoza! Nadam se da će dovesti glas u formu, malo jaja, meda, i laganini :D
rado_vidjen

#331 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by rado_vidjen »

kao da se javlja iz bacve. mozda je i do rezije, produkcije, sta ja znam :roll:

bolje mu lezi cvajta, ovo mi djeluje usiljeno...kao preko k*rca

kad bi znao usutiti 3 sekunde, mozda mu i ne bi otisao glas nakom 10 m. frajer ne konta da je to dobronamjrna opaska.
charvel.

#332 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by charvel. »

kakavdanakneiskustvu wrote:prati li ko ovu tekmu,zanima me šta gudjonsen nosi nešto u ustima,maramicumpapir,šta li.nisam od početka pratio prenos
Neko ga raskrvario pa mu doktori stavili neku gazu u usta...
Betandwin

#333 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Betandwin »

ovaj Marijan je meni naporan ....
charvel.

#334 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by charvel. »

Jest pomalo. Cojk prica konstantno citavu utakmicu, kako to podnese?
Mozda bi trebo malo usporit, i manje citat sve moguce statistike vezane za mec.

Al ipak, bar je najstrastveniji komentator koje imamo priliku cut na nasim kanalima. Bolje nego oni lesevi na bht1 sto se ne uzbudjuju ni kad gol padne.
Eborg

#335 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Eborg »

Špekulacije

Mijajlović bez komentara o odlasku sa Hayata

Nakon što je u javnosti procurila informacija da bi poznati sportski komentator Marjan Mijajlović, koji je prije četiri mjeseca došao da TV Hayat, uskoro mogao napustiti ovu televiziju, on nije htio potvrditi niti demantirati ove navode.

Marjan je za Sarajevo-x.com kazao da će javnost konkretnije informaciji dobiti sredinom jula kada se bude vratio sa godišnjeg odmora.

"Jedino što znam jeste da danas pakujem svoje kofere i sutra sa djevojkom odlazim na godišnji odmor", kazao je Marjan, dodajući kako do njega još nisu došle špekulacije da napušta TV Hayat.

Prelaskom sa Sport kluba i dolaskom u Sarajevo, ovaj fanatični zaljubljenik u fudbal stekao je armiju obožavatelja. Za njega kažu da je pravi majstor svoga posla, te da sa velikim entuzijazmom i znanjem izvještava o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Na Facebooku su osnovane brojne grupe obožavatelja ovog temperamentnog komentarora, a samo jedna grupa broji više od 17 hiljada članova. Fanovi okupljeni na Facebooku tražili su da on prenosi utakmice nogometne reprezentacije BiH, drugi su se okupili oko ideje da je Mijajlović najbolji komentator, da zajedno sa njim idemo na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010., dok treći tvrde da on otkriva novu dimenziju sporta.
A shta bi?Je li to bilo neshto u danashnjem Avazu kako su mu zavidne kolege,shta li? :shock:
zalizani

#336 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by zalizani »

Mislim da je šuplja u pitanju,a ako nije neka ode gdje mu je bolje.Čovjek je prihvacen medju populacijom,i ok je da ostane u BiH.
Rauber

#337 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Rauber »

Sta god bilo pravo mi je zao sto je napustio SportKlub, ebo Hayat kad tu prenosi jednu utakmicu sedmicno :(
Eborg

#338 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Eborg »

zalizani wrote:Mislim da je šuplja u pitanju,a ako nije neka ode gdje mu je bolje.Čovjek je prihvacen medju populacijom,i ok je da ostane u BiH.
Jedino mjesto osim Hayata gdje bih ga volio vidjeti je BHT ili FTV.Shto zbog reprezentacije shto zbog Bundeslige. :) Izgubismo Bahu (neki ga vole,neki ga mrze),necemo valjda i Marjana. :-)
sheilak

#339 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by sheilak »

M. Mijajlović je prevelik kalibar za Hayat - i mislila sam da će tu biti samo kratko, poput neke ( kratkoročne ) reklame za tu TV kuću.
Vitamin C

#340 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Vitamin C »

K'o kec na desetku bi legao njegov prelazak na BHT ili FTV.
karanana

#341 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by karanana »

sta bi radio na FTV? ja koliko sam shvatio, vise nece biti bundes lige.
BarbaDue

#342 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by BarbaDue »

@vangogh87, @rado_vidjen...treba li vam prevoz do Banovica?
Vitamin C

#343 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Vitamin C »

karanana wrote:sta bi radio na FTV? ja koliko sam shvatio, vise nece biti bundes lige.
Zašto neće biti Bundes lige? Federalnoj televiziji je u posljednjim godinama sportski (nogometni) sadržaj bio uveliko baziran na Bundes ligi. Ako je tako, onda povlačim mogućnost prelaska na FTV iz svojih želja. Samo BHT ima ozbiljniji odnos prema sportu i u ovom slučaju nogometu: Reprezentacija, Premier liga, Liga prvaka, Premijer liga BiH, i tu bi bilo najpogodnije mjesto za Marjana. Ali ipak, još uvijek mi se ne dopada to oko FTV-a i Bundes lige.
zalizani

#344 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by zalizani »

Vitamin C wrote:
karanana wrote:sta bi radio na FTV? ja koliko sam shvatio, vise nece biti bundes lige.
Zašto neće biti Bundes lige? Federalnoj televiziji je u posljednjim godinama sportski (nogometni) sadržaj bio uveliko baziran na Bundes ligi. Ako je tako, onda povlačim mogućnost prelaska na FTV iz svojih želja. Samo BHT ima ozbiljniji odnos prema sportu i u ovom slučaju nogometu: Reprezentacija, Premier liga, Liga prvaka, Premijer liga BiH, i tu bi bilo najpogodnije mjesto za Marjana. Ali ipak, još uvijek mi se ne dopada to oko FTV-a i Bundes lige.
Ja eto od vas cujem,u vezi FTV-a i Bundes lige.Mislim da bi bilo najbolje po njega da se ukljuci u sportsku redakciju BHT-a.
Paco

#345 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Paco »

I ja sam cuo nesto tako. Navodno da je Eurosport otkupio prava za Bundes Ligu.
Vitamin C

#346 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Vitamin C »

Žao mi je što niko od naših televizija ne prenosi Le Championnat. (Ne smatram Sportklub našom televizijom.)
alphonse kauders

#347 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by alphonse kauders »

Paco wrote:I ja sam cuo nesto tako. Navodno da je Eurosport otkupio prava za Bundes Ligu.
Jes, al u Srbiji umjesto SportCluba.
U BiH je i dalje FTV :D
Eborg

#348 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Eborg »

Bolje onda BHT.Reprezentacija,Liga prvaka & Shaban liga. :thumbup:
Erzsebet

#349 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Erzsebet »

alphonse kauders wrote:
Paco wrote:I ja sam cuo nesto tako. Navodno da je Eurosport otkupio prava za Bundes Ligu.
Jes, al u Srbiji umjesto SportCluba.
U BiH je i dalje FTV :D
Ja sam dobio informaciju da je Eurosport to otkupio za cijeli Balkan, ali tek od naredne sezone, a ne od ove. Ipak, sumnjam da će uspjeti zabraniti FTV-u emitovanje, s obzirom da Eurosporta nema među zemljanim kanalima.
Compact

#350 Re: Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

Post by Compact »

Kenan Lipa je budućnost! :D
Svaka druga mu je, može li Messi dati gol, može li Real do izjednačenja, da li može Betis da se vrati, šta li misli Pellegrini, ..... :D
Sam sebi jado postavlja pitanja, ali nigdje odgovora!
Kerim Priganica je laganica, i izgleda da je taj dvojac najviše kumovao odlasku Marjana sa Hayata!
Navodno Marjan prelazi na OSM :D
Locked