Upravo te 4 reprezentacije, a mozda i Norveska, vidjecemo kako ce danas proci od Sbije, ako izgube nista od togatravnik wrote:Glavni favoriti za zlato su Francuska, Hrvatska, Danska i Svedska. Prve tri reprezentacije ocekivano s obzirom na sjajne igrace i uspjehe koje nizu posljednjih godina na velikim natjecanjima, a Svedska je malo iznenadjenje, nakon nekoliko godina ponovo su medju najozbiljnijim kandidatima za odlicja, do sada na prvenstvu igra odlicno i moze se smatrati jednim od favorita za naslov.
SP Rukomet 2009
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Meho Kodro
#326 Re: SP Rukomet 2009
- Meho Kodro
#327 Re: SP Rukomet 2009
Para wrote:razumljivo je da dodje do malih svadja medju igracina nakon gubitka dobivene utakmice i poraza od autsajdera iz Brazila ali ovo je cisto novinarsko uvelicavanje kojem je jedini zadatak da sto vise nemira uvede u srpsku reprezentaciju naravno kakve sllucajnosti ta vijest je plasirana prvo u hrvatskim medijima koji cine sve kako srpska reprezentacija ne bi otisla u drugi krug...
Hahahaha, prvo kako to mediji mogu sprijeciti nekoga da prodje dalje, drugi hrvatski mediji su u superlativima govorili o srpskoj reprezentaciji nakon utakmice sa Danskom
Zlatan Saracevic i Vlado Sola o reprezentaciji Srbije
Poslusaj sto ove dvije rukometne legende govore o srpskim rukometasima, a komentator kaze da se Srbija prometnula u favorita za osvajanje prvenstva
Edit:
Mozda si ipak u pravu, mozda su u superlativima govorili o Srbiji, zato da se ovi umisle, i da izgube prvu iducu utakmicu od Brazila, ipak su Hrvati krivi
- Lincoln-Burrows
#328 Re: SP Rukomet 2009
Malo statistike o svjetskim i europskim prvenstvima:

-
Para
#329 Re: SP Rukomet 2009
hrvatski mediji su objavili nekakve smijesne price o buntu igraca protiv selektora normalne su male iskrice u svalcionici ali oni to namjerno uvelicavaju kako bi uveli sto vecu pometnju u redove ekipe koja igra najljepsi rukomet na svijetu...Meho Kodro wrote:Para wrote:razumljivo je da dodje do malih svadja medju igracina nakon gubitka dobivene utakmice i poraza od autsajdera iz Brazila ali ovo je cisto novinarsko uvelicavanje kojem je jedini zadatak da sto vise nemira uvede u srpsku reprezentaciju naravno kakve sllucajnosti ta vijest je plasirana prvo u hrvatskim medijima koji cine sve kako srpska reprezentacija ne bi otisla u drugi krug...![]()
Hahahaha, prvo kako to mediji mogu sprijeciti nekoga da prodje dalje, drugi hrvatski mediji su u superlativima govorili o srpskoj reprezentaciji nakon utakmice sa Danskom
Zlatan Saracevic i Vlado Sola o reprezentaciji Srbije
Poslusaj sto ove dvije rukometne legende govore o srpskim rukometasima, a komentator kaze da se Srbija prometnula u favorita za osvajanje prvenstva
Edit:
Mozda si ipak u pravu, mozda su u superlativima govorili o Srbiji, zato da se ovi umisle, i da izgube prvu iducu utakmicu od Brazila, ipak su Hrvati krivi
- Josip
#330 Re: SP Rukomet 2009
Meho Kodro wrote:Upravo te 4 reprezentacije, a mozda i Norveska, vidjecemo kako ce danas proci od Sbije, ako izgube nista od toga
ja sam igrao Srbiju. okladio sam se nakon 2-3 mjeseca i mislim da me neće oboriti.
ovo sam odigrao čisto onako kako mislim da su kvalitetniji. ako se saberu dobiti će ih.
- Meho Kodro
#331 Re: SP Rukomet 2009
Ha, a sto pisu srpski mediji, te price o nezadovoljstvu nisu samo "price", jedan igrac je vec demonstrativno napustio srpsku reprezentaciju i Porec te otisao u Dansku, iako mu je selektor obecao minutazu u 2 krugu...Para wrote:hrvatski mediji su objavili nekakve smijesne price o buntu igraca protiv selektora normalne su male iskrice u svalcionici ali oni to namjerno uvelicavaju kako bi uveli sto vecu pometnju u redove ekipe koja igra najljepsi rukomet na svijetu...
Dragićević napustio reprezentaciju
Rukometni reprezentativac Srbije Milutin Dragićević odlučio je da napusti ekipu i da se vrati u Dansku da bi nastavio pripreme za drugi deo šampionata.
Dragićević je svoju odluku obrazložio time da smatra da stagnira od kada je u reprezentaciji i da se zbog toga vraća u Dansku da nastavi sa treninzima.
Selektor Srbije Jovica Cvetković ocenio je da takav potez nije dobar.
"Sinoć me je pozvao i izrazio želju da ode u Dansku. Rekao sam mu da sam planirao da igra u narednom krugu i da je bilo planirano da se igra i na prethodnim utakmcama da se Ivan Nikčević nije povredio. Rekao sam da to što radi nije dobro ni za njega ni za reprezentaciju", istakao je Cvetković.
Dragićević je pre Svetskog prvenstva odigrao dva zvanična meča za reprezentaciju i postigao šest golova.
Reprezentacija Srbije u sredu od 19.10 igra protiv Norveške meč četvrtog kola Grupe D
http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti. ... _id=340396
-
Para
#332 Re: SP Rukomet 2009
vidim uspijeli su u svom naumu hrvatski mediji te tako stvorili losu atmosferu i zbog toga je dragicevic otisao ali kao sto sam rekao bice jos atomskog rukometa koji igra Srbija kako god slijedece evropsko prvenstvo se vraca u kolijevku modernog rukometa tu je zlato neupitno a i ovdje cemo ici do kraja
- Meho Kodro
#333 Re: SP Rukomet 2009
http://atdhe.net/live-tv-2449.html
LIVE: Makedonija - Njemacka
LIVE: Makedonija - Njemacka
-
zoka213
#334 Re: SP Rukomet 2009
Zanima me ko će večeras nakon poraza od Norveške biti kriv
-
Para
#335 Re: SP Rukomet 2009
nece niko biti kriv jer ce srpska reprezentacije uprkos svemu pobijediti norvesku!zoka213 wrote:Zanima me ko će večeras nakon poraza od Norveške biti kriv
ustvari kriv ce biti Semih Semturk
- Doda37
#336 Re: SP Rukomet 2009
Poluvrijeme Makedonija - Njemacka 14:13
- Lincoln-Burrows
#337 Re: SP Rukomet 2009
Mađari deklasirali Argentinu
Brazil-SArabija 26:24. Eto i Brazil može proći u
slijedeći krug.
Brazil-SArabija 26:24. Eto i Brazil može proći u
slijedeći krug.
- ivaakaiva
#338 Re: SP Rukomet 2009
...naisla sam na ovaj forum..i registrirala sam se jer nevjerujem kakve sam tu nebuloze nasla
...Hrvatska nema apsolutno nikakvih problema!!!
Postava je vise-manje ista kao na proslom prvenstvu....Hrvati s broncom se nece nikako zadovoljiti...
Idemo na zlato...jer to zasluzujemo...
Iako su moi iz Bosne..i sebe smatram bosankom..nevjerujem kako znate svoe drage susjede podcjenjivat, a sami niste nikad bili na natjecanju...
Tako da...Trebali ste primjetit slabu igru danaca i spanjolaca...te da su francuzi ostali bez mislim 5 igraca s olimpijade..ozljede i tak to...a njemci -.-''
oni godinama nisu kao Hrvati ili Francuzi...Tako da...Ne znam zasto bi se pod ovim uvjetima zadovoljili s Broncom
i da zaboravih...tko god ubraja srbe za medalju...taj ne zna stae rukomet...jer su srbi spusili od Brazila..i pukom srecom prolaze skupinu...a ako i prodju teoretski neau sanse za polufinale
Velikii pozdrav iz Hrvatske!!!![/quote]
Prvo i prvo nemam nishta protiv Hrvatske rukometne reprezentacije, cak sta vishe uvijek sam ih simpatisao na velikim natjecanjima. Ako tebi nije jasno da hrvatska reprezentacija svake godine igra sve losije i losije onda ti ja ne mogu pomoci nikako.
Ispuhan trener, Balic polupovrijedjen igra, nije ni 50% od onog velemajstora od prije 2 sezone, Lackovic nije odigrao kako treba vishe od godinu dana, Pero sve losiji i losiji, igra vishe nego procitana, Vori nema sanse da sam iznese teret cijelog prvenstva.....
Ako si primjetila slabu igru danac i spanjolaca, kako ne primjeti slabu igru hrvata protiv Koreje?[/quote]
hmmm...ovako...hrvati ako su procitani ne znam zasto dosad nisu porazeni...oke sad je vise-manje lagano bilo...vidicemo danas protiv spanjolaca...htjedoh rec...da ivano nejgra kao i prije..ali ima izvrsnu zamjenu poput duvnjaka...i svi nasi imaju nekog kocega zamijeniti na to poziciji...
a igra nije mogla biti procitana...jer sad igramo 3 obrane po utakmici...i u napadu radimo rotacije -.-''
tako da aj ti to onda meni procitaj
...Hrvatska nema apsolutno nikakvih problema!!!
Postava je vise-manje ista kao na proslom prvenstvu....Hrvati s broncom se nece nikako zadovoljiti...
Idemo na zlato...jer to zasluzujemo...
Iako su moi iz Bosne..i sebe smatram bosankom..nevjerujem kako znate svoe drage susjede podcjenjivat, a sami niste nikad bili na natjecanju...
Tako da...Trebali ste primjetit slabu igru danaca i spanjolaca...te da su francuzi ostali bez mislim 5 igraca s olimpijade..ozljede i tak to...a njemci -.-''
oni godinama nisu kao Hrvati ili Francuzi...Tako da...Ne znam zasto bi se pod ovim uvjetima zadovoljili s Broncom
i da zaboravih...tko god ubraja srbe za medalju...taj ne zna stae rukomet...jer su srbi spusili od Brazila..i pukom srecom prolaze skupinu...a ako i prodju teoretski neau sanse za polufinale
Velikii pozdrav iz Hrvatske!!!![/quote]
Prvo i prvo nemam nishta protiv Hrvatske rukometne reprezentacije, cak sta vishe uvijek sam ih simpatisao na velikim natjecanjima. Ako tebi nije jasno da hrvatska reprezentacija svake godine igra sve losije i losije onda ti ja ne mogu pomoci nikako.
Ispuhan trener, Balic polupovrijedjen igra, nije ni 50% od onog velemajstora od prije 2 sezone, Lackovic nije odigrao kako treba vishe od godinu dana, Pero sve losiji i losiji, igra vishe nego procitana, Vori nema sanse da sam iznese teret cijelog prvenstva.....
Ako si primjetila slabu igru danac i spanjolaca, kako ne primjeti slabu igru hrvata protiv Koreje?[/quote]
hmmm...ovako...hrvati ako su procitani ne znam zasto dosad nisu porazeni...oke sad je vise-manje lagano bilo...vidicemo danas protiv spanjolaca...htjedoh rec...da ivano nejgra kao i prije..ali ima izvrsnu zamjenu poput duvnjaka...i svi nasi imaju nekog kocega zamijeniti na to poziciji...
a igra nije mogla biti procitana...jer sad igramo 3 obrane po utakmici...i u napadu radimo rotacije -.-''
tako da aj ti to onda meni procitaj
- ivaakaiva
#339 Re: SP Rukomet 2009
Para wrote:ljubomorni hrvati opet na djelu, Srbija je sa Danskom odlicno odigrala vodila 8 razlike a ta Danska je vas na evropskom unistila u finalu, nece Hrvatska reprezentacija dalje od drugog kruga!ivaakaiva wrote:Lako srbima za svoje neuspjehe kriviti HRVATEPara wrote:razumljivo je da dodje do malih svadja medju igracina nakon gubitka dobivene utakmice i poraza od autsajdera iz Brazila ali ovo je cisto novinarsko uvelicavanje kojem je jedini zadatak da sto vise nemira uvede u srpsku reprezentaciju naravno kakve sllucajnosti ta vijest je plasirana prvo u hrvatskim medijima koji cine sve kako srpska reprezentacija ne bi otisla u drugi krug...
Veceras svim srcem za Srbiju i naravno protiv Hrvatske
mislim da su srbi izgubili na posten nacin od brazila...
iako je to neocekivano ...
Nama nije cilj uznemiriti srbe...jer protiv srba ionako necemo zaigrati ovo prvenstvo...
![]()
I ne kuzim bas kako mogu mediji utjecat na to hoce li srbi proci ili ne...
na to utjece njihova igra i rezultati..a srbima s 2 poraza se lose pise
Eh, pa srbi ocito nemogu odigrati utakmicu do kraja....Mislim Hrvati nikada nebi protiv jedne danske izgubili 7 golova prednosti..No stoe tue....Srbima se lose pise s ta 2 poraza...ne znam oce li proci grupu..
Ali definitivno....Nejdu u polufinale..jer prema sustavu natjecanja..Bodovi se prenose ...
A oni imaju 2 poraza..i ako izgube protiv norveske onda su u ku****A ta danska sto ti kazes koa nas je unistila u finalu..nie danska koa je nas pobjedila..ovo nie bila igra danske na pravom nivou..a ako pratis rukomet...trebao bi vidjeti kako su danci s nama igrali..a kako sa srbima..razlika postoji..akoe ne vidis..idi na jutub...i pogledaj dobro utakmicu danska-hrvatska pa se prisjeti sto su onda danci bili i kako su onda igrali
- Josip
#340 Re: SP Rukomet 2009
ima li itko ikakav ling da se može pogledati utakmica Srbija Norveška na internetu?
-
Rambo-Amadeus
#341 Re: SP Rukomet 2009
Pobjeđuje Srbija izgleda 
mozda ipak preuranjeno
ipak nije
mozda ipak preuranjeno
ipak nije
-
Para
#342 Re: SP Rukomet 2009
Eh, pa srbi ocito nemogu odigrati utakmicu do kraja....Mislim Hrvati nikada nebi protiv jedne danske izgubili 7 golova prednosti..No stoe tue....Srbima se lose pise s ta 2 poraza...ne znam oce li proci grupu..
Ali definitivno....Nejdu u polufinale..jer prema sustavu natjecanja..Bodovi se prenose ...
A oni imaju 2 poraza..i ako izgube protiv norveske onda su u ku****A ta danska sto ti kazes koa nas je unistila u finalu..nie danska koa je nas pobjedila..ovo nie bila igra danske na pravom nivou..a ako pratis rukomet...trebao bi vidjeti kako su danci s nama igrali..a kako sa srbima..razlika postoji..akoe ne vidis..idi na jutub...i pogledaj dobro utakmicu danska-hrvatska pa se prisjeti sto su onda danci bili i kako su onda igrali
[/quote]
Ko je najbolji? SRBIJA!
Ko je najbolji? SRBIJA!
-
Rambo-Amadeus
#343 Re: SP Rukomet 2009
Nista dok se ne sastanu direktno Srbija i Hrvatska, jedino se tako moze rijesiti ko je bolji...mada ja mislim da je Svedska boljaPara wrote:Eh, pa srbi ocito nemogu odigrati utakmicu do kraja....Mislim Hrvati nikada nebi protiv jedne danske izgubili 7 golova prednosti..No stoe tue....Srbima se lose pise s ta 2 poraza...ne znam oce li proci grupu..
Ko je najbolji? SRBIJA!
- Meho Kodro
#344 Re: SP Rukomet 2009
Hrvatskoj suci dosudili milon iskljucenja, dva puta je imala po dva igraca manje
Rezultat, Hrvatska vodi 8 razlike
Rezultat, Hrvatska vodi 8 razlike
- Josip
#345 Re: SP Rukomet 2009

Mirko majstoreeeee
- Dixon
#346 Re: SP Rukomet 2009
11-18 za hrvate svi daju golove svaka im cast!
- Meho Kodro
#347 Re: SP Rukomet 2009
Cestitke i Srbiju, jako blizu su ne samo prolazu i nego i dobrom plasmanu, prenijeti ce 2 boda dalje
-
Rambo-Amadeus
#349 Re: SP Rukomet 2009
ja bih ovakve spance sam dobiojasko_ba wrote:španci ko pijani
- abondanzieri
#350 Re: SP Rukomet 2009
a hrvati ko' nadrogiranijasko_ba wrote:španci ko pijani