Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zimske službe u Sarajevu su katastrofa! Pa to sve treba lijepo otpustiti i zabraniti im da se bave poslom održavanja cesta! Trotuari su potpuno zaleđeni i hodanje je misaona imenica! Čovjek gleda samo kako će se polomiti! U Zagrebbu palo između pola do metar snijega i bolje su ga očistili, nego naši ovih par jadnih centimetara, sramota! Šta bi bilo da padne metar snijega?
Better Man wrote:Zimske službe u Sarajevu su katastrofa! Pa to sve treba lijepo otpustiti i zabraniti im da se bave poslom održavanja cesta! Trotuari su potpuno zaleđeni i hodanje je misaona imenica! Čovjek gleda samo kako će se polomiti! U Zagrebbu palo između pola do metar snijega i bolje su ga očistili, nego naši ovih par jadnih centimetara, sramota! Šta bi bilo da padne metar snijega?
Pa njih kada snijeg uspije iznenaditi u decembru ili nekom drugom zimskom mjesecu onda ni ne znaju održavati ceste i trotuare. Jadni mi sa njima a prije svake zime bace šuplju priču kako su spremni za snijeg.
Better Man wrote:Zimske službe u Sarajevu su katastrofa! Pa to sve treba lijepo otpustiti i zabraniti im da se bave poslom održavanja cesta! Trotuari su potpuno zaleđeni i hodanje je misaona imenica! Čovjek gleda samo kako će se polomiti! U Zagrebbu palo između pola do metar snijega i bolje su ga očistili, nego naši ovih par jadnih centimetara, sramota! Šta bi bilo da padne metar snijega?
Jesi posuo sol ispred svoje zgrade ili kuce, malo pocistio snijega?
Hebote ocekujete od 500 radnika RAD-a da pociste svaki cm grada preko noci.
Jesi posuo sol ispred svoje zgrade ili kuce, malo pocistio snijega?
Hebote ocekujete od 500 radnika RAD-a da pociste svaki cm grada preko noci.
uredu za te "privatne" prostore ali sta je sa javnim cestama? u subotu koliko je padao i ja ni jednu niti cuo niti vidio da je pokusala makar cistiti snijeg sa ceste,a juce kad je prestao pola ulica u gradu ni dotakli nisu,a mogli su samo proletiti i skloniti snijeg sa ceste. jebiga svake godine isto sranje,njih je snijeg iznenadio i pocet ce u martu cistiti kako treba
Posto sam u subotu putovala prema sjeverozapadu mogu reci da su snijegom bili iznenadjeni u vecini gradova.Najbolje pripremljen je bio Vitez.Travnik nula bodova, pleses u 16 .Jucer u povratku je bilo mnogo bolje
evo ja sad iz viteza dosao, od josanice do viteza snijega na cesti nema uopste, ljudi su komplet autoput i tamo onaj dio puta do viteza tacnije 2-3km od FIS-a zgulili sve do asfalta. dodjem nazad i vec na kruznom toku u vogosci ludilo,traka i po cisto,ostalo sve snijeg,prljavo... e vala ne moze me niko ubjediti da RAD vec nije mogao ocistiti makar sve ove glavne ceste. ljudi 70km koliko sam ja presao u jednom pravcu sastrugali sve,a nasi eto ne mogu
cappy_tempo wrote:evo ja sad iz viteza dosao, od josanice do viteza snijega na cesti nema uopste, ljudi su komplet autoput i tamo onaj dio puta do viteza tacnije 2-3km od FIS-a zgulili sve do asfalta. dodjem nazad i vec na kruznom toku u vogosci ludilo,traka i po cisto,ostalo sve snijeg,prljavo... e vala ne moze me niko ubjediti da RAD vec nije mogao ocistiti makar sve ove glavne ceste. ljudi 70km koliko sam ja presao u jednom pravcu sastrugali sve,a nasi eto ne mogu
Do ovoga je "Zimska služba KJKP "Rad" održava četiri gradske opštine na području Kantona Sarajevo prema programima koje donose te općine i Direkcija za ceste. Održavanje saobraćajnica na području opština Ilidža, Hadžići, Vogošća i Ilijaš vrše privatne firme koje opštine angažiraju putem tendera."
jel sad opet cekaju 24 ili 48h da prestane padati pa ce se onda sjetiti poslati par grtalica. mater im jebem nesposobnu, u 20m ispred firme 5 puta zamalo nisam auto razbio,a malo je falilo da ga na sred ulice ostavim... da se razumijemo ispred firme mislim na javni put,ispod snijega je led. nisam znao da je toliki problem uci u jebene kamione,spustiti malu rucku i drzati nogu na gasu pa da se ulice koliko toliko prohodne