Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
P.S. Odlukom komisije, koju su činili general-pukovnik zoom66, major burek (u odsustvu) i moja malenkost potporučnik .......gore imenovanom zahtjev se odbija do daljnjeg.
P.S. Odlukom komisije, koju su činili general-pukovnik zoom66, major burek (u odsustvu) i moja malenkost potporučnik .......gore imenovanom zahtjev se odbija do daljnjeg.
Pravni lijek: Nema ga
vidim ja, general zoom našao na meni liječiti frustracije što mu nema "bujekcica". neka, neka zoome, poželjećeš ti komesara, ali komesara više neće biti
a ti suspect, dobro se pazi čoškova i mračnih ulica ne nosim ja uvijek kapicu da me tako lako možeš poznati
po mom misljenju godine nisu bitne nakon sto mladja osoba u vezi ima najmanje 20 godina, bilo sta ispod je vec malo ....
Ako se misli na neku ozbiljniju vezu, po meni, i 20 godina je premalo.
Chast rijetkim izuzecima, ali i u tim godinama se ne mozhe prichati o nekoj prevelikoj emotivnoj zrelosti.
ja biram starije jer mislim da su vec neke pubertetske zeze prosli, trebalo bi da pametnije postupaju inace, i da su zreli - to je najveci razlog.
samo bilo je situacija gdje sam nasla tog starijeg i kroz pricu shvatim da je hodao za djevojkom 10 godina mladjom; to ne bi bio problem da je njemu cetrdeset, ali misao da je mogao se spustiti na nivo zrelosti dvadesogodisnjakinje od starijeg macana je u mojim ocima stvorilo ... ma sta ja znam, jednostavno pao je nisko i naravno tu je prici bio kraj.