http://sport.becka-raja.at/diskusije/in ... topic=2593
Nas slijedeci protivnik - Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Socijalista
#326 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Evo da bude malo interesantnije pogledajte interesantno je
- Edin H.
#327 Re: Belgija - BiH
Da li zna neko koliko je ovaj Fenix stadion u Genku udaljen od samog grada, npr zeljeznicke stanice?
Ima li kakav prevoz?
Ima li kakav prevoz?
-
Santos
#328 Re: Belgija - BiH
Jebo vas Belgija,najaci igraci igraju u AZ i Ajaxu i onaj klempo u Bajernu.Treba od pocetka krenut,napast jer mi se nemozemo branit zato sto nemamo odbrane.Nikakva taktika ne postoji osim napada jer smo tu najaci.I mene interesuje kakav je prevoz grad stadion.Ja kontam malo po dugra festica pa onda laganica stadion ali ne autom,maznuce se jebiga,bilo bi lakse kakvim busom ili vozom.
-
Santos
#329 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
I ja sam medju Belgijancim,izgleda odma do nasih.Ako bude kefr nadam se da necu fasovat stolicu u glavu od nasih.
- Socijalista
#330 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Obiljezi se lijepo i nece te niko gadjatiSantos wrote:I ja sam medju Belgijancim,izgleda odma do nasih.Ako bude kefr nadam se da necu fasovat stolicu u glavu od nasih.
- bruce lee
#331 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
potpisujemSocijalista wrote:Obiljezi se lijepo i nece te niko gadjatiSantos wrote:I ja sam medju Belgijancim,izgleda odma do nasih.Ako bude kefr nadam se da necu fasovat stolicu u glavu od nasih.![]()
-
windas
#332 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
E ovo smo morali potpisivati, kad smo kupovali karte u Belgiji:

-
Santos
#333 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Kurac ces se obiljezit nedaju uc na tribinu.Moracu kakvu folusku smislit.
- Socijalista
#334 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
a majku hebali svoju u p..., koja je to djubrad, ovo treba prijaviti FIFI!!!!
-
windas
#335 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Ma i to je izgleda u dogovoru sa FIFA i FS BiH

- buzzer
#336 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
prva i treca stavka je ok, a drugoj se moze dohakati. dodjete lijepo na stadion bez obiljezja, udjete, sjednete na svoja mjesta i kad tekma pocne koristite ovaj sramni papir kao zastavicu. bila bi to super scena - bosanski navijaci posvuda unose pometnju medju belgijance, bas kao i igraci na terenu. 
-
Paco
#337 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Odlicna ideja
Svi vi koji cete biti medju belgijancima (odnosno, koji cete imati nesto malo belgijanaca medju vama
), plave i zute flomastere, tempere, vodene bojice itd u ruke i ofarbajte ovaj papir u boje BiH. Ne moze vam niko nista za to.
Imate podrsku od nas koji (valjda) necemo imati problema da unesemo sve potrebne i neophodne navijacke rekvizite
Svi vi koji cete biti medju belgijancima (odnosno, koji cete imati nesto malo belgijanaca medju vama
Imate podrsku od nas koji (valjda) necemo imati problema da unesemo sve potrebne i neophodne navijacke rekvizite
- Edin H.
#338 Re: Nas slijedeci protivnik - Belgija
Ma proslepajte zastave, salove, dresove, baklje
ispod majice.
U biti baklje su najbolje
, zamisli konfusije medju Belgijancima kada pocne goriti na sve strane kada ga Dzekson zavali 
U biti baklje su najbolje
-
paral0c0
#339 Re: Belgija - BiH
REALNO:
Belgija-BiH 2 ili x
BiH- Belgija 1
DOBRO:
Belgija-BiH x
BiH- Belgija 1
FANTAZIJA:
Belgija-BiH 2
BiH-Belgija 1
Jos kad bi Turska izgubila obe utakmice
Belgija-BiH 2 ili x
BiH- Belgija 1
DOBRO:
Belgija-BiH x
BiH- Belgija 1
FANTAZIJA:
Belgija-BiH 2
BiH-Belgija 1
Jos kad bi Turska izgubila obe utakmice
- cyprus
#340 Re: Belgija - BiH
Meni sve izgleda ko 0:0 da će bit
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#341 Re: Belgija - BiH
Sta su rekli onaj Duvancic,kao vidoviti,i Milan Tarot
Vec sam prije napisao,ali evo opet cu
Ako se povucemo,i ako budemo kao nesto "taktizirali" i pametovali zijan nam je zagarantovan.
Kljuc uspjeha je u presingu,odmah na njihovom dijelo terena,i na napadu.

Vec sam prije napisao,ali evo opet cu
Ako se povucemo,i ako budemo kao nesto "taktizirali" i pametovali zijan nam je zagarantovan.
Kljuc uspjeha je u presingu,odmah na njihovom dijelo terena,i na napadu.
-
upsala
#342 Re: Belgija - BiH
Imaju odličnu reprezentaciju(mlada koja je igrala sa puno uspjeha na EP.SP I OI,sada A selekcija),koja će vas oduvati!Bosna nije pobijedila ozbiljnog protivnika,osim ako su to Estonija,Slovenija,Rijeka,ili već ko.......
- BarbaDue
#343 Re: Belgija - BiH
ili recimo Španija...upsala wrote:Imaju odličnu reprezentaciju(mlada koja je igrala sa puno uspjeha na EP.SP I OI,sada A selekcija),koja će vas oduvati!Bosna nije pobijedila ozbiljnog protivnika,osim ako su to Estonija,Slovenija,Rijeka,ili već ko.......
-
Mobile_Disco
#344 Re: Belgija - BiH
Alo "swedjanin" izgubili smo od Rijekeupsala wrote:Imaju odličnu reprezentaciju(mlada koja je igrala sa puno uspjeha na EP.SP I OI,sada A selekcija),koja će vas oduvati!Bosna nije pobijedila ozbiljnog protivnika,osim ako su to Estonija,Slovenija,Rijeka,ili već ko.......
- Jazz_Junkie
#345 Re: Belgija - BiH
Belgija ce Rijecanima dati drzavljanstvo.
- Edin H.
#346 Re: Belgija - BiH
Mobile_Disco wrote:Alo "swedjanin" izgubili smo od Rijekeupsala wrote:Imaju odličnu reprezentaciju(mlada koja je igrala sa puno uspjeha na EP.SP I OI,sada A selekcija),koja će vas oduvati!Bosna nije pobijedila ozbiljnog protivnika,osim ako su to Estonija,Slovenija,Rijeka,ili već ko.......
Zato sada idemo na prvi pravi skalp u kvalifikacijama
Samo ne znam kako cemo bez golmana, mozda da se Ciro maskira, stavi periku, pa stane medju vratnice
-
paja_patak
#347 Re: Belgija - BiH
Nek pozove Sasu Vugdalica...Edin H. wrote:Mobile_Disco wrote:Alo "swedjanin" izgubili smo od Rijekeupsala wrote:Imaju odličnu reprezentaciju(mlada koja je igrala sa puno uspjeha na EP.SP I OI,sada A selekcija),koja će vas oduvati!Bosna nije pobijedila ozbiljnog protivnika,osim ako su to Estonija,Slovenija,Rijeka,ili već ko.......![]()
![]()
![]()
Zato sada idemo na prvi pravi skalp u kvalifikacijama![]()
Samo ne znam kako cemo bez golmana, mozda da se Ciro maskira, stavi periku, pa stane medju vratnice![]()
ciro je picka ponovo ce se ko zadnja pica braniti ko protiv turske kad je dzeko dao gol. Dobro stisnuse turke nisu mogli golu prici sve do gola, nakon toga im prepustise sredinu i normalno porazeni su i to dobro su prosli da hasagic nije sve ono skinuo moglo je biti i gore...
- Edin H.
#348 Re: Belgija - BiH
Toga se i ja bojim pajo.
Ako ste pratili Hrvatsku Ciro je uvijek igrao defanzivno sa isturenim Sukerom. Naravno da je tada ta igra mogla proci sa sjajnim igracima koje je imao u odbrani i sredini.
Ali sa nasom odbranom

Ako ste pratili Hrvatsku Ciro je uvijek igrao defanzivno sa isturenim Sukerom. Naravno da je tada ta igra mogla proci sa sjajnim igracima koje je imao u odbrani i sredini.
Ali sa nasom odbranom
- rado_vidjen
#349 Re: Belgija - BiH
cyprus wrote:Meni sve izgleda ko 0:0 da će bit
mi da ne primimo gol?
daj boze
to je kljuc. ako im prepustimo sredinu - donji smo.Ako se povucemo,i ako budemo kao nesto "taktizirali" i pametovali zijan nam je zagarantovan.
dzeko ne moze sam, tako da je ciri bolje da ne izigrava picku, jebemu brasno
- cyprus
#350 Re: Belgija - BiH
Ma ja mislim da je stvar u slijedećem: mi inače ne igramo presing ne zato što ne želimo, nego zato što ne možemo, mislim možemo 10 minuta, al to je plafon na gostovanju...-LIBERO- wrote:Sta su rekli onaj Duvancic,kao vidoviti,i Milan Tarot![]()
![]()
Vec sam prije napisao,ali evo opet cu![]()
Kljuc uspjeha je u presingu,odmah na njihovom dijelo terena,i na napadu.![]()