BiH - Armenija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
JThomas

#326 Re: BiH - Armenija

Post by JThomas »

budimo realni, i to je napredak :)

ima razloga zašto smo mi ipak autsajderi ovdje...ali kad se sjetim poraza i neriješene s moldavijom, i jedva 1-0 pobjede nad maltom, i ovo je nešto...
klixober

#327 Re: BiH - Armenija

Post by klixober »

Ubuduce moramo igrati sa dva napadaca.Napad je nase najjace oruzje i katastrofa je igrati sa jednim napadacem,da bismo se branili.
The 51st State

#328 Re: BiH - Armenija

Post by The 51st State »

JThomas wrote:budimo realni, i to je napredak :)

ima razloga zašto smo mi ipak autsajderi ovdje...ali kad se sjetim poraza i neriješene s moldavijom, i jedva 1-0 pobjede nad maltom, i ovo je nešto...
doduse i to je tacno, samo da ne bude zalopojki posle usljed megalomanije i odsustva realnosti, kada je fudbal u pitanju, kod nasih navijaca.
Meho Kodro

#329 Re: BiH - Armenija

Post by Meho Kodro »

nikad_izvini wrote:Bezveze se nadamo.Šanse nemamo.

Sve u svemu nemoguća misija, osim ako nam Englezi ne posude Terija ili Ferdinanda)
Odlicno, mnogo je bolje da narod ne ocekuje nista, tako ce u slucaju neuspjeha razocaranje biti minimalno, a i vise ce se radovati eventualnom (neplaniranom) podvigu... :thumbup:
Cafe Camargue

#330 Re: BiH - Armenija

Post by Cafe Camargue »

nikad_izvini wrote:Ovaj, oprostite što smetam i kvarim snove.Ali ako je realan cilj uzimanje 4 boda Belgiji, onoj Belgiji koja je uzela bod Turcima u Istanbulu, gdje su nas ljudi razbili ko beba zvečku u drugom poluvremenu, onoj Belgiji kojoj je poništen gol protiv Španije i koju je Španija jedva dobila, gdje je nas razbila, onda je ovdje neko blesav.

U redu, blesav sam :skoljka:
Pa ako ćemo strahovat od Belgije koja jedva dobije Estoniju 3:2 kod kuće, da, da istu onu Estoniju kojoj mi utrpamo 7 komada (a moglo je i više), onda smo mi svi ovdje blesavi.

Vidiš, sve zavisi kako postaviš stvari :wink:
KPNCTNJAH

#331 Re: BiH - Armenija

Post by KPNCTNJAH »

nikad_izvini wrote:Ovaj, oprostite što smetam i kvarim snove.Ali ako je realan cilj uzimanje 4 boda Belgiji, onoj Belgiji koja je uzela bod Turcima u Istanbulu, gdje su nas ljudi razbili ko beba zvečku u drugom poluvremenu, onoj Belgiji kojoj je poništen gol protiv Španije i koju je Španija jedva dobila, gdje je nas razbila, onda je ovdje neko blesav.

Onoj Belgiji sto je kuci odigrala sa Estonijom 3-2
M-16

#332 Re: BiH - Armenija

Post by M-16 »

ala ga udrobi. nas spanija "razbila" :? 1-0 je glasio rezultat, broj sansi i br. kornera se ne broje, i jebe me se za njihovu terensku nadmoc, oni ce dominirat protiv ma koje reprezentacije..
"ponisten gol" kao argument za nesto :shock: ...poredjennje belgije koja je igrala KUCI sa spanijom , i nas i spanije, gdje smo mi igrali VANI...ma svasta nesta :-)
jedino si u pravu za utakmicu turska-bih, a tu smo sami sebe zajebali (tj. Ćiro nas zajebo)

i samo da kezem - jeste muratovic odigrao vrlo dobro sinoc, ali ja mislim da on nije najsretnije rjesenje za "tu" poziciju. pogotovo kad igrali s jacim protivnicima, ono sinoc je ipak daleko od ozbiljnog protivnika. o bereberovic da ne govorim, kao i poziciji drugog stopera ( tu se mora trazit adekvatnije rjesenje)

licno mislim da smo u stanju izvuci minimum 4 boda iz dvomeca sa belgijancima. uz duzno postovanje prema njima, od njih ne terba praviti babarogu.

eventualni x izmedju belgije i turske je viza za afriku :faraon:
burek_in_space

#333 Re: BiH - Armenija

Post by burek_in_space »

Vidim da vas je dosta razvilo vec neke svoje teorije o nasem plasmanu na SP,sto nije nimalo lose! :D Ali mislim da svi zaboravljate na jednu bitnu stvar-a to je da je nastavak kvalifikacija tek za 5 i po mjeseci.Mi samo Boga da molimo da nam se neko od prvotimaca ne povrijedi a onda ce sve biti "lakse".Svaka cast BelEgiji :D ,ali mislim da ne treba imati toliki respekt prema njima.Ok,imate finu,mladu,rastrcanu reprezentaciju,ali ko vas Hebe..mi imamo bolju,jos mladju i jos bolju i hocemo da vas rasturimo(0:1 :mrgreen: ) usred Brisela-samo taj stav da Ciro usadi nasim momcima i mislim da mozemo do sva 3 boda u gostima.
nikad_izvini

#334 Re: BiH - Armenija

Post by nikad_izvini »

Cafe Camargue wrote:

Pa ako ćemo strahovat od Belgije koja jedva dobije Estoniju 3:2 kod kuće, da, da istu onu Estoniju kojoj mi utrpamo 7 komada (a moglo je i više), onda smo mi svi ovdje blesavi.

Vidiš, sve zavisi kako postaviš stvari :wink:
KPNCTNJAH wrote:
Onoj Belgiji sto je kuci odigrala sa Estonijom 3-2
Znači, mi smo bolji od Belgije jer su oni "jedva"(a to nije tačno) dobili Estoniju a mi ih razbili :skoljka: :skoljka:

Ponekad se pitam jel ikad iko od vas gledao fudbal.Ne mogu da vjerujem da nije, al tako ispade :run:

Gledaju se bodovi a ne postignuti golovi.Mi dobijemo sedam razlike Estoniju, oni "samo jedan" razlike.Al zato oni uzeše bod Turskoj(koja je by the way izjednačila iz penala) a mi zjanismo ko bekani :run:

Al rekoh ja, do mene je.Mi smo zapravo favoriti grupe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by nikad_izvini on 16/10/2008 18:06, edited 1 time in total.
Šibicar

#335 Re: BiH - Armenija

Post by Šibicar »

Muratović sinoć ubjedljivo najbolji,Berberović kloc ubjedljivo najgori...
nikad_izvini

#336 Re: BiH - Armenija

Post by nikad_izvini »

M-16 wrote:

ala ga udrobi. nas spanija "razbila" :? 1-0 je glasio rezultat, broj sansi i br. kornera se ne broje, i jebe me se za njihovu terensku nadmoc, oni ce dominirat protiv ma koje reprezentacije..
"ponisten gol" kao argument za nesto :shock: ...poredjennje belgije koja je igrala KUCI sa spanijom , i nas i spanije, gdje smo mi igrali VANI...ma svasta nesta :-)
jedino si u pravu za utakmicu turska-bih, a tu smo sami sebe zajebali (tj. Ćiro nas zajebo)

i samo da kezem - jeste muratovic odigrao vrlo dobro sinoc, ali ja mislim da on nije najsretnije rjesenje za "tu" poziciju. pogotovo kad igrali s jacim protivnicima, ono sinoc je ipak daleko od ozbiljnog protivnika. o bereberovic da ne govorim, kao i poziciji drugog stopera ( tu se mora trazit adekvatnije rjesenje)

licno mislim da smo u stanju izvuci minimum 4 boda iz dvomeca sa belgijancima. uz duzno postovanje prema njima, od njih ne terba praviti babarogu.

Ma jok, nije nas Španija razbila.Bili smo smo bolji, imali smo cijelu jednu šansu na utakmici :skoljka:
Gol je poništen pri rezultatu 1:1 ;-) Ta ista Belgija je igrala 1/2 finale OI i odigrala perfektno.Ista ekipa pojačana Mudingaijem, Van Baytenom, Simonsom, Sonckom, Dembeleom je realno favorit protiv nas.U startu imaju bolju odbranu sa Kompanijem, Van Buytenom.Imaju napadača brzanjera Soncka(koji nas inače uništavaju) i Tom DE SUTTER-a(WBA), imaju dobar vezni red predvođen Felijanijem(Everton), Simonsom(Ajax), Jan VERTONGHEN-om(Ajax) :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Imaju Steven DEFOUR-a i Axel WITSEL-a iz Standarda Liježa kojeg je Liverpul jedva izbacio u kvalifikacijama LŠ i tako.Ljudi imaju bolje igrače u globalu i bolje su posloženi.Trebaće nam puno sreće da osvojimo 3 boda iz dvije utakmice :run:

To ne znači da neću ići u Brisel da navijam, al se ne nadam puno.Da imamo bolju odbranu, ne bih ovako pričao, al nemamo i jebiga.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#337 Re: BiH - Armenija

Post by pape »

@denny84, .... banovanje na 7 dana zbog smisljenog pokusaja skretanja teme koja, ... uzgred receno, ima sasvim lijep i normalan tok.
@Gandalf i @slucajan, .... molim vas nemojte nasjedati na provokacije.
amarpitar

#338 Re: BiH - Armenija

Post by amarpitar »

Realno gledajući, mi u dosadašnjim kvalifikacijama nismo ništa posebno uspjeli. Dva poraza od Španije i Turske, i dvije domaće pobjede nad Estonijom i Armenijom su bile očekivane. Tako nemojte se bezveze zanositi i praviti neku euforiju. Mnogo stvari u igri ne štima, nadajmo se da će se to do Belgije promjeniti inače bi poslije Belgije mogli igrati samo prijateljske mečeve.
nikad_izvini

#339 Re: BiH - Armenija

Post by nikad_izvini »

Nemoj tako molim te.Zaboga, mi smo Estoniji zabili sedam komada :skoljka: i bolji smo od Španije o Belgiji i Turskoj da ne pričamo.Da neko neupućen ovo čita, rekao bi da smo nosioci grupe i da smo ubjedljivo prvi.Ovaj, zar nismo i ako nismo zašto :skoljka: :run:

Naš narod i realnost, niđe veze :run:
Edin H.

#340 Re: BiH - Armenija

Post by Edin H. »

nikad_izvini wrote:Nemoj tako molim te.Zaboga, mi smo Estoniji zabili sedam komada :skoljka: i bolji smo od Španije o Belgiji i Turskoj da ne pričamo.Da neko neupućen ovo čita, rekao bi da smo nosioci grupe i da smo ubjedljivo prvi.Ovaj, zar nismo i ako nismo zašto :skoljka: :run:

Naš narod i realnost, niđe veze :run:
Usli smo u kvalifikacije iz cetvrtog sesira.
Na kome smo sada mjestu?
Cetvrtome.
Koga smo tukli - reprezentacije ispod nas.

Stoga, sto se mene tice, i kao sto naglasise Gospoda navijaci sinoc:

Savez Napolje

Ustvari zbog ove nemogucnosti smjene Saveza ova mi reprezentacija nekako dodje kao tudja, te mozda u narednih 5 i pol mjeseci se odlucim da podrzim Crvene djavole - Belgiju, :D koji su, by the way mnogo jaci od Turske trenutno (pogledajte utakmicu protiv onih prevaranata iz Spanije sinoc).
KPNCTNJAH

#341 Re: BiH - Armenija

Post by KPNCTNJAH »

nikad_izvini wrote:
M-16 wrote:

Ma jok, nije nas Španija razbila.Bili smo smo bolji, imali smo cijelu jednu šansu na utakmici :skoljka:
Gol je poništen pri rezultatu 1:1 ;-) Ta ista Belgija je igrala 1/2 finale OI i odigrala perfektno.Ista ekipa pojačana Mudingaijem, Van Baytenom, Simonsom, Sonckom, Dembeleom je realno favorit protiv nas.U startu imaju bolju odbranu sa Kompanijem, Van Buytenom.Imaju napadača brzanjera Soncka(koji nas inače uništavaju) i Tom DE SUTTER-a(WBA), imaju dobar vezni red predvođen Felijanijem(Everton), Simonsom(Ajax), Jan VERTONGHEN-om(Ajax) :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Imaju Steven DEFOUR-a i Axel WITSEL-a iz Standarda Liježa kojeg je Liverpul jedva izbacio u kvalifikacijama LŠ i tako.Ljudi imaju bolje igrače u globalu i bolje su posloženi.Trebaće nam puno sreće da osvojimo 3 boda iz dvije utakmice :run:

To ne znači da neću ići u Brisel da navijam, al se ne nadam puno.Da imamo bolju odbranu, ne bih ovako pričao, al nemamo i jebiga.
I ta strasna odbrana primi 2 gola od velesile Estonije...i Spanija je nama dala gol iz ofsajda :-D Niko nije rekao da smo mi bolji od Belgije, ali ti ih sad digao toliko ispade da su oni glavni favoriti...kad smo mogli pricati prije utakmice sa Turskom da idemo po bodove sto to ne bi mogli i protiv Belgije... realno je ocekivati iz 2 meca 3 boda sa Belgijom, ali ako Ciro bude imao istu taktiku kao protiv Spanije i Turske mi cemo izgubiti, mozda nece biti 4-1 kao onda, ali cemo izgubiti i nista od bodova sa gostovanja...nasa odbrana je smijesna i to smo i sinoc mogli vidjeti, ali na nasu srecu igrali smo protiv slabog protivnika...Ciro nek iskoristi ovo vrijeme da pozove jos neke igrace koje smo ranije spominjali, tek onda se mozemo necemu nadati .... Papac bi nam dobro dosao, ali tesko da se on moze vratiti u tim, a zadrzati dostojanstvo ...
M-16

#342 Re: BiH - Armenija

Post by M-16 »

nikad_izvini wrote:
M-16 wrote:

ma bjaaazi, cuj olimpijske , uozbilji se :D

ponisten je neregularan gol i tu sva prica prestaje. zabilo je i sarajevo ukrajinskom dinamu, pa ga ponistise :D ajax odavno nije relevantan na nekom ozbiljnom nivou; reci cu da se radi o neozbiljnom klubu ( ala leverkusen) dosta talenata(?) koji daju nikakve rezultate. sonck je ipak prosjecan napadac, ali je druga stvar sto imi imamo prosjecnu odbranu (ne mogu reci ispodprosjecnu iz prostog razloga sto nam je velesila poput spanije zabila tek jedan gol) moze nam zadavat nevolje, ali i ne mora; standard je ispao od liverpoola, zdraooo...i to je to...imaju jacu odbranu i to je istina, ali toj odbrani "amaterska" estonija uvali dva komada...ma daaajjj :mrgreen:

daj ba, pravis od nekakve belgije brazil jebote. :wink: treba uci u utakmicu bez straha, i potuc ih ako se ukaze prilika. da li nas mogu pobjediti - svakako. ipak, belgija je prosjecna reprezentacija koja propada zadnjih 10ak god. da li ce se preporodit uskoro - ne znam, ali se nadam se da nece bar jos ovaj ciklus. :D
shadow

#343 Re: BiH - Armenija

Post by shadow »

Edin H. wrote:
Usli smo u kvalifikacije iz cetvrtog sesira.
Na kome smo sada mjestu?
Cetvrtome.
Koga smo tukli - reprezentacije ispod nas.
To je to. Nalazimo se na mjestu koje nam realno pripada. Nikakvo iznenadjenje nismo napravili. Jesmo demolirali ove ispod nas ali to je bilo i za ocekivati. Da bi otisli korak dalje moramo donijeti bodove sa strane a prilika kao sto je bila tekmu u Istanbulu nam se vise nece vratiti. Igrali smo protiv desetkovane Turske, imali ih na koljenima i zahvaljujuci taktiziranju vratili smo se kuci gologuzi.
Svima je jasno da nam je odbrana taraba, kloc do kloca i oni ce na svakoj jacoj tekmi sigurno kapitulirati barem 2 puta. Znaci da moramo dati 3 komada ili minimalno 2 da bi izvukli remi. To sa ovom taktikom bunkera i kontri tesko mozemo napraviti. Znaci, ne gine nam u najbolju ruku minimalan poraz. A minimalan ili visok-ista stvar-nula bodova. Treba pustiti odbranu nek primaju (barem dok je u ovakvom sastavu, dok se nesto ne promjeni) ali zato gurnuti sve u napad koji se pokazao najjacim oruzjem. Imamo najbolji napad u zadnjih nekoliko godina, par golgetera kojim treba dati priliku i vecu minutazu, isplatice se. Bice metar golova ali mozda na kraju izadjemo na vrhu. Recimo 4:5 u Belgiji :-D
roba_s_greskom

#344 Re: BiH - Armenija

Post by roba_s_greskom »

Rjesenje je jednaostavno: -na KOLJENA pred Salihamidzica
roba_s_greskom

#345 Re: BiH - Armenija

Post by roba_s_greskom »

Cilj ne bira sredstvo!Kada je Zlatan Ibrahimovic(Inter Milan) bojkotovao svedsku reprezentaciju(tipico bosansko tjeranje inata),tada je trener svedske reprezentacije napravio muzicki spot,pjesmu kojom moli Zlatana da se vrati u repku :D Naravno svedski savez je podrzao to :D a sad ne znam sta je problem vezano za Hasana i Sasu!!?? Na koljenaaaa !!!!
Mislim da sa ovom dvojicom realno ako nista ono u baraz a na klupu Breberovic i Spahic
nikad_izvini

#346 Re: BiH - Armenija

Post by nikad_izvini »

M-16 wrote: ma bjaaazi, cuj olimpijske , uozbilji se :D

ponisten je neregularan gol i tu sva prica prestaje. zabilo je i sarajevo ukrajinskom dinamu, pa ga ponistise :D ajax odavno nije relevantan na nekom ozbiljnom nivou; reci cu da se radi o neozbiljnom klubu ( ala leverkusen) dosta talenata(?) koji daju nikakve rezultate. sonck je ipak prosjecan napadac, ali je druga stvar sto imi imamo prosjecnu odbranu (ne mogu reci ispodprosjecnu iz prostog razloga sto nam je velesila poput spanije zabila tek jedan gol) moze nam zadavat nevolje, ali i ne mora; standard je ispao od liverpoola, zdraooo...i to je to...imaju jacu odbranu i to je istina, ali toj odbrani "amaterska" estonija uvali dva komada...ma daaajjj :mrgreen:

daj ba, pravis od nekakve belgije brazil jebote. :wink: treba uci u utakmicu bez straha, i potuc ih ako se ukaze prilika. da li nas mogu pobjediti - svakako. ipak, belgija je prosjecna reprezentacija koja propada zadnjih 10ak god. da li ce se preporodit uskoro - ne znam, ali se nadam se da nece bar jos ovaj ciklus. :D
Ajax nije relevantan a Žilina, Istanbul, Kotbus, Hajduk, Paok, Litex, Hofenhajm, Luč Energija, Eskişehirspor, Šturm, Inter Zaprešić i Zvijezda Gradačac jesu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ajax je za sve nevedene ekipe-dream team, kakav god da je.Koliko god loš bio.
Dalje, Lokomotiva Moskva je nako.Wolfsburg je sada dobar jer je uloženo mnogo para i to ne sporim.CSKA i Lyon su dobre ekipe, al ima jedan mali problemčić, naime, Rahimić i Pjanić baš se i nisu naigrali ove sezone.

Ti levati Belgijanci imaju igrače u Bayernu, Ajaxu, Evertonu, Citiju, Sevilji i tako ;-)

Zaista se provaljuješ.Jedno je šta mi želimo a drugo je šta mi možemo.To neki očito ne kontaju :skoljka:

Haj živio, ne mogu više da ti objašnjavam.
LSD

#347 Re: BiH - Armenija

Post by LSD »

roba_s_greskom wrote:Cilj ne bira sredstvo!Kada je Zlatan Ibrahimovic(Inter Milan) bojkotovao svedsku reprezentaciju(tipico bosansko tjeranje inata),tada je trener svedske reprezentacije napravio muzicki spot,pjesmu kojom moli Zlatana da se vrati u repku :D Naravno svedski savez je podrzao to :D a sad ne znam sta je problem vezano za Hasana i Sasu!!?? Na koljenaaaa !!!!
Mislim da sa ovom dvojicom realno ako nista ono u baraz a na klupu Breberovic i Spahic
Sve je to fino lijepo receno,ali u Švedskom savezu sjede racionalni ljudi koji rade svoj posao profesionalno i koji dobro znaju da su bez Zlatana 50% slabiji,dok u našem savezu (uz obostranu saradnju sa selektorom ili ti izbornikom) sjede bitange i nitkovi koje boli neka stvar za fudbalom uopšte (oni su tu samo zbog para) a sad možes zamisliti koliko ih boli ta ista stvar za Hasanom i Sašom pojedinacno...ukratko,ne budi smješan sa tim tim prijedlogom.
Last edited by LSD on 16/10/2008 19:58, edited 1 time in total.
nikad_izvini

#348 Re: BiH - Armenija

Post by nikad_izvini »

KPNCTNJAH wrote:
I ta strasna odbrana primi 2 gola od velesile Estonije...i Spanija je nama dala gol iz ofsajda :-D Niko nije rekao da smo mi bolji od Belgije, ali ti ih sad digao toliko ispade da su oni glavni favoriti...kad smo mogli pricati prije utakmice sa Turskom da idemo po bodove sto to ne bi mogli i protiv Belgije... realno je ocekivati iz 2 meca 3 boda sa Belgijom, ali ako Ciro bude imao istu taktiku kao protiv Spanije i Turske mi cemo izgubiti, mozda nece biti 4-1 kao onda, ali cemo izgubiti i nista od bodova sa gostovanja...nasa odbrana je smijesna i to smo i sinoc mogli vidjeti, ali na nasu srecu igrali smo protiv slabog protivnika...Ciro nek iskoristi ovo vrijeme da pozove jos neke igrace koje smo ranije spominjali, tek onda se mozemo necemu nadati .... Papac bi nam dobro dosao, ali tesko da se on moze vratiti u tim, a zadrzati dostojanstvo ...
Vjeruj da je Belgija BOLJA od Turaka.Eto, živi bili pa vidjeli.Veoma bih volio da sam u krivu :D I da javno napišem da sam pogriješio i da sam totalni kloc što se tiče fudbala.Al buraz dabogdo da se tako nešto desi.Fali nama još pure da bi bili drugi a i treće mjesto će biti problematično.Vidjećemo šta će biti kad se Turcima vrate igrači.Nešto sumnjam u naše sposobnosti.Dobro neko napisa, dobili lošije, zjanili od jačih.Vidjećemo u Briselu, al se bojim da će prizemljenje biti vrlo neugodno :skoljka:
Edin H.

#349 Re: BiH - Armenija

Post by Edin H. »

roba_s_greskom wrote:Cilj ne bira sredstvo!Kada je Zlatan Ibrahimovic(Inter Milan) bojkotovao svedsku reprezentaciju(tipico bosansko tjeranje inata),tada je trener svedske reprezentacije napravio muzicki spot,pjesmu kojom moli Zlatana da se vrati u repku :D Naravno svedski savez je podrzao to :D a sad ne znam sta je problem vezano za Hasana i Sasu!!?? Na koljenaaaa !!!!
Posto plebs nije bio spreman da se ozbiljno digne na noge i otjera kriminalni Savez ova reprezentacija ne zasluzuje Sasu Papca.
Sto se Hasana tice kazu da je otisao zbog Spahica, zato pretpostavljam da ne bi htio igrati dok je on u timu, jos kapiten.
Ipak slazem se da bi tokom ove pauze trebalo pokusati naci rjesenje, premda pretpostavljam da Ciro mora da se posveti svojim obavezama na Televiziji. Ne vjerujem da ce se naci vremena.

Naravno da bi bilo dobro da ostatak kvalifikacija odigramo u najjacem sastavu i vidimo da li zasluzujemo plasman ili ne.

Opet kljucno gostovanje u Belgiji :x a igramo sramotno kukavicki na gostovanjima.
Ipak dobra vijest je da bi mogli ovaj put, ukoliko ne poboljsamo sastav zijaniti pred 20 milja nasih ljudi, umjesto petnaest :zoka:

Znam dosta raje koja hoce da ide, a nisu bili na prosloj utakmici u Belgiji (evo i Stari :D , ako se ne varam)
roba_s_greskom

#350 Re: BiH - Armenija

Post by roba_s_greskom »

LSD wrote:
Sve je to fino lijepo receno,ali u Švedskom savezu sjede racionalni ljudi koji rade svoj posao profesionalno i koji dobro znaju da su bez Zlatana 50% slabiji,dok u našem savezu (uz obostranu saradnju sa selektorom ili ti izbornikom) sjede bitange i nitkovi koje boli neka stvar za fudbalom uopšte (oni su tu samo zbog para) a sad možes zamisliti koliko ih boli ta ista stvar za Hasanom i Sašom pojedinacno...ukratko,ne budi smješan sa tim tim prijedlogom.
Hehe dobro ti to cuj ja smijesan sa ovim prijedlogom,samo vidi ovo ,ako se napravi pritisak na njih dvojicu (Sasu i Hasana) da se oni nama vrate,znaci mediji,javnost,navijaci pa opet navijaci ,vjerujem da bi se oni vratili.
Mislim da je to izvodljivo ali na jedan kulturan i fin nacin ,bez ikakvog prebacivanja a i siguran sam da ta dvojica potajno i prizeljkuju da ih se ponovo pozove
Locked